Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

   Salutare,

 

Acum 2 zile am reusit sa o prind pe ika la telefon si am programat o intalnire. Mi-a placut de ea e foarte deschisa, spune totul de la inceput sa nu fie surprize, mai ales ca eram la prima intalnire. Am stabilit o intalnire de o finalizare, dorinta ei, fiind prima vizita si am inteles perfect.

 

La ea ajungi destul de usor nu mai intru in detalii, cand am vazuto am ramas surprins placut, arata mult mai bine decat in poze, iar varsta nu o ascunde, oricum arata foarte bine nu numai ptr varsta ei ci si pentru varste mult mai fragede, ma servit cu un suc, dupa care dusul de rigoare si a inceput actiunea in dormitor intr-un pat mare, unde sa dezlantuit.

 

La oral pot sa spun ca a fost cel mai bun oral de care am avut parte pana acum, deep, umed, lins ouoa si nu numai, ce sa mai zic un oral de nota 10. Daca are loc acel click intre ea si persoana cu care este se dezlantuie si te poti considera un mare norocos.

 

Am trecut la normal cu ea deasupra unde ika se misca bine, dar ii place mai mult pe la spate, pozitie care a urmat si la normal si la anal, dupa un ritm sustinut dupa care amandoi eram transpirati, curgeau apele dupa noi, am trecut la oral din nou unde am terminat intr-un mare fel, extenuat.

 

Nu m-am uitat la ceas dar cred mai mult ca sigur ca am depasit cele 30 de min, dar atunci cand si ei ii place nu sunt probleme de genul acesta si cred ca in general nu sunt astfel de probleme legate de timp, doar sa nu se exagereze.

 

Dupa am mai facut un dus, am lasta banii si ne-am luat la revedere.

 

Eu dau notele urmatoare:

 

Locatie: 9 curat, prosoape , geluri de dus tot ce ai nevoie

Aspect fizic: 9,5 fund frumos , carne tare, sani mari

Atitudine: 10 foarte sociabila, vrea sa te simti bine, dar in acelasi timp vrea acelasi lucru si pentru ea, normal nu?

Oral : 10  all inclusive, finalizare orala 

Normal : 9 stramt dar nu am insistat foarte mult pe normal

Anal: 10 un cur belea in care te lasa sa dai cat poti

 

Per ansamblu eu unul recomand din toata inima, mai ales ca preturile sunt bune, adica 100 ron o finalizare 200 ron ora, dupa cum am zis am mers pe prima varianta fiind la prima vizita.

 

Spor.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

 Salutari  maxime ,

     

          Fiind recent promovat la VIP MEMBER ,  am decis sa marchez acest titlu la una dintre cele mai bune excorte din top ale momentului  YKA, ea fiind cea cu care am inceput aventurile mele in lumea excortelor. . Este o doamna ce nu-si arata cei aproape 40 ani cu tresaturi frumoase cu parul lung suvite  avand comportament aparte de o modestie rar intinlita  sociabila , respectuasa ,senzuala.

 

              O pasioneaza astrologia,sportul, gradinaritul ,natura florile.

     

         In prezenta ei te simti degajat  de tot stresul cotidian  pentru ca te miroase imediat cine esti, ce doresti, ce-ti place, ce nu-ti place aplicand terapia sexuala individual pentru fiecare client ce-i calca pragul.

 

          Locatia se afla central zona Horoscop pe  Splaiul Unirii . Deci dat sms comfirmat ora si prezentat cu un mic cadou ca asa se cuvine  IKA intimpinandu-ma ca de fiecare data cu ceva nou, sutien negru dantelat si bichini la fel ciorapii cu banda tot negrii cisme negre cu toc arata impecabil  . Ma invitat in apartament, si m-a servit cu ciocolata pentru ca stie ca-mi place mult, un pahar de granini , m-a felicitat pentru promovarea mea la VIP am mai socializat un pik si fiind nerabdator sa gust din ea  mai repede am cerut voie sa merg  urgent la dush.

 

            Aici gasesti prosoape mari curate si parfumate, geluri de toate felurile papucii,sampoane  apa gura nu lipseste nimic. Intrat in camera de serviciu unde dameza ma astepta in fata oglinzii sa vin si sa o dezmierd. Am inceput cu saruturi pasionale frantuzesti in acelasi timp am inceput sa-i dau jos bichynei ne-am asezat usor pe pat dat jos  cismele ,sutienul ramanand in costumatia Evei.

 

            Ika a inceput sa ma sarute pe tot corpul de la gura pin la penis.. aici începând un oral de vis cu multe scuipaturi pe capul penisului... luat outele in gura si mai jos limba ei jucausa excitandu-ma la maximum . Dupa un oral rar intinlit cu depp. tandru ce aluneca frumos pe gat si batai cu penisul.. usor peste buzele ei senzuale mi-a venit rândul sa trec la aparat.  Asa ca m-am bagat usor intre cracii ei si am inceput sa o ling soft in pasarica i-am luat clitorisul in gura si l-am supt ca pe o bombonica timp de vreo 10 min ea fiind in placerea sublima m-a implorat sa o fut pentru ca nu mai rezista.

 

             A montat un durex original a luat iar penisul in gura de la umezit bine si i-am infipt-o adinc in pasarica ei. Am frecato bine la umeri craci si pe toate partile IKA spunandu-mi sa continui am simtit deodata muschii ei vaginalii cum se contracta si cum ma stringe in brate iar penisul meu in acelasi timp  revarsa in preze energia acumulata in mine Am mai ramas asa cateva min. eu continuând sa o sarut pe tot corpul......

            

             

 

              Are niste sanii dementialI (silicoane) cu sfârcuri maronii bune de supt. Ii place mult tandretea si softul . Nu suporta sexul mecanic ,face totul din placere !

              

               Note

               ORAL=10

               NORMAL=10

               GFE=10

               LOCATIE=10

               HALAT=100 RON 30 MIN

               Raport calitate pret =Excelent

               O recomand tuturor celor ce vor placeri absolute !

               Ciocane tari !  

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Buc
  • Oras:Buc

Dupa f multe luni de citit pe forum, imi aduc si eu contributia cu un review al doamnei Ika. 

 

Doamna Ika este o femele speciala, foarte directa, sociabila, care vorbeste cu tine asa cum ea si-ar dori ca cineva sa vorbeasca cu ea. Spune lucrurilor pe nume si nu are de ce sa se ascunda. M-am dus prima oara in Decembrie cand nu stateam foarte bine cu "mansarda" si aveam nevoie de cineva care sa ma ascunda in lumea ei pt o ora. Si mi-a raspuns Dna Ika la telefon. M-am dus peste cateva ore si eram asa de fericit ca voi da shut down realitatii pt o ora inca nu stiam ce sa fac....

 

Ajuns in apartamentul din zona Unirii, apare dna Ika in desuuri si cu parul semi ravasit...instant hard on...de nu stiam cum sa-mi arunc hainele de pe mine. A inceput sa-mi curga sangele mai repede prin instalatie...si incepem o conversatie, moment in care ea imi spune cum functioneaza, ce asteptari are de la mine :D, pe scurt, iti spune ce butoane sa apesi. 

Cine nu a descoperit, pe dna Ika daca o futi inainte si la creier, ajunsa in pat scoate tot ce e mai bun din tine. Am fost de doua ori si am plecat asa cum imi doream, cantand Happy - Pharell :))))))

 

 

Servicii:

 

Oral: 10 (imi place ca se foloseste de zonele adiacente, imi place ca ma umple de saliva...imi place ca ma gusta asa cum imi doresc

Normal: 9.5 Este asa cum trebuie sa fie.

Anal: 10 (nu stiu daca era in meniu, insa mi-a spus niste cuvinte frumoase despre cum ma simte)

69: 9.5 doamne ce oral face...abia daca te poti concentra pe ce vrei tu sa faci. 

GFE: 10 (mai mult milf experience decat gfe, dar m-am dus la Ika pt Milf part, nu pt gf stuff)

 

Am mai avut parte si de cim, anilingulus, fk.

 

Igiena, locatie, dush, toate de nota 10.

Halat 100-150, nu mai stiu, pt ca scoteam prin toti porii endorfine.

 

Va multumesc ca m-ati facut sa postez :)

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

:bye Buna tuturor celor celor care ma-u cunoscut.Din motive personale,tin sa va anunt,retragerea mea definitiva din aceasta activitate.VA MULTUMESC! :bye

Eu nu am avut placere as the cunosc dar all the best in life.

Link spre comentariu
  • Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri

:bye Buna tuturor celor celor care ma-u cunoscut.Din motive personale,tin sa va anunt,retragerea mea definitiva din aceasta activitate.VA MULTUMESC! :bye

Pacat, mare pacat, o mare pierdere pentru noi (consider eu), mai ales pentru cei care inca nu te-au conoscut, printre care ma numar si eu.

 

Iti doresc toate cele bune si poate ne mai vizitezi tu in spatiul virtual al acestui forum.

 

Sa auzim numai de bine. :hihat

Link spre comentariu

Va salut,

 

Am o veste proaspata si proasta. I-am dat telefon astazi pentru o intalnire si mi-a dat mesaj ca nu mai presteaza.

Am fost si eu la Yka saptamana trecuta cred, manat de recenziile facute de ceilalti membri. Urmaresc un anumit tip de escorte cu anumite servicii, iar YKA pot spune ca le-a avut chiar pe toate.

 

Modalitate de contact: mesaj la pranz, raspuns pozitiv pentru programare, apoi mesaj seara pentru detaliile locatiei. Nu am vorbit la telefon.

 

Locatia: s-a mai spus, Splaiul Unirii pe langa Tribunal, apreciez ca se gasesc locuri de parcare si e centrala. Un apartament/gasorniera ok amenajata, dusul cu multe geluri masculine, over all o locatie de 9.

 

Intalnirea: M-a primit intr-un body negru din care aproape ieseau sanii afara, o imagine excelenta. M-a invitat la un pahar de suc in bucatarie, am vorbit cateva minute si apoi am inceput sa vorbim despre servicii. Am fost deschis cu ea, am vazut ca apreciaza oamenii sociabili si am avut de castigat din asta. Mi-a spus ce ii place in pat, ca face asta si pentru ea, ca ii aduce fix ce ii trebuie. Fiind prima intalnire mi-a spus ca aloca cate o ora pentru fiecare client nou pentru a putea vorbi cu el, de apreciat acest lucru pentru ca te destinde, te face sa o cunosti cat de cat, sa descoperi faptul ca este o femeie hotarata, care stie ce vrea de la viata si cu siguranta ca are o inteligenta peste medie.

A urmat dusul meu, ea mi-a spus ca a facut si nu am avut motive sa nu o cred. M-a asteptat in pat dezbracata, are un corp foarte frumos pentru cei aproape 40 de ani. Am intrebat-o daca se poate OWO, mi-a spus ca este ok si am inceput asta in fata oglinzii, o imagine superba pentru ca YKA chiar face un DEEPTHROAT  ca la carte (o scuipa, se joaca cu ea, vorbeste usor porcos fix cat sa te incite maxim, se uita sa iti vada privirea, e greu sa ii rezisti...)dar am reusit:) A pus prezul Durex si a urmat normalul cu ea deaspura, e foarte buna, sare bine si e foarte buna pozitia pentru a-i molfai sanii frumosi, mari, siliconati. La cererea ei am trecut in caprita, tot in fata oglinzii, apoi tot in in caprita la anal, dupa o lubrifiere in prealabil.

Am transpirat ca dracu amandoi, am trecut din nou la oral si am finalizat in gura ei (in timp ce se masturba usor), apoi a inghitit. De asta spun ca are tot ce urmaresc la o escorta (deep, anal si inghitire..unde mai pui ca este si buna la corp si simpatica la fata). Mi-am mai facut un dus scurt, lasat cadoul, vorbit la un pahar de suc cateva minute si plecat cu gandul revenirii...aflu acum ca din pacate pentru moment nu se va mai putea.

 

Locatie: 9

Aspect: fata - 8, corp - 9 (avand in vedere ca are 40 ar fi de 10)

Oral - 10 (e in top 3 la mine claar)

Normal - 9 (nu a fost foarte mult si parca a lipsit ceva)

Anal - 10, cerea cat mai intins, adanc, chiar ii place. De altfel la inceput mi-a spus ca ii place oralul si analul

 

Cadou: 100 lei, timp petrecut aprox 50, actiune propriu-zisa cam 25 de min

 

O experinta extraordinara, un adevarat MILF!!

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu pot decat sa apreciez decizia luata,mi-am dat seama din postarile tale ca jobul asta nu e baza vietii tale!Bafta in viata...

Iti multumesc,noi nici nu am avut ocazia sa ne cunoastem.Realitatea e ca am prestat cu mare drag,nici o clipa nu regret experienta,si totodata am avut si o implinire sufleteasca (stiu multi din cei cunoscuti,ce numesc implinire).Succes in cuceriri.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pacat, mare pacat, o mare pierdere pentru noi (consider eu), mai ales pentru cei care inca nu te-au conoscut, printre care ma numar si eu.

 

Iti doresc toate cele bune si poate ne mai vizitezi tu in spatiul virtual al acestui forum.

 

Sa auzim numai de bine. :hihat

Pe tine,ma rodea ambitia,numele DINOZAUR,si tot (informatii citite,recenzii..)merita o tavaleala..

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa ai parte de fericire si macar de jumatate din bucuriile care (ni) le-ai oferit!!!

}{

Multumesc.Fericirea o simtim toti,zilnic daca suntem sanatosi,pacat ca omul nu recunoaste,avand SANATATE,ai parte de toate.Suferinta din pricina SANATATII,iti ia toata Fericirea.pupici dulci.

  • Like 5
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...