Dragi compatrioti ,
Zilele trecute am fost in delegatie la Brasov , cu trenul . Aveam cam o ora libera in program si cum am aflat prin intermediul sitului nimfomane.com ca doamna are locatia in vecinatatea garii am decis sa fac o incercare . Cu acesta ocazie mi am batut cu mult vechiul record : am futut cea mai grasa femeie din viata mea . Am spus si recunosc ca imi plac femeile inalte cu forme , mai rubensiene , voluptoase , chiar genul BBW nu il evit , am avut multe doamne la 85 -95 Kg , dar doamna Roxana este ceva aparte , este peste poate coane Fanica ( cum ar spune Caragiale ) ….nu stiu cum sa va explic mai bine ca poze nu am . Sa incerc totusi : Roxana intra in categoria SSBBW ( Super Sized BBW ) , categorie data in limbajul de specialitate american femeilor care ating sau depasesc de 2 ori greutatea normala . Roxana ar fi privita cu respect si de catre luptatorii de sumo , si cred ca daca ar mai servi vreo 2/3 mese festive ar putea rezista o repriza la un Tokio Basho Tournament cu un Ozeki sau un Yokozuna gen Musashimaru sau Akebono . Pentru bucuresteni : Samira BBW ( daca va aduceti aminte de ea , retrasa in prezent ) , Alice 37 sunt niste balerine care ar fi angajate direct , fara concurs , la baletul Kirov din Moscova , in comparatie cu Roxana .Declar deschis ca nu am nici o problema cu persoanele supraponderale , le respect , si efectiv nici cu doamna Roxana nu am personal nimic ( chiar o consider simpatica ), dar incerc sa redau cat mai corect / obiectiv adevarul pentru cititorii nimfomane.com .
Va avertizez ca urmeaza sa cititi lucruri care pot sa socheze , povestea este mai jos :
Nume de scena : Roxana
Locatia : Brasov , Str. Garii , peste drum de gara .
Date contact : Tel 0755641188 ( 0755.641.188 ) , programare dimineata prin sms , apoi reconfirmare la pranz prin sms .
Program : nu am intrebat , eu am fost pe la pranz .
Detalii servicii : normal pro , oral pro sau nepro ( COB , CIF , CIM ) fara sarut , fara FK , anal nu am intrebat .
Tarif : 80 Lei / o finalizare sau 150 Lei / ora .
Aspect fizic : o ursoaica bruneta cu ochi caprui , 24 de ani , de cca. 160 - 162 cm / cca. 120 -125 kg , par negru tuns scurt , dantura OK , buze interesante , la corp enorma , huge cum ar spune americanii , sani nr.5-6 , lata in solduri , burta , falduri de grasime peste tot , un cur imens si rotund de negresa supraponderala ( big mama ) din Alabama …..ma opresc aici .
Detalii intalnire : Am ajuns usor in locatie , ghidat telefonic . Am avut un soc cand mi-a deschis usa ( nu e de mirare , avand in vedere dimensiunile doamnei ) , totusi am intrat in bucatarie , unde am dat si de colega Roxanei , pe care o cheama Andreea Diana . O BBW satena cu ochi albastri frumosi , cam la 165 cm / 90 kg , deci mai lejera decat doamna Roxana…..!! , varsta 20-21 de ani . Am zis ca daca tot am venit , decat sa astept trenul in gara , mai bine ma bag la un oral cu una din ele . Initial am zis sa o aleg pe Andreea , dar mi a zis ca nu prea le are la oral , ca este incepatoare , parea cam stingherita , etc , Roxana spunea ca ar trebui sa incerc oralul ei ( vorba ei : cu gura fac banii ….) , ca e vestita pentru asta in Brasov ,etc . Ma hotarasc sa merg cu Roxana , desi e mai vulgara , fie ce o fi , stabilesc recordul personal la categoria grea , aleg o ora si cum nu prea mai aveam ce discuta cer sa merg la baie , sa fac un dus , ca erau 30 de grade afara , si eram transpirat …..Roxana zice OK , dar prima data intra ea la dus , o astept , dupa ce iese , dau sa intru eu , dar ce credeti? ……imi spune sa ma spal cum pot la chiuveta , deci nu pot intra in cada sa fac dus ….apoi nici prosop nu primesc , primesc un sul de prosoape de hartie !!?? ….ii spun ca este anormal , ca la Bucuresti si peste tot faci dus si ai prosop curat …ea zice ca nu , ca asa este la ea , ca de unde stiu eu ca prosopul nu a fost folosit de altul , ca nu e igienic , etc ….voi ce spuneti de asta ?? eu cred ca le este lene sa spele prosoape …. in sfarsit intru la baie , ma spal ca vai de lume la sula si pe sub brate , si asta este ….ies si intru in dormitor . Dormitorul are un pat mare ( ca sa incapa ursoaica , nu ? ) , un dulap cu oglinda si parca un scaun . Roxana incepe lejer activitatea la oral , in timp ce mai vorbim una alta , m-am prins din prima ca le are le aspectul asta , o suge cu placere , o linge , incercari reusite de DT , iti ia oo-le in gura , te linge , etc , etc ….face schema aia ca dopul de sampanie …imi vine ideea , vazandu-i curul imens sa incerc un doggy , Roxana se conformeaza , si trec pe la spate , la munca ….Roxana iubeste acest stil , se aseaza pe burta , isi unduie curul mare si gras si da contre din cand in cand ….zice : cam subtire nenea Ovidiu , numai atata poti ? …da si tu mai tare , si mai repede ..sa ma simt si eu bine ….asta este , o ascult , accelerez , incepe sa gafaie grasana , dar eu obosesc , era si cald , ma las pagubas …..zice Roxana , aoleu , stai sa vedem ce facem , il scot eu pe prietenul meu din dulap …si deschide sifonierul …..nu va inchipuiti ca apare vreun gealat de acolo , nu ?….este vorba de o pula din cauciuc de vreo 60 cm si de vreo 2 ori mai groasa ca a mea …cred ca si un cal de curse ar fi fost mandru sa posede o asa scula ….ei , zice Roxana , ce zici , nu ma lucrezi cu asta ?? Noi grasele avem vaginul foarte elastic , eu pe asta mare o bag toata …..aoleu , zic , nu mi se pare in regula , nu vrei sa continuam cu a mea ( cu asta mica ) , jur pe rosu ca ma misc mai bine !! bine , zice Roxana , si baga pulanul ala la loc in dulap …..sa te vad ….trece Roxana din nou sa cante la instrument , ca se pricepe , si iarasi il face mare , apoi cu o miscare fulgeratoare din gurita imi pune un preze , si se da pe spate si desface picioarele , sa o fut ….imi fac loc cum pot si ma bag la un misionar …incep usor , apoi accelerez …Roxana ma tot indeamna , hai nenea , da mai tare , mai repede , ca poti , iti merge jucaria , dar esti lenes , esti lent …..da tare si fute o pe grasa ! …..fratilor va spun : m-am saturat ca tot fiu pe post de gigolo neplatit , si acum si saptamana trecuta la Eliza tot asa mi s-a intamplat , dar va jur ca data viitoare iau facturierul cu mine ( !? )….in sfarsit bag la greu si Roxana juiseaza , ….luam o mica pauza , si zice ea ca se revanseaza …..trece din nou la oral , lucreaza putin , eu ma odihnesc , dar imi trece prin cap o ultima idee , the ultimate challenge , the extreme sport , ce ar fi sa incerc un pic un lady on top cu Roxana barosana ?? Ii propun , ea zice : nu , nu imi place , ce esti nebun? Eu insist , ii spun ca pentru cititorii nimfomane .com , ca sa avem nota , nu ? Deci trebuie sa riscam putin , nu ? Roxana zice : bine , Ok , dar doar un minut , sa ti arat ca ma descurc ….si vine peste mine …ii cuprind cu greu posteriorul si incepe sa se miste usor , usor , apoi accelereaza putin , ….da , nu e rau la gabaritul ei , e destul de jucausa , si chiar nu am ce comentarii negative sa fac , aplaudati si nu radeti , eu rezist eroic ….in sfarsit Roxana descaleca , ne hotaram sa ma termine oral ….dam jos gumita si la treaba …de data asta Roxana nu iarta , nu rezist prea mult , are oralul bun , asemanator cu al Karinei , termin CIM cu strigaturi , am un orgasm lung , nu se grabeste , culege fiecare picatura , apoi merge la baie sa scape de incarcatura si sa se igienizeze ….striga din baie : nu incercati asta acasa ! ( este din 1000 ways to die , de la sport.ro , pai draga Roxana nu prea avem cum sa incercam , fara gluma , greu de gasit o femeie ca tine , nu ?…) trec la procedura de plecare , ma duc la baie , dus : de unde ?? , ma spal la sulica la ghiveta ( cum ar spune Gyuri Pascu….) , ma imbrac . Banii i-am decartat cand am intrat in dormitor , Roxana nu s-a atins de ei , i-a luat numai la sfarsit , dupa prestatie . Mai schimb 2-3 vorbe cu cele 2 doamne si apoi ……ura si la gara !
Note :
Locatie : 5 ( problema cu prosopul si dusul , lipsa A/C , etc , sunt eu mai sever la aspecte de astea…. )
Aspect fizic : fata : 7 , ochii : 7,50 , corp : 8 ( posteriorul 8 , picioare 8 , sanii 8 ) . Aici notele in calitate de fan BBW , nu vreau sa stiu ce note ar da baietii care sunt fani fete slim sau normale …..cu minus ??!!
Normal : 8
Anal : N/A
Oral : 9 ,50
GFE : 6
Nota generala : 7,50 .
Comentariu & concluzia finala : Recomand numai in urmatoarele cazuri :
- Daca aveti fetisuri cu femei foarte grase / obeze
- Daca sunteti in Brasov prin gara si doriti un oral de calitate .
- Daca vreti sa faceti o partida de sumo cu Yokozuna Roxana ,va rog !
In orice alta situatie eu zic : …….fugiti !!!
Propun pentru moderator modificarea topicului , de exemplu :
Ursoaica din Carpati Roxana , 0755641188 .
Sa auzim numai de bine !
Ovidiu .