Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:SOMEWHERE
  • Oras:SOMEWHERE

Bucuros pentru revenirea frumoasei Kim , rapid am facut o programare si spre norocul meu era libera. Intalnirea a fost una super reusita si deosebirea fata de primele intalniri este ca acum ii dau note de 10 cu *, in ciuda faptului ca nu saruta. Daca ar avea si fk in repertoar , intalnirile ar si mai dementiale.

Cadou 150 lei on/np, o fin.

Iti multumesc Kim , esti superba.

  • Like 10
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe Kim marti si cu toate ca abia ce se trezise a fost de acord sa-si inceapa ziua cu mine....Timpul meu fiind foarte limitat a facut ca aceasta vizita sa se desfasoare foarte repede,asa ca dupa ce am ajuns la destinatie si dupa o reimprospatare la dus am intrat in dormitor si am trecut la fapte...cum spuneam eram foarte grabit asa ca am terminat foarte repede...inceput cu un ON forte placut si umed apoi trecut la NP unde am schimbat doua pozitii si gata am fost.

Locatie 10,nou,modern,capat la Nufarul

Aspect Kim 10,frumoasa la fata,la corp la fel,sanii bestiali...

Igiena 10...

ON 10 fara deep sau alte artificii dar foarte placut...

NP 9.5 din cauza ca nu se umezeste natural dar asta poate din cauza ca totul s-a petrecut in graba....vedem data viitoare cand sper sa am mai mult timp...

GFE 9.5

Cadou 150 ron

De recomandat...DA fara nici o retinere

Multumesc Kim pentru tot....

  • Like 9
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

https://media.publi24.ro/extralarge/20180208/2054/33e0093a1c1a562bbec70981e91262ac.jpg

 

https://media.publi24.ro/extralarge/20180208/2054/5f7770815a8becfc4995a07ac8624242.jpg

 

https://media.publi24.ro/extralarge/20180208/2054/7ad71ccf3c6d945560e2788451f7b23f.jpg

 

https://media.publi24.ro/extralarge/20180208/2054/8c357a6e5fca1fb5bb7b75a622f671a2.jpg

 

https://media.publi24.ro/extralarge/20180208/2057/641524fda10e46d29b85ba6f3a3f96ba.jpg

 

https://media.publi24.ro/extralarge/20180208/2058/3fcdc443f5856c7dc2a2bda55fdb3408.jpg

Io cum am fo plecat din tara musai a fi sa o penetrez pe aceasta domnisoara :D oare cat sta !? ca luni plec iara pt 1 satpamana :D :D 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Europa, deocamdata
  • Oras:Europa, deocamdata
De multi ani de zile martea a fost ziua mea ghinionista, nu stiu de ce. Si azi nu numai ca e marti, dar e si data de 13. Deci, in mod normal, ar fi trebuit sa fie un dezastru. Ei bine, astazi a fost exact pe dos! Adica a fost splendid!

 

Kim inseamna profesionalism adevarat!

 

Am sunat-o ieri si mi-am facut programare pentru azi, fiind hotarat sa profit de faptul ca ne onoreaza din nou cu prezenta. Si bine am facut.

 

Kim are o voce foarte placuta la telefon, e amabila si prietenoasa. Am ajuns la ora 4 fara 20 in fata blocului ei din Nufaru, am urcat la apartamentul ei, si m-a primit intr-o vestimentatie neagra cu sutien si chiloti rosii, adica exact cum imi place mie! E o bruneta slim, sexy, provocatoare, si joviala. M-a poftit sa iau loc, m-a intrebat ce prefer sa beau, am optat pentru suc, si mi-a turnat un pahar. E vesela, foarte prietenoasa, poti discuta ce vrei cu ea, e inteligenta, educata si deschisa catre client. Bravo ei! Apoi i-am pus pe masa 250 RON pentru o ora si am mers la baie, mi-a dat un prosop foarte curat, are cada moderna, geluri de dus, totul e perfect la partea asta.

 

Dupa ce am iesit de la dus, a mers si ea la o improspatare rapida, iar eu am rugat-o sa nu vina goala in camera de actiune, intrucat mi-ar place sa o dezbrac eu. A venit exact asa cum i-am cerut. Nu accepta French Kiss, dar saruturi pe corp da. Am inceput sa ne dezmierdam, i-am desfacut sutienul, i-am sarutat burtica si sanii - are silicoane super! - apoi am pus-o in pat si am inceput sa ii fac sex oral cu multa pofta timp de cateva minute bune. Recunosc ca m-a excitat teribil frumusetea aia dulce pe care o are intre picioruse :blushing2  Apoi a inceput ea sa-mi faca oral neprotejat, am trecut la un 69, dupa care din nou ea mie oral in alta pozitie, si am sfarsit prima repriza printr-un orgasm superb cu ejaculare in gurita ei. A fost minunat!

 

Ea s-a dus la baie, iar eu am ramas in camera, tremurand de placere, intins in pat. Dupa care am vrut sa merg sa fumez, dar asa zdravan a fost orgasmul de care am avut parte la oral, ca dupa ce m-am dat jos din pat ca sa ma duc in camera la masa, am cazut in genunchi (nu glumesc!), nu mai imi simteam picioarele deloc, bine ca era Kim la baie si nu m-a vazut. Cand a revenit in camera, am fumat si am discutat iar despre cate in luna si-n stele, apoi am trecut iar in dormitor, unde am mai conversat un pic, si mi-a facut din nou un oral neprotejat scurt, dupa care mi-a pus prezervativul si am inceput cu doggy, un pic de misionar, am trecut iar la doggy, iar ea gemea exceptional de frumos, mai excitant decat oricare alta escorta la care am fost pana acum! Mi-a placut enorm ca geme asa! Asta e un mare plus in ochii mei!

 

La sex normal sta cum i se cere, e foarte ascultatoare, chiar m-a intrebat in ce pozitii prefer sa o facem.

 

Intentionam sa incerc si o alta pozitie - lady-on-top ea stand cu spatele, dar eram inca asa de obosit de la finalizarea precedenta ca n-am mai reusit. Sleit de puteri, am inceput sa ma imbrac, si i-am mai furat cateva saruturi pe fundulet in timp ce ea se aranja in fata oglinzii, apoi i-am multumit mult si am plecat.

 

Notele mele:

 

Locatie - 10

 

Aspect fizic - 10

 

Atitudine/GFE - 10!

 

Oral neprotejat - 9,5

 

Normal protejat - 10!

 

Raport pret/calitate - excelent!

 

De recomandat - absolut!

 

De revenit - desigur, numai nu cred ca va mai sta multa vreme la noi, desi e posibil sa revina dupa Pasti.

 

Pentru mine a fost o experienta foarte, foarte reusita!

 

Iti multumesc din suflet, Kim!

 

Bafta si spor tuturor!  :hihat

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Pot sa confirm ca mai lucreaza pana sambata viitoare, chiar acuma am venit de la ea. A zis ca a avut telefonul inchis doar odata cand era la cumparaturi fiindca s-a inchis din greseala. In rest, aceeasi locatie, fata super fain si cu chef de munca... :icecream

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Am fost vineri la Kim. Pe scurt a fost o intalnire foarte reusita .Am luat o ora sa ma satur de tatele ale faine ale ei.

Aspect : Kim e genul meu de fata , slaba, inalta cu tate mari ( silicoane). Daca o vezi pe strada sigur intorci capul; dupa ea  nota 9.5

Locatie : capat la Nufarul , nota 9

Sex Oral :  nimic de deosebit dar ok , nota 8

Sex normal : sta cum vrei , se implica dar nu saruta de loc in schimb da bine din pizda si geme frumos nota 8

GFE : vrea sa fie placuta chiar ii reuseste, atata doar ca nu saruta nota 8

Pret 250 ron o ora

 

De recomandat clar da. Merita sa ai la palmares o astfel de gagica cu asa tate.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...