Sari la conținut

tigancusa frumusica foc


Vizitator antonpaul11

Postări Recomandate

Vizitator antonpaul11
Reputație: 0

zilele trecute ma intorceam din Ploiesti si iata ca iau la ocazie din Caragiale o gagica. Cand s-a urcat, am vazut ca era o tigancusa , dar fiind frumusica, nu am zis nimic. Din vb in vb, am inteles ca de doua saptamani face traseul, caci a lasat-o barbatu-sau, si face doar normal. Are si copil mic, ( avea lactatie, dar am fost eu atent sa nu primesc o portie de ..lapte). Oral nu face, normal protejat, misca din fund binisor, nota 8 spre 9.este putin , f putin grasuta, dar mie imi plac asa tip de fete, cele slim nu prea.poze nu a vrut sa faca, telef nu are. De obicei sta in parcarea de la mija, dar maximum o ora -doua. in general tipa mi-a placut, fara mirosuri etc etc.

Link spre comentariu
Vizitator antonpaul11
Reputație: 0

nu are locatie, la motel, sunt vre-o 2 prin apropiere, atentie, unul din ele nu are apa calda. ca si pret 40-50 de lei. Pacat ca nu face oral, dar daca are copil mic si-l alapteaza, in mod sigur nu va face, cat nu am insistat. de miscat se misca binisor, oricum nu are experienta. La uun moment dat s-a facut rosie la fata... Ce sa mai, de revenit.

Link spre comentariu
Vizitator 0ctavian
Reputație: 0

salutare. Poate face-ti rost de nr ei de tel ptr ca saptamana viitoare sunt in trecere prin targoviste, si poate nu o gasesc la strada pe tigancusa asta.

Link spre comentariu
Vizitator antonpaul11
Reputație: 0

nu am mai multe detalii. Dar tot prin zona stau 2 gagici., nu sunt tiganci, dar tinerele, maxim 19 ani, pizda ingusta, nu fac oral, doar normal. Asa ca aveti de unde sa va delectati. Iar ca fac doar normal, important sa aveti la voi durex si gel antibacterian... e verificat. Drept ca te cam ustura pula, dar in mod sigur nu agatati nimic...

Link spre comentariu
  • Oras:strengaresti
  • Oras:strengaresti

Salutare.

 

Tigancusa a reaparut din nou. Bifat la hotelul din apropiere de Mija. 40 lei camera, 100 de lei pt servicii, sex total, am futut-o cum am vrut. Aceiasi atitudine profutut.

 

Atentie ca alapteaza ( a mai nascut o data intre timp). Nu se uita la ceas, cred ca am stat aproape 2 ore, mi-a facut un oral, ehehehe- si pe la zonele adiacente)))

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...