Sari la conținut

Finalizare pe limbuta si dintisori!!!! - 0734252484


maryoos

Postări Recomandate

  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
  • Oras:Alba Iulia
Salutare, tovarăși futăcioși,

 

Am găsit pe Publi 24 (http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/finalizare-pe-limbuta-si-dintisori/7b0e6d767b6f6553.html) dameza din acest topic și am decis să-i fac o vizită în această seară. Am sunat la numărul din topic, m-a îndrumat spre Bulevardul Revoluției, undeva prin spate pe la magazinul "Del Dodo", în zona cu cabinetul de Oftalmologie al lui Morușcă și am ajuns într-un apartament din bloc vechi (apartament modificat destul de recent se pare), la parter (apartament cu intrare separată), mobilat destul de modest, mobilier nu tocmai nou, dar curățenie prin jur.

 

De când am intrat, m-a așteptat dameza (mi-a zis numele, dar l-am uitat) - o tipă blondă, cam 1,70 m, vreo 28-30 de ani, destul de subțirică și simpatică, dar nimic deosebit. Am încercat să-mi dau seama dacă e de etnie sau nu, dar n-am reușit. Era destul de seară și apartamentul întunecos, însă înclin să cred că nu-i de etnie. Din ce am văzut, nu pot zice dacă-i aceeași cu tipa din pozele din topic, dar, chiar dacă nu e, seamănă mult la corp. Am întrebat-o dacă e ea în poze, bineînțeles că a zis că e ea, doar că avea extensii la momentul în care a făcut pozele. Am căutat pozele și pe  Gogle Images, le-am mai  găsit și pe alte site-uri de pe la noi, nu pot să mă pronunț 100% dacă e tipa din poze. Zice că e venită de doar câteva zile în oraș de pe undeva de prin Oltenia. Am observat-o în apartament și pe colega ei, o tipă brunetă, mai cu forme, durdulie, dar simpatică.

 

Am trecut pe la baie (baia destul de modestă), am făcut un duș scurt, am ieși și am stabilit cu tipa un combinat cu finalizare în normal. Am decartat 100 de lei și am purces la treabă. Când s-a dezbrăcat, i-am văzut corpul subțirel, cu un fund fain sculptat (fundul cred că e punctul ei forte), cu puține kilograme în plus pe burtă, dar cu sâni mici și lăsați. Lăsați, lăsați, în ultimul hal de lăsați. Nu mă pricep extrem de bine, dar cred că am observat pe burtă și o urmă de la o cezariană mai veche. Se poate să mă înșel.

 

Femeia a trecut la un oral profi, ca la carte, nu mușcă, nu zgârie cu dinții, se joacă frumos și cu ouțele, nu se folosește prea mult de mână. Am întrebat și a zis că acceptă și 69, dar nu acceptă FK (doar sărutări pe corp de la gât în jos). Și-a făcut treaba în oral până a fost pregătit Anaconda, i-a pus fâșul și am trecut în normal în misionar și capră. Am finalizat după ceva timp. Corp frumos, parfumat, piersicuță rasă, te îmbină la futai. E strâmtă și geme foarte puțin, nu știu dacă de durere sau de plăcere. Are câteva dume în program, nimic exagerat, nimic extraordinar.

 

Una peste alta, a merita 100 de lei, un tarif bun, pentru un futai ON și NP de duminică seara. Am stat cam 30 de minute cu tot cu dușul și politețurile de întâlnire/plecare.

 

Aprecierile mele:

Locația: În Cetate, pe Bulevardul Revoluției, undeva prin spate pe la magazinul "Del Dodo", în zona cu cabinetul de Oftalmologie al lui Morușcă. Apartament modificat recent, cu intrare separată față de celelalte apartamente, mobilat modest și în bloc vechi.

Modalități de contact: numărul de telefon din topic: 0734252484

Programul de lucru: n-am întrebat, dar era disponibilă duminică seara la ora 21:00, deci, cred că cel puțin până la ora 22:00 e disponibilă gagica.

Tarife:

ON și NP - o finalizare - 100 de lei/30 minute 

ON și NP - o oră - 150 de lei

Mi-a spus că pentru CIM și COF se plătește 50 de lei în plus.

 

Note:

Locație: 7 - în afară de faptul că apartamentul pare renovat recent și curat, restul lasă de dorit.

ON = 9 - nimic ieșit din comun, un oral obișnuit, bine făcut dar nu excepțional

OP = 8 - nu se implică în act, nu depune efort, stă doar cu cracii în sus. La propriu și la figurat.

FK = 0 - nu acceptă

GFE = 4 - nu se implică aproape deloc

Aspect = 7,5 - ar fi de 9-9,5 dacă ar avea sânii mai fermi și ar fi mai subțirică pe burtă

 

Notă generală: De vizitată doar pentru că are un tarif bun, nimic excepțional, foarte OK pentru un futai scurt. 
  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:alba
  • Oras:alba

Confirm cele spuse de fratele de păcat Maryoos. Am trecut și eu pe la dameza in cauza. Tipa stie meserie si nu te grabeste. Pacat ca a stat doar asa scurt la noi in Alba Iulia, din ce zicea ea si celelalte fetite pe care le-am vizitat nu prea se inghesuie lumea pe la ele deci nu li se renteaza sa ramana prea mult.

Ciocane tari!

Link spre comentariu

salut am fost si eu la doamna acum vreo luna

am intrat in locatia ei(un apartament cam ciudat dupa experienta mea dar cred ca era ceva amenajat dinainte sa se mute ea tot pentru acest scop) am facut cunostinta (dana o cheama) ma intrebat ce vreau si iam spus ca o ora,iam dat banii (150 ron) si mam cerut pana la baie ca ma taia o treaba mica veniind din blaj pana la ea(am crezut ca a uitat de bani si mi cere iara dar nu sa intamplat :) ) cand am ajuns in camera ma pus sa ma dezbrac si am dat drumu la treaba.

ma intrebat daca vreau un oral dar nam vrut si mam bagat eu la oral :)) ,pasarica umeda, nici un miros ,buna la gust :P,aspect 10(parerea mea) nam mai rezistat si am zis sa dam drumu la un np primu nr lam ales misionar ca no asa incepe tot romanu ...destul de larguta pasarea dupa putin timp am terminat in prezervativ(dama avea niste miscari din bazin :o) desi mia spus ca pot termina unde vreau .PS avea tatele cam lasate am tot incercat sa prind de aproape am prins de coaste :)).

dupa primu nr mia murit puta de era aproape cat un sfarc la care ea imi spune ca daca nu mai pot imi da 50 lei inapoi dar am refuzat si iam spus ca sigur se mai scoala odata :)).mia facut un oral dar nu va pot spune cat a fost de bun pentru ca fiindumi pasarica moarta ma iritat atingerea ei si am oprito si dupa ce mam jucat umpic cu degetele in a ei sa sculat.

am zis sa vina peste mine dar na vrut ( a zis ca ea nu face asa ceva, la fel a zis si la fk)si a zis ca hai iama pe la spate.de data asta am dat bine dar fata a inceput sa ma grabeasca :prima data a zis sa scot sa dea cu lubrifiant ca o ustura iar a doua oara a zis ca sa incerc sa termin ca o ustura de nu mai poate .nam mai apucat sa termin ca mio sarit tot chefu si iam zis sa ma mai lase sa ma joc cu degetele in pasarica ei vreo 10 min,mia dat si un servetel in caz ca ma gatam de la labuta :)))(sa pus cu spatele catre mine statea pe telefon..avea un cur si o pasarica uda dar pacat ca a meu nu mai putea =))

recenzia daca se poate numi asa (nam mai facut) trebuia facuta dupa ce am fost dar na asta pe viitor daca fata vrea sa mai viziteze alba.am sunato acum 2 sapt avea anunt pe public24 da era telefonu inchis am sunat cam de 20 de ori,ori avea clienti ori era anuntu postat aiurea

daca fata se mai intoarce o sai mai fac o vizita cred.

note

locatie 7 -nu pun prea mare pret pe locuinta imi trebuie doar un pat ...baia era ok (dush am facut acasa) cosul de gunoi era cam

                plin de "resturi"

on        / nu pot da nota (nu eram la capacitate maxima =))

op       8 sau 9- are miscarile la ea(si misionar si pe la spate)ori am fost eu nevorbit

fk        0 - as fi vrut umpic dar...

gfe      7 -primu nr sa implicat umpic(a prins de mine ,a mimat orgasme) al doilea nr la inceput a vrut sa ma omoare dar sa plictisit si a

               stat ca ****, bine eu nu sunt nici prea pretenstios la mancare :))

aspect 8-aici iara depinde de cum esti de pretentios...iam ignorat burtica am si prins odata de ea si mam simtit prost,tatele iara am zis

          "in fine",singurele puncte forte ale ei sunt picioarele si fundul(la care ia un 10 )

 

noata generala de vizitat pentru pret in primu rand(foarte ieftin la ce preturi sunt prin alba)destul de bun futaiul (am incercat sa ma iau dupa maryoos la asezarea in pagina a notelor :)) ...spor la futut

 
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...