Sari la conținut

Postări Recomandate

Anunt AT:http://www.anuntul.ro/anunt/mara--poze-reale-la-mine-la-tine-sau-hotel-daca-te-simti-singur-sau-doresti_4676711MARA poze reale, la mine, la tine sau hotel, daca te simti singur sau doresti o aventura erotica cu o tanara senzuala atunci cauta-ma, oral cu finalizare, sex normal. 69, ptr mai multe detali suna-ma 06 Feb 11:00 0761.473.061 Pret 150L/1HAm sunat ACUM "papusica" si mi-a spus ca DOAR se deplaseaza...In decembrie am sunat "aceleasi poze" dar cu alt numar (nu il mai retin) si mi-a spus ca presteaza la Mall Vitan...Intrebarea e daca ati dat de ea ca aceasta poza o vad de circa 3-4 ani pe AT, cei drept nu posteaza anuntul regulat...

post-19438-133409736534_thumb.jpg

Link spre comentariu
Sal'TARE!Interesanta fata... incitanta... abia astept sa vad o recenzie!
Inca 2 poze gasite...am sunat din nou si mi-a spus ca acum are locatie la Vitan (policlinica, in spatele mall)...ieri mi-a spus ca face doar deplasare...pretul acelasi, 150R/ora, 1.75 m / 55 kg (azi), cu un kilogram mai putin ieri...Am sa-i fac o vizita in crand...eu banuiesc ca e Mara care sta la produs in zona Vatra Luminoasa (seamana pozele)...pe strada cerea 120R/ora la camera (un apartament din zona) sau 50R in boscheti...a confirmat ca uneori iese in zona Vatra Luminoasa, dar acum e frig....ultima oara a iesit asta toamna, am facut un oral in boscheti, fata inghite si mi-a spus ca sperma e buna pentru ten...am intrebat ce face cu ea si am preferat sa nu o inghita...a facut-o "sul" si si-a dat pe fata :)...seamana cu tipa din poze...cred ca este ea, am sa va confirm cand ajung in zona...are dantura cariata, dar corpul e suplu si are tenul alb, nu este tiganca 100%...oralul facut DT...am fost multumit pentru 50Ron decartati asta toamna...

post-19438-133409737016_thumb.jpg

post-19438-133409737017_thumb.jpg

Link spre comentariu

fara sa supar moderatorii, insa nu intru in detalii prea multe (din motive subiective): 1) confirm ca a fost reala (am fost la ea mai demult, pe atunci era cu numele Diana si pe diverse site-uri de escorte), posibil sa se fi retras o perioada; 2) daca e cea din poze, nu e noua in bransa, numerele de telefon le-o fi schimbat, iar pozele sunt de vreo 3 ani, dar mai mult ca sigur nu s-a schimbat mult (nu intru in explicatii biologice de ce);descriere (asa cum era atunci Diana, parca zicea ca 23 ani - pozele reale, neretusate): foarte frumoasa natural (si chiar nu sunt subiectiv aici), genul slim, 1,75m (poate un pic mai mult), 55kg, piele fina, miros natural placut (intotdeauna proaspat 'indusata', insa dupa o 'munca' serioasa altele-si schimba mirosul), sani micuti, dar fermi, fund ferm, pasarica micuta, frumos mirositoare si buna la gust;deschisa la conversatii se adapteaza usor la discutii, 'miroase' psihologia conlocutorului, ceea ce denota ca are experienta in domeniu (doar lucreaza cu oameni...) si un mare plus in gfe: stie sa 'te faca' fara sa-i spui prea multe, 'citindu-te'; niciodata nu trece direct la fapte, intotdeauna mai intai o discutie, la o cafea, suc, ceai (alcool nu serveste);da pe silentios telefoanele (avea vreo 3 pe atunci) cat dureaza intalnirea, iar daca mai are o programare la scurt timp dupa, iti spune dinainte de a veni la intalnire si e alegerea ta daca vrei 'in scurt' sau te reprogamezi;locatie: pe atunci presta numai in deplasare;prestatie: fk (nu de prima intalnire, doar pupicuri copilaresti); oral profesionist (dt, owo, cim); normal orice pozitie (se misca, participa, iar daca se pune ea deasupra... profesionist, cu schimbari de ritm...); anal nu am incercat;minusuri: normal ca la un moment dat se incinge (si ar merge catre orgasm), insa se opreste (bine, isi calculeaza cand, doar nu te lasa cu ochii in soare, ci, fie sa schimbe pozitia, fie s-a agitat prea tare si i-a iesit si isi trage un pic sufletul); nici la cunilitie nu te lasa pana la capat (iar dupa, daca-i ceri explicatii gaseste argumente pentru a nu avea orgasm); alt minus, nu te lasa sa fii mai ferm (nu dur, ca nici mie nu-mi place violenta), nici macar s-o strangi mai tare in brate;preturi: nu mai sunt aceleasi pe piata, deci nu stiutelefon si poze: posibil sa fie Diana (ale carei poze sunt afisate) cea din anunt - vor confirma cei ce vor avea parterecomandare: e profesionista (ramane de confirmat de altii)

Link spre comentariu

Țeapă majoră...Interesant ca tot azi a aparut un alt anunt cu acelasi numar de telefon dar cu alte poze (care nu prea seamana!) si alt tarif :D)MARA poze reale la mine la tine sau la hotel daca te simti singur sau doresti o aventura erotica cu o tanara senzuala, oral cu finalizare, sex normal, 69. Pt. mai multe detali suna-ma, 10 Feb 11:00 0761473061 post-791-133409737559_thumb.jpgpost-791-133409737561_thumb.jpgpost-791-133409737562_thumb.jpgSal' TARE !


Dar se poate sa ma insel... la primul anunt era 150 / ora specificat, iar la al doilea era trecut 80 lei fara a se specifica daca pe finalizare sau ora...Sal' TARE!
Link spre comentariu

mie nu-mi par aceste ultime 3 poze ale aceleiasi d-soare. ultima pare a Dianei (Marei?) - din cate imi aduc aminte, tatuajul de pe piciorul stang (ultima poza) era, insa mai avea si un tatuaj pe spate (cred ca spre umarul stang, oricum, pe spate) care lipseste din prima poza. spunea ea ca vrea sa-l scoata (oare, se scoate perfect?)... in fine, mai sunt si alte 'semne' fizice (pe care avea mare grija se si le ascunda si sa nu apara in poze). primele poze postate in thread sunt facute in studio (mi-a spus ea). astea in schimb, par facute de un amator. Diana avea si cateva prietene (de breasla?). sa nu cumva sa isi 'imparta' clientii. eu am patit-o cu alt 'cuib' (nu stiu daca e cazul aici), in care in loc de cea solicitata, mi s-a oferit alta, care se jura ca ea e (deh, naivitatea mea de incepator).

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...