Sari la conținut

Gina 22 de ani 0758956966 fost: 0746694417 ,0747596714


rrrazvan

Postări Recomandate

Vizitator apuci
Reputație: 0

Va salut.

 

Frate @iosnn mai depasit :) dar eu vin si cu o recenzie.

O sa fiu scurt pentru ca am mai scris o recenzie despre Gina.

Azi cand am gasit anuntul pe oradea.net nu am recunoscut dupa poze pe Gina :slap2 ,am crezut ca au venit ceva fete noi in oras. Am sunat stabilit intalnire,ajuns pe Sovata,langa casa mov,sunat iar si mi a explicat unde sa vin egzact. Mi au spus preturile 150ron/fin,200ron/ora, cu doua fete 300ron/fin,400ron/ora cu ON+NP(Adina numai protejat face tot). Am ales varianta de 1 numar cu ambele negociat la 250ron.

 

Locatia: ap 2 cam,etajul 1 , destul de curat,pat mare matrimonial,baia asa si asa.

 

Fata: Pe Gina nu o mai descriu am facut deja si au facut si altii. Adina(nume de scena) pozele 100% reale,e unguroaica,33 ani,blonda,aproximativ 165cm,57kg,draguta la fata,are ceva burtica dar mic de tot,fund frumos,sani destul de mari cu un tatuaj mic,foarte putin sunt lasati dar okis,pussylica epilata complet si recent cu labii foarte mici aproape inegzistenti.

 

Actiunea: M-am intins pe pat si Gina a inceput cu oralul (foarte bun)ei deja binecunoscut,si Adina s-a urcat pe mine,m-a mangaiat cu sanii ei mari,am lins supt peste tot,si ea m-a sarutat peste tot,incet incet s-a intors spre mine cu fundul ei,l-am tras peste mine si am pus in poz 69,are o pussyilica ca o fata de 18 ani,gustoasa fara orice miros suspect. A pus prez-ul si a inceput ea cu oral,mult mai slab ca si cum face Gina(in ciuda varsta ei.am crezut ca o sa fie ceva fenomenal dar m-am inselat) fara deep,fara cu atentie la zonele adiacente. Intretimp Gina a inceput sa joace cu pussylica ei,am tras spre mine si am inceput sa savurez si eu de gustul ei,blonda a trecut la normal,ea deasupra cu spatele la mine,gina deasupra mea cu pussy la gura mea,m-a frecat ca am crezut ca imi scoate dintile,blonda s-a intors cu fata la mine si in pozitia asta a vazut spatele Ginei. Adina se misca foarte bine pe instrument(aici se vede experienta :) ) si in pozitia asta am si finalizat. Apropos cand am ales varianta cu 2 fete m-au intrebat daca am cumva prez la mine ,pentru ca numai unu mai au :( si asa sa aleg cu care vreau sa fac normal,pentru ca nu vroiau sa faca normal cu aceas prez(deci la ele nu merge ca sa scoti din una si sa bagi in cealalta,si invers de mai multe ori,cum prefer eu cand sunt cu doua fete. le pun capra si dau si la una si la cealalta :) )

 

Note: date de la 1 la 10 (numai la Adina dau note,la Gina deja am facut mai demult)

Locatie = 7-7,5 - nu era nustiu ce dar era curat.

Corp = 8 - are sani frumosi,fund bombat,piele fina fara verigeturi,fara celulita

Oral = 5 - fara implicrare,fara atentie la oo,fara pasiune, monoton.

Normal = 7,5-8 - se misca bine cu schimbari de ritm,pt ca nu am incercat numai poz ea de asupra nu pot da nota mai mare.(sau mai mic)

Igiena = 10 - e foarte curata,fara mirosuri suspecte.

Pret/calitate = 7 - acceptabil,dar dupa mine merita 200ron.

 

Concluzie finala = o recomand. de revenit cred ca o sa revin(daca nu gasesc ceva mai nou,bun) dar nu cred ca o sa aleg iar sex cu 2 fete,mai bine separat la cate 1 ora cu fiecare.

 

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Pentru cei care nu stiau am fost deconectat de la ritmul de lucru intial, de joi seara pana astazi marti cand a aparut o problema personala si a trebuit sa ajung si in Oradea pentru jumatate de zi. Cand timpul mi-a permis si cand am avut semnal am mai intrat si de pe telefon sa mai frunzaresc forumul si asa am dat de Gina la telefon, a doua oara, ea fiind cea care a raspuns prima din lista cu 4 domnisoare facuta de mine. Cunoscand-o de cand presta in bucuresti m-am gandit sa mai schimb peisajul si fac un trio cu ea si cu colega ei din locatie Vicki/Adina.

 

- Numarul de telefon - 0747596714

- Tarifare - 400 ron ora la trio pentru doua finalizari

- Locatia - pe bulevardul elisabeta daca nu gresesc, foarte aproape de cartierul rogerius. Este un magazin de cartier in fata blocului caci am fost rugat la telefon de Gina sa cumpar doua pachete de love plus de acolo :D Inauntru este curatenie, apartamentul cu doua camere e decent unde Gina presteaza in prima camera iar Viki in a doua camera. Singurul minus al locatiei e apa de pe jos din baie care se strange cand/dupa ce faci dus ca aluneci.

- Serviciile - gina oral nepr , normal protejat, fara anal iar adina tot protejat din pacate fara anal.

- Aspectul fizic - Gina e bruneta, a mai slabit fata de cum era in bucuresti, e ingrijita, pensata, dusa la solar si la sala, are un dragon tatuat pe abdomen si un cercer sexy in buza. Sanii sunt medii, curul rotundsi era imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti verzi si un tricou larg rosu :D Viki avea o bluza si un pantalonas scurt roz ambele legate intre ele (nu stiu cum se numeste) e unguroaica, purta tocuri f inalte care imi plac mie mult , are in jur de 35 de ani vorbeste frumos si se face placuta intr-un cuvant. Are extensii probabil e un pic dolofana a nu se intelege grasa dar f atragatoare.

- Actiunea s-a petrecut in camera ginei nu inainte de a merge sa ne dusham fiecare din noi separat. Camera are un pat mare si placut si are niste fiare dubioase pe margini mare grija sa nu va loviti de ele cand va dati jos ca doare maxim. M-am pus pe pat cu fatza in sus si Gina a trecut la oral iar blonda s-a asezat cu pasarica umeda pe fatza sa o degust putin. O avea rasa, placuta si buna la lins. Oralul Ginei e deja binecunoscut nu il mai descriu, e o adevarata experta in arta suptului si in linsul "nucilor". Am schimbat pozitia, Gina s-a pus capra si a bagat-o inauntru in timp ce Vichi s-a lipit cu sanii de mine din spate si ma impingea de fund sa o penetrez si mai tare. Nu am rezistat foarte mult si am terminat pe spatele Ginei in timp ce VIki imi daduse capul pe spate si ma saruta.

Dupa primul numarul am mers la dus toti, pe rand adica si nu am putut zice nu la o tigare (cu toate ca m-am lasat acum o luna jumate de fumat). Dupa ce am baut un pahar cu cola si am fumat doua tigari si dupa ce mi-a trecut ameteala am trecut la al doilea numar de data asta inceput de Viki cu oralul. Se descura decent la oral dar nu precum Gina, m-as bucura sa o invete si pe ea arta oralului intr-o zi. La normal in schimb s-a descurcat extrem de bine, are pasarica mica si stramta si ii place sa fie penetrata adanc in timp ce o mangai pe sani. Gina a intretinut atmosfera cu mangaieli si pipaieli in timp ce am schimbat doua pozitii cu unguroaica. De mentionat e ca trebuie sa schimbati prezervativul daca vreti sa le futeti pe amandoua la un numar, eu le-am luat pe rand. Am finalizat in prezervativ la sfarsit cred ca a durat mai mult de o ora toata actiunea.

A ramas ca daca mai ajung in oradea data viitoare sa nu ezit sa le contactez din nou.

Mai recomand si restaurantul din capul strazii pentru ciorba de perisoare alba si buna. Restaurantul avea un nume care incepea cu E , era foarte aproape de rau :D

- Programul de lucru - ambele domnisoare nu au un program bine stabilit cel mai bine e sa sunati inainte si intrebati

- Concluzia finala - experienta a fost decenta

 

PS: Experienta a avut loc sambata seara, o relatez astazi de pe computer de acasa.

:wave

  • Like 10
  • Minus 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare,

saptamana aceasta am vizitat-o si eu Gina pe care am gasit-o la telefon 0747596714 ca urmare a recenziilor de aici.

Tariful a fost de 150 ON+NP iar daca doresc cu doua fete 300 lei negociabil. M-am oprit la 150 lei pentru ca nu eram pregatit psihic pentru doua fete.

Locatia este in zona Sovata, apartament cu doua camere curat cu baie in care era ceva apa pe jos dar nu deranjant, in schimb prosop curat.

Gina este o fata dedicata meseriei, aranjata, corp intretinut, prospat data cu crema de corp ce mai o excorta de top care te face sa vezi pe ce dai banii.

Dupa ce m-a intrebat daca vreau sa fac dus, si am vrut, am trecut in camera in patul ei mare si primitor unde am primit un oral foarte bun cu DT foarte natural fara eforturi vizibile ceea ce a fost o surpriza placuta pentru mine. Un alt lucru pozitiv este ca stie sa intre pe sub pielea ta cu compimente spuse la momentul potrivit. La normal e un mic minus ca nu vine "peste" dar in rest participa activ la actiune. Am schimbat trei pozitii si in final am terminat in prez pe la spate, multumit dar nu super incantat, cred ca e loc pentru ceva mai mult entuziasm.

Notele Locatie 9 curat dar nu lux, ceva apa in baie.

Aspect 9 frumoasa si un corp bine intretinut.

Oral 9,5 inca nu am dat nici un 10.

Normal 8 multumitor dar e loc de mai bine.

Nota generala 9. O recomand cu incredere, eu sigur voi revenii.

La sfarsit mi-a pezentat-o si pe colega ei Viki dupa cum s-a prezentat, blonda 35 ani. Probabil ca o voi incerca si pe ea si voi reveni cu amanunte.

 

Sanatate si virtute.

  • Like 2
Link spre comentariu

STIMATI USERI

 

Am tot incercat sa dau si de bagaboanta asta, si foarte greu am reusit sa o print telefonic la 02:30. Mai devreme mi-a dat tonuri de ocupat la nr.

0747596714 , primul find inchis.

 

 

Mi-a spus ca doar dimineata si va aduc la cunostinta si voua, celor lenesi sau ghinionisti ca si mine ce nu pot lua legatura direct,

E Matinala.

 

Duceti un cornulet cu lapte si un supozitor , poate va presta la ore decente in viitor.

 

MrTKO

Link spre comentariu

dupa 3 zile de sunat. astazi mi-a raspuspuns,

Alo

Ea: ia zi ( pe un ton urat) de aici deja o nesimtire..

lucrezi...

Ea: nu stiu

adica numai lucrezi?

Ea: poate dupa ora 19:00

 

si asta fiind spuse pe 1 ton urat. de nesimtita, dupa parerea mea e de evitat, ia urcat la cap clientela..

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salut,

Gina s-a mutat pe Bulevardul Stefan cel Mare aproape de intersectia cu Transilvaniei.

Noua locatie e o garsoniera si nu mai are colega, lucreaza singura.

Nu revin cu recenzie pentru ca am facut si nu sunt modificari semnificative.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...
  • Oras:ÃŽntre picioarele unei femei frumoase...

Salut din nou, stand ceva vreme cu treaba prin oraș , sun pe domnisoara la numărul al doilea, si cer sa vina la hotel.asta era cam in urma cu 2 saptamâni. Zice ca ajunge cu taxi in 20 de min. Ajunge după o ora si jumate. Preț 150 op si Np. Telefonul suna incontinuu si Cică niste băieți o așteaptă jos ca merg in club. Aspect 7/10, ingrijita poate chiar prea fardata. Oral protejat , cu multă mana, deși am atentionato de 10 ori. O pun deasupra si începe cu niște mișcare parca era o testoasa in reluare, așa....de Doru lelii...Decis sa nu fie o seara ratat, o iau eu la pompat. Stai, mai încet, stai ca mă doare, îmi venea sa o dau cu capul de tabla parului, deși am încercat sa fiu galant,sa vorbesc frumos..in final finalizeze cu gândul sa plece odată ...Per total o experiența prea puțin satisfacatoare...

Plus ca era foarte pe graba..

Note aspect 7/10

Gfe 4/10

Op 5/10 multă mana

Np 5/10 neimplicare plus comentarii

 

Eu...nu mai sun...

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

la ce reclama isi face,adica cum se prezinta te astepti sa primesti ceva ca lumea.tot am incercat sa dau de ea dar in zadar.la al2lea numa am sunat si m-a luat tare ca* hai zi repede ca nu am timp* asa sigur nu cred k trec pe la ea desi ma tenteaza cica oralul in care este specializat.dar dupa recenzii nu pare nimeni multumit de ea

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

dragii mei, tin sa va anunt pe aceasta cale :D ca ma puteti contacta iar la acelasi numar de ultima oara 0747596714 am lokatia in zna Stefan cel mare mai exact la magazinul Billa din intersectia cu transilvaniei. tarifele sunt mai atractive, serviciile aceleasi. imi pare rau pt toti acei care m-au tot apelat in ultimul timp dar mi-am luat o scurta vacanta, va reastept pe cei care ati mai fost si ati fost si v-a mltumit serviciile mele la numarul afisat mai sus. v-am pupat

 

post-2-0-31355200-1359032144_thumb.jpg

post-2-0-45891100-1359032146_thumb.jpg

post-2-0-04827300-1359032148_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator zatara73
Reputație: 0

tot obraznica a ramas. te zoreste sa-l primeasca pe urmatorul si sta cam prost si cu igiena . de evitat daca tineti la banii vostri. mi-a lasat un gust amar

 

trolling=ban

  • Minus 1
Link spre comentariu

     Am sunat-o si eu azi. Initial mi-a spus sa revin cam peste 30-45 min ca are ceva probleme de rezolvat in apartament. Am ajuns in jurul coordonatelor prezentate de ea, i - am spus ca sunt in zona si daca sedinta ramâne valabila. Imi spune acum ca de fapt nu este acasa si sa revin mai tarziu. 

     Intre timp merg si fut ceva la cuibul de pe Balcescu la brunete. Mai pierd vremea , vroiam sa o intep neaparat pe Gina. Revin cu un tel cam intr-o ora si jumatate sa o intreb daca ar putea programa o intrevedere. Nici o sansa, ca nu poate, ca de fapt isi cauta chirie si ca vrea sa se mute de unde sta la momentul  actual.  Probabil voi trece cu alta ocazie pe la ea.

    Referitor la pret  am inteles ca este 100 lei/ finalizare.La ora nu retin sa o fi intrebat.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

tot obraznica a ramas. te zoreste sa-l primeasca pe urmatorul si sta cam prost si cu igiena . de evitat daca tineti la banii vostri. mi-a lasat un gust amar

Astept sa revii cu o recenzie completa! Cat mai urgent!

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Fratilor, eu nu stiu cum a ajuns Gina asta in sectiunea Top Escorte. Este depaaaaaaarte de ce ar trebui sa ofere o escorta de top. In primul rand nu are pret de top escorta. La 100 lei oral NP si normal P (nu ca nu imi convine pretul scazut) nu te prea poti astepta la cine stie ce servicii, fapt confirmat de realitatea intalnirii cu faptura in cauza.

 

Ca sa recenzez concret, am convenit telefonic (la numarul din topic) cu d-ra o intalnire care sa includa o finalizare prin tehnici orale si normale pentru pretul de 100 lei. Am ajuns punctual la locul faptei, undeva in zona casei mov. Parca asa se numeste. Eu nefiind oradean, s-ar putea sa gresesc. Garsoniera, de dimensiuni minuscule, o improvizatie intr-o fosta uscatorie daca nu ma insel. Inauntru intuneric bezna. DOar i-am putut ghici fetei trasaturile. Noroc ca a aprins becul de la baie, care se gaseste in spatele unei usi pliabile din plastic, ce nu ofera nici cea mai mica intimitate la dus. Pe langa faptul ca nu antifoneaza deloc, nici nu se trage pana in capat... In fine, detalii. (desi cam astea fac diferenta si atentia la detalii de suie in top). IN baie gasesc un prosop ud. Cer altul, Gina se conformeaza si imi deschide un dulapior de unde ma invita sa ma servesc. Iau primul prosop ce-mi cade in mana. Constat abia la urma ca era imbascit de un miros statut, de-ti lasa gura streprezita... nasoala senzatie sa intinzi izul ala mucegait pe corpul ud... Plus ca era si insuficient de mare sa ma cuprinda. Mda, deja experienta incepea sa devina catastrofala si nici macar nu apucasem sa ma indind in pat :)

Ca un plus la facilitatile din baie pot sa mentionez faptul ca era dotata cu gel intim.

Termin clatirea si revin in garsoniera, unde Gina ma astepta in pielea goala. Ma invita sa ma intind in pat si fara niciun preaviz se apuca de un oral neprotejat, executat bine, aproape cu tendinte de deep, dar, din pacate, pana sa-mi dau seama exact ce se intampla, ma pomenescu soldatul incotosmanit in prezervativ... nasol moment, maxima neatentie. Dupa care sunt somat sa "trec deasupra". Hmmmm. Ma conformez, incep o penetrare timida, apoi tot mai sacadata, FARA CA EA SA PRODUCA VREUN EFECT ASUPRA DOMNITEI. Parca futeam o papusa gonflabila. FOarte nasoala senzatie. Ba, nici macar o respiratie mai apasata, nimic! cat pe ce sa-mi moara ostasul...

Dupa vreo 5 minute de pompat in gol, sun din nou anuntat ca se schimba pozitia: "hai ca ma pun capra".... EU, obisnuit deja cu stilul fetei, ma execut, si incep sa pompez si din pozitia asta. De data aceasta parca parca obtin ceva reactie auditiva, parca iese din ea cate un icnet infundat, nici vorba de sunete specifice unui erotism pe care il asteptam. Plictisit si speriat ca s-ar putea sa ma blegesc si sa raman si cu ouale pline, fac un efort de concentrare si ejaculez in prez.

In mai putin de 5 secunde ma vad directionat spre baie, cu ambalajul de la prezervativ pasat in mana: "daca tot mergi la baie, arunca-l si pe asta" :)

am inceput in acel moment sa vad partea amuzanta a episodului. m-am spalat repede in chiuveta de data asta, nemaiavand chef sa pierd vremea pe acolo, ca oricum ma simteam ca si cum as tine in loc coada la o impinge tava.

Ma imbrac rapid, cam intr-un picior, pentru ca nu ai de ce sa te sprijini sau pe ce sa te asezi, si, controlandu-ma sa nu-mi fi ramas ceva pe acolo, o tai.

Acum sa incercam si o evaluare:

Fata e de nota 7 in opinia mea. Pe de alta parte din cauza intunericului nici nu prea am vazut-o bine. Dar cert este ca are o burtica ce daca mai adauga 30 d egrame devine burta. Deloc apetisant. In rest, trupul i-ar fi frumos daca ar degaja vreo 7-8 kilograme, fundul e frumos rotund, bombat, cum trebuie sa fie, iar sanii ii are de nota 10. Pacat cu adipele... La fata nu prea mi-am dat seama daca e frumoasa ori banala. Cert este ca nu-i urata. Dar expresia faciala de pe intreg parcursul ostilitatilor nu a prea transmis nimic, drept pentru care eu o notez cu 8. Ca si "decoratiuni corporale" se remarca un tatuaj in zona inghinala si unul deasupra glenzei precum si un pierce plasat undeva in stanga buzei inferioare. Toate acestea ar completa un aspect sexy, daca atitudinea ar fi alta si daca, asa cum spuneam, s-ar mai scapa fata de niste kile in plus.

Locatia este de nota 6. Curat, dar modest, prea intuneric, ca si cum ar ascunde ceva, iar descrierea baii o aveti mai sus.

Prestatia o cataloghez ca fiind de nota 4 (fac o medie a oralului de nota 6 si a normalului de nota 2). Un fast fuck fara niciun fel de jena. fata abia asteapta sa te termini. nu da nicio clipa senzatia ca i-ar face placere prezenta ta (in paranteza fie spus, si cred ca conteaza intr-o oarecare masura, desi profesia de escorta ar trebui sa imunizeze, nu sunt un exemplar chiar nereusit, dimpotriva), nu se implica, se lasa fututa ca o papusa gonflabila. Ce m-a amuzat totusi, in final m-a intrebat daca mi-a placut :)) ca si tantile din restaurantele de moda veche, care mai ca nu te iau la rost ca nu ti-ai mancat supica :) a fost chiar buna incercarea ei. Binenteles ca i-am spus ca da, a fost ok. desi... in realitate, nu prea a fost.

Ce sa mai adaug? evident ca nu recomand, decat celor care au nevoie de o descarcare rapida fara niciun fel de asteptari, cu o fata care arata binisor, si care, cu putin efort fizic, ar putea arata chiar bine.

Acestea fiind spuse inchei. Numai bine!

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...