Sari la conținut

Vladizinho si restul lumii!


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Nu e restul lumii. Sunt doar cativa, ce se agata cu dintii de obiceiurile, mentalitatea si atitudinea stramosilor(oamenii cavernelor), refuzand sa evolueze odata cu restul societatii.

Amice, esti un personaj foarte controversat. E impresionant cum ai un asemenea efect halucinogen asupra altora, ca le tulburi visele. :laugh2  Ai devenit un fenomen. Mie-mi esti "simpatic", dar altii nu prea iti inteleg umorul si felul in care te exprimi. Ar trebui s-o lasi mai moale! Numai bine!  :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:UK
  • Oras:UK

:)) si din Coryna sa manance...tot ce iese rau din ea cateva zile pe luna...si din aia ...femeia lup ca am uitat cum o cheama. Si din Carmen dupa centura

 

Tot ce iese rau din ea cateva zile pe luna... Banuiesc ca te referi la menstruatie... Asta inseamna sa fi venit de la coada vacii. Nu stii ce`i aia menstruatie. Sa stii ca ce "iese din ea" nu`i nici un demon, nici vreo substanta creata de Necuratu`. Stiu ca asa va invata pe voi la sate, preotul. Ca femeia aflata la menstruatie e "necurata" si n`are ce cauta in biserica... Dar ar fi cazulsa mai citesti, daca tot ai venit la oras. 

 

Vad ca stii mai toate centuristele din Bucuresti, unde pot fi gasite. Asta spune multe despre tine. Probabil de acolo le iei si pe descultele astea, de le tot aduci in locatie, ce nu`si permit nici o pereche de pantofi.

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...