Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

ALINA, bruneta sexy cu poze reale si nemodificate ofer companie intima oral, normal si anal, masaj de relaxare sau erotic. Locuiesc central intr-o locatie discreta, 26 Sep 20:38

 

0766509236 acesta e noul numar , nu reusesc sa incarc poze cu ea

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Mai fratilor, faceti voi 2 (@magik si @alegzander) un pustiu de bine si celorlalti membrii si sunati fata, dar cu decenta si bun simt si spuneti-i de aceasta problema. Este normal pentru ca voi ati vizitat-o de curand. Daca o puneti in garda poate din bun simt si decenta va merge la un medic si va urma un tratament, iar urmatorii vizitatori nu vor mai avea asemenea probleme.

 

Dar repet, cu calm si vorbe blande ... astfel incat fata sa inteleaga despre ce este vorba. Poate daca o suna numai unul dintre voi nu va crede, dar daca o va suna si celalalt, cred ca va fi mai atenta, va intelege si va lua masurile necesare.

 

De acord cu propunerea fratelui @Matriuska de a o muta la testate unde o vor vedea toti membrii, pana la finalizarea tratamentului.

Link spre comentariu

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/alina-bruneta-sexy-si-provocatoare-cu-poze-reale-si-nemodificate-facute-cu-tel_5539946.html

 

Va salut!

 

Acesta ar fi anuntul in cauza, si Domnisoara Alina...sa incep prin a spune ca pozele sunt reale,fata reala...inalta peste 1.70, slabuta...pt cei carora le place acest gen, cu forme frumoase, fund, sani mari,cam lasati, dar buni...bine, ce sa mai zic :D fata o strica :)) desi nu e de ras..asta e adevarul.

In fine, locatia pe Str. Viorele, zona Timpuri Noi..pe unde sunt caminele studentesti, totul ok din acest punct de vedere, curat,baie ok....dar s-ar parea ca nu e singura..ori pesti,sau alte fete....

De la inceput vreau sa spun ca treaba cu analul e teapa, scris in anunt, doar sa fie...la fata locului se fofileaza...ca o ai mare, ca nu prea face in mod obienuit...meniul pe care l-am mai auzit.

E cam mandra asa de ea, de cum arata...si cam smecherita, dupa cum vorbeste,cum se poarta...experienta se vede.

Oralul slabut, cu ceva incercari de DT, cam pe graba...dar am insistat si am prelungit momentul :D Nu face FK,nu permite sa o penetrezi cu degetele....cam distanta, mecanic...pe fuga, de parca ar fi la scoala cu lectia tocita...si o spune repede sa nu uite.

Normal bun...stramta...desi ma astetpam ca fiind mai slim...sa vad miscari,show pe ea...tot eu am dus munca, schimbat cateva pozitii....capra fiind No.1....cur bun, ai priveliste,ai in ce sa dai :D

Hai sa zicem ca pana aici ar fi fost OK, trecand peste niste chestii de atitudine,ce face, ce nu face...pana la urma fiecare e mai buna sau mai rea, in meseria asta...vrei iubita,dragoste...etc...alta treaba...

Iese din camera...si se auzea vorbind cu un client...ii zicea meniul...apoi se intoarce si zice ca doar o finalizare,atat...ca are programare...pe alta data...(as fi incercat si a2-a finalizare...poate..un mare poate,pt ca nu cred...anal...). Ii spun ca nu mi se pare fair-play...pur si simplu ma da afara, e de rpost gust...si ca data viitoare, oricum nu va exista cu ea... Cam ofensata, incearca sa balmajeasca 2 vorbe... Nici nu am mai facut dus, decat folosit ceva servetele umede...platit, si dus am fost.

 

Plata 100/finalizarea si cica 150/ora....cand vrea ea :))

 

Eu unul nu m-as intoarce...mai ales cand piata e plina de atatea oferte,mai bune. Poate e buna, de o partida,ceva pe fuga, doar sa incerci...pt cine place acest gen de fizic

post-29954-0-95087000-1349005908_thumb.jpg

post-29954-0-55526800-1349005919_thumb.jpg

post-29954-0-01178000-1349005928_thumb.jpg

post-29954-0-02323300-1349005936_thumb.jpg

post-29954-0-84175800-1349005945_thumb.jpg

post-29954-0-08409600-1349005953_thumb.jpg

post-29954-0-11268600-1349005961_thumb.jpg

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...
  • Like 23
Link spre comentariu
  • Oras:la umbra
  • Oras:la umbra

Seara buna!
Am fost la domnita anul trecut cand statea pe la dorobanti. Are o pereche de sani imensi, un ten alb, slabuta, e placuta fata. Insa ca si implicare e cam mecanic, rece, la oral avea miscari constante, aceeasi cursa, viteza... eu unu am fost o singura data incantat de poze, atat.
Este fata din link-ul lui @castellano
Numai bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!

E prima data cand postez iar legat de donmnisoara de mai sus vreau sa sa spun ca am vizitat-o anul trecut cand avea locatia pe dorobanti langa Restaurantul Perla, am incercat sa o contactez in jurul pranzului dar fara succes insa in cele din urma mi-a raspuns undeva dupa ora 17:30, mi-a spus ca practica sex normal la 250 ron/h sau total/400ron/h, mi-a dat adresa si am ajuns la ea in 20 de minute,   La vremea aceea mai loicuia cu inca o colega Am avut parte de o primire calduroasa, am fost servit cu un suc  confirm ca pozele fetei de mai sus sunt reale, tipa este destul de inaltuta undeva la 1,75-1,80 , cam 58 kg , fund bombat, carnea tare, sani foarte frumosi-naturali, este foarte comunicativa dar are totusi un minus are pielea cam alba(probabil pielea e prea sensisibila pt a merge la solar). Am optat pt sex toatal ca urmare am decartat 400 ron Am mers la dus am primit prosop curat, am revenit in dormitor si am inceput cu un 69, apoi am pus-o capra fara prea multa implicare din partea ei, iar dupa ceva timp am zis sa trecem la anal, dar.... fiasco total desi platisem 400 de ron pt sex total la incercarea de o penetra anal a spus ca e cam groasa si ca o doare, bla, bla, bla, bineanteles ca am renuntat la anal si in cele di urma am luat-o din nou capra si am finalizat grabit, Pentru cei care nu sunt amatori de sex anal tipa ar fi acceptabila insa la anal e teapa, subscriu la spusele colegului de mai sus.

 

Asteptam NOTELE!

A.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am zis sa nu trec in noul an cu datorii si sa beneficiez de restul serviciilor oferite de Alina

 

Nr. telefon: 0765193903

 

Locatia : Nerva Traian-Papazoglu Dumitru primul bloc pe stanga scara, etajul si apartamentul il obtineti de la Alina

 

Alina am mai descris-o asa ca n-o sa mai insist cu mentiunea ca sanii ei au cam pierdut din farmece. M-a recunoscut acum avea tot dreptul sa ma intrebe ce am mai facut, primit prosop, mers la dus mai intai eu apoi ea, baie curata , incepe actiune cu jucatul sanilor pupat supt sfarcuri vreo 10 min, oral la cererea mea protejat(am ramas cu sechele) fara mari artificii fara supt oo pur si simplu ca pe acadea asa a decurs primul numar, al doilea inceput tot cu oral protejat trecut la normal schimbat mai multe pozitii cu gemete false, oboseste repede, un pic plictisita n-am mai reusit sa-mi dau drumul.

 

Oral: 7(fara mare angajament)

Normal: 7(am dat ca surdu in tobe)

Anal: n-am mai incercat

Alina:8 (cam ascutita la fata si fara buze)

GFE:5

Locatie:7

 

Halatul 150 ron. face si anal pt +50 ron. Merita o vizita numai pentru sani

 

La multi ani la toata lumea !!!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Am fost si eu zilele trecute pe la domnisoara, dupa o vizita esuata la o aparitie mai exotica din anunt(voi crea imediat topic si pentru respectiva)

Numarul de telefon si locatia ca in mesajul de deasupra.

 

M-a invitat in camera, am schimbat 2 vorbe apoi mi-a cerut onorariul si mi-a dat un prosop ce parea nefolosit. In baie mi s-a parut curat. Un punct in minus pentru ca era un singur gel de dus(sapun lichid). Dupa ce s-a intors si ea de la dus am inceput cu cateva mangaieri apoi m-a intrebat cum vreau oralul, cu sau fara caciulita si am optat pentru varianta fara. Cand sa trecem la normal am ramas putin surprins de intrebarea ei, daca vreau sa continuam asa sau daca pune prezervativ. De data asta am ales varianta a doua. Dupa cateva minute am intrebat de anal dar s-a eschivat. Am terminat, mi-a dat niste servetele umede si mi-a spus ca daca vreau pot sa merg la baie sa ma spal.

 

Oral: 7 (cu gemete false inca de la inceput)

Normal: 8 pentru ca e stramta.

Anal: s-a eschivat

Alina: 8 pentru ca geme fals si cum spune si colegul de deasupra, cam ascutita la fata. Totusi, mi-au placut cerceii si lantul de la gat.

GFE: hmm sa zicem 6

Locatie: 9(curat in camera, putin intuneric in camera, baie ok, prosop curat, loc de parcare usor de gasit)

 

Halatul: 100 finalizarea, sex total dar pana la urma a refuzat analul.

 

 

Am vazut ca mai are o colega insa nu stiu despre cine este vorba.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
SANI naturali, bruneta pasionala si dulce ofer companie intima oral cu finalizare, normal, sex intre sani, anal protejat. Locatie discreta si curatenie. Caut colega, 26 Mar 16:50
 
0784.566.008 
 

Bucuresti

 

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/sani-naturali-bruneta-pasionala-si-dulce-ofer-companie-intima-oral-cu_6177323.html

 

despre ea stie cineva ceva ? sunt maxim tentat sa merg insa as astepta o recenzie de la cineva care a fost :)

 

Link spre comentariu

Al naibi SEARCH cred ca era dezactivat.

 

Foloseste-l cu incredere @panameaaa si in acelasi timp te rog frumos sa dai o fuga pana la Regulament sa iti arunci un ochi in trecat pe el.

 

https://nimfomane.com/forum/topic/5665-adelina-076650923607845660080768487042-timpuri-noi/?hl=0784.566.008

https://nimfomane.com/forum/topic/11907-bruneta-sani-super/?hl=0784566008

Link spre comentariu

Am facut si eu o vizita domnisoarei, locatie Nerva Traian, aproape de pasajul Marasesti. MI-a placut de la telefon, f comunicativa si politicoasa. Apartament mare, are si catel, m-a astreptat fix domnisoara din poze. Confirm ca are un corp superb, mie unul mi-a placut. (nu mai insist pe alte detaliii se vede f clar in poze)

 

MI-a placut ca mi-a spus ca baia e disponibila (nu ca era cazul :))) ) dar am mers oricum pentru prospetime, m-a asteptat intinsa languros pe pat, am rezolvat un oral si apoi un anal protejat, ea deasupra si cu miscari talentate.

 

Foarte comunicativa intre numere, oralul facut corespunzator, implicare suficienta. Personal mi-a placut si cred ca o sa mai revin; o recomand pentru o dupa amiaza in care esti tensionat si vrei sa te eliberezi de stres.

 

Ce scrie in celelalte posturi referitor la igiena/miros/gonoree nu (mai) e valabil dar recunosc ca m-a pus pe ganduri, acum am citit, atunci nu cunosteam aceste detalii, poate ca daca le-as fi stiut nu mai mergeam. Eu nu am nicio problema dupa vizita facuta.

 

 

Asteptam notele...

 

A.

Link spre comentariu
  • Oras:In a Hole
  • Oras:In a Hole

Daca tot a iesit thread-ul asta in fata, hai sa va spun si experienta mea la Adelina de acum o luna.

 

Locatie in zona Nerva Traian, pe o straduta in spate la MaxBet, apartament cu cel putin doua laboratoare si doua grupuri sanitare, curat si dotat, nota 10.

 

Impresie artistica, atat la telefon cat si la intampinare, nota 8, amabila in limita politeturilor.

 

Aspect fizic cam de nota 9, depunctata pentru fata ascutita si pentru carnea cam flasca ( se vede ca are frumusetea de la mama natura si nu este intretinuta deloc, si aici ma refer la ceva sala sau activitati fizice).

 

Lucrurile bune se cam termina aici. Adica din momentul in care am decartat 100 ron pentru o finalizare.

 

Eu venisem dusat de acasa, ea nu stiu,  asa ca am trecut direct la aparate, oral neprotejat destul de mecanic, nici urma de deep, deabea daca o lua pe jumatate in gura, fara atentie zonelor adiacente, chiar a comentat ca ea nu pune gura pe langa. Drept urmare, ca sa nu pierd bunatate de erectie am rugat-o sa puna un prezervativ si sa treaca ea deasupra la normal. Nu stiu daca a dat din cur 2 - 3 minute si a obosit asa ca am trecut la umeri craci, cu donsoara mamelindu-se si gemand pe un ton fals total. Am intors-o capra si am finalizat glorios in balon.

 

In baie m-am ciocnit de colega ei, o bruneta bunuta dar un pic cam acrisoara, care se spala pe cap, asa ca am trecut la cabina de dus din baia de serviciu. La Adelina nu am sesizat vreo intentie de dus nici inainte, nici dupa, desi nu au fost mirosuri suspecte.

 

Intreaga actiune a durat cam 35 de minute, fara sa fiu grabit, dar de un erotism tinzand spre zero. Ori o futi pe Adelina, ori futi canapeaua, cam tot aia. Drept urmare nu cred ca mai calc pe la ea. O recomand doar celor care vor sa bifeze o bunaciune in palmares.

  • Like 7
Link spre comentariu

ALINA, bruneta sexy cu poze reale si nemodificate ofer companie intima oral, normal si anal, masaj de relaxare sau erotic. Locuiesc central intr-o locatie discreta, 26 Sep 20:38

 

0766509236 acesta e noul numar , nu reusesc sa incarc poze cu ea

mai foloseste si acest nr :0765.193.903 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/alina-sani-naturali-bruneta-reala-ofer-servicii-deosebite-de-companie-intima_6997871.html

 

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17046554.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

cea de a doua colega este aici:http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/blonda-tanara-cu-forme-apetisante-fundulet-bombat-ofer-servicii-de-oral_6998072.html

 

http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047806.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047807.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17046448.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17046451.jpg

 

 

http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047808.jpg

se pare ca si colega foloseste un nr: nou 0763.188.504 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/blonda-tanara-cu-forme-apetisante-fundulet-bombat-ofer-servicii-de-oral_6997856.html

Link spre comentariu

mai are doua colege aici:http:http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/matura-35-ani-ofer-domnilor-rafinati-si-bine-educati-companie-intima-oral_6998067.html 

 

http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047768.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047772.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047775.jpghttp://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047773.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047775.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047771.jpg

se pare ca toate folosesc alte zeci de numere noi :0760.892.778 http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/matura-35-ani-ofer-domnilor-rafinati-si-bine-educati-companie-intima-oral_6997842.html 

sper ca va ajuta si pe noi ne va ajuta ATENTIA !!! voastra

  • Like 4
Link spre comentariu

                                                                                TZATZE

 

 

Salutare, vin si eu cu o recenzie putin mai veche de pe la sfarsitul lui septembrie. Nu cred ca s-a schimbat ceva in acest cuib , eu stiindu-l de aproape 2 ani de cand stateau pe strada Viorele. Atunci am vazut-o si pe Adelina dar n-am intrat cu ea , alegand-o pe blonda. E , uite asa am ajuns si la tatoasa noastra , intr-o seara agitata (nush ce meci era) si ajungand pe Nerva imi da adresa exacta undeva pe Papazoglu.

Apartament cu 3 camere , 3 fete , blonda , una grasuna si Adelina tate mari si frumoase. Ea tocmai termina treaba cu un client s-a dus la dus , am fost si eu i-am inmanat banii 100/fin , si ne-am pus pe treaba. A fost placut  dar destul de fast , cred ca in 10-15 min eram gata cu totul , cu tot cu dusul de dupa. Tin sa spun ce mi-a placut si m-a uimit la Adelina : piele moale , catifelata , alba , fara niciun tatuaj din ce tin eu minte , fara vergeturi sau alte urme de buna purtare , arsuri sau taieturi, deci o piele perfecta , f placuta mie la atingere , buna de puapat sau mai stiu io. Tatele , fratilor are 28 de nai , la fel moi dar stabili , f putin lasati , la fel de catifelati , m-am jucat cu ei pe tot parcursul jocului.

Fundul , nici asta nu e mai prejos , are un fund frumos , rotund si placut la atingere, pielea face tot rolul. Pussy , mica , fermoar , nu zici ca se fute zilnic cu 10 insi, la fel si gaoaza la propri , am inteles ca face si anal , zici ca nu s-a umblat acolo. Craci lungi , glezne subtiri , arata bine dupa parerea mea , inalta 1.73-1.75m , par lung , fata nu e punctul ei forte , cum spuneau colegii e usor alungita si destul de ascutita. Ca aspect la trup ii dau 10 plus. La fatza nota 7.

Oral bunicel 7.5, eu m-am multumit cu mozoleala din 69 , care a eclipsat oralul ei.

Normal 9.5 , stramt si ud totusi , e destul de sensibila daca incerci adanc , se menajeaa , nu te lasa sa profiti de tot de ea, e scolita la faza asta.

Anal n-am incercat , nu era in meniu la banii astia.

Gfe , fast , rade glumeste , dar e f expeditiva. 

Igiena buna 10, nush ce sa zic de posturile de pe pagina 2, mi-e greu sa cred dar orice e posibil. 

Locatia 7 , cuib.

 

Daca s-o recomand ... Daaa , musai pt un fast fuck , o caroserie de Lexus grabit , macar pt tatele pe care le detine. Spor!

  • Like 13
  • Minus 3
Link spre comentariu
SANI naturali, bruneta reala, ofer servicii deosebite de companie intima oral, normal, anal, sex intre sani, masaj de relaxare sau erotic. Locatie discreta si curatenie, 13 Nov 17:02
Bucuresti
100L
 
 

 

ALINA, sani naturali, bruneta reala, ofer servicii deosebite de companie intima oral, normal, anal, sex intre sani, masaj de relaxare sau erotic. Locatie discreta si curatenie, 13 Nov 20:24
Bucuresti
100L

post-16555-0-23186000-1384393801_thumb.jpg

post-16555-0-38637100-1384393853_thumb.jpg

post-16555-0-61096800-1384393857_thumb.jpg

post-16555-0-80391100-1384393863_thumb.jpg

post-16555-0-78646600-1384393877_thumb.jpg

post-16555-0-62550600-1384393882_thumb.jpg

post-16555-0-33472500-1384393888_thumb.jpg

post-16555-0-99994600-1384393894_thumb.jpg

post-16555-0-42875800-1384393901_thumb.jpg

post-16555-0-31570700-1384393909_thumb.jpg

post-16555-0-99134400-1384393913_thumb.jpg

post-16555-0-39176300-1384393939_thumb.jpg

post-16555-0-79809900-1384393946_thumb.jpg

post-16555-0-60753800-1384393953_thumb.jpg

post-16555-0-88366600-1384393965_thumb.jpg

post-16555-0-07441400-1384393971_thumb.jpg

post-16555-0-16655100-1384394600_thumb.jpg

post-16555-0-75661200-1384394605_thumb.jpg

post-16555-0-90260600-1384394609_thumb.jpg

post-16555-0-82080700-1384394614_thumb.jpg

post-16555-0-43210000-1384394621_thumb.jpg

post-16555-0-36403800-1384394630_thumb.jpg

post-16555-0-37220000-1384394635_thumb.jpg

post-16555-0-63169800-1384394642_thumb.jpg

post-16555-0-07032100-1384394650_thumb.jpg

post-16555-0-80394800-1384394656_thumb.jpg

post-16555-0-11087900-1384394677_thumb.jpg

post-16555-0-22491200-1384394687_thumb.jpg

post-16555-0-14143100-1384394694_thumb.jpg

post-16555-0-44619400-1384394701_thumb.jpg

post-16555-0-07814800-1384394719_thumb.jpg

post-16555-0-05203000-1384394726_thumb.jpg

post-16555-0-45676500-1384394733_thumb.jpg

post-16555-0-94286300-1384394745_thumb.jpg

post-16555-0-21809900-1384394762_thumb.jpg

post-16555-0-64345300-1384394783_thumb.jpg

post-16555-0-60576800-1384394792_thumb.jpg

post-16555-0-16511300-1384394801_thumb.jpg

post-16555-0-24565300-1384394813_thumb.jpg

post-16555-0-78868300-1384394834_thumb.jpg

post-16555-0-07196700-1384394842_thumb.jpg

post-16555-0-96672700-1384394848_thumb.jpg

post-16555-0-27576700-1384394858_thumb.jpg

post-16555-0-91180300-1384394866_thumb.jpg

post-16555-0-08772300-1384394876_thumb.jpg

post-16555-0-57704200-1384394883_thumb.jpg

post-16555-0-34544900-1384394901_thumb.jpg

post-16555-0-10524900-1384394912_thumb.jpg

post-16555-0-98254800-1384394921_thumb.jpg

post-16555-0-14815400-1384394932_thumb.jpg

post-16555-0-34681400-1384394942_thumb.jpg

post-16555-0-48283600-1384394950_thumb.jpg

post-16555-0-90206900-1384394968_thumb.jpg

post-16555-0-20896300-1384394989_thumb.jpg

  • Like 12
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Va salut camarazi. Pai daca tot v-am salutat haideti sa va povestesc si despre vizita mea la Adelina care de fapt este Alina. Programarea am facut-o sunand la unul din numerele din titlu. La telefon a vorbit destul de frumos, poate putin dezinteresata, si am stabilit sa ne vedem in aproximativ 40 minute.Am ajuns la timp in apartamentul de pe Nerva Traian, unde sta cu inca doua colege daca nu ma insel.

 

Alina este o fata potrivita ca inaltime, undeva pe la 1,70m,  are parul negru si lung si corpul bine definit. Fata o are ascutita dupa cum spuneau si ceilalti colegi. La vorba este placuta si incearca sa te faca sa te simti in largul tau. Nefiind foarte sociabil din fire mi-a dat un prosop curat si mare si am mers la dus.

 

Din pacate apa la dus era rece si geluri de dus am vazut numai de femei. Trebuie mai multa atentie aici pentru ca nu vreau sa miros ca o zmeurica. Am terminat de spalat zonele importante destul de repede cu apa rece ca gheata si am revenit in camera de nebunii. A mers si ea la dus si a revenit in camera dezbracata.

 

Eu eram cocotat in varful patului deoarece imi era destul de frig, dar m-am incalzit cand am vazut-o. Mai ales cand mi s-a oprit privirea la sanii ei mari. S-a bagat si ea in pat langa mine si a inceput sa se frece cu sanii de mine, de cocosel si a trecut la oral, dar nu inainte de a ma intreba daca vreau protejat sau nu. Am mers pe varianta fara si pot sa spun ca oralul este destul de bine executat dar fara atentie pentru zonele adiacente. Dupa cateva minute i-am propus un 69 pe care l-a acceptat fara probleme. Nu am sesizat niciun miros ciudat venind de la pasarica. Am poposit putin timp in aceasta pozitie dupa care a pus prezervativul si am adoptat pozitia pe la spate. Ea incearca sa para ca ii place dar se vede de la o posta ca joaca teatru...asta e. Bineinteles ca mi-am dat drumul destul de rapid pentru ca este stramta. Mi s-a oferit un servetel umed pentru igienizare si posibilitatea de a merge la dus. Normal ca am refuzat dusul pentru ca apa era rece sloi.

 

Nu stiu cat a durat exact actiunea dar am platit 100 de lei la sfarsitul ei.

 

Pot sa o recomand pentru sanii aceia frumosi, dar cu toate ca nu am simtit ca vrea sa ma expedieze si ca totusi a vorbit frumos cu mine, nu prea pot sa spun ca o sa revin. Nu stiu ce e, dar nu are acel ceva pentru mine.

 

Locatie: 9 (usor de ajuns si gasit, dar e problema cu locurile de parcare)

GFE: 8 (incearca sa te faca sa te simti bine si vorbeste frumos)

Aspect: 8 (are corpul frumos, sanii de exceptie, dar nu o ajuta fata foarte mult)

Oral: 8 (executat bine, fara artificii)

Normal: 9 (este stramta)

 

Sanatate multa.

  • Like 5
Link spre comentariu

ALINA, 26 ani, sani naturali, bruneta reala, ofer servicii deosebite de companie intima oral, normal, anal, sex intre sani, masaj de relaxare sau erotic. Locatie discreta si curatenie, 23 Dec 16:10
0765193903
Bucuresti

100L

 

Asta e singurul numar valabil pe care isi da si anunturi , restul numerelor din titlu degeaba le tinem.

Link spre comentariu

mai are doua colege aici:http:http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/matura-35-ani-ofer-domnilor-rafinati-si-bine-educati-companie-intima-oral_6998067.html 

 

http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047768.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047772.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047775.jpghttp://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047773.jpghttp://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047775.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/10/27/17047771.jpg

Buna,am gasit un anunt interesant cu pozele acestei escorte colega cu Adelina pe care o sa-l postez mai jos dar care cred ca nu ii apartine cred ca altcineva se foloseste de pozele ei la un pret dublu decat are ea sau poate ea si-a schimbat anuntul cu prestatiile nu stiu dar cred ca v-ar interesa si v-ati putea informa,daca imi permiteti:

 

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/la-tine-sau-la-mine-doamna-32-ani-sani-mari-nr5hai-sa-facem-cele-mai-ascunse_7208995.html

 

nr:0737.543.794

 
 
http://assets1.anuntul.ro/media/foto/large/11/48/2013/12/24/18138918.jpghttp://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/12/24/18138919.jpg
http://assets1.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/12/24/18138922.jpg
 
 
si mai sunt doua poze care nu-i apartin :
 
 
http://assets0.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/12/24/18138921.jpg
 
http://assets2.anuntul.ro/media/foto/imgs/11/48/2013/12/24/18138920.jpg
 
In ciuda orei tarzie efectiv mi-a srit in ochi intamplator acest anunt sper ca va este cu folos va pupic...
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...