Sari la conținut

NEW!!! 0743642682 Katy, 18 ani, (OP/ON,NP,masaj senzual) 80 lei 30 min, 200 lei ora (oral protejat); 150 lei 30 min, 250 lei ora (oral neprotejat)


Vizitator cat woman

Postări Recomandate

Vizitator gingo
Reputație: 0

Eu nu mai lucrez pe baza de programari din cauza numarului foarte mare de persoane neserioase.

La programari au dreptul numai clientii fideli si seriosi.

 

Da-ne mai multe detalii despre "recenzia falsa" a lui semineu... ca sa ne convingem si noi.

 

 

Cat despre faza cu programarile... daca ar fi sa vin la tine... cum ar trebui sa procedez, ca nu sunt client fidel... si nu pot face programare.... Eventual ne adunam toti jos la scara si cobori tu si alegi unu cu care urci  sau cum ? 

  • Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Terra
  • Oras:Terra

Eu nu mai lucrez pe baza de programari din cauza numarului foarte mare de persoane neserioase.

La programari au dreptul numai clientii fideli si seriosi.

  Nu prea e ok,eu vroiam sa vin la tine in viitor. E dreptul tau sa-ti selectezi clientii,dar in genul asta de activitate trebuie sa iei in calcul si un anumit procentaj de neseriozitate. Unii sint pur si simplu neseriosi,altii poate o fac intentionat din anumite motive.

Link spre comentariu

Am fost la Katy ieri. Are locatia in Micro 20, zona usor accesibila si discreta. Apartamentul este spatios. Baia era curata, cu exceptia cadei, destul de murdara. Un alt minus ar fi acea improvizatie de pat.

Katy e f frumoasa, mereu zambareata (mare plus, da stare de bn clientului). M-a asteptat imbracata sexy.

Referitor la actiune, oralul a fost destul de slab (face doar protejat), dar la normal s-a schimbat treaba. Am incercat mai multe pozitii, orice imi trecea prin minte, apoi am finalizat in balonas.

 

Note:

Oral: 6

Normal: 10

Atitudine: 10

Locatie: 8 (din cauza patului si a cadei)

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

         Seara buna!

    Avand-o de mult pe lista cu "de testat" (multumiri colegilor de forum, care au recenzat-o), cu ceva timp in urma am reusit s-o interceptez. Dupa ceva tentative ratate, de data asta am inceput s-o sun mai devreme, si...a fost sa fie, raspuns din prima.

    Apartamentul e OKi, situat la iesire din GL (la intrare, pt. braileni ;)), ceva necesar de interventie pe la baie/canalizare (un pic deranjant pentru cei mai "delicatzi"), foarte aproape de sensul giratoriu, cu pat tip puzzle, de risti sa-ti intepenesti vreunul din cele 3 picioare pe acolo...

Dar astea-s amanunte...pentru ca dupa ce dai cu ochii de gazda...uiti de toate.

    Tipa e frumoasa, micuta, dar frumos proportionata, piele delicata, sani "palm size", constienta de atuurile personale, atitudine placut-pisicoasa, o incantare. N-am putut sa nu iau 1 h/250, desi aveam in plan varianta scurta. Dupa o igienizare scurta, am inceput cu un oral (ce plm, la cum arata era sa uit c-am venit sa primesc, nu sa ofer :laugh2), apoi un sasezecisinoua si iar oral, primit de data asta. Ca sa fiu sincer, tehnica nu e una de top, dar imaginea, cu dragalasha aia de fat(z)a dezmierdand membrul din dotare, e mortala. 

    Am trecut la lucruri "normale", misionar, umeri/cr.., ea sus, eu sus (acum hai amandoi sus!, ca-n banc), iar saruturi pe jos, alte unghiuri de atac, happy end!!! Nu stiu cat de mult ii place, dar se misca frumos, geme destul de natural, nu proteste sau remarci de prost gust. Pare fragila, dar a facut fata excelent asalturilor unui amorez super-excitat.

    N-am insistat pentru retur, s-a oferit(frumos din partea ei) sa umple restul de timp cu masaj-aici e discutabil, as zice niste mangaieri pe spate, care mai, mai sa ma faca sa ma razgandesc, dar oricum era clepsidra la final...

    Deci...daca vrei o pustoaica dupa care intorci capul pe strada, cu care vrei sa faci dragoste si care sa-ti lase impresia ca ii place de tine...EA ESTE! Daca vrei stil porno, ieftineala, BBW...nope.

Cuibusor-8

Fata-10

Oral-10 pt priveliste, 7 pt. tehnica

Normal-9

Atitudine-10

Nu trebuie ratata!!!

  • Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Am vizitat-o acum 1-2 saptamani (pentru a doua oara). La locatie se ajunge usor, pe langa fostul Cozamin. De ambele dati am gasit-o pe Katy imbracata intr-un halat alb, deci presupun ca asta e "uniforma" standard :) Am inteles ca la cerere se poata imbraca si in altceva (gen plasa sexy din pozele de pe pagina 2 a topicului), lucru pe care am si rugat-o sa il faca.

 

Camera in care se desfasoara actiunea este spatioasa, cu o ambianța numai buna pentru sex. (lumanari, muzica in fundal, etc.) La baie mai multe prosoape aranjate pe niste rafturi, dintre care majoritatea pareau proaspat spalate, dar cada strica putin impresia (pare destul de veche, cu smalțul sarit)

 

Dupa dus a inceput cu un oral destul de nervos (adica de bine) cu multa implicare. I-am atras atentia ca mi-ar placea sa-si foloseasca mai putin mainile, lucru de care s-a conformat imediat. Am facut greseala sa o las pe ea deasupra la normal, pozitie in care s-a descurcat ca o campioana si nu am reusit sa ii rezist prea mult.

 

Oral: 7

Normal: 10 (pentru ambele dati cand am fost la ea) Cuvantul forte este "implicare"! Multa implicare

Atitudine: 10 

Locatie: 8 (cada si patul au scazut nota)

 

Cu siguranta o sa mai revin.

  • Like 5
Link spre comentariu

Salut domnilor revin si eu cu o recenzie mai noua la posesoarea acestui topic Katy.

Vizitata vineri a doua oara dar scriu acum pentru ca prima data a fost pe fuga si nam avut nici timpu necesar pentru a va scrie.

Prima data mai de mult undeva pe la inceputul lunii am sunat mi-a raspuns din prima am stabilit ceva pe fuga adica era si jumate si aveam timp exact pana la fix cu tot cu dus imbracat dezbracat plus actiune. B8nenteles ca aveam si obtiunea sa refuz intalnirea dar am incercat de prea mult timp sa ma intalnesc cu katy si tot nu sa nimerit timp pentru o vizita.

Locatia cunoscuta la iesire din galati spre braila. Placuta numai buna pt astfel de actiune.

Preturi se cunosc nu revin eu am platit 100 ron 1 finalizare oral nep si normal protejat fin in cacilita.

Descrierea se vede in imagini sunt reale puteti recunoaste dupa tatuaje deci nu insist o poza face cat o mie de cuvinte.

La actiune in schimb katy se descurca minunat. Prima data a fost mai agresiv si mai pe fuga din cauza timpului alocat distractiei dar a compensat cu atitudinea si serviciile ireprosabile. Oralul banal fara aftificii dar mi-a placut nu stiu are ceva ce m-a atras. Am continuat cu normal protejat 2 pozitii putin agresiv pentru mine dar ea sa descurcat minunat. Nu a comentat o secunda schimbul de pozitii si pe toata durata actiunii geme si se implica. Finalizat in caciulita si dus am fost.

Note:

locatia 7.5

in rest punctez cu 10 pe linie nu neaparat cantitativ ci calitatea serviciilor care o gasesti mai rar. (pentru cunoscatori mai bine ca la belle90).

Concluzia eu deaja mi-am facut abonament. 

  • Like 1
Link spre comentariu

Continui recenzia de mai sus cu a doua intalnire. Si cu scuzele de rigoare am scris in 2 recenzii pentru a nu va plictisi citind o jumatate de pagina.

La a doua intalnire timp din besug am sunat vineri dimineata pe la 11am mi-a raspuns repede si am mers linistit la intalnire fara prea multa presiune la timp.

Intalnirea s-a desfasurat pe durata a 40-45 de minute door to door cu tot cu dus.

Actiunea sa desfasurat calm tura asta inceput cu FK dezmierdari oral de ambele parti ea tot asa simplu si placut si data asta fara graba i-am intors serviciul si pot zice ca ii place si chiar atmosfera iese mai placuta. Am continat cu normal vreo 3-4 pozitii alternand rapid cu incet saruturi mangaieri si alte dulcegarii.

Daca esti domn se comporta exact ca o amanta la care te duci de placere chiar daca inainte trebuie sa mai faci ceva.

Am tinut sa scriu separat sa evidentiez GFE si FK care la prima intalnire nu a fost timp sa explorez in celul acesta intalnirea.

Note:

GFE 10

FK 10

Oral 9

Normal 10

Concluzia ca mai sus de reventit si propun penrru top.

Ps. Nu ma contrazic singur doar k a doua recenzie e cea mai completa si notele le-am dat asa cum trebuie(cere regulamentul).

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...