Sari la conținut

Sophie fresh body 0725458291


Vizitator sophie_fresh

Postări Recomandate

Vizitator batranul george
Reputație: 0

am fost si la astfel de fete

problema la ea e ca nu se fute bine de fel

daca-i lasi banii in plic si pleci e cea mai fericita

cu mine s-a futut bine, cu suptul mai greu.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Pare a fi una dintre cele mai controversate escorte. Cu cat citesti mai multe pagini, cu atat te ia capu' mai tare. Nu mai intelegi nimic, diferente mari intre notele acordate, la un moment dat se da nota 1 la GFE !!??!! Urmatorul da nota 8 la GFE !!?? La aspect, unul acorda nota 6, altul 8,5, s.a.m.d. Concluzia e clara: nu poti sa tragi nicio concluzie !

Poate fi totusi interesanta. Interventie notabila a Sophiei cu un aforism tare: "Un cinic este un om care atunci cand vede flori se uita dupa un cosciug". Hm.

Link spre comentariu

inspirat de recenzia batranului george, am fost si eu. programare telefonica (dupa ceva incercari ratate, ca nu era libera probabil), respectata.

foarte ok la telefon, zona piata muncii adiacent, calarasi, bloc ok, locatie curata, cu papuci, prosop uscat, apa calda. minusuri - un singur gel, de femeie, cam intuneric, desi nu era nimic de ascuns... locatie de 8,5

ea - un corp foarte frumos, pus in valoare de o pereche de pantofi cu toc cui, pe care i-a pastrat si cat ne-am futut, cu picioare f frumoase, fund bombat, pasa cheala si f stramta, tate micute dar tari cu sfarcuri mici, dar erectile (m-am jucat un pic, f misto). corp de 10.

la fata e interesanta, mie mi s-a parut frumusica, cu trasaturi mai aparte 9. are verbul la ea, ii merge mintea bine, ai ce discuta, ok la cap.

dupa dus a inceput cu mangaieri si l-a trezit pe gigi instant (nu era greu, pt ca are un corp f frumos), a pus preze si a inceput un OP bunicel, doar ca mie nu imi e f drag cu caciulita, asa ca am trecut la normal cu ea deasupra, apoi misionar si am terminat repejor, ca era si stramta, dadea si contre misto, am mai variat si cu picioarele acelea superbe in sus, in lateral ...

concluzii

ea 9,5 ca aratare.

OP 8

NP 9

nu face fk, nu e ca o amanta, dar se fute bine si arata beton...

halat 100 / 1 fin / 25 min

de revenit din punctul meu de vedere. 

cred ca merita macar o data pt a avea o caprioara interesanta si desteapta...

merci sophie

  • Like 7
Link spre comentariu

e belea domnisoara....

Discutat, programat imi spune despre locatie orientativ Calea Calarasilor aproape de muncii, cu o ora inainte sun sa confirm - imi spune Matei Basarab nr.... Intreb ori Calarasi ori Matei Basarab? Raspuns: nu ma incurc cu tine ca nu intelegi.

Parerea mea e ca sigur are niste tigle sarite de la locul lor.

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Pai str. Matei Basarab da in calea Calarasi, deci e o legatura

Nefiind taximetrist am mai adresat o intrebare ori Calarasi ori ...ca eu stiu Basarab o gara de tren si m-am gandit ca poate e in acea zona.

A inchis si gata. M-am lamurit.

Dar nu e problema ca am prins un bilet unde nu m-am asteptat Silvia pe care o recomand..am facut recenzie a doua zi dupa vizita...super fata.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Diverse
  • Oras:Diverse

Am sunat-o pe Sophie ieri dimineața și spre surprinderea mea a fost disponibilă la ora care eram și eu liber. Voce delicata, dar succintă sa știe sigur ca vin, toate protejate, m-a intrigat și am decis sa ne vedem. Sunat de mai multe ori (4!) sa clarific serviciile și locația, mi-a plăcut ca a fost cuminte la telefon.

 

Locație pe Matei Basarab, deschide și după usa ma așteaptă o fata mai sexy ca in poze, in lenjerie neagră cu modele sofisticate. M-a încântat imediat. Locație foarte curată și atmosferă intimă cu luminile lăsate, muzica sexy de la boxa (fără televizor ceea ce e un plus mare pentru mine).

 

Micuța, drăguța. Am vorbit puțin, lăsat cadoul pe masa am intrat la dus scurt, a intrat și ea.

 

Început cu mângâieri, are un corp atât de fain chiar merita titlul. Nu știu dacă face sport dar e de top. Niște tatuci faine de tot, ferme dar maleabile, numai bine de sărutat si de jucat cu ele, atenție puțin și la piersicuta și s-a ridicat ciocanul.

 

A început OP foarte fain, parca și un deep, m-am simțit bine, se vedea ca se concentrează sa imi aducă plăcere in timp ce ii descopeream corpul. Cateva tatuaje discrete și interesante.

 

NP in misionar, am văzut-o in toată splendoarea: încerca sa ne sincronizăm acolo jos, strâmtă, contracții/ ceva mișcări ondulate, și se vedea pe fata ca ii place. Simțeam ca vine finalul, am întors-o cu tot cu tocuri pe la spate și acolo a depus efort din funduleț, am terminat in căciulița așa încet.

 

Acum punctajul: OP 9, restul 10 pe linie. Pentru serviciile care le oferă, foarte de top. Nu face GFE dar și așa am simțit-o foarte intimă. Personalitate faina, ai ce discuta și ce aprecia, din priviri și din atingere. Un mix de naughty & nice cu corp de top ;) 100l o fin.

 

Mersi Sophie, te pup, ești o bombonică.

  • Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...