Sari la conținut

Symona 0761912955


Postări Recomandate

Aveti grija, este o tiganca santajista jegoasa, ea impreuna cu stapana Betty herpesica. L-au santajat pe bubutz pentru ca a avut nesimtirea crasa de a se intragosti de tiganca asta imputita fosta alyna actuala symona.

Din cauza ei si a lui betty, saracul bubutz traieste intr-o garsoniera undeva in ferentari, din acelsi loc de unde au venit si tigancile astea doua...

Betty a bagat-o la puscarie pe Janette si apoi a prins-o pe sclava asta care i-a indeplinit toate sarcinile stapanei herpesitice, si asa a scapat ea, dupa cateva santajuri si amenintari

Stait ca iau pozele cu betty si numele real al ei din storage, momenan nu le am accesibile, dar tin minte ca betty e o cioara din Slobozia... ce coincidenta, betty sloboz ia !

Link spre comentariu

asta symona n-a auzit de mine sa moara copii ei daca mai are ea acuma liniste =))

 

saracul bubutza a ramas fara familie, fara nevasta din cauza ei mon, e poveste adevarata, era pe aicea un baiat simpatic dar cam prost care s-a andragostit da tiganca asta si ea ce a facut?

Pestele ei a prins-o pa nevasta-sa an trafic si o amenintat-o cu moartea daca nu ii da bani da droguri, prostu i-o zis tot despre el, numele sau, unde sta, numele nevestei... cat de prost sa fii

Link spre comentariu

Putini mai cred in forumul asta unde otrepe si gunoaie stau la "escorte testate" cand locul lor este la "Otrepe de evitat"

Sunt o gramada de motive pentru care tu trebuie sa fii la "Otrepe de evitat"

1.Esti bolnava de BTS (HERPES GENITAL) dovedit 100% de buletinul de analize postat chiar de tine,motiv pentru care esti la "Otrepe de evitat" pe site-ul concurent.

2.Ai cel putin 10 recenzii unde clientii se plang ca au platit o ora si au fost dati afara dupa 25-35 min,Clienti care se plang ca serviciile tale sunt de cacat.

3.Ai 3 recenzi in care clienti spun ca le-ai furat banii din portofel,

4. Un client a fost batut si lasat fara portofel si telefon.ATENTIE,ai recunoscut asta si ai spus ca a meritat-o.

5. I-ai dat lui Miky77 informatii private despre clienti,informatii folosite de Miky pentru ai umilii.

6. Ti-ai santajat sclavele care n-au mai vrut sa-ti plateasca comision 60-70% ,iar cand au fugit de la tine,le-ai trimis familiei lor dovezi ca se prostitueaza.

7. Pe Janette ai bagat-o in puscarie tu si clanul tau.

8. Ti-ai trimis clanul de interlopi de ulita s-o santajeze pe sotia lui Bubutz,au oprit-o in trafic si au amenintat-o ca daca nu le da o suma mare de bani,ea si copilul ei vor avea de suferit.Cand Bubutz a apelat la politie,cioroii au fugit ca potarnichiile si si-au inchis chiar si FB-urile.

9.Ai poze false,in realitate arati ingrozitor,dovada fiind pozele reale de pe FB-ul tau care au fost postate aici si apoi sterse.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...