Sari la conținut

Blonda siliconata - 0747826694


Postări Recomandate

  • Oras:Tg Mures
  • Oras:Tg Mures

Dupa mai multe incercari si programari nereusit azi am ajuns la Andrea, care ma primit cu un zanbet, si cu un apartament curat si cald, cu un corp minunat, niste silicone perfecte, deci pozele sunt ale domnisoarei. Ne-am inteles la preti, si ce servicii aleg, am intrat in baie, dus gel barbatesc, prosop curat, usacat.. Cand am iesit era dezbracarta, si ma astepta pe pat, care era iar destul de mare, comod si mai ales nu scartia din toate inchieturile. a inceput un OP forte lent cu antenti la tote zonele, usor schimb-and, viteza si tactica de miscare, intrun cuvant, face un oral bestial, dupa un timp ma intrebat daca trecem la normal. am refuzat, a continula orul deja simtem ca numai pot si sunt gata. Am cerut sa vina peste mine, se misca foarte bine dameza si are un mecanism bun e prea placut, niste gemete se aud nu sunt sigur daca sunt false sau nu! dupa un timp am schimabat pozitia si am terminat in caciulita, Iar la baie, echipare, un pupic de adio, si cu promisiune ca revin, a promis si ea ceva.

Note:

Aspect:10 

ON: 9 pt prezervativ

NP:10

Anal nu am intrebat

 

Cu siguranta revin!!!

Ciocane tari!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Here&There
  • Oras:Here&There

Buna Andrea,

 

Din cate am vazut in anuntul initial postat de tine, practici si sexul total? Daca da, te rog sa anunti tariful pentru anal. De asemenea, mai practici si alte servicii?

 

Pe langa asta, am o curiozitate: in anunt ai numarul de contact 0752610340, iar in topicul de aici este mentionat numarul 0747826694.

 

Care este de fapt numarul la care poti fi contactata? 

 

Sper sa si raspunzi pentru ca vreau sa te vizitez.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...