Sari la conținut

Postări Recomandate

ANDREEA, frumoasa si naturala, ofer rafinament si discretie, pozele sunt f. recente si nemodificate, ofer sex total, oral anal cu fin. la aprecierea ta, anilingus cuniliungus, 69, dus impreuna, masaj erotic, 17 Feb 17:39 0761.916.382 Pret 50L/finPozele sunt reale dar o avantajeaza mult pe domnisoara; In realitate avem o domnisoara cu ten inchis la culoare din aia cu rr, cu inceput de burtica, uratica la fata si cu multe fite de primadona; eu n-am vrut sa raman fiindca m-a deranjat un pic culoarea, atitudinea ft intepata si faptul ca in anunt si la tel era una (50 tot tacamul) si la fata locului era alta (cu rr vopsita).Cu respect!

Link spre comentariu

Salutare dragi confutatori,am fost astazi pe la donşoara in cauza si trebuie sa fiu de acord cu georgesil ca pozele sunt reale, dar o avantajeaza f mult. Pana una alta sa va povestesc ce va sa zica. Astazi cam aveam cheaf un futai scurt asa ca am intrat repede pe at si am gasit-o mai sus mentionata, care, in poze, arata ca un om normal, dar in realitate este varianta subnutrita a unei femei. Are locatia pt b-dul Magheru vis-a-vis de Biseriaca Italiana asa ca am purces la drum. Am intrat pe un gang in dreapta Bcr-ului, sun la interfon, imi deschide usa (eu vorbeam cu ea la telefon), dau in hol de un nenea portaru: buna ziua, buna ziua, unde mergeti? la o prietena. adica la curva de la ap 45? spune domne asa... Conversatia cu nenea portaru care la iesire nu a uitat sa-mi spuna ca puteam sa-i las si lui ceva, nu de alta, ca se intra numai cu buletinul, in mod normal:dodgy: Altfel, foarte simpatic si jovial (mi-a zis ca nu-i nevoie totusi). Ajunga la et 5, am ciocanit (nu are sonerie), imi zice ca imediat dupa care ma lasa sa astept vreo cinci minute in fata usii:@ ca idiotu'. Demoizela tocmai se spala. Am intrat si dupa cum v-am spus este o fetita subnutrita, dragutica totusi la fata, creola un pic, tâţeless, curless (adica fara tâţe si fara cur). Locuieste singura,plus pt ca era curat in locatie, la minusuri fiind faptul ca nu avea prosop si nu-i mergea dusul. Nu mi s-a parut extraordinar de fitoata, ba chiar foarte amabila, mi-a spus de la inceput, ca sa stim cum stam, tariful si ce include acetsa, adica: -50 lei un numar oral+normal-70 lei un numar oral+normal+anal-150 lei ora oricate finalizari poti duce (nu va incredeti in treaba asta, ca nu-i asa si o sa va spun si dece)Eu am ales a doua varianta cu anal inclus. Acum urmeaza notele:Oral: 3 - un oral foarte slab, ajutat de mana la un moment dat, bineinteles, i-am spus ca pot sa fac si singur laba fara sa platesc. nu dt, nu nimicNormal: 3 - mi-a spus ca s-a operat de ovare acum doua sapt si ca s-o facem in pozitia misionarului ca altefel o doare; implicare 0, a stat ca o vaca sau ,ma rog, ca un vitel din moment ce v-am spus ca arata ca o pustoaica de 13 ani din SomaliaAnal: 5 - ea pe burta, mi-a spus la fel, ca in alta pozitie o doare. I-am bagat-o relativ usor, nu am bruscat-o si nu a durut-o, dar dupa un timp de dat la buci, timp in cfare ea a stat cumintica a venit intrebarea: mai ai mult? apropo de faptul ca poti sa dai cate numere poti sa duci intr-o ora;FK: nuCim: nu am intrebatGFE: 8Concluzia: daca iti plac tipele minione sau ai inclinatii de **spam editat**, merge un numar scurt, mai ales pt cea de-a doua categorie mentionata (arata ca o fetita cu tatze mici, mici de tot si un curuletz in care sa bagi o ditamai pula:angel:), altfel nu recomand.

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Fata are 20 si ceva de ani. Este miniona cam 1,55nu pot sa zic tateless sau curless pentru ca avea cate ceva. nu stiu daca mai presteaza si altcineva acolo dar am sunat la numarul 0761916382 si am fost indrumat catre bianca. De fapt pozele ei reale sunt : http://nimfomane.com/forum Sta pe un apartament numarul 45 vis a vis de biserica italiana Portarul amabil deschide usa datorita lipsa de coordinatie intre dispecerat si fata.Dupa ce am intrat si eu tot am asteptat cam 5min prin holurile blocului pina ce s-a deschis usa. Apartament cat de cat curat si cu o canapea extensibila in loc da pat.Muzica tare si fara gust pe televizor.Fata exact cum este in poze. Are ceva tatuaj pe gat. Mana stanga era taiata. Si a zis ca doare ? De fapt era singurul conversatie intre noi doi. A cerut 70Ron pentru sex total sau 150ron pentru ora.Am dat 100ron ca sa fiu finut. Am stat pe canapea si surpriza domnisoara facea o laba cu mana stanga pe cand scria ceva mesaje non stop pe telefonul mobil. Dupa un timp a amintit ca sunt acolo si a zis, citez "15-20 minute. Da ?!" Nu stiu dece dar nu am mai avut chef de nimic.Dupa un oral foarte prost am bagat si am dat cat mai repede ca sa scap de acolo. Anal, nu stiu daca face sau nu. Dar fata se uita la pereti in timpul actului sexual. GFE 0Oral 1 (a bagat in gura)Normal 1 (ochii nostri sau intalnit cand ea se uita la tavan)Anal ??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...