Sari la conținut

Blonda - MIHAI BRAVU (KAUFLAND)


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu am schimbat nici un pret si nu m-am schimbat nici eu cum se comporta clientul asa ma comport si eu....adica se comporta frumos și respectuos asa sunt si eu se comporta urat si se credecu 5 trepte deasupra capului meu asa platesc si eu cu aceeasi moneda....oferi respect iti dau respect nu oferi respect inseamna ca nu meriti sa fi respectat.

 

 

 

Daca esti amabila sa spui ce inseamna respect ! ?

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut,

 

Am fost si eu la andra saptamana trecuta. Am fost primul client in ziua respectiva, doar se trezise si poate din aceasta cauza a avut ceva scapari si prima a fost fix dupa ce am ajuns sus, a realizat ca a ramas fara cauciuc. Am fugit repede la mega si am luat.

 

Dupa dus a inceput actiunea cu un oral protejat dar bunicel, urmat de normal pe la spate Unde am ramas placut surprins de faptul ca fata e destul de stramta. In acest timp bate cineva la usa, ea zice ca e proprietarul ap. Si sa continuam ca mai asteapta el. Ptr ca bataile in usa au continuat m-am oprit si i-am zis sa rezolve cu el ca era stresant. A fugit repede cu niste bani si a scapat de el fara sa intre in ap.

Am continuat cu anal, foarte placut si aceasta Unde am si finalizat.

 

 

Note

 

Aspect. 8 tare si cur frumos

Atitudine. 8.5 mici scapari la organizare

Locatie 7

Oral 7,5 cauciucul scade nota

Normal 8,5

Anal 9 ptr ca sunt fan anal

 

Per total o experienta placuta.

Mai multa atentie pe viitor.

Eu o recomand.

Am platiť 150 ron/ fin cu anal inclus.

 

Spor.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare Natiune de Futaciosi

o cunosc pe Andra de pe timpul cand activa in primul bloc dupa Kaufland Dristor.Daca tin bine minmte undeva la etajul 10.Garsoniera jalnica ,nu mai vb de baie .Ea o tipa ok iar la fizic bine proportionata pentru inaltimea ei(caci are cred 1.75).I am sugerat de atunci ca daca ar schimba locatia ar fi mult mai cautata.Acum vad ca a schimbat si tariful .Initial era 100 fin cu 150 h.Probabil chiria :laugh2.

eu personal o mai incerc odata,chiar azi si mai vin cu o recenzie sa vad daca la pretul nou avem si ceva schimbat in servicii...

spor la futut

Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Salutare golanilor,

Am fost si eu la Andra ieri in jurul orei 9 seara. Un singur telefon in care am discutat pretul si locatia (al 2lea a fost sa imi spuna numarul la interfon -Mircea Voda).

Apartamentul este decent, curat cu usa la baie deschisa si lumina aprinsa; m-a asteptat in chilotei, sutien si cu un catelus simpatic in brate.
Actiunea a fost cam asa... A inceput fata cu un oral protejat dar foarte bine executat, dupa care normal pe la spate; destul de frumoasa privelistea dar nu chiar deosebita executia.  A durat doar cateva (~8-10 ) minute dupa care am vrut sa shimb "locatia". Ea a cerut sa stea pe spate cu o pernuta dedesubt (era sa scriu dede`supt`); zis si facut :) Aici a inceput adevaratul fun, foarte stramta fata, cu gesturi, gemete si orgasm (dupa spusele domnisoarei) dupa care am finalizat si eu :bow . Precizez ca toata actiunea s-a petecut cu prezervativ (include oralul cum am precizat mai sus). dupa ce am facut un dus scurt de un minut a aprins fata o tigara, am aprins si eu o tigara, a aprins vecinul o tigara... cred ca tot blocu` a inceput sa fumeze (intens tare).

Note
Aspect. 8,5 (blonda, inalta, frumusica, fund bombat sani mari si fermi)
Atitudine. 8.5 (comunicativa, zambareata...)
Locatie 7.5 chiar 8 as zice (scara curata, apartament decent, pat dublu, curat, fara mirosuri dubioase, prosop la baie...) 
Oral 7,5 (guma chiar de la inceput, fara prea mare atentie la zone adiacente) 
Normal 8 (privelistea face nota)
Anal 9 (aici s-a incheiat si actiunea)

Door to door 35 de minute, fara graba, fara telefoane sau intreruperi. 

Mai trec sigur. Recomand cu placere.
Tot pachetul :atm 150 RON.

 

 

Ce faci sa nu mai fie sexul banal ? Stergi "b"-ul ...

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

Probabil n-are nevoie si de recenzia mea, dar am s-o fac. Am vizitat-o pe domn'soara Andra, sta intre Timpuri Noi si Mircea Voda. M-am programat telefonic cu aproximativ o ora inainte.

 

Locatie: 9, este accesibila, chiar langa intersectie, acces metrou in apropiere la Timpuri Noi si alte mijloace de transport in comun. Garsoniera este ok, dar nu va asteptati la ceva modern, ci cu strictul necesar, este ingrijita locuinta, doar ca se simte miros de caine, pentru ca are o catelusa foarte haioasa si dragalasa. Mie-mi plac cateii, dar poate pentru altii este un incovenient. Dar nu cred ca sta in permanenta cu ea.

 

Atitudine: 9+, este primitoare si sociabila, poti discuta cu ea diverse, haioasa, naturala. Nu te plictisesti cu ea si te binedispune, dar daca esti ingandurat si grabit intr-o zi, mai bine o asculti putin si treci la fapte... :) GFE nu cred ca se pune problema, oricum nu cautam neaparat tandreturi, pupaceli, FK sau diverse. Probabil astea le face cu boyfriend-ul, ea e strict "profesionista" cu ghilimele de rigoare, dar prietenoasa.

 

Oral: 8, chiar daca e protejat, se misca destul de bine, simti presiunea, doar ca nu acorda atentie la adiacente, probabil din motive de igiena.

 

Normal: 8, se implica, geme incet, cat sa-ti arate destindere, receptiva la pozitii, nu comenteaza inutil, dar datorita faptul ca este inalta nu are o flexibilitate sporita, dar se misca bine, avand in vedere ca a facut sport.

 

Primire: 6, m-a intampinat in chiloti si tricou, fara ceva provocator pe ea, dar atitudinea o face sa fie interesanta.

 

Aspect: 8+ este inalta, lata in solduri, dar bine proportionata, cu sanii fermi, chiar superbi avand in vedere ca-s naturali, sa speram ca-i pastreaza asa, blonduta.

 

Tarif: 100 lei finalizarea, fara sa ma grabeasca, nu se uita la ceas, chiar m-as mai fi intins la vorba daca era dupa ea si as mai fi avut timp. Cred ca prefera calitatea companiei, nu cantitatea.

 

De revenit: nu stiu, poate...

 

De recomandat: da, daca cauti o fata simpla, naturala, fara artificii, brizbrizuri pe ea... chiar merita, daca stii cum s-o tratezi cu bun simt si respect, iti raspunde la fel. Important e sa fim oameni cu totii, indiferent cu ce ne ocupam sau de statut.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Oralu neprotejat ar fii ok cine nu se împacă cu cauciucu.

Cred ca ai fii in top.

Parerea mea mai gandestete

Hai să facem o traducere în limba română:

 

Oralul neprotejat ar fi bun pentru cei care nu se împacă cu prezervativul.

Cred că ai fi în(de) top.

Părerea mea, mai gândește-te.

  • Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Sa va impartasesc experienta avuta la sfarsit de vara fierbinte:

 

ieri am vrut sa ma bucur de tineretea lui Alexa19x aflata aproape, in piata plina de placeri trupesti-Alba Iulia. cred ca am sunat de 10 ori dupa ora 12 pana pe la 13; desigur telefon inchis.  :no2  

Imi schimb putin directia si sun de cateva ori la andreea rebeca - tot fara succes; ce zic, hai sa revin la Alina din "piata langa Vogue" care dupa parerea mea mai merita incercata; Raspunde dar degeaba ca e fully booked.

Bai ma lasi - ce bip,bip se intampla ieri 31.08 cu damele din zona??!!  

 

Vreau sa profit de intoarcerea Ancai (dreams) in Piata cu pricina dar tot fara succes ( stie cineva daca e colega cu Alina in cuibul de langa Vogue?) - curat ghinion nu alta.

Desi era posibil sa ma deplasez putin mai departe sun la una dintre cele mai inalte dame de pe forum, Andra, posesoarea prezentului topic. Din fericire raspunde si are liber la orele 14 fix si este prezenta si in "Piata" - jackpot imi zic.

Ajung, sun si in drum catre intrarea in bloc dau de un batranel bagacios care ma intreaba daca merg la domnisoara - portarii astia sunt mai enervanti decat militienii si "vanzatorii de locuri de parcare".

In sfarsit ajung la garsoniera de la etaj si imi deschide usa o SUPERBITATE de femeie. Corect, inalta, foarte inalta insa perfect proportionata cu niste sani superbi gen Emily Ratajkowski. Faza cu soldurile mari e trasa de par putin caci se incadreaza perfect in trupul minunat de femeie frumoasa. La chip este ok cu ochii ei albastri ca marea...

Joviala si simpatica, totul decurge minunat, ma dezbrac in drum spre baia cu 2 tipuri de spumante primesc un prosop mare.

La intoarcerea de la împrospătare ma asteapta goala in pat - o pun sa se intinda caci prea arata bine; imi bucur sufletul cu imaginea ei si o si intorc cu spatele, mai mult sa verific daca soldurile ei sunt asa de mari ca in poze ( nu pot sa scriu fotografii caci nu e asa). Dama arata mult mai bine in realitate - pozele altereaza realitatea din teren.

Dupa putin timp, cu Giga sculat la 90 de grade in timp ce ii admiram trupul, o rog sa imi puna caciulitza ca prea imi doresc sa patrund acel trup minunat.

Incepem prin Misionar, pentru a dezmieda superbii sani si apoi cu Lady on top pentru acelasi motiv. 

Inca 2-3 pozitii si terminam ora cu ea Lady on top. 

Minunat este cand isi foloseste muschii pelvieni spre placerea lui Gicuta.

O singura tragere intr-o ora minunata langa o femeie frumoasa. Desigur ca este loc de mai bine asa ca o voi vizita si cu alta ocazie insa cred ca o singura ora nu e de ajuns.

 

Note:
Locatie 9
Fata aspect 10,00 
Chip 8,5
Gfe 9 Nu face FK dar nu-i bai pentru ca fumeaza si nu ne potrivim
Oral protejat 8,5 - putina atentie in zona desi am fost curat aranjat
Normal protejat 9 - imi doresc mai multa implicare si initiativa 
Igiena 10,00
Cadou 200 si o cutie de ceva dulce, pentru o ora si un pic
O sarut langa lobul urechii si plec multumit de "alegerea" întâmplata 
Desigur ca voi reveni - sa aveti spor!
  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tipa m-a sictirit maxim azi, datorita atitudinii sale de la telefon, genul acela care l-am intalnit doar la fast-fuck si tipe submediocre. Am sunat-o pentru o programare in 60 de minute in timp ce eram cu un prieten, era cam lipsita de chef de la inceput, dar am zis totusi sa trec peste. Dupa ce am stabilit intalnirea s-a trezit si prietenul meu ca vrea sa mearga, "suna frate si programeaza-te dupa mine". Plecam noi spre Alba Iulia, pe la zepter o sun sa o intreb unde exact sa vin, nu raspunde, ajung, vad un loc de parcare la Vogue, bag acolo si o sun. De data asta a raspuns, tot lipsita de chef si o idee cam obraznica "ce cauti acolo?", "te-am sunat sa te intreb unde sa vin, dar n-ai raspuns, am gasit loc aici si am parcat", "eh, vorbeam la telefon". Ajungem noi la spring, prietenul meu se aseaza pe o banca in fata la Raiffeisen, o sun, ii zic ca am ajuns si ma ia ca de ce nu i-am zis ca suntem doi. Ii explic eu ordinea evenimentelor, ea tot obraznica in telefon, mi s-a luat de figurile ei si asta a cam fost tot. Mi-a stricat tot cheful. Intr-un fel ma gandesc ca tot raul spre bine si poate ca mai bine lipsa decat sa urc la ea.

 

Dupa atitudinea de la telefon chiar n-o recomand si va sfatuiesc sa evitati.

  • Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Ti-am raspuns foarte frumos si ti-am spus ca eu nu accept ceea ce ati facut voi asta trebuia sa ma intrebi de la inceput nu sa ma trezesc cu 2 persoane in fata blocului. Data viitoare documenteaza-te si intreaba si fata la care te duci daca este de acord sa vina si prietenul tau. Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Eu ti-am explicat foarte clar la telefon ce m-a deranjat! Iti mai expic inca o data trebuia sa imi spui de la telefon sau prietenul tau care a sunat la 1minut dupa tine ca sunteti doi si veniti impreuna....nu te cunosc nu ma cunosti poate pe langa tine si prietenul tau mai erau inca 5????? Asa ceva mie nu mi se pare normal

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Tipa m-a sictirit maxim azi, datorita atitudinii sale de la telefon, genul acela care l-am intalnit doar la fast-fuck si tipe submediocre. Am sunat-o pentru o programare in 60 de minute in timp ce eram cu un prieten, era cam lipsita de chef de la inceput, dar am zis totusi sa trec peste. Dupa ce am stabilit intalnirea s-a trezit si prietenul meu ca vrea sa mearga, "suna frate si programeaza-te dupa mine". Plecam noi spre Alba Iulia, pe la zepter o sun sa o intreb unde exact sa vin, nu raspunde, ajung, vad un loc de parcare la Vogue, bag acolo si o sun. De data asta a raspuns, tot lipsita de chef si o idee cam obraznica "ce cauti acolo?", "te-am sunat sa te intreb unde sa vin, dar n-ai raspuns, am gasit loc aici si am parcat", "eh, vorbeam la telefon". Ajungem noi la spring, prietenul meu se aseaza pe o banca in fata la Raiffeisen, o sun, ii zic ca am ajuns si ma ia ca de ce nu i-am zis ca suntem doi. Ii explic eu ordinea evenimentelor, ea tot obraznica in telefon, mi s-a luat de figurile ei si asta a cam fost tot. Mi-a stricat tot cheful. Intr-un fel ma gandesc ca tot raul spre bine si poate ca mai bine lipsa decat sa urc la ea.

Dupa atitudinea de la telefon chiar n-o recomand si va sfatuiesc sa evitati.

Perfect de acord cu matale,totusi am o întrebare fără nicio răutate,sfatul lu' matale este s-o evităm,un sfat firesc având în vedere atitudinea jegoasă a parașutei Același sfat l-au dat si alți membri când au luat țepe mult mai urâte de la Betty si janette,recomandari pe care tu le-ai ignorat si ai mers la ele.

Întrebarea este simplă,ce rost mai au recomandările dacă voi vă ștergeți cu ele la cur??

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Perfect de acord cu matale,totusi am o întrebare fără nicio răutate,sfatul lu' matale este s-o evităm,un sfat firesc având în vedere atitudinea jegoasă a parașutei Același sfat l-au dat si alți membri când au luat țepe mult mai urâte de la Betty si janette,recomandari pe care tu le-ai ignorat si ai mers la ele.

Întrebarea este simplă,ce rost mai au recomandările dacă voi vă ștergeți cu ele la cur??

Am avut eu chef zilele astea sa ma joc cu curul pe la pula sculata :))) De obicei nu fac d-astea, dar in ultimele doua zile am demonstrat ca poate fi si bine, si rau. M-am calmat, maine ma duc la o fata care merita

Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Am avut eu chef zilele astea sa ma joc cu curul pe la pula sculata :))) De obicei nu fac d-astea, dar in ultimele doua zile am demonstrat ca poate fi si bine, si rau. M-am calmat, maine ma duc la o fata care merita

Dacă merită,atunci binecuvântările mele te vor însoți.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Eu ti-am explicat foarte clar la telefon ce m-a deranjat! Iti mai expic inca o data trebuia sa imi spui de la telefon sau prietenul tau care a sunat la 1minut dupa tine ca sunteti doi si veniti impreuna....nu te cunosc nu ma cunosti poate pe langa tine si prietenul tau mai erau inca 5????? Asa ceva mie nu mi se pare normal

 

Daca citeai atent observai ca nu asta am reprosat eu, ci modul sictirit de a vorbi la telefon, nepotrivit unei escorte cu tarifele tale si impresia care o ai tu. Daca cereai un 50/100, 20 minute finalizarea si 45 minute ora intelegeam. Nimeni nu s-a plans vreodata de atitudinea mea, n-a avut vrei reclamatie la adresa mea in peste doi ani de cand sunt membru aici, sunt un tip inteligent si nu am avut nicio problema sa inteleg faptul ca nu ti-a convenit ca suntem doi, desi, cum ti-am zis, am venit impreuna dar separat. Asta nu m-a deranjat cu nimic, nu m-a ofticat. Daca ma ofticam nu scriam din prima despre asta, omiteam acest aspect si te acuzam ca minti si n-am fost cu nimeni, ca poate ai vazut tu pe cineva care traversa intamplator in acelasi timp cu mine. Intelegi acum?

Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Cu o pofta teribila de ceva nou, i-am facut azi o vizita Andrei....o tipa inalta, simpatica si dezinvolta. Este genul de caprioara cu care poti porta o conversatie de bun-venit, nu te grabeste si are o atitudine pro-client.

 

Locatie: 7, curata dar cam bubuita de fostele chiriase ( fa ceva la lustra aia ca n-o vad bine :laugh2 )

Aspect: 8, inalta, sani frumosi si cur bine conturat

Oral Protejat: 7, daca face si fara poate ar fi de 8

Normal: 8, se umezeste natural si se conformeaza la pozitiile dorite

Anal: data viitoare

Igiena: 10, nimic suspect

Halat 100/fin

 

De revenit!

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...