Sari la conținut

GINA 0746410708


Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0

Vara banii se fac la Mamaia

 

Naivule, alea care fac bani adevarati (bani de bani, nu maruntis) la Mamaia (nu conteaza sezonul, cluburile de fitze merg indiferent de anotimp), ei bine, acele duduci joaca intr-o cu totul alta liga.

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bine ai revenit GINA!!!Un nr de contact ne lasi,unde putemi apela pentru programari ca sa fiim intre primii care te asteapta de mult sa te intorci????MULTUMESC FRUMOS!!!pupici

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

 

Buna!De maine seara ma ve-ti putea reintalni in orasul vostru pentru cateva zile.Va pup si va astept cu mare drag!!! :* :* :*

 

CEAU GINA.Te asteptami cu drag!!!De la ce ora incepi sa lucrezi???unde avem posibilitate de a lua legatura cu tine???preturi servici locatia????MULTUMESC!!!PUPICI

Link spre comentariu

Bună seara dragii mei,am ajuns în Cluj și voi sta pe o perioada scurta. Serviciile mele sunt:normal,oral,fk,69 mai multe detalii la nr de telefon 0753668286. Va îmbrățișez și va aștept cu drag! :*

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:aici. acolo
  • Oras:aici. acolo

Am cunosctut-o pe Gina zilele trecute, manat de poze, de recenzii, si de faptul ca e disponibila cu portia :). A fost o decizie foarte buna, intalnind o tipa inalta, foarte simpatica, cu un corp fix pe gustul meu. Draguta la fata, gramaticala la vorba, fina la atingere si pasionala la pat, cam asa as caracteriza-o pe scurt. Putin timida la inceput, de inteles zic eu fiind prima data cand ne vedem. Se destinde repede, si ia coronita de premianta la GFE. Usor de ajuns in locatie, desi ar fi fost de preferat o zona mai ferita de priviri indiscrete, si cu parcare mai la indemana. In locatie, totul ok, curat, comod. Gina, dupa cum spuneam, e inalta, par lung, simpatica. Sani medii spre mai degraba micuti, dar dragalasi foc, tari, si numa' bine de tinut in palma. Pentru mine insa, picioarele lungi plus fundul ceva mai maricel cu forma aia de amfora a coapselor sunt punctele forte. 10+ pentru ea si felicitari Mamei Naturi. 

La servicii si actiune sta la fel de bine. ON de 9 (cu CIM ar tinde spre 10 clar). NP 10 - jocheu campion deasupra, stramta de zici ca nu mai iesi, deschisa la ce pozitii vrei iar oglinda de langa pat isi face norma de picanterii. Ce sa zic, o ora extrem de reusita, mare pacat ca nu e o prezenta constanta. Mais, c'est la vie, non? D-soara trece, amintirile raman :)

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Kashyyyk
  • Oras:Kashyyyk

Dupa o desincronizare cu o alta domnisoara, nu intru in detalii, am inteles si-am primit scuzele de rigoare cu mare drag, dar asta e alta discutie cu un final la fel de fericit :), am avut inspiratia sa o sun pe Gina.

Mi-a raspuns din prima, si, trebuie sa va spun, am ramas lipit de telefon. O voce tanara, calda, vesela, foarte placuta. Neavand programare din timp, ma roaga sa o revin telefonic dupa o ora. Reusim sa ne auzim dupa cateva apeluri ratate si ma programeaza tarziu in noapte fiind ultima seara in Cluj. Trebuie sa recunosc ca am acceptat cu o oarescare ezitare, data fiind ora tarzie.

 

La ora stabilita, dar la minut, primesc apelul asa cum ne-am inteles si sunt indrumat catre discreta locatie. Nota 10 pentru curatenie, igiena, etc.

Reusesc cu o mica incurcatura sa intru pe usa cu pricina si... era sa cad, brusc mi se inmoaie genunchii, noroc ca ma imbratiseaza ea si-s salvat. Mai oameni buni, e chiar foarte frumoasa fata. Si te-asteapta toata un zambet si o vorba buna, mangaieri, sarutari, tot ce vrei. Superba atitudinea, nota GFE nota 10+. Se tot alinta ea ca are sanii mici, ca are coapsele prea carnoase... A! Are asa o carne ferma si o piele atat de catifelata, ca nici nu as fi vrut sa arate altfel. Fata draga, arati intr-un mare fel. Pentru mine cel putin.
Stat o vreme pe pat la povesti, e foarte placuta si te unge la suflet cand rade. A urmat dusul de rigoare, si-apoi a trebuit sa ne apropiem mai tare. FK, mangaieri, saruturi, ON absolut bestial (e cel mai bun oral de ani de zile), nu acccepta CIM, dar nici nu voiam sa termin, desi era sa se intample de cateva ori. A montat omoratorul pasiunii si-am inceput sa dansam. In orice pozitie, oricat. E atat de sexy cum statea scursa in tot patul si gemea usor, incat am preferat sa ma bucur de ea pana cand m-au lasat balamalele si-a trebuit sa ma opresc. Trebuie sa-i dau 10 si aici.

Dusul de rigoare, lasat cadoul pe masuta ( din ce am discutat eu cu ea, 150 finalizarea, 300 ora, eu nu stau mai putin de o ora deci ultima varianta) si dus am fost.

Foarte mare pacat ca poate fi vizitata cu atat de mari pauze, eu mi-as face abonament.

 

Draga mea, nu pot decat sa-ti multumesc, si sa numar zilele pana cand ne mai bucuri cu prezenta ta in umila noastra urbe.

 

P.S. Din ce mi-a spus ea, de astazi e plecata iar si nu stie cand revine.

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Bună seara dragii mei,am ajuns în Cluj și voi sta pe o perioada scurta. Serviciile mele sunt:normal,oral,fk,69 mai multe detalii la nr de telefon 0753668286. Va îmbrățișez și va aștept cu drag! :*

 

...probabil ca e cel valabil...

Un moderator poate intervine si modifica in titlu.

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...