Sari la conținut

Postări Recomandate


  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Nota introductiva : N-am mai facut review-uri de ceva timp...Uneori cand vad ce oribilitati bantuie pe anuntul,nici nu-mi mai vine sa merg : o gramada sunt trecute bine de 30ani,grase si de 1.50m. Sa trecem la subiect:Am sunat-o pe domnisoara 0734.858.991 / 0734858991 ieri, mi-a placut extrem de mult amabilitatea si veselia din glas. Nu avea deloc vocea plictisita a majoritatii curvelor.

Detalii pret :100 ron masaj erotic, 150ron 1 finalizare , 200ron 2 finalizari. Oral+normal.

Locatie : Bd Decebal, langa Galo Nero. Apartament curat. Rece apa la baie, n-am avut rabdare sa o las sa curga 2 secole. Plin de lumanarele. Per total : nota 8, a zis ca va cumpara un pat nou (chiar este nevoie)Aspect : o sa vedeti mai multe randuri de poze pe anuntul. Eu le-am pus pe cele cu care ea seamana cel mai mult. Sa zicem ca ar fi putea fi ea acum vreo 4-5 ani ,inainte sa nasca.Inaltime/greutate/par : cam 1.70 fara tocuri, cca 56-57kg,bruneta par lungChip : placut,ochi frumosi, ceva probleme cu dantura (dantura nota 6-7)Outfit: foarte misto,top roz, tocuri 10cm - nota 9+Sani : nota 6-7, nu sunt urati,dar nici silicoane nu suntPicioare : foarte frumoase, drepte, lungime acceptabila , nota 8Per total : e frumoasa.

Atitudine fata de client inainte si dupa prestatie : nota 9. Este extrem de amabila si foarte calda,atat la telefon cat si in realitate. Zambeste mult. Din punctul asta de vedere , le-ar putea invata si pe altele!

Prestatie : oral nota 6, s-a grabit sa puna prezervativul si nu m-a incantat prea mult. Oricum nu sunt prea mare amator de oral ,in unele cazuri...FK : Da,dar cam retinut, nota 6, nu este DFK. Mai mult cu gura inchisa :(Normal : nota 8, nu grabeste , nu comenteaza la pozitii. Pasarica foarte frumoasa, pare ca ii si place.Finalizare : pe corp. Per total : o domnisoara frumoasa, agreabila,comportament foarte bun pro-client, prestatie acceptabila. Poate se imbunateste in timp, pe masura ce cunoaste clientul.O recomand, pretul fiind si corect.PS Are si o colega,tot bruneta ca si ea,dar nu am vazut-o : era racita.

post-1221-1334097392_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...