Sari la conținut

0757292492 anunt nou roscata plinuta


Vizitator marcel2222

Postări Recomandate

Vizitator marcel2222
Reputație: 0

Tanara 26ani, forme plinute. Fantezii? Vino sa le implinim impreuna. Ofer masaj cu finalizare cum vrei tu la dom. Meu in manastur. 0757292492Are cineva detalii despre printesa asta?

Link spre comentariu
Vizitator Paguba
Reputație: 0

Am facut o mica activitate de detectiv )Cautand pe google dupa numarul de tel am gasit ca anunturile din piata sunt postate de editat Introducand id-ul pe Ydetector.ro am vazut ca acesta este valid...Cautand apoi pe facebook dupa mailul de yahoo se gaseste pagina unei tipe din cluj care corespunde partial descrierii din anunt.De ce spun partial, tipa e roscata... Nu pare plinuta in poze, si pare sa aiba mai mult de 26 de ani...In rest mai se afla de pe facebook ca e divortata si are 2 copii.Bafta, si sa ne spui si noua daca iese ceva.

Link spre comentariu
Tanara 26ani' date=' forme plinute. Fantezii? Vino sa le implinim impreuna. Ofer masaj cu finalizare cum vrei tu la dom. Meu in manastur. 0757292492Are cineva detalii despre printesa asta?[/quote']Eu am sunat-o de vreo 2 zile, dar inca nu am ajuns la ea.Oferta ei fiind: masaj nud cu fin man. 80 si masaj cu fin comb. O+N (ambele prot.) 150, dar merge si la 100 a zis ea.Zicea ca e plinuta pt ca are putina burtica.Am sa revin cu mai multe inf. daca ajung sa o testez.
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@Baicoi. Imi fac datoria sa te anunt ca postul tau este off topic. Incearca sa iti aduci aportul prin recenzii sau informatii bune, nu prin afirmatii fara consistenta. Ia-o ca pe un sfat...tu faci ce vrei pana la urma ca e democratie, dar la urmatorul off topic vom fi nevoiti sa-ti dam warn!

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0
Tanara 26ani' date=' forme plinute. Fantezii? Vino sa le implinim impreuna. Ofer masaj cu finalizare cum vrei tu la dom. Meu in manastur. 0757292492Are cineva detalii despre printesa asta?[/quote']Este duduca Daniela, roscata, care a fost dezbatuta si aici: http://www.nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=5899 (post#2). Tot acolo aveti si poze.In pagina de FB sub ID-ul postat de colegul Paguba, ceva mai sus, vedeti si poze cu fata. Confirm ca sunt reale, dar domnita era acolo, in acele poze, usor "retusata" (make-up, fara cearcane).In perioada cat forumul a fost in "letargie" am vizitat-o pe Daniela, nestiind, initial, dupa convorbirea pe telefon ca va fi vorba de fapt de o reintalnire cu cea care prestase initial in cuibul de pe Trascaului (mutat, ulterior, si el in Manastur).Locatia: garsoniera, curatica, aranjata minimalist, pe strada Bucegi, in capatul dinspre str. Parang (bloc pe stanga cum urci strada). Baie OK, curata, gel de dus, prosop mare, curat, scos in fata mea din dulapior. In "camera de joaca" o canapea extensibila, destul de spatioasa si conforma, din punct de vedere al rezistentei mecanice, activitatilor desfasurate pe ea, a fost echipata, sub ochii mei, cu un cearceaf curat, scos din dulap.Domnita: nu insist asupra descrierii fapturii, atata timp cat am facut-o in postul anterior, mentionat (link) ceva mai sus.In schimb, voi face cateva remarci referitoare la atitudinea si comportamentul fetei, anterior intinderii pe canapeaua placerilor trupesti. Demn de remarcat este faptul ca dupa ce am baut impreuna o cafea, un suc, stand la o tigara in bucatarie, si dupa ce am facut eu dusul de rigoare, Daniela si-a cerut scuze ca ma va lasa singur cateva minute, si s-a dus si ea sa-si faca dusul. Cand s-a reintors era echipata intr-un neglije rozaliu, cu string tanga pe dedesupt, pantofi cu toc, ciorapei cu banda. Atitudine pe care am apreciat-o.Prestatia: ceva mai buna decat cea din intalnirea anterioara avuta in cuib. A facut, de data asta oral neprotejat, bunicel, cu ardoare si pasiune. Nu face chiar DT, dar nu este departe. La normal, executat intr-o singura pozitie, "lady on top", se implica acceptabil, optuieste ceva (ce cuvant am inventat, mai sa fie. Adica face opturi.), schimba ritmul, cat trebuie si cand trebuie. Stie cand sa predea initiativa partenerului, cand sa o preia iarasi, cand si cum sa sincronizeze unduirile cu cele ce au loc sub trupul ei. Intr-un cuvant, se implica si pare ca-i face placere sa faca sex. Nu este nimic de senzatie, dar este mult peste nivelul scandura/stanca/gonflabila. Gemetele si muscatul buzelor fac parte din arsenal si nu par a fi false.Pretul platit: 100 de ron o finalizare combinata, oral (neprotejat) si normal.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

am apelat si eu la serviciile danielei.

locatia pe bucegi, la parter, 1 camera+baie+bucatarie, interfon la bloc... camera: 1 dulap pt haine, birou cu un tv 15 inch pe el, pat jos de 2 persoane.

a deschis usa, ascunzandu-se dupa ea, am intrat, ne-am salutat din priviri, a inchis usa cu cheia... la prima vedere nu mi-a placut chipul ei.

dupa cateva cuvinte mi-am dat seama ca e o tipa ok, negociat rapid 100 lei fara limita de timp, oricate finalizari, pe pat pregatit prosop mare.

am facut dus f rapid, a facut si ea... trecusera 15 min.

nu "i-a placut" ca am ramas imbracat... a ramas si ea cu prosopul pe ea... in momentul urmator, la initiativa mea, am ramas nuzi ambii.

a urmat sex oral neprotejat din partea ei, cred ca a durat vreo 25 min, placut pt mine... a obosit, s-a aruncat pe pat, pe burta si a cerut sa-i fac masaj.

m-am conformat... au urmat 25 min de rasfat din partea mea pt ea.... masaj pe spate (are piele fina), apoi pe sani (lasati si f moi), pasa (in si out).

am pus prezervativul impreuna si a urmat aprox o ora sex protejat in pozitiile misionar, lady on top, cu multa satisfactie din partea ei (umectatie f buna+clitorisul in erectie).

facut dus la final eu... apoi ea.

 

concluzii: am platit 100 lei pt aprox 2 ore de intimitate, putea sa dureze si mai mult la acelasi pret (a trebuit sa plec eu).

pozele postate sunt mult mai frumoase decat realitatea... insa intre 4 ochi, in intimitate, este o pers total schimbata, cu siguranta o nimfomana... (muscat de buza, gemete, miscari necontrolate din bazin in timpul actului).

 

voi reveni doar in situatii de urgenta.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

@ora.2 Spui ca pentru 100 de ron, puteai finalizari fara numar si un timp nelimitat? (binenteles in limita bunului simt, cum ar fi vreo 2 ceasuri cu 2,3 fin, ca daca ii stateai 5 ceasuri...nush). Banuiesc ca daca nu ai mentionat tipa nu facem CIM,COF...nici anal sau dominare (uro). Cam cat de inalta ai spune ca e dameza? Ms de raspunsuri! Salutare si respecte! (m-ar tenta doar din prisma faptului ca e roscata si ca ofera l 100 de ron dupa cum spui tu, timp si fin nelimitate).

Link spre comentariu
Vizitator mocu
Reputație: 0

@skappie2: iti raspund eu, partial, la sirul tau de intrebari (ce sir?, tir la foc automat), astfel:

-anal nu face 100%. Nu admite nici chiar pe Tom Degetel in zona maronie.

-dominare, uro, sau alte fantezii de genu', 99,95% nu face. Fata e "de moda veche". Ii place doar sa faca sex. Ii place, cum am spus si in recenzii, la modul sincer. Sigur, conditionat, de un comportament adecvat al partenerului.

-inaltimea eu as aprecia-o undeva la 168 ~ 170, fara tocuri. Cand isi ia "echipamentul de lucru" (ciorapei cu banda, string tanga, neglijee) si se cocoata pe tocuri, ajunge undeva in jurul altitudinii de 180 (+/-).

-CIM, COF ... hmmm, m-as cam indoi sa practice. Dar asta ia-o doar ca presupunere, cu valoare de adevar undeva in zona 66%.

 

Pentru restul intrebarilor tale predau "tastatura" colegului @ora2.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

inaltime aprox 170cm, cred ca ar accepta si CIM si COF, e f important modul cum te comporti cu ea, daca ii oferi placere iti va raspunde la fel, anal sau uro nu o vad sa accepte.

 

pe mine m-a intampinat infasurata in prosop (ascunsa dupa usa), iar dupa ce am revenit de la dus s-a asezat direct pe mine (lady on top cu prosopul pe ea) si m-a intrebat cum vreau sa facem...

 

daca te bucuri impreuna cu ea de sex, la 100 lei, poti sta si 5 ore.

 

de mentionat ca sexul oral pe care-l face e bine diversificat si cred ca ii face placere si ei.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Desi seara am vizionat un SF, peste noapte si spre dimineata am avut niste tumescente peniane nocturne (erectii, pe romaneste) de cred ca puteam ferici o stiva de femei :)

Dimineta, cu creierul beteag, pun mana calculici si pe telefon dar negasind nimic nou si interesant sau vechi si bun disponibil, sun la Daniela. Ne intelegem pentru 100 (masaj + o finalizare). Ma infiintez pe str. Bucegi 2 si intru.

Garsonul e saracacios dar curatel, masina de spalat din bucatarie e antica dar se pare ca e functionala. Am si filozofat oleaca pe tema lucrurilor trainice din trecut :) Oricum, nu locuieste acolo, e numai locuinta de protocol.

Am fost servit cu un pahar de suc, pahar ce zacea pe masa si care parea a fi fost folosit anterior. Nici o tentativa de a-l clati inainte, asa ca am avut retineri de la a-mi pune gura pe el. Se fumeaza oriunde si oricat :)

Un filozof antic spunea ca nu exista femei urate ci doar femei neingrijite sau barbati insuficient de beti ! Asadar, nu pot spune ca e urata ci doar neatragatoare :) La fata, in poze arata mult mai bine decat in realitate. Corpul e diform, picioare nashpa, sani moi si cazuti, UN sfarc erectil, celalalt NU, piele relativ fina, burta rotunda, probleme la molari si premolari dar fara a se simti miros suav de masea stricata ! :256

Nu mi-a placut absolut deloc dar am ramas sperand ca o sa-mi placa gaoaza. Asa ca, dupa tigara si ceva palavre, trecem la aparat. Dupa dusuri (prosop curat), un masaj slabut pret de vreo 3 minute dupa care sunt invitat sa-i fac si eu un masaj. M-am conformat, nu apucasem inca sa-i studiez Pestera Muierii. In cateva secunde am constatat ca nu o intereseaza prea mult masajul propriu-zis cat joaca la scorbura. Acest accesoriu e exact cum NU imi place mie: o crapatura neexcitanta intr-un tesut adipos, cu labii deloc dezvoltate (cele mici, acoperite de cele mari). Se uda ok si traieste momentul (in 3-5 minute de joaca cu degetele in+out a avut un orgasm) dar secretia e prea mirositoare pentru nasul meu de caine batran. N-am avut de ce sa ma mai obosesc si m-am tolanit pe spate asteptand O-ul. Asta pot spune ca a fost OK. Fara guma, fara graba, fara maini si alternand reprizele de luat intre buze cu cele de lins. Fara vizite la alte zone, fara DT dar constincios si fara a-i simti dintii. Dupa vreo 20 de min, mi-am lasat urmasii in cavitatea bucala, cateva secunde mi-a mai giugiulit capatzana, am avut impresia ca a inghitit tot.

Ce mi-a placut:

- atitudine ok

- oral ok si fara graba

- pret ok, timp destul (desi spune ca-i pe ora, fiindca si ei ii place cred ca poti sta cat te tine organul)

Ce nu mi-a placut:

- aspectul (corpul)...mi-e greu s-o spun dar e una din putinele tipe la care nu mi-a placut nimic, nimic... :(

Concluzie: desi am stat aprox. 75 min. iar O-ul a fost ok, n-o s-o mai vizitez fiindca nu mi-am satisfacut cateva simturi...anume vaz, gust si miros :innocent :laugh2

  • Like 5
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe domnisoara in cauza. Locatia e aceeasi , comportamentul dinaintea actului in sine ar putea fi descris printr-un cuvant : "chill".. asta cat timp reusesti sa ajungi la aceeasi lungime de unda (nu e greu , nu pare a fi studiat la Harvard :). Am trecut la stabilirea tarifului unde am ramas putin surprins: 100RON - o finalizare combinata O+N sau 2 finalizari doar N , 150 2 fin combinate (1h pt ambele oferte); nu eram sigur pe moment ce imi doresc sa fac , asa ca am fost amandoi de acord sa stabilim partea financiara la sfarsit. Domnisoara a mers la dus , a venit infasurata intr-un prosop alb, ne-am intins pe pat.. au urmat mici tandreturi din partea ei dupa care a trecut la un oral neprotejat executat decent fara artificii , i-am raspuns si eu cu niste limbi la pusilica timp in care dameza a avut 2 orgasme (umectare din plin , ii place la nebunie oralul cu fingering la 3 degetele in cazul meu). Toate astea au decurs timp de 30-45 min dupa care am trecut la penetrare , lady on top , se misca bine , FK , o excita satisfactia partenerului ... recomand sa nu o tratati ca pe o scandura in care sa te golesti .. nu am reusit sa ma termin dar obosisem amandoi. Am fumat cateva tigari , povesti.. tipa a vorbit la telefon cateva minute dupa care am trecut din nou la actiune , de data aceasta am pus-o direct capra .. simteam nevoia sa ma golesc ca deja trecuse destul de mult timp.. finalizare in caciulita desi se poate si pe corp .. posibil si COF sau CIM depinde de moment mai mult. In orice caz , tipa e nimfomana , ii place sexul , ii place sa povesteasca , sa glumeasca .. per total e o prezenta placuta.

Are si o prietena (colega) , nu stiu ce tarifuri are .. mi-a facut o descriere succinta .. 1.70 , 70 kg roscata. Sincer sa fiu , nu ma tenteaza prea tare.

Note : O - tendinte de DT , fara mana , nepro 8 , N - doar 2 pozitii , un pic larga dar nimic de speriat .. 8

La sfarsit am lasat-o pe ea sa imi spuna cat ar fi de plata .. 150 , nu am putut comenta .. chiar daca m-am terminat o singura data .. am petrecut 2 ore impreuna si pot spune ca am iesit cu zambetul pe buze din bloc.

O recomand , nu e o frumusete , poate de aceea ar putea lasa pretul la 100. Atentie: nu ii plac negocierile prea intensive !

O zi buna tuturor !

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator caramia
Reputație: 0

Cu ea, eu n-am negociat nimic in adevaratul inteles al cuvantului. Telefonic, i-am spus direct ca mai mult de 100 nu-i dau pt. masaj + O + N.

A fost de acord din prima.

N-am mai facut si N-ul, aici am pierdut eu :) :)

Link spre comentariu

Am fost si eu la Daniela pe Bucegi ,pot confirma ca oralul neprotejat pe care il face este de calitate,parerea mea bineinteles,la normal nimic spectaculos ca si atitudine e o.k.,poti vorbi cu ea destule ,din pacate in ultima vreme telefonul pe care raspundea era la alta dameza,vreo fosta colega probabile.

K.

  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Buna sa va fie inima confrati futaciosi.

Zilele trecute mi-am facut timp si curaj ( recenzii bune altele mai putin ) si am vizitat-o pe domnita Daniela .

Hmm...o experienta placuta per total , mentionez ca fiecare "postac" are dramul lui de adevar , maui mult sau mai putin subiectiv sau obiectiv :D

Locatia:o garsoniera pe Bucegi in Manastur , camera "ostilitati" cu pat extensibil ( fara zgomote ) , bucatarie , baie bine dotata din punct de vedere al "materialelor" de imbaiat , prosop curat ingrijit impaturat.

Personaj principal:o domnita roscata , nicidecum urata ( intr-adevar mai fotogenica ) , max 1.65 si la veo 65 kg , ceva burtica si ceva celulita dar cu un cur ferm , sani mari dar lasati si moi ( pe mine nu ma deranjeaza ) mai ales ca atunci cand domnita era virginica cred ca avea niste sani beton ( dar sa nu uitam ca a avut doua nasteri si in consecinta logica si doua alaptari , deci este de inteles ) , picioare nici groase nici subtiri , pasarica destul de stramta ( parerea mea ) si epilata cu ceva zile in urma dar deloc deranjanta la lins si fara niciun fel de miros supect cu umectare foarte buna .O nota buna este ca se termina in orice conditii , lins , degete , organ.Ah...era cat pe ce sa uit , are niste buze mari si carnoase pe care stie sa le foloseasca la maxim.

Actiunea:Actul nr 1 , dusat , stat la o tigara ( este o fumatoare profesionista ) , trecut in camera si incput actiunea.Incepe cu niste srutariu excitante pe corp si coboara incet-incet spre organ pe care-l ia in gura fara sa-si foloseasca nicio secunda mana , il mangaie cu buzele alea carnoase , il "inghite" tot fara nicio emotie , iar daca sunteti mai slabuti emotional ( ca si mine ) nu va trebuie 10 min sa va terminati , in gurita domnitei care inghite tot si continua acel oral foarte bun pina te ceri la pauza .Actul nr 2 , facut din nou dus , erau 38 grade afara si vreo 35 in garsoniera , stat din nou la o tigara si pornit spre "taramul fagaduintei" , inceput din nou oralul timp de vreo 20-30 minute dupa care trecut la un lady on top bine executat , iar la sfarsit un 69 cu o finalizare dupa vreo 15 min ata eu cat si ea.

Notarea : nota generala este undeva la 8.5

Ceea ce este de remarcat este faptul ca este un loc unde chiar te simti bine , fara sa te grabeasca nimeni , am stat aprox 2 ore poate ceva mai mult , am povestit , am futut , m-am terminat .

La inceputul actiunii decartat 150 leuti , fara negociere , negociez destul in rest ca sa mai am chef si aici de discutii suplimentare .

 

P.S.poate doar un singur minus , bineinteles din punctul meu de vedere , cere banii inainte , lucru cu care eu nu sunt nicidecum de acord , deee...varsta si conservatorismul .

 

Nu pot sa va doresc decat un WK cat mai fain , cu sau fara futai.

  • Like 2
Link spre comentariu

Nu mai raspunde la telefon pt. ca am inteles de la ea, ca trebuie sa stea cu copii,e vacanta si n are cu cine i lasa ,dar am vazut-o des cu Alina ,o alta prestatoare care are sediul vi-a-vis de McDonads Manstur, si pe telefonul ei de"servici" raspundea tot Alina, am vazut ca la sectiunea cu Alina este mentionata in locatia Alinei si Daniela.

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Nu mai raspunde la telefon pt. ca am inteles de la ea, ca trebuie sa stea cu copii,e vacanta si n are cu cine i lasa ,dar am vazut-o des cu Alina ,o alta prestatoare care are sediul vi-a-vis de McDonads Manstur, si pe telefonul ei de"servici" raspundea tot Alina, am vazut ca la sectiunea cu Alina este mentionata in locatia Alinei si Daniela.

 

Da maestre , asa este , Daniela are 2 copii si in anumite situatii , obiective , nu poate presta . Eu in ultima luna am fost le ea de 2 ori ( in special pentru oralul prestat ) si de fiecare data mi-a raspiuns . Printre altele mia-a dezvaluit ca daca din anumite motive obiective nu presteaza telefonul ei se afla la Alina , asadar daca vreti la Daniela intrebati prima data cu cine vorbiti .

In alta ordine de idei chiar mi-a marturisit ca are de gand sa se mute impreuna cu Alina , am avut eu o curiozitate sa aflu ce este cu aceasta Alina pentru ca la fiecare intalnire , cand am sunat era la cafea cu o prietena in apropiere ( pe Primaverii , vis-a-vis de Mc ) . Chiar am intrebat-o daca putem face un menaj a trois , dar mi-a raspuns ca nu este interesata .

Spor la futut !

Link spre comentariu

am dat si eu de ea. foarte greu, am insistat vreo saptamana cu cel putin 4 apeluri zilnice. intru-un final am dat de ea, am stabilit o intalnire. Strada bucegi, garsoniera minimalista, e inchiriata. Pozele o avantajeaza, nu e urata, ceva probleme de dantura, plinuta, un pic d burtica. Sanii moi si lasati (2 copii).

 

Prestatia OK, oral bine executat nu se foloseste de maini, normalul ii provoaca o adevarata placere, spunandu-mi ca sunt primul dupa 5 zile de pauza (timp in care a pus provizii pe iarna - habar n-am). Terminat in cauciuc. Dupa vreo 10 min de small talk, trecut la numarul 2, cunilingus din partea mea, s-a udat ca o cascada, ii place la maxim, normal misionar, gemete adevarate zic eu, saruturi, terminat in cauciuc.

 

Timp petrecut...vreo 50 de min.

Pret platit. 150 RON.

 

Mi-a spus ca nu e disponibila tot timpul din cauza familiei dar cine vrea sa insiste... :atm Spor.

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...