Sari la conținut

DIANA NOUA IN DOMENIU 0724683464


Vizitator sweet_mik86

Postări Recomandate

Vizitator sweet_mik86
Reputație: 0

NEW-DIANA 27 DE ANI ceea ce fac eu iti ramane in suflet!Sunt o d-ra speciala foarte atragatoare si imi place sa ne simtim bine amandoi,nu ai ce pierde daca vii pana la mine,discretie maxima,poze reale.Noua in domeniu!Pret: 200Ron:ora La telefon se recomanda Diana,e prima ei zi de "lucru",accepta diverse pozitii,oral si fk in functie de igiena partenerului,ii voi face un test azi.Am programare intro ora.Voi reveni cu amanunte!

post-1-133409742619_thumb.jpg

post-1-13340974262_thumb.jpg

post-1-133409742621_thumb.jpg

post-1-133409742622_thumb.jpg

Link spre comentariu
Vizitator sweet_mik86
Reputație: 0

SALUT !!Asa cum am afirmat,am fost in vizita la d-ra Diana si vin cu o recenzie despre noua aparitie.Locatia bine cunoscuta de langa Mall VitanPRET:200ron ora cu 2 finalizari. Ceea ce pot spune este ca am avut o surpriza placuta din partea Dianei.Inalta,1.75pe tocuri cca52-54KG, un chip frumos,dantura perfecta si un zambet atragator remarci din prima clipa cand te intalnesti cu frumoasa d-ra. Conversatia cu ea decurge usor,fara graba,tot ceea ce iti doresti este ca timpul sa se opreasca in loc si sa te lasi purtat de val in compania ei...o relaxare totala.Ceea ce practica Diana nu pot spune ca se numeste sex ci mai degraba pasiune:)Oralul neprotejat,nu pot spune ca este o profesionista dar pune pasiune se implica si asta imi place. Normalul deasemenea placut,gemete naturale si placute,diverse pozitii,mangeieri,sarutari usoare....momente momerabile ce le poti povesti prietenilor:)PS. Aspectul vizic si felul cum trateaza clientul o recomanda!Va doresc aventuri cat mai memorabile:)

Link spre comentariu
Vizitator sweet_mik86
Reputație: 0

Locatia este vis a vis de petrom Mall Vitan.In acea Locatie activeaza Adyna,Aida si noua aparitie Diana.Nu cred k este vb despre ciub.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...