Sari la conținut

Karla (Masaj Erotic)


Postări Recomandate

  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti

Salut!Este prima mea recenzie,astazi am venit de la munca am facut un dush si am luat ziaru sa ma uit ce gasesc. . . .Doua studente va ofera masaj erotic la domiciliul acestora (ceva de genu era in anunt) si acesta este nr de tel la care am vb : 0761242940.Mi-a vorbit amabil mia dat detaliile adik 60 ron 30 minute(o finalizare)prin tehnici de masaj bineinteles sau 80 lei ora(doua finalizari),mi s-a parut tentant si bun la bani fata de restul saloanelor care ofera masaj erotic.Am facut programare m-am suit in masina si m-am dus.Locatie (Vizavi de intrarea in parcare la Adelin este o vila cu Nr.1)A iesit o fata pe nume Karla(cam 1.70 si ceva inaltime,slabuta,de mentionat ca are niste sfarcuri foarte mari :D,m-am jucat putin cu ele :D)m-a invitat inauntru,am urcat la etaj am decartat 60 lei,mi-a facut putin masaj cu o crema,apoi a inceput sa o frece incet si din ce in ce mai rapid,mi-a luat mana si mi-a pus-o pe sani sa o strang tare,ma lingea pe piept pe gat,a fost bine si mi-a spus ca nu am prinso in toane bune ca o cam durea maseaua .. . daca a mai fost careva pe acolo sa zica cum a fost sau daca o sa va duceti lasati o recenzie.Apropo cealalta fata nu am vazut-o si nici nu am mai intrebat de ea pentru ca mi-a placut Karla.Si uite asa am postat si eu prima recenzie.Va salut!

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator asdguy
Reputație: 0

Salutare.. si multumim pentru recenzie. Scuze ca te intreb, dar ai o adresa exacta unde e parcarea aceasta (nu cunosc bine orasul)?

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Luand in calcul recenzia pozitivă a domnişoarei şi cu speranţa că voi avea parte şi de altceva în afară de masaj, am vizitat şi eu recent acest salon. Este în zona târgului săptămânal, Totul a fost OK, cu excepţia faptului că în afară de masaj erotic.... nu a mai fost nimic altceva. Oricum nu mi-a părut rău de bani, pt. că masajul a fost executat profesionist, fata chiar se pricepe la aşa ceva. Şi arată destul de bine: aprox. 1.70 înălţime, subţirică, sâni frumoşi.

Concluzia: Pentru cei care sunt adepţii masajului erotic - o recomand

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator tgv
Reputație: 0

Salut,

a mai fost cineva de curand la fete?

Poze cu fetele?

LA nr. de tel de mai sus (0761242940) este un salon cu preturi intre 130 si 550. Inca nu am sunat sa intreb mai multe amanunte.

Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Am ajuns si eu la titulara acestui thread, Karla. Fiind curios cum arata si cam ce stie sa faca am pus mana pe telefon si am cerut detalii. Mi-a raspuns chiar ea, mi-a oferit toate detaliile necesare legate de ce ofera , pret si cum sa ajung acolo. Nu este complicat, inainte de motelul Adelin este o straduta care coboara spre intrarea mica de la targul saptamanal (cea din lateralul targului pentru cei care nu stiu bine zona). Pe stanga se afla locatia - nu dau mai multe detalii pentru ca nu este indicat, dar nu este greu deloc si fata va indruma exact. Am juns, am sunat din nou cum ne-am inteles, a venit, mi-a deschis si am intrat. Am urcat la etaj intr-o camera pe dreapta, jaluzelele trase, era destul de intuneric. Karla arata destul de bine, slim, cam 30 de ani, satena, parul prins in coada - din pacate m-a asteptat intr-un halat de casa gros de culoare maro inchis, blugi si un tricou. In camera m-am dezbracat, m-a intrebat daca vreau sa fac dus (facusem acasa cu 10 min inainte sa ajung la locatie). Mi-a spus din nou tarifele - adica 60 ron pt 30 de minute de masaj, m-am dezbracat punandu-mi hainele pe scaunul de la fereastra, m-am asezat pe pat, in timpul asta a mers in baie sau o alta camera s-a dezbracat si a venit cu o crema. La corp arata binisor, chiar mi-a placut, are fratilor niste sfarcuri atat de lunguiete, este prima oara cand vad asa ceva, parol ... pe cuvantul meu de ...HAIMANA.

A inceput cu un masaj usor de relaxare pe spate apoi m-am intors, m-a masat pe corp, pe picioare, s-a frecat cu sfarcurile ale lungi de mine, m-a sarutat pe obraz si pe ureche gemend incetisor (are ceva stil in ea), mi-a luat ea mainile si mi-a spus sa o strang tare de sani, apoi a luat niste crema si a inceput sa imi frece baietelul usor si finut. Am intrebat daca se poate mai mult (asa din curiozitate, fratele @sycran_2012 are dreptate, face oral si normal protejat - mie mi-a cerut 100 ron o finalizare, adica sa mai adaug inca 40 la cei 60 platiti inainte fara sa-mi ceara ea expre banii). Deoarece nu m-a atras de la inceput si faptul ca te asteapta intr-o tinuta de casnica ,,no sexy at all,, am optat sa raman numai pt masaj. Am finalizat prin masaj totul durand in jur de 40 de minute.

Nu stiu ce sa va spun, masaj destul de ok - restul apreciati voi dupa ce vedeti fata.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:up in the air
  • Oras:up in the air

Salutare. De abia m-am intors de la masaj, care din fericire pentru mine nu a fost numai cu Karla ci si cu Izabel (tinerica, bruneta, foarte draguta, mai scunda putin decat Karla, ceva mai plinuta si cu o burtica maricica) :wink2 . Am sunat si mi-a raspuns una dintre d-soare cu care am stabilit o intalnire. Locatia este cunoscuta si din cate am observat fetele sunt singure in vila. Mi s-au expus variantele : masaj 30 min cu o fata si o finalizare - 60 ron, masaj 60 min cu o fata si 2 finalizari - 80 ron, masaj 30 min cu ambele fete ("show lesbi" au zis ele) si o finalizare - 100 ron. Cand am intrebat daca finalizarea se face numai prin masaj, mi s-a rapuns sec DA. Poate cand presteaza individual, fetele mai adauga si alte servicii. In fine, am optat pentru ultima varianta si am urcat cu amandoua (apropo, eu nu-i dau Karlei 30 de ani ci mai degraba le-as baga pe amandoua la 26-27 maxim, amandoua fiind foarte comunicative si glumete) intr-o camera foarte mare, putin mobilata, cu un pat pe masura. M-a deranjat putin faptul ca televizorul a fost deschis tot timpul si muzica era destul de tare, dar nici eu nu am zis nimik asa ca "mea culpa". De ce am scris "show lesbi"? Pentru ca nici nu a fost vorba de asa ceva. Fetele nu s-au atins, nu s-au sarutat, nimic... :no2 . As putea spune ca s-au concentrat asupra mea, rezultand masaj erotic cu 2 fete nud si atat. In timpul masajului si-au dat silinta, m-au sarutat pe corp, m-au muscat usor de urechi si sfarcuri, m-au alintat cu sanii si mi-au permis sa le introduc cate un degetut in pasarica ceea ce m-a si ajutat sa termin intr-un final. Data viitoare voi incerca cu o singura fata, dar experienta a fost placuta.

Le recomand pe fete mai ales pentru atitudinea sociabila si seriozitate!

P.S : Nu neaparat impreuna!

  • Like 1
Link spre comentariu

Nu inteleg despre ce masaj vorbiti voi aici. Am fost ieri la domnisoara Karla , toate bune si frumoase , urcam in camera , stam de vorba , imi mai spune despre preturi , o intreb daca se poate si altceva , dupa cum mi-a raspuns mi-am dat seama ca n-are chef si am ramas doar pentru un "masaj". Ma dezbrac , isi scoate crema , nici macar ulei , imi da pe domn` Sef cu ea , ma saruta pe ici pe colo si incepe o laba plictisita de 15 minute -20 de minute. Imi ia mana si mi-o pune pe sani . I-am zis eu ca nu are nici un rost , ca nu o sa termin in veci .

In timp ce ma imbracam , a inceput sa zica ca e obosita , ca dupa ora 16 ea nu mai are nici un chef , ca ma asteapta la un "SHOW LESBI" unde ea conduce show-ul, abureli ieftine.

Link spre comentariu

  • Oras:Pitești
  • Oras:Pitești

Salut. Am fost si eu la acest salon, am fost si cu Karla si cu cealaltă pe nume IZABELA.

Prima data am fost cu IZABELA, frumusica dar nu prea avea chef de masaj, ca aspect 8 sâni un plus puțin plinuta implicare 4.

A doua oară am fost si cu IZABELA si cu Karla la un așa zis show lesbi, nu pot sa zic a fost excitant dar nu stiau cum sa facă sa ma termin mai repede si sa ia bani, cât despre show lesbi slabut nu cred ca sau atins de 2 ori. IZABELA parca dormea iar Karla era mai activa ma musca ma punea sa o ling pe sâni apropo are sâni micuti dar sfarcuri foarte frumoase si mari. Ele au observat ca îmi place de IZABELA si mi-au zis ca se poate si altceva data viitoare dar acum nu ca IZABELA nu se simte bine. La plecare ma condus IZABELA si a început sa ma sarute.

Dar cand m-am mai dus rea doar Karla si a acceptat si ea altceva in afara de masaj cred ca la 100 RON cu tot cu masaj si sex a făcut.

Dar aceiasi poveste ca a avut mulți clienti si este obosita, a făcut un masaj de 5 iar despre sex slabut, am rugato sa facem 69 si a zis ca trebui sa plătesc in plus dar oricum nu are chef sa o lăsăm pe altădată.

Concluzie daca le prinzi in toate bune sunt o alegere buna se vede msi ales Karla ca știe meserie, un singur minus dantura lu Karla lăsa de dorit....

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...