Sari la conținut

Sasha fotomodela de senzatie 0756823806


Vizitator Batranul George

Postări Recomandate

Nu cred...cele mai multe sunt combinate cu baietasi cu ceafa lata, tipul de smecherasi din fata blocului din anii '90, fara prea mari posibilitati dar cu smecherie de cartier si popularitate...trist, dar cam asta se prefera de marea majoritate.

Link spre comentariu

 Eu am fost la Sahsa  pe la inceputurile carierei ei, fiindu-mi recomandata  de colega ei, o bruneta miniona ( parca studenta  la un colegiu sanitar ) cu care ma intelegeam f bine.  Colega , cunoscandu-ne pe amandoi, era convinsa ca o sa ne intelegem super. Si asa a fost pana la un punct. Pe atunci nu avea pat, doar o saltea pusa pe jos, daca-mi aduc bine aminte, si dupa ce  totul a mers f bine, povesti, sarutari, FK, dupa ce i-am bagat-o putin in pizda, fara sa o bruschez,  m-a pus sa o scot ca o am prea groasa pentru ea . M-am conformat si i-am zis sa dea cu putin mai mult lubrefiant si sa repornim actiunea. A zis ca ea nu mai face , si sa-i dau banii, Pai pentru ce fato ? Asta-i meseria ta , nu te-am pus eu sa faci asta si de ce sa platesc niste servicii de care nu am beneficiat ! Fata s-a enervat, apoi a inceput sa planga si mi-a spus asa, disperata, ca are nevoie de bani. Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata, daca era o curva de joasa speta, nici nu ma gandeam sa-i dau ceva. Dar era o fata dragutica, desteaptatica,  si mai de mila, mai de sila i-am dat banii ! Nu i-am facut recenzie atunci, sa nu-i stric  ,,cariera,, dar nici nu am mai fost pe la ea ! Iar m-am pisat contra vantului,   cand toti o laudati si-i duceti dorul eu va spun de o experienta neplacuta cu Sasha !

  • Like 4
Link spre comentariu

Cele mai multe o fac exclusiv pt bani, nu mai conteaza calitatea serviciilor, mai ales cele care strang bani sa-si cumpere iuby un BMW mai nou sau chestii de genul...Sasha in general avea prestatii destul de bune spre f bune cand era in dispozitia corespunzatoare, iar cand nu era macar compensa cu faptul ca era o prezenta placuta si arata intr-un fel.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Eu am fost la Sahsa pe la inceputurile carierei ei, fiindu-mi recomandata de colega ei, o bruneta miniona ( parca studenta la un colegiu sanitar ) cu care ma intelegeam f bine. Colega , cunoscandu-ne pe amandoi, era convinsa ca o sa ne intelegem super. Si asa a fost pana la un punct. Pe atunci nu avea pat, doar o saltea pusa pe jos, daca-mi aduc bine aminte, si dupa ce totul a mers f bine, povesti, sarutari, FK, dupa ce i-am bagat-o putin in pizda, fara sa o bruschez, m-a pus sa o scot ca o am prea groasa pentru ea . M-am conformat si i-am zis sa dea cu putin mai mult lubrefiant si sa repornim actiunea. A zis ca ea nu mai face , si sa-i dau banii, Pai pentru ce fato ? Asta-i meseria ta , nu te-am pus eu sa faci asta si de ce sa platesc niste servicii de care nu am beneficiat ! Fata s-a enervat, apoi a inceput sa planga si mi-a spus asa, disperata, ca are nevoie de bani. Asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata, daca era o curva de joasa speta, nici nu ma gandeam sa-i dau ceva. Dar era o fata dragutica, desteaptatica, si mai de mila, mai de sila i-am dat banii ! Nu i-am facut recenzie atunci, sa nu-i stric ,,cariera,, dar nici nu am mai fost pe la ea ! Iar m-am pisat contra vantului, cand toti o laudati si-i duceti dorul eu va spun de o experienta neplacuta cu Sasha !

Frate, felicitari ca ai avut curajul sa descrii o experienta negativa cu aceasta "diva" pe care cei mai multi colegi o aduleaza. Foarte bine, treaba lor! Adevarul e ca arata bine. Inalta, piele alba, fata de suedeza. Eu am mers la ea vreo jumatate de an, saptamanal. Era foarte ok, ma intelegeam bine cu ea. Dar, spre final avea probleme cu igiena. Am futut-o odata si cand am scos-o ii mirosea pizda a peste stricat! Dar nu ca mirosea, putea efectiv ca mi-a venit sa vars! Iar ultima data cand am fost la ea mi-a furat 100 de lei. Stiu ca nu e o suma mare, dar e totusi furt! Tocmai ce scosesem bani de la bancomat cu 5 min inainte, deci nu aveam cum sa-i pierd sau altceva. I-am dat banii la final si a vazut unde ii aveam in portofel, iar cand am venit de la dus disparusera 100 de lei. Culmea e ca m-am uitat tot atunci in portofel ca trebuia sa ma intalnesc cu cineva la rond la Alba Iulia sa-i dau 300 de lei si am zis sa-i pun deoparte. Si atunci am observat lipsa... Am comentat pe forum incidentul si mi-au sarit unii in cap de zici ca i-am acuzat pe ei. Nu as face o asemenea afirmatie daca nu ar fi reala!

Asta e experienta mea cu ea, buna pana la un punct, iar la final de tot cacatul!

  • Like 1
Link spre comentariu

Săracii de ei au rămas blocați în trecut iar așa zisele comentarii sunt inutile. Să te apuci după 3-4 ani să dezgropi morții, unul cu pula lui groasă iar altul cu hocus-pocus a dispărut meleonul,  este penibil, degradant, jenant și denotă frustrări maxime. De aceea sunt neverosimile povestirile celor doi. Dacă totuși sunt adevărate, e valabilă vorba wernerului: " Ghinion"

Link spre comentariu

Cu toate defectele ei, arata cum ar trebui sa arate o fata cu care ai dori sa-ti

petreci timpul, fie si contra cost ...personal ma dezgusta toate ciorile pitice si grase care sunt pe piata acum, unele ridicate in slavi prin review-uri mincinoase...totusi, de ce ar dori cineva sa plateasca o suma frumusica de bani ca sa se culce cu vreo ciorica ? Nu sunt rasist, sunt si fete de etnie prezentabile dar sunt f rare.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Săracii de ei au rămas blocați în trecut iar așa zisele comentarii sunt inutile. Să te apuci după 3-4 ani să dezgropi morții, unul cu pula lui groasă iar altul cu hocus-pocus a dispărut meleonul, este penibil, degradant, jenant și denotă frustrări maxime. De aceea sunt neverosimile povestirile celor doi. Dacă totuși sunt adevărate, e valabilă vorba wernerului: " Ghinion"

Puisorule inscris acu 2 zile, taci in pwla mea ca n-a dezgropat nimeni mortii. Am mai povestit odata incidentul! Cand te fura cineva, nu e ghinion. Ghinion e cand esti prost, asa ca tine!
  • Like 1
Link spre comentariu

Puisorule inscris acu 2 zile, taci in pwla mea ca n-a dezgropat nimeni mortii. Am mai povestit odata incidentul! Cand te fura cineva, nu e ghinion. Ghinion e cand esti prost, asa ca tine!

Chitrosule, taci tu în plua mea, că sunt înscris dinaintea ta. Poate vrei să te fac afiș. Minți de rupi, n-ai nicio recenzie la Sasha în care să relatezi că te-a subțiat de bani. Ca un parșiv ce ești, abia după ce s-a retras ai acuzat-o de furt. Când nu se mai putea apăra.  Așa că prostul ești tu, cocalare !

Link spre comentariu

Este evident rolotomassi ca esti o clona ! De altfel , prin afirmatiile tale , implicit ai recunoscut si lucrul asta . Daca ai sange in instalatie, posteaza cu numele cu care spui ca esti inscris de atata timp, altfel esti un lingau al curvelor, care le face jocul,(  adica servicii proaste si preturi nejustificat  de mari ) Tu si altii ca tine, fac ca noi, userii obisnuiti sa nu mai facem recenzii  corecte pentru a nu ne expune injuriilor aduse de cei de teapa ta !!!!! De altfel am si prevazut ca asa o sa se intample, cand am spus ca iar m-am pisat impotriva vantului !  Iar Sashei, daca doream sa-i fac rau,  postam  cand inca era in activitate, acum pe ea o  doare exact in cur de voi, cei care ati cazut in butoiul de melancolie dupa asa mandrete de fata,  !!! Si stati linistiti ca o sa revina cand nu o sa mai aiba   ,,iubi,, bani  sau o vrea un apartament mai central,  sau sa-si schimbe BMW -ul , ca nu o vad lucrand la Mega ca, desigur casiera !!!!  Fac si o profetie...in jumatate  de an o sa apara, ca foamea este mare si-i mai usor sa stai cracita si  sa sugi pula decat sa butonezi la casa de marcat !!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Este evident rolotomassi ca esti o clona ! De altfel , prin afirmatiile tale , implicit ai recunoscut si lucrul asta . Daca ai sange in instalatie, posteaza cu numele cu care spui ca esti inscris de atata timp, altfel esti un lingau al curvelor, care le face jocul,( adica servicii proaste si preturi nejustificat de mari ) Tu si altii ca tine, fac ca noi, userii obisnuiti sa nu mai facem recenzii corecte pentru a nu ne expune injuriilor aduse de cei de teapa ta !!!!! De altfel am si prevazut ca asa o sa se intample, cand am spus ca iar m-am pisat impotriva vantului ! Iar Sashei, daca doream sa-i fac rau, postam cand inca era in activitate, acum pe ea o doare exact in cur de voi, cei care ati cazut in butoiul de melancolie dupa asa mandrete de fata, !!! Si stati linistiti ca o sa revina cand nu o sa mai aiba ,,iubi,, bani sau o vrea un apartament mai central, sau sa-si schimbe BMW -ul , ca nu o vad lucrand la Mega ca, desigur casiera !!!! Fac si o profetie...in jumatate de an o sa apara, ca foamea este mare si-i mai usor sa stai cracita si sa sugi pula decat sa butonezi la casa de marcat !!!

Respect frate! Nu cred ca puteam sa zic mai bine!
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Chitrosule, taci tu în plua mea, că sunt înscris dinaintea ta. Poate vrei să te fac afiș. Minți de rupi, n-ai nicio recenzie la Sasha în care să relatezi că te-a subțiat de bani. Ca un parșiv ce ești, abia după ce s-a retras ai acuzat-o de furt. Când nu se mai putea apăra. Așa că prostul ești tu, cocalare !

Ba, ca esti ticalos, asta am vazut, dar sa te lauzi ca esti prost, asta vad pt prima oara! Taci in mm de prost inscris pe 22 mai!

Cauta in pula mea recenzia si vezi daca e sau nu reala!

Acu stiu de ce ii mirosea pizda asa! Ii dadusesi tu limbi!

Link spre comentariu

Asta cu mirositul putea fi si o afectiune ceva, ca nu era genul de persoana certata cu apa...de fiecare data aproape (cred cu o singura exceptie) era aranjata, parfumata, machiata...ce sa mai zici de astea actuale care cu mici exceptii te asteapta in halat si papuci de casa, neavand niciun strop de feminitate sau sex appeal.

Link spre comentariu

Este evident rolotomassi ca esti o clona ! De altfel , prin afirmatiile tale , implicit ai recunoscut si lucrul asta . Daca ai sange in instalatie, posteaza cu numele cu care spui ca esti inscris de atata timp, altfel esti un lingau al curvelor, care le face jocul,(  adica servicii proaste si preturi nejustificat  de mari ) Tu si altii ca tine, fac ca noi, userii obisnuiti sa nu mai facem recenzii  corecte pentru a nu ne expune injuriilor aduse de cei de teapa ta !!!!! De altfel am si prevazut ca asa o sa se intample, cand am spus ca iar m-am pisat impotriva vantului !  Iar Sashei, daca doream sa-i fac rau,  postam  cand inca era in activitate, acum pe ea o  doare exact in cur de voi, cei care ati cazut in butoiul de melancolie dupa asa mandrete de fata,  !!! Si stati linistiti ca o sa revina cand nu o sa mai aiba   ,,iubi,, bani  sau o vrea un apartament mai central,  sau sa-si schimbe BMW -ul , ca nu o vad lucrand la Mega ca, desigur casiera !!!!  Fac si o profetie...in jumatate  de an o sa apara, ca foamea este mare si-i mai usor sa stai cracita si  sa sugi pula decat sa butonezi la casa de marcat !!!

Ca să fii clonă, trebuie să ai cel puțin două conturi active, de pe care postezi simultan. Nu am așa ceva. N-ai înțeles, nu stau să explic, e limpede că pricepi greu.

Ca să fii lingău al curvelor, trebuie să ai postări aproape permanent laudative, să ai recenzii numai pozitive, să acorzi numai note de la 8 în sus. Nici aici n-ai nimerit-o. N-am dat niciun 10, iar 9 am dat unul singur - Antoniei. Și încă ceva. La vremea respectivă, am făcut două recenzii Sashei, una oarecum pozitivă și una negativă în totalitate. Da' tu n-ai de unde să știi.

Eu nu fac profeții pentru că nu am revelații divine. Tu zici că faci.Ar trebui să fii profet. Da' nu cred că știi ce-nseamnă.

Și cred că mătălică ai căzut în butoiul de melancolie pentru că exact spiritul tău pătrunzător s-a trezit după 4 ani să relateze ceva despre Sasha.Nu eu, țuțule. Da' pentru tine din nou e greu..

Auzi, dar dacă nu ți se îndeplinește profeția și nu reapare în jumătate de an, ce faci ? Atunci ești un profet mincinos, nu ? Păi cam așa o să fii. Puțintică răbdare. Acuși vine vremea șoricului.

Link spre comentariu

Ba, ca esti ticalos, asta am vazut, dar sa te lauzi ca esti prost, asta vad pt prima oara! Taci in mm de prost inscris pe 22 mai!

Cauta in pula mea recenzia si vezi daca e sau nu reala!

Acu stiu de ce ii mirosea pizda asa! Ii dadusesi tu limbi!

Uite boule anunțul de retragere al Sashei. Ce dată e idiotule ? Ai ?

 

 

    

Postat 29 mei 2018 - 11:45

M-am retras , cu parere de rau in special pentru Brett care si dorea din toata inima sa mi o traga . Va multumesc tuturor pentru intelegere, nu vreau sa comentez acest subiect .

Aceasta meserie a ajuns la maturitate pentru mine , mi am indeplinit scopurile principale, e suficient. Orice fata care face asta cred ca trebuie sa stie sa puna punct.

Acest topic va ramane deschis inca o saptamana ca sa apuce majoritatea persoanelor sa vada stirea dupa care o sa dispar, definitiv, de peste tot. Va rog sa nu insistati, nu mai activez de vineri deja si nici nu mi doresc sa revin.

Imi cer scuze celor care mi ati scris si nu am apucat sa raspund , o voi face curand intr un interval orar decent.

Va pup pe toti si imi pare bine ca v am cunoscut mai ales pe unii dintre voi care mi ati fost tare dragi si am avut mereu placerea sa petrecem timp de calitate impreuna.

Aceasta postare a fost editata de sasha_babe19: 29 mei 2018 - 11:45

 

 

 

    Și uite javră ordinară postarea ta. Ce dată e mă cretinule ?

 

 

>legionarul<

Serious Contributor

  • m.jpg
  • >Serious Contributor<
  • 5stars.gif
  • 566 Postari:
  • Inscris la:

    16 oktober 2014

  • Reputatie: 485
  • Locatie:Timisoara

Postat 05 juni 2018 - 11:29

Sau...o tarfa se retrage cand a furat atat de multi bani de la clienti, incat i se rupe pizda daca se mai fute sau nu. De la mine a ciordit 100 de leusteni. Din portofel. Si o zic acu in premiera, ca sa nu mai preaslaviti fotomodela...

Stiu ca or sa apara deontologi gramada care.sa ma puna la zid. Dar eu va relatz exact ceea ce s-a intamplat, acum in al.12-lea ceas fara sa fiu acuzat de partipriuri..cine crede, bine, cine nu, iarasi bine.

Respecte!

        

 

    Și mai ia-o și p'asta, porcule mincinos

 

 

 

      

>legionarul<

Serious Contributor

  • m.jpg
  • >Serious Contributor<
  • 5stars.gif
  • 566 Postari:
  • Inscris la:

    16 oktober 2014

  • Reputatie: 485
  • Locatie:Timisoara

Postat 05 juni 2018 - 11:33

Nu am zis pana acu ca mi a fost scarba de cat de bou sunt. E a 2 a oara cand mi se ntampla

 

 

 

 

    Dacă singur recunoști că ești bou, marș în gm de  jartea penală. Pe ochi te calc, mm de jegos !

   Bă, te rup de trei chirurgi nu-ți ajung, haladitule ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

<p>Uite boule anunțul de retragere al Sashei. Ce dată e idiotule ? Ai ? Postat 29 mei 2018 - 11:45 M-am retras , cu parere de rau in special pentru Brett care si dorea din toata inima sa mi o traga . Va multumesc tuturor pentru intelegere, nu vreau sa comentez acest subiect .Aceasta meserie a ajuns la maturitate pentru mine , mi am indeplinit scopurile principale, e suficient. Orice fata care face asta cred ca trebuie sa stie sa puna punct.Acest topic va ramane deschis inca o saptamana ca sa apuce majoritatea persoanelor sa vada stirea dupa care o sa dispar, definitiv, de peste tot. Va rog sa nu insistati, nu mai activez de vineri deja si nici nu mi doresc sa revin.Imi cer scuze celor care mi ati scris si nu am apucat sa raspund , o voi face curand intr un interval orar decent.Va pup pe toti si imi pare bine ca v am cunoscut mai ales pe unii dintre voi care mi ati fost tare dragi si am avut mereu placerea sa petrecem timp de calitate impreuna.Aceasta postare a fost editata de sasha_babe19: 29 mei 2018 - 11:45 Și uite javră ordinară postarea ta. Ce dată e mă cretinule ? >legionarul<<p>Serious Contributor

  • m.jpg
  • >Serious Contributor<
  • 5stars.gif
  • 566 Postari:
  • Inscris la:16 oktober 2014
  • Reputatie: 485
  • Locatie:Timisoara
Postat 05 juni 2018 - 11:29 Sau...o tarfa se retrage cand a furat atat de multi bani de la clienti, incat i se rupe pizda daca se mai fute sau nu. De la mine a ciordit 100 de leusteni. Din portofel. Si o zic acu in premiera, ca sa nu mai preaslaviti fotomodela...Stiu ca or sa apara deontologi gramada care.sa ma puna la zid. Dar eu va relatz exact ceea ce s-a intamplat, acum in al.12-lea ceas fara sa fiu acuzat de partipriuri..cine crede, bine, cine nu, iarasi bine.Respecte! Și mai ia-o și p'asta, porcule mincinos >legionarul<Serious Contributor
  • m.jpg
  • >Serious Contributor<
  • 5stars.gif
  • 566 Postari:
  • Inscris la:16 oktober 2014
  • Reputatie: 485
  • Locatie:Timisoara
Postat 05 juni 2018 - 11:33 Nu am zis pana acu ca mi a fost scarba de cat de bou sunt. E a 2 a oara cand mi se ntampla Dacă singur recunoști că ești bou, marș în gm de jartea penală. Pe ochi te calc, mm de jegos ! Bă, te rup de trei chirurgi nu-ți ajung, haladitule !
Imbecilule, postarea e din 2018, deci nu acum e prima oara cand scriu despre asta. Nu am zis niciodata taratura ca am scris cat inca era in activitate! Motivele nu ti le explic tie, javra!

Mm de muist efeminat care stai in spatele tastaturii si te dai rotund! Oricine poate verifica faptul ca esti inscris pe 22 mai 2020 cu click pe profilul tau.

Marș la cotețul tau, lichea agramata!

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Acu'-mi explic de ce se agita licheaua asta inscrisa exact acum 4 zile care pretinde ca e membru vechi pe forum! Cel mai probabil e peștălăul care puțea între picioarele divei!

Cat de prost sa fii sa o ții langa cu o minciuna cand oricine poate verifica cu un click pe ce data e inscrisa taratura! Dar prostia n-o vindeca nimeni!

Apropo, ti-am dat report pt amenintari!

Link spre comentariu

continuam cu recenziile

:wave

În primul rând topicul ăsta trebuia închis și arhivat. Era datoria ta . Dacă-ți făceai treaba, nu mai putea mincinosul ordinar să reia acuzațiile de furt la adresa Sashei.

În al doilea rând, inițial, eu nu l-am jignit, nu i-am adresat nicio insultă, se vede cu ușurință că am arătat doar penibilitatea și dezonoarea în care se scaldă reluând o poveste mincinoasă de acum 2 ani.

În al treilea rând mincinosul ordinar a pornit limbajul "nepotrivit", nu eu. Se observă limpede din ordinea postărilor.

În al patrulea rând, am demonstrat clar, prin propriile postări ale mincinosului, caracterul abject al individului, cretinul credea că nu găsesc acuzațiilw făcute după retragerea Sashei.

Și în al cincilea rând este clar ca lumina zilei că dai dovadă de părtinire, avertismentele le dai în mod abuziv și discreționar, deoarece aceeași sancțiune trebuia aplicată și nesimțitului. Se numește egalitate de tratament. Mai ales că acest personaj infam, infect, absolut nefrevcentabil, are antecedente. Postările lui pe topicul @ioaneidarker sunt ale unui hărțuitor și golan de ultimă speță.

În consecință nu-ți îndeplinești în mod corespunzător atribuțiile de administrator, nu-ți faci datoria în mod imparțial, nu respecți Regulamentul site-ului. Prin urmare am să te reclam, voi aduce probe, chiar dacă ai șters sau vei șterge postări, și am să  solicit schimbarea ta din funcția de administrator. N-o meriți.

Și încă ceva. Eu am ultimul cuvânt, puțin îmi pasă de o eventuală banare.

Link spre comentariu

Acu'-mi explic de ce se agita licheaua asta inscrisa exact acum 4 zile care pretinde ca e membru vechi pe forum! Cel mai probabil e peștălăul care puțea între picioarele divei!

Cat de prost sa fii sa o ții langa cu o minciuna cand oricine poate verifica cu un click pe ce data e inscrisa taratura! Dar prostia n-o vindeca nimeni!

Apropo, ti-am dat report pt amenintari!

Spurcăciune mincinoasă, te-am făcut muci. Am demonstrat cu propriile-ți postări căt de nenorocit ești și ce golan jegos poți să fii, fgm de hahaleră.

Și desigur, un mincinos ordinar, un laș, un coate-goale și un idiot de prim rang n u putea fi decăt părăcios. Nu e nimic de capul tău., căcăciosule.

Ținem legătura. vedem cât de curând ce zace-n tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...