Sari la conținut

ceva bun


robrob

Postări Recomandate

  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

site cineva o escorta curata ..si dispusa sa o faca fara prezervativ ca sunt alergic la asa ceva

Cauta in comert prezervativ din poliuretana, se gaseste, cred ca si Durex are un sortiment de genul.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

draga Cassy, el e alergic mental..nu psihic... e alergic la ideea de a o face cu prezervativ,,,i se culca numai cand se gandeste :))

Fără a intra în dezbateri, în ciuda ignoranţei unora dintre noi (tot mai puţini deoarece populaţia afectată de alergii este în continuă creştere) şi pe fondul "impotenţei" ştiinţei medicale există alergie la latex:

http://www.sfatulmedicului.ro/Alergiile/alergia-la-cauciucul-natural-latex_833

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Din ce am vazut eu pana acum pe forum am dedus ca-i cu finalizare orala, cel putin asa se practica pe la noi.. dar n-as pune pariu ca asa ar trebui sa fie :) Scuze, la masaj nu ma pricep :)

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Si ce zice google?

O regula de baza a masajului thailandez este contactul fizic. Desi in majoritatea filmelor si povestilor maseuza este o fetiscana de 18 ani, cu masuri ideale 90-60-90, care te intampina semi-dezgolita si nu vorbeste nicio limba cunoscuta tie in afara de body-language, in realitate “contactul fizic” este limitat la maximum

E indicat ca pe durata masajului, persoana in cauza sa aiba in permanenta mana pe o parte a trupului tau, pentru a-ti balansa energiile, insa aceasta stie foarte bine cand, unde si cum sa te atinga http://www.mihaijurca.ro/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif .

Daca ai noroc si intalnesti chiar o thailandeza care sa se ocupe de tine (nu chinezoaica, filipineza, etc), nu ii propune happy ending. Se va simti jignita. Maseuzele din Bangkok, de exemplu, sunt femei de aproximativ 40-50 de ani, cu scoala facuta in domeniu, IMBRACATE decent, care stau de vorba cu tine inainte de masaj si iti explica ce urmeaza in pasii de masaj.

Masajul thailandez este foarte minutios si se incepe cu talpile (doar ele stiu exact care sunt punctele de energie acolo) si urca pe picioare, coapse, spate, gat, maini, degete si se termina cu zona capului. Masajul scalpului este foarte important, fiind foarte multe terminatii nervoase in acea zona.

Poate fi usor dureros, pentru ca in timpul masajului nu esti doar presat si apasat, ci si trosnit din toate incheieturile. Nu te speria, la final te vei simti mai drept si vei sta intr-o pozitie corecta si sanatoasa.

O alta parte importanta a masajului thailandez este relaxarea si echilibrul atins in timpul sedintei. Desi in Thailanda sunt si “saltele” instalate pe plaja, unde micutele thailandeze iti ofera o sedinta ieftina de masaj, e indicat sa alegi un salon unde sa te simti bine. Incaperile unde are loc masajul sunt aranjate in stil feng-shui si te imbie cu diferite mirosuri.

Au ventilatoare, perdele, voaluri,muzica traditionala in surdina, uleiuri aromate (de obicei esti intrebat cu ce aroma de ulei preferi sa ti se faca masajul), toate instalate pentru o relaxare maxima a clientului. Temperatura la care se face masajul este de obicei de 18-20 de grade, si chiar daca la inceput ti se poate parea usor racoare, vei vedea ca dupa 10 minute ca te simti perfect.

Totusi, in Bangkok exista si “masajul” apreciat de partea masculina (ca doar nu iese fum fara foc), insa doar noaptea, si ca sa poti deosebi saloanele unde se practica astfel de masaje, fetele stau afara si te invita sa incerci masajul traditional thailandez.

 

Maseurii thailandezi cer introducerea unei legi care să interzică persoanelor implicate în prostituţie să utilizeze cuvântul „masaj” ca momeală pentru serviciile sexuale. Chiar dacă în Thailanda prostituţia este ilegală, bordelurile oferă plăceri sexuale sub autorizaţia oamenilor legii. Acestea oferă plăceri sexuale sub eticheta faimosului masaj thailandez. - See more at: http://www.dcnews.ro/de-ce-masajul-thailandez-nu-este-unul-erotic_128769.html#sthash.PiMWWzXy.dpuf
Link spre comentariu
  • Oras:IASI
  • Oras:IASI

Din ce am vazut eu pana acum pe forum am dedus ca-i cu finalizare orala, cel putin asa se practica pe la noi.. dar n-as pune pariu ca asa ar trebui sa fie :) Scuze, la masaj nu ma pricep :)

ai idee cum sterg ce am postat aici....scuze daca deranjez 

Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Eu nu-s din Iasi :0 dar am citit pe ici-colo pe forum :)

Daca vrei mai multe informatii citeste pe sectiunea de masaj de pe pagina principala, erau pe acolo fete cu masaj thailandez in oferta si cred ca sunt si ceva recenzii pe tema asta, adica sper, ar trebui sa fie :)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...