Sari la conținut

Corina 0768697503. Str Zona soporului ****Contact prin sms,apel, WhatsApp.


Vizitator

Postări Recomandate

  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

RECENZIA MEA DIN 2016 :

Am vizitat-o pe "olteanca / bucuresteanca" Coryna, o fata simpatico, nu stie ce frumusete, dar placuta. Locatie linistita dar nasoala d.p.d.v. al gps-ului... :)). Cartier Europa, unde intoarce uliul.....dar fiind baiat mare m-am descurcat. Apartamentul in schimb dragut.

21 ani, sani fermi , mijlocii, forme rotunjoare, confirm pozele.

Fata placuta, ai ce povesti cu ea, se preocupa de client si nu se grabeste. Atitudine super pro, de top clar cat si serviciile.

FK destul de ok, adica nu e o pupacioasa dar e placuta. ON bun , NP cu atitudine si un A intretinut. Tarif 250 lei ON+NP+ A / ora 

Locatie - 8,5 ( depunctare datorita zonei greu accesibile)

Aspect - 9

ON - 9,5

NP - 9,5

GFE - 9

A - 9,5

Media : 9.16

Clar de top !

 

RECENZIA MEA DIN OCTOMBRIE 2017 :

nici nu vreti sa o vedeti  ! din pacate Corina draga, mai mi-a spus lumea ca nu mai esti aceeasi Corina, dar acum chiar ca m-am convins. Servicii plafonate, mediocri ! Singurul lucru acceptabil e pretul 100 lei / finalizarea....oare de aia ? pret mic - servicii mici ? hmmm

No acum sa vedeti tsunami ! dar din pacate asta e realitatea d.p.m.d.v.

 

Corina revino-ti daca chiar vrei sa fi apreciata, sau ramai asa si nu conteaza . Sper sa "cantaresti" bine ceea ce am scris !

  • Like 3
Link spre comentariu

Hmmm. Mai nou mark prefera tigancile se pare. Alea nu impun igiena, mai stau si 2 ore la pret de o finalizare. Corina se pare ca nu se incadreaza in preferintele lui mark. Din cate am citit pe aici, fata e chiar buna si daca nu era aprciata nu mai venea pe la Cluj, parerea mea....

 

Ciocane tari!

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:depestetot
  • Oras:depestetot

Auzi mai pula moarta ( de aici vine morpheus nu ?) Ma bucur ca din septembrie de cand ti-ai facut contul ai avut timp sa ma urmaresti, sa-mi citesti recenziile, sa fi cu ochii pe mine. Sunt coplesit de faptul ca pentru niste ”nimeni” ca tine sunt un ZEU . Zi-mi te rog care e ultima tiganta pe care am futut-o . Pe care am recenzat-o ! Daca nu sti raspunsul ti-l dau eu : E MATA ! Nu trebuie sa recunosti,  te inteleg si imi pare rau pentru frustarea ta . Inainte sa te nasti tu mortule, adica 17 septembrie 2017, eu nu am mai postat nicio recenzie aici. Dar esti prea mucea sa ma mai iau de tine. Vai de pula ta !

 

CORINUTZA te rog sa ma scuzi pentru interventia asta de pe topicul tau. Respectul pentru tine ca esti o fata faina, pentru ca ai poze reale, pentru ca esti ce trebuie, nu o sa mai postez nimic aici . Dar tine cont de semnalul meu de alarma. E spre binele tau !

 

Rog mucosii de pe forum sa isi stearga nasucul, sa le ia pe unele fete cu saru”mana si sa isi faca o laba mai bine decat sa vorbeasca in necunostinta de cauza ! 

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Serus corina, sincer imi pare extrem de rau ca am terminat vacanta si nu am putut sa vin sa te cunosc :( joi am incercat de vreo 6 ori sa te sun si tot ocupat imi dadea :( sper sa mai stai pe la noi pana in primavara pentru a putea sa te cunosc si eu mai bine :d

Imi pare rau .

Mai ajung prin Cluj.

Te pup

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...