Sari la conținut

0730259797 Oferta de Craciun !


Postări Recomandate

  • Oras:in tranzit
  • Oras:in tranzit

Salutare,

 

Fiind in tranzit prin frumoasa urbe de la poalele Cetatii si cu chef " zero " de a mai continua inca 150 km pana la destinatie mi-am zis sa ma destind putin si sa mai prospectam " prospetimile " din zona. Publi24 la rasfoit si imi pica ochii pe urmatorul anunt :

 

Pt domni generosi si seriosi ..oral , normal si 69 ..oferta constând in 80 lei numărul np. In func?ie de igiena si 150 ora cu 2finalizari mai multe detali la telefon ..

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/oferta-de-craciun/7b0f6471786e6650.html

 

Cum mancarimea e mai a dreq decat usturimea imi zic " sa testam ". Telefon si din a patra incercare raspunde : " pozele imi apartin, sex ON ( in functie de igiena ) + NP - 80 lei marcatul /  1 ora cu doua goluri - 120 lei. Aproape clasic pentru Deva. Locatia - in spate la magazinul Profi de pe Eminescu. Nimeresc intr-un final blocul ghidat prin telefon ( bloc vechi cu 4  etaje ) si sun din fata usii blocului conform solicitarii damezei. Imi deschide si surpriza - 1,5 m, destul de bine proportionata, iar ca si varsta ... in bezna din fata blocului i-am dat cu indulgenta 18 ani. Capu' mare - calea'ntoarsa, capu' mic - da-i inainte. Si i-am dat. Intram in apartament - situat la parter - vechi, nimic spectaculor, hol + bucatarie + sufragerie " open space ", dormitor separat cu usa inchisa si baie. Ma pofteste in sufragerie sa ma fac comod si ma prind ca in dormitor e " guvidele " pe care il ajuzisem cand imi dadea indicatii cum sa ajung. Dar nu si-a facut  simtita prezenta, stand cu lumina stinsa. M-am prezentat si s-a prezentat si ea dupa o scurta ezitare - Daria. M-am cerut la baie pentru igienizare - prosop nu, un covor imbibat de apa, un rest de gel de dus, papuci - un lux inexistent, dus cu cadita 80x80 cm si para defecta. . Am cerut un prosop - mi-a prezentat unul ud, refuz - a cotrobait printr-un dulap si " victorie ". Igienizare si inapoi in sufragerie la negociat tarife Dameza ma astepta " dezvelita " - 1,5 m, destul de bine proportionata, sani marisori ( spre un 3 as zice ), epilata proaspat, fatuca de copil poznas. Nu's ce sa zic de poze, cred ca sunt cam " trase de par ". Stabilim 80 lei golirea, ON + NP. La indemnul lui " Praslea din chiloti " i-am oferit 100 lei cu conditia sa ascunda ceasul. Trecut la oral : conditia 1 - din picioare, direct, sec, mecanic, fara nici cea mai mica atentie la zonele adiacente. 3 minute maxim si " Praslea " s-a trezit cu cagula pe cap. Ok ...hai sa vedem ceva " normal ". Conditia 2 - treci tu deasupra. Pai ? Pai o ai prea groasa si ma doare. Ok ... un 69 de incalzire ? Nu, ca doar ce am trecut de acea perioada a lunii si nu vreau sa ai surprize. Bun ... patrundem incet si cu atentie, dameza isi da incet drumul din crispare si mi spune ca e ok ( cred ca se referea la dilatatie ). Profit de moment si o intreb daca schimbam " in caprita". Nu, ca o ai prea groasa. Ok ... mai pompam putin si o intreb daca schimbam in " lady on top ". Hai mai bine " caprita ". Si am dat in " caprita " ca intr-un cal de lemn. Golit intr-un final aproape mecanic si fara vreo urma de placere. L-a dezechipat pe ala micu si am cerut un servetel. Nu am, vezi hartie igienica la baie. Evident ca nu era. Spalat Praslea pe cap in chiuveta, imbracat in 2 timpi si 3 miscare si " la reve'n'tindeo". O" oferta de Craciun " ca toate ofertele. Sau un futai de p®ost.

Juriul a deliberat " la doua capete " si verdictul :

Locatia - nota 5 ( nota de trecere ca era apa calda ).

Dameza - fata + corp nota 7 - doar pentru cei carora le plac minionele cu tente de **spam editat**e.

GFE - mi-a pierit cheful dupa tentativa de oral

FK - nu s-a pus problema

Oral - nota 3 ca nu m-a zgariat / muscat

Normal - nota 5 fara comentarii

Halatul - 80 lei ON + NP - i-am lasat la inceput 100 sa o " impesionez "

Concluzia mea ? - Bucuresti, ma vreau acasa !

Concluzia voastra ...

 

 

 

 

post-154867-0-02262000-1449509573_thumb.jpg

post-154867-0-45136800-1449509579_thumb.jpg

post-154867-0-53517800-1449509583_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...