Sari la conținut

0761572320 - Karina (outcall)


Vizitator Cautatorul

Postări Recomandate

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

In urma peregrinarilor mele prin tara, recte Ploiesti, am apelat si la numarul de mai sus. Anuntul l-am gasit pe net iar la o cautare pe Goagal dupa numarul de telefon mi-au aparut o lista intreaga de anunturi cu acest numar, din care doua si cu poze dar care nu sunt reale. Am stat in dilema daca sa postez recenzia, tinand cont ca ploiestenii sunt egoisti cu informatiile.In fine, strict tehnic:Fata: 26-28 de ani, vopsita blond, 1,65m, 50km, sani mici si moi (este genul slim spre skinny).Servicii: oral neprotejat cu finalizare, normal protejat. Fara FK sau anal.Tarife: 100/nr, 200/ oraProgram lucru: 9-21Locatie: hotel sau domiciliul clientuluiFisa actiunii:Am stabilit telefonic ora actiunii, eu urmand sa urc cu ea in camera de hotel. La telefon am discutat mai mult despre ora intalnirii, nu si de servicii in detaliu (am stabilit ca va fi un numar).In camera am discutat ca prefer oral, apoi normal si finalizare orala... Dupa ce fata s-a dusat rapid, a venit si-am trecut la actiune. A inceput cu putine pupaturi pe corp, dupa care a coborat spre instrumentul de lucru unde a dat putina atentie si zonei adiacente ( max 5 sec, nu oo si nu anilingus, oricum destul de placuta senzatia dar extrem de scurt timp). Oralul a fost ok, dar fara DT si fara artificii... in acel moment prevedeam mai multe intalniri...:sIarasi dupa putin timp a vrut sa trecem la normal dar i-am sugerat sa continue cu oralul, conformandu-se... Cum finaliarea stabilisem sa fie orala, am tecut la normalul protejat. Prima pozitie a fost girl-on-top, intr-un ritm alert. Vazand ca nu are de gand sa slabeasca ritmul am preluat eu controlul, asa ca m-am putut misca in ritmul meu. Am schimbat inca vreo doua trei pozitii, fara comentarii din partea ei.Am hotarat ca vreau sa finalizez asa ca am scos protectia si a trecut iarasi la oral, care a fost de fapt la inceput un blowjob+handjob, spre final devenind handjob complet, gura fiind folosita pentru colectarea lichidului seminal.Concluzii: impresia mea este fast-fuck dar totusi cu potential (ma bazez pe oralul de la inceput). Daca Karina va realiza ca pe barbati nu-i intereseaza numai sa ejaculeze ci vor ceva mai mult, ar putea sa progreseze.In final: recomand pentru un numar, cu conditia sa conduceti ostilitatile si sa-i interziceti handjobul...Daca aveti intebari, le astept...(I-am spus fetei la final de existenta forumului si ca voi posta o recenzie).

Link spre comentariu
Vizitator prodan
Reputație: 0

M-am intalnit si eu cu tipa ... dupa 2 saptamani in care ma pasa cand la o ora, cand la alta.

Am sunat-o ieri, in jur de pranz ... si zice ca poate dupa 13.30, sa revin cu telefon. Revin cu telefon la 13.30, sun de 3 ori, nu raspunde.

Insist si mai sun si pe la 14.15 ... raspunde. Stabilesc cu ea sa vina la 15.00, sa nu intarzie ca la 16 fix tre sa plec.

Bine-nteles ca a venit la 15.40, o pitica urata, blonda, nespalata, care mirosea groaznic si mai presus de toate, cu un aspect de cea mai josnica igiena si cu niste impresii de mare diva.

Nici macar nu merita sa ma bag in seama cu ea dar ... in fine. Tot ea m-a luat la perpules ca am pus-o pe drumuri si ca vrea banii de taxi... :) Credeti-ma ca m-a bufnit rasul ... dar ea vb serios. Asa ca i-am bagat pula in gura la figurat si i-am dat 10 lei si jet. Nu putina mi-a fost mirarea ca s-a uitat la cei 10 lei ca la filme straine si mi-a reprosat ca e foarte putin, ca taxiul face 35 :eek si ca deranjul ei costa si ala ...

Fratilor, nu merita nici 50 lei naspeta asta... decat la un gang bang dupa o betie crunta!

Link spre comentariu
Vizitator Lion86
Reputație: 0

Am sunat- o si eu pe Karina si dupa 30 minute era la mine acasa.

A venit la mine ,e micuta de statura (preferatele mele :P ) , slabuta,ne-am inteles la 100 lei si s-a dus sa faca dus. Dupa dus s-a dezbracat, ne-am sarutat si dupa aceea mi-a facut un oral fara prezervativ, am facut normal.

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

dau_limbi33, chiar daca nu ti-a placut, posteaza o recenzie regulamentara... Ce ai scris tu se poate interpreta si reclama negativa care se pedepseste cu ban permanent. Intotdeauna e bine sa fii explicit, indiferent daca experienta este placuta sau nu.

Link spre comentariu
Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Am inteles ce voiai sa spui dar ai fost prea succint. Trebuie sa detaliezi. Citeste cateva threaduri si vei intelege ce trebuie sa contina o recenzie. Telegramele nu sunt apreciate.

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Karina apare cu noutatI:.

 

http://www.ploiestiservicii.ro/matrimoniale/ea-cauta-partener/Vreau/42781

VREAU

Adaugat la data:    01 martie 2014 08:59

Ultima actualizare: 02 martie 2014 12:30

Pret: 100 RON

http://cdn2.romaniaservicii.ro/servicii/images/icons/phone.jpgTelefon: 0761572320

Detalii: sa te rasfat cu un oral deep,pozitia 69,normal in orice pozitie,anni,cunni,fantezii...discretie si igiena maxima,daca vrei si tu,vino,te astept,placere garantata 100%,nu ezita...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...