Sari la conținut

Clasa Lux - 0766791442 (amanta-perfecta-daca-intradevar-te-respecti)


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

la numarul asta o gasiti pe miruna ( 0766 79 14 42 ) , nu bag mana in foc ca asta e numele ei real , am vizitat-o cu ceva timp in urma ( sta la un bloc pe b-dul Tomis pe la restaurant rustic un pic mai jos , la parter , iar locatia e la un standard mediu ca sa nu zic slabut ) si concluziile ar fi urmatoarele : GFE 4 , oral 7 , normal 7 ( "sta ca vaca", pardon de expresie si nu prea vrea pe la spate ca o doare , zice ea ) , pozele sunt reale iar ea are cam 1.60 , 45-50kg , bruneta , din pacate la o buza are o crestatura , ceva de genul asta , destul de neplacuta , oricum n-am intrebat-o de unde e ca sa nu stric de tot atmosfera ...in principiu ar fi ok , ca nu arata chiar nasol dar din pacate atitudinea si locatia lasa un pic de dorit si oricum clasa lux e exagerat , clasa muncitoare ar merge mai bine :P

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe

Dragi confrati futaciosi,

Stiu ca sunt membru de ceva timp si nu am activat prea mult si imi cer scuze pentru acest lucru dar pot spune ca nu am avut curaj.

Aseara am avut si eu parte de o experienta neplacuta si am vrut sa o impartasesc cu voi.

Am cautat si eu pe mai multe site-uri de specialitate o escorta sa imi petrec si eu nitzel timp cu ea si am ajuns la acest anunt:

 

Amanta perfecta! Daca intradevar te respecti!

 

 

100 Ron / finalizare

 

200 Ron / ora

 

POZE 100% REALE !!! *cu confirmare la fata locului *

 

* Igiena si discretie totala *

0766791442

 

De cand a raspuns la telefon parea cam plictisita domnisoara dar am zis ca merita sa incercat. Am ajuns in fata restaurantului Rustic si am fost rugat sa astep cateva minute ca deabia ce a iesit din dus. Am procedat ca atare iar cand am revenit cu un telefon am fost indrumat la parterul unui bloc si mi-a fost explicat exact unde sa ajung.

Dupa ce am intrat, o locatie acceptabila din punct de vedere igienic, avea si un caine care insa nu si-a facut aparitia (probabil este pentru "interventii") am stabilit toate detaliile - 100 ron o finalizare care dureaza maxim 30 min, oral cum doresc si normal protejat fara finalizare in gura sau pe fata (mai avea si un tarif de 200 lei pt o ora parca - nu garantez dar pe mine nu m-a interesat). Am fost de acord, am facut o vizita mica pe la baie, unde stupoare....plin de apa pe jos si un singur prosop foarte folosit ca sa spun asa. Am decis ca nu este momentul pentru dush asa ca l-am spalat pe domnul inginer si am iesit din toaleta ajungand in camera unde se petrecea actiunea, o camera cu un TV destul de mare pe un perete si un pat maricel destul de curat. Domnisoara arata ok (in nici un caz ca in poze, sau poate pozele au fost foarte photoshopate) sani mari, corp frumusel, dragutica la fata. Am fost intrebat de ce nu sunt inca dezbracat sa trecem la treaba....am procedat ca atare si am dat totul jos, si am trecut langa domnisoara in pat.

De aici incepe partea nasoala...a inceput cu un oral, cel mai nasol de care am avut parte vreodata, pur si simplu nu am simtit mai nimic, in conditiile astea domnul inginer nu s-a trezit bine din somn si a fost cam jumatate sculat. cand am realizat ca nu merge cu oralul am zis sa trecem la normal, am pus cauciucul si am fost dat cu lubrifiant si ne infigem in domnisoara si stupoare...nu simtim nimic...(trageti voi concluziile). Mi-am dat seama ca nici asa nu merge am terminat cu lucru manual (timp in care am fost atentionat de cateva ori sa am grija sa nu o stropesc pe fatza sau sa murdaresc patul) si bineinteles ca mi-am dat drumul pe tot abdomenul fetei si am murdarit cam tot ce se putea. Am mers repede la baie, m-am clatit putin si am taiat-o repede.

Acum cred ca nu mai e nevoie de concluzii dar totusi le trag: nu voi mai reveni si nu recomand nimanui. Fata e plictisita si nu face nimic cum trebuie (parerea mea de mai putin experimentat). Ca si note, sper sa nu fiu prea drastic dar:

-Locatie - 6

-Oral - 3 (se simteau dintii, nu a facut nimic altceva in afara de oralul propriu-zis)

- Normal - 4 (gemea putin chiar daca era fals)

-Anal nu am fost interesat

-FK nu ma interesa dar am fost informat ca nu face

-GFE - zero - nici macar nu am aflat cum o chema, cand am plecat, am salutat-o si mi-a trantit usa in conditiile in care nu am pus-o la munca prea mult si toata treaba nu stiu daca a durat 20-25 min.

Cu siguranta nu voi mai merge la aceasta domnisoara.

 

Sper sa fie ok, daca am uitat ceva sau am gresit cu ceva astept sesizare si incerc sa rezolv problema :)

  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ete si Anunt plus Poze, ca sa avem tacamu' complet si pe acest thread.

 

100 ron - 1 finalizare

200 ron - 1 ora

*DISCRETIE SI IGIENA TOTALA*

0766-791442. POZE 100% REALE! ( cu confirmare la fata locului )

Amanta perfecta! Daca intradevar te respecti!

 

http://www.cta.ro/vad_anunt.php?id=155908&poza=AN_4_155908_poza_site_10.jpg&idd=11

 

post-39112-0-00311000-1351591492_thumb.jpg post-39112-0-19061600-1351591498_thumb.jpg

 

post-39112-0-91415100-1351591504_thumb.jpg post-39112-0-30919000-1351591516_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...