Sari la conținut

Diana de pe fabricii


Vizitator Mitumare

Postări Recomandate

Vizitator Mitumare
Reputație: 0

Oare mai stie cineva unde presteaza Diana de pe fabricii ulterior de pe Aurel Vlaicu impreuna cu Alexandra iar pe urma in cuibul din Manastur.

M ar tenta un remember cu ea.

Plus ca as incerca o SI pe Alexandra , mi-am propus asta mai demult dar n am reusit.

Nu ma tineti in suspans daca stiti ceva legat de ele. Merci.

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Salut Mitumare, pe d-soara Diana am intilnit-o acum aprox 2 luni si ceva, pe la inceputul lui februarie intr-o noua locatie pe str. Dorobantilor. Daca nu ma insel, locatia aceasta este un cuib mai vechi din Cluj, avand resedinta si in zona Interservisan. Numerele de telefon pe care poti incerca sa dai de Diana sunt urmatoarele: 0756540146 si 0740428428 si cere cu Diana la telefon. (Later edit: iata ca are clubul un thread deschis si pe acest forum, si in ultimele postari este vorba chiar despre Diana http://nimfomane.com/forum
Alte numere ale Dianei din perioada cand presta singura in zona Expo Transilvania, pe str. Cojocnei sunt urmatoarele: 0754656513 sau 0757399653 dar la aceste doua nu sunt sigur daca raspunde.
In orice caz informatiile astea sunt vechi de 2 luni, dar incearca, si in cazul in care ai reusit sa dai de ea, te rog sa revii cu informatii. Cu multumiri.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

@Mitumare, am uitat sa precizez in postul de mai sus, ca nu e nevoie sa-mi multumesti pentru informatii, imi face o deosebita placere sa-mi informez colegii de suferinta, care la cat de porniti erau s-o viziteze pe Diana, nici dupa 10 zile de la inceperea investigatiei n-au reusit sa posteze macar un merci, mai boule! Cu deosebita consideratie.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal

Nu-i nici o suparare. Doar ca asa e frumos, ca daca cineva se osteneste sa-ti adune niste informatii intr-un loc, macar sa dai un semn ca le-ai citit, si respectivul sa stie ca n-a lucrat degeaba. Doar referitor la informatii ma asteptam la un feedback, in rest pentru Diana mie nu trebuie sa-mi multumesti, ca nu e proprietatea mea. Toate cele bune.

Link spre comentariu
Vizitator Obsedatul
Reputație: 0

@Eco & Mitumare

 

Confrati, poate nu v-ati dat seama, da' ati transformat thread-ul intr-un chat.

 

Multumirile se pot aduce fie prin recenzii noi, fie acordand reputatie. Orice alta varianta este interzisa de regulament si considerata off-topic.

 

Sange in "instalatie" si bani in portofel!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...