Sari la conținut

Alexa - 0761221205/0765870447 (Sebastian) Normal Neprotejat


Postări Recomandate

Am fost si eu saptamana trecuta.Ramasese pe lista mai demult,acum nu-mi pare rau ca am inceput si terminat in prez,tinand cont de ultimele postari.Pe care le-am citit abia acum :no2 .My baby's got "blue eyes" m-a cutremurat.150 de euroooooo???

Decizia cu prez a fost impulsionata si de gandacul plimbaretz de pe usa de la baie.

 

Locatie 1 mobila antebelica,poze cu proprietari,pat in descompunere "da-l naibii de pat"

Aspect 3-4,nu mi se pare ca seamana cu pozele,in afara tzatelor care sunt super OK,restul e destul de nearmonios aranjat:solduri late,picioare imbarligate.

Prestatie 5 oral mediocru,docila la normal,telefoane si SMS-uri din plin,aruncat cu chei din castel ca sa te stie tot cvartalul.

Pret 80 finalizarea,dar a uitat sa aduca restul.Sper sa ia insecticid de ei!

 

De revenit?Niciodata !

  • Like 1
Link spre comentariu

@gaby, femeia mai practica meseria si nu s-a lasat, dar lucreaza mai bine cu libertatea decat cu anuntul telefonic, inteleg sa zici ca s-a lasat daca nu mai dadea anunt nicaieri , asa puteai s-o iei si acasa dar in cazul asta io acum as scoate-o de la arhiva.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am fost si eu la domnita de 2 ori ultima oara ieri pot sa recunosc in postarile voastre apartamentul :) not too fancy sufrageria cu prosopul cu STEAUA :) canapeaua extensibila care scartaie ...

Fata e angelica ... client oriented si dupa parerea mea superba ... desi nu sunt adeptul fetelor skinny ci mai degraba a celor plinute,cu forme gen clepsidra(vezi Alexis Texas)

E foarte curata.

E totodata foarte sexoasa si traieste intens actul ... adica va poate termina foarte repede dar nu o face ... daca stiti cum sa o luati puteti avea orgasm amandoi daca sunteti experti puteti avea orgasm simultan amandoi.Ii place cunnilingus, geme frumos.

Nu face normal fara prezervativ,nu face anal.

Se poate vorbi cu ea e sociabila si dragutza si spune adevarul in fata imi place asta :)

Dupa parerea mea e finuta nu ii place un act amoros dur asa ca luati-o incet.

Actul cu ea a fost ceva natural, firesc si dupa parerea mea superb - a durat in jur de 30-35 minute.

Preturile actualizate sunt 80 Ron o data(eu practic continenta sexuala asa ca la mine inseamna o jumate de ora) si 160 o ora.

Note: Atitudine 10(sociabila,draguta te lasa sa ii faci ce vrei tu in limitele discutiei anterioare - mie imi place asa sunt mai activ in pat)

         Corp         8(pt ca e skinny si ea crede ca e grasuta :) dar are niste sani ca de vis)

         Fatza       10(angelica ten alb si par negru foarte frumos contrast cu fata)

         Oral      - nu mi-a facut deci nu stiu

         Normal - belea ... geme,inchide ochii pe parcursul actului,savureaza e mortala dupa parerea mea nota 10

         Anal     - nu practic

Nu am plecat de acolo pana nu am facut-o fericita(i-am oferit un orgasm) - merita

Sa ne auzim numai de bine.Sarbatori fericite!

  • Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am fost din nou la Alexa ... ma bucur ca a revenit ...

A disparut prosopul cu steaua :)

Fata e foarte scumpa mult mai frumoasa ca in poze ... slabutza cu piele alba,frumoasa cu sani extraordinar de frumosi

Tariful la fel 80 Ron - nr.(si in cazul meu cam 15-20 min) sau o ora 160 Ron

Locatia - la fel - in regula dupa gustul meu

Actul in sine e natural, la fel si conversatia cu ea atat la telefon cat si fatza in fatza, fata este client oriented, nu e fitzoasa, nu minte, nu exagereaza ... ba chiar mie imi pare ca nu se pune in evidenta cum ar merita ... treaba cu sexul fara preze cred ca tine de trecut ...

In principiu o experienta foarte buna voi re-reveni.

Si acum sa ne jucam de-a notele:

 

Fata - 9 (pt ca pe gustul meu e prea slaba dar atentie mie imi plac fetele cu forme frumoase gen Julia)

Fatza - 9

Corp - 9

Sani - 10

Pussy - 10 (frageda)

 

Locatia:

Aproape de mine, ingrijit, ordonat, curatenie - 10

 

Atitudine - 10

 

GFE - 10

 

Obs: Usor de gasit la telefon.

  • Like 4
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Zona Sebastian(aceeasi locatie) doar numarul de telefon s-a schimbat, a dat fata din nou anunturi, ...  noul telefon este: 0761 221 206 - primiti instructiuni la telefon daca nu ati mai fost pana acum ... pe undeva pe langa parcul Sebastian ...

Succese ! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pentru cei interesati, am vazut ca are doua numere noi de telefon acum, postate intr-un status pe mess, unde am adaugat-o. Unul dintre ele cel postat de Ananda 0761221206 si al doilea 0724198616.

Link spre comentariu
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti
  • Telefon: valericavalerika
  • Oras:ploiesti

Am spus mai sus ca practica in continuare normal neprot la pret dublu adica 400 lei ora....daca esti amator de asa ceva(desi eu nu te sfstuiesc sa o faci fara) discuta totusi cu ea fata in fata,nu la telefon...poate mai lasa din pret.

Id-ul nu cred ca ai ce face cu el ptr ca pe mess nu poti discuta nimic cu ea,te pune sa o suni.

Link spre comentariu
  • Oras:Breaza
  • Oras:Breaza

Salutare dragi futaciosi.

Avand ceva probleme de rezolvat la Kaufland Sebastian am zis sa fac si o vizita titularei topicului. Sunat la nr cu 0761221206, raspuns prompt, enumerat serviciile şi programat in 15 minute. Revenit cu telefon pentru coordonare exacte. Locatia este pe chiar langa parcul Sebastian intr-un bloc cu o aura comunista :) Sunat la interfon dar "norocul" a facut ca nu mergea asa ca copilita a coborat dupa mine. Am ramas putin surprins sa vad realmente un copil. Are o fata angelica, parul negru si lung...ce sa zic... m-a atras ca un magnet. Dorinta de a fute o fatuca cu carnea frageda l-a trezit pe amicul de la ecuator. A urcat scarile in fata mea fataindu-şi fundul ala sexy sub nasul meu. Apartamentul este modest, mobila veche, o canapea ce scartaie din toate incheieturile.... Fatuca este pisicoasa dar respectoasa. Discutat una alta, vorbit si despre serviciile ei un pic, mi-a zis ca are un prieten care daca ar stii ce face ar bate-o rau de tot :))) M-am cerut la dus, primit un prosop la fel de vechi precum totul din apartament si mers in baie.... la fel de modesta, fara gel de dus, fara sapun, doar un sampon bun si ala in lipsa de altceva. Revenit in sufrageria unde se tin bataliile cu domsoara doar cu prosopul in jurul taliei. Plecat si ea la baie si revenit in costumul Evei. Sani frumosi, nu mari dar nelsati si placuti la atingere. Ea a initiat un fk prelungit si foarte placut. Ii place sa fie sarutata, atinsa, mangaiata. Lins un pic si sanii ei fragezi si o pun la proba orala. Un oral incet, umed cu scuipat din belsug dar cam ajutat de mana. I-am luat usurel mana si pompat mai adanc in gurita ei. S-a cam inecat dar n-a protestat. I-am pus mana pe ceafa si am tras-o mai adanc de disparu sobolanu in gura ei. M-a strans de buci semn ca nu ii place si trecut la un 69. Pasarica elipata, fara mirosuri dubioase, o placere s-o lingi. Se umezeste si geme foarte placut. Am umezit un deget in pasarica ei si apoi i l-am intodus in cur fara sa comenteze. Chiar parea ca-i place. Trecut la normal dupa ce a pus un durex in prealabil. Ii place misionar si umeri craci, geme foarte placut, iti cere sa o futi mai tare si mai adanc si chiar lasa impresia ca are orgasm. I-am zis ca vreau sa finalizez oral si a dat din cap afirmativ. Cand am simtit ca sobolanu era pe cale sa borasca de atata frecat, l-am scos din pasarica ei umeda si stramta, am aruncat prezervativul si i-am cerut sa stea in genunchi si sa deschida gura. Mi-a cerut sa nu ejaculez pe fata ei asa ca m-am conformat. Dat drumul pe limba si in gura ei. S-a cam inecat jetul tencuind micul omulet din gatul ei dar si-a revenit rapid si a inghitit desi nu am cerut asta. Decartat 100 lei pt o singura finalizare, aproximativ 30-35 minute door to door. Am intrebat de anal, a zis ca a incercat o singura data si nu a fost o experienta chiar placuta dar ca s-ar mai gandi pt inca 50 lei per finalizare.

Pentru cine doreste o copila cu carne frageda si toate la locul lor...recomand. Pentru cine doreste o escorta experimentata si fara ezitari... nu prea are ce cauta la ea.

NOTE: - locatie---5

- fizic-------9 (imi plac fetele tinere si slabe)

- oral cu cim si swallow-------9

- normal --8

- anal---nu face dar se mai gandeste :)

- gfe-----8,5

     Spor la ciocanit.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Ehh dragii mosului ,

Cum bine stiti si voi timpul nu imi permite sa scriu cat colind si cat vad dar cand prind ocazia si sunt si eu acasa in barlogul meu de vulpe batrana va impartasesc si voua ultimele descoperiri care eu zic ca merita ,dupa ce am fost norocosul intalnirii cu Monica moldoveanca mea ...si am vazut ce isterie este sa fii in top si alti brotheri nu au fost la fel de norocosi ca si mine dar deh am o planificare pentru Monicuta noastra caci tocmai am venit din franta si tre sai duc cadoul ;))

Dar sa revenim la oile noastre cat mai am timp si sa va compun cum facea si Creanga ,ehh si cum sa incep ....pai tot vb pe mess cu domnisoara asta scumpica si suava si uneori ai zice k nu are vlaga fratilor si ma ce zic intr-o zi abia venit ia sa vedem ce si cum cu mandra asta 

Dau telefon fratilor si zic ca ajung in 20 de minutele ce credeti am zis ca innebunesc eram blocat nu aveam cum sa scot masina , motoreta era departe in garaj :))) zic gata sunt la taxi sa ma duc sa vad ce si cum si eu si sa le relatez brotherilor ce am descoperit ,in fine intr-un final ajung la aceasta copila am ramas socat cat de mica e am vrut sa o intreb dc are 18 ani dar mam abtinut vb intr-un fel de ramai praf :))) ca o copilita 

Intru ma fac eu comod si stam circa 15 minte de vb vad catelul ei un westie da nu prea e westie nu stiu ce pot spune si mai are si o mata adoptata dupa strazi ,cum nah milos din fire si meseria care o am am zis sa fac un bine sa vedem si noi cum e sa nu aibe probleme ehh aveam ceva de discutat cu fata ....

Si ii zic ce si cum de pisica in fine ...ma intreaba de dus dar ce sa va zic facusem acasa trecem peste ..si ii dau eu din initiativa mea 100 de batrane romanesti adica noi :)) de fapt si o vad k se dezbraca inauntru un frigutz si mirosea a gaze de la aragaz fata facea curatenie ..cand am intrat era in colanti ....ce sa va zic am zis ca am gresit usa :))))

In fine se dezbraca ea si sa ma dezbrac si eu singur :( da deh isi da seama si imi zice dc imi dau jos boxerii parca asa venim de acasa mai fratilor pai pentru ce mai platim noi ???nu ?ehh incepem cu saruturi etc ce sa va zic corpul ei e frumos k al unei copilite ce sa va mai zic ....nah k va dati seama  si voi acuma ...sanii nu stiu ce sa va zic dar erau frumosi si placuti la atingere :) mam jucat cu ei pana au devenit erectili  :kiss3 si ne puparam mai de zici k eram iubiti nu amanti k deh ea are un iubit si nah cam cum fac majoritatea lucreaza ca secretare ,ami dragilor eu vreau sa va zic caci mi am pus telefonul ca sunau clientii dupa mine ca dupa altceva si vad ca si ea procedeaza la fel si dupa continuam  :kiss3 si dupa in jos asa frumos ce sa va spun ... :69 incepe un oral ok ajutat de mana se vede ca e o pustoaica dar are ceva experienta sincer ...nu complexa dar promite in timp ..sincer eu mam dus pentru o finalizare caci citisem ca face si neprotejat dar nu am intrebat caci nu stii ce se poate intampla after stiti vb aceea te duci bou si pleci vaca :))) asa ca am sarit peste oferta daca chiar exista aceasta oferta cum spun unii dintre noi 

Si cum facea ea oralul eu cu manuta pe la pasarica are un lindicel frumos nu e foarte mare dar va deveni cu siguranta si dau si eu sa miros nu sa bag degete si alte cele si cia nu nu stai k abia mia trecut imi pare rau caci sincer as fi vrut sa ma simt si eu bine dar data viitoate te las mam blocat asa putin va dati seama si se ridica sa ia un prezevativ si il desface era un nou name da asta era acuma am zis k sigur se va rupe dar a rezistat si acuma ma intreaba daca cumva ma strange ca vazuse ea ceva :)) ehh si se pune pe mine usor ca cica o destul de grosuta ....era uda natural caci mam jucat cu degetele pana la urma sa nu cumva sa simt ceva si incepe usor cu miscari si cu sarutari ziceai k e prietena mea din liceu nene :))) cu trairi si emotii de am zis unde am gasit-o nene ....

si  :feet ii tot dadeam la rame caci a obosit draguta de ea sii pompam in fine am schimbat pozitia si iam zis sa incercam si doggy style si asa am si finalizat sincer nu stiu caci nu a durat mai mult de  30 de minutele de ce nu stiu credeti ma cred ca mam simtit bine dar vad ca am o problema cu somnul asta e problema nu fetele :))))

mai si ce sa va zic ca ma tinut asa in ea cateva mintele si imi spune caci vrea sa ne mai vedem  :snap eu zic cred ca glumesti nui asa ???ehh nu e asa caci seara imi dedea un sms sa imi spuna cand am timp si revin din urmatorul voiaj sa ma duc sa ii fac un vaccin catelului cat si pisicii ei dar credeti ma ca ma chema si pentru altceva

Ce sa va mai zic colegii mei luati va prezervative bune ,sincer sa fiu fata merita dc sunteti doritori de ceva asa de pur si de angelic ca ea ,dar parca nu stiu e asa prea copila dupa mine depinde de gusturi stiti ca nu va recomand aiurea dar e de luat in calcul daca o prindeti la telefon si daca ii vb frumos veti vedea ca veti gasi ce veti cauta asta e un mare lucru in viata sa stii sa fi om caci cu siguranta vei primi ceea ce cauti ...

Acuma este timpul profesorului : NOTE :

Locatie : 8 asa destul de comuna si nu f noua gen patul avea gata cearsaf pe el dar nu stiu sa va zic mare lucru am remarcat si eu ca si colegii prosopul cu steaua mia atras atenta caci sora ei tine cu Dinamo 
Oral : neprotejat hai sa fiu ok si eu ii dau 8 spre noua caci a pupat si a facut multe artificii 
Normal : 9 cai doar Dumnezeu are 10 la toate 
Aspect : 9 e o copila cu un corp frumos 
GFE : 9
Servicii : oral+normal
Cadou : 100 ron/1 fin  stiu ca ia 80 dar iam zis sa tina restul si asa nu luasem nimik ......

 

"Realisation is not possible unless moderation and balance are restored"

 

:pepsi  hai va pop si ce sa va spun va recomand pentru sectiunea young female :) o zi faina va doresc copii mosului si sper sa am timp sa va descriu ce am descoperit in turcia pentru cei ce plecati in antalya !!!

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Va salut am incercat si eu sa dau de Alexa dar pe nici unul dintre acele doua numere nu  .... daca ma puteti ajuta cu un numar nou sau daca o mai pot gasi va rog sa imi lasati un mesaj :) va multumesc

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Da, chiar, am tot sunat dar are telefonul inchis. S-a retras, ce s-a mai intamplat cu ea, imi placea, era tare simpatica.

daca stie cineva ceva despre ea poate imi trimite un mesaj, chiar sunt curios ce s-a intamplat cu ea.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...