Sari la conținut

BLONDA JUCAUSE KRISTINA 0784036182


Postări Recomandate

  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI

Salut

 

Revin cu o noua recenzie despre kristina , " blonda jucause ", cum se recomanda .

Prin cautarile mele pe site-urile din Constanta am dat de anuntul kristinei .Arata bine asa ca iau telefonul si sun . Raspunde o voce draguta , dezghetata si imi detaliaza serviciile : oral cu il vrea sefu , normal si anal cu cascheta , preturi O+N = 70 RON partida / 150 RON ora , iar O+N+A 100 partida /200 ora .

Zic suppper , ii cer detalii despre locatie , cand surpriza , e in aceiasi locatie cu Roxy , (cei de prin Constanta o stiu , e mai veche in bransa , o sa revin cu o recenzie si despre ea) adica putin mai sus de intersectia de la Trocadero undeva la parter. Ma duc la sefu sa ii zic ca am nevoie de 1.30 sa imi rezolv niste probleme urgente , si am intins-o rapid spre locatie.

Ajung in 20 min sun , fata era libera , ma directioneaza rapid , sun la interfon , si intru in locatie , acolo surpriza , era chiar fata din poze , o pustoaica blonda , 20-21 ani , corp super , tate mari numarul 3-4 , frumusica foc . m-a intampinat intr-o costumatie fff sexy , cu niste tocuri de 10( cred , ca sa para si mai inalta la prima vedere , deoarece ca inaltime are cam 1,60).ma pofteste in sufrageria apartamentului ( e locul unde presteaza ea , Roxy lucrand in cealalta camera) unde destindem putin atmosfera cu o mica discutie , imi prezinta din nou oferta , aflu ca e moldoveanca , foarte vorbareata si dezghetata . Ma hotarasc la o partida , ea imi ofera prosop curat , si ma conduce la baie , dupa dusul de rigoare , am revenit in camera , fata ma astepta intinsa pe pat , fustita neagra , fara chiloti si ciorapi negri cu banda adeziv , exact ca in pozele care le voi atasa . m-am intins langa ea , A inceput cu niste saruturi pe gat si corp foarte incitante dupa care cu un oral de suprafata , fara nimic spectaculos , a incercat si niste DEP , dar nereusite , ( fata e foarte sensibila la fire de par cand presteaza oralul). am lasat-o sa isi faca de cap vre-o 5 minute , am pus-o in diferite pozitii si s-a executat fara probleme , cu zambetul pe buze , si cu buzele pline . ce pot sa zic la oral nu exceleaza dar e insistenta , si incearca sa te faca sa te simti bine , ceea ce e un plus . Dupa mai multe pozitii , mingaieli si oral prestat in diferite pozitii ( fara prezervativ0 , am rugat-o sa imi aplice fasul si sa trecem la treaba . Fata s-a conformat imediat , a aplicat un gel lubrifiant pe prezervativ si a inceput dezmatul , diferite pozitii , gafaieli , ochi dati peste cap , intr-un cuvant futai ca la carte . Fata chiar stie meserie , cel mai mult mi-a placut cu ea deasupra , o imagine tare de tot , am lasat-o sa ma futa ea , se zbenguia in pula , cu tatele jucand in sus si in jos , cu capul dat pe spate si narile dilatate , Frate , chiar m-a futu , eu nu a trebuit sa fac nimic , doar sa imi dau drumu.......... Ca bonus , dupa ce a vazut ca mi-am dat drumu s-a mai frecat vre-o 2-3 minute in pula , si m-a luat la sarutat pe piept , ca daca nu trebuia sa ma intorc urgent la munca ramaneam o ora la ea.

 

Ce pot sa zic , fata e super . La oral ii dau un 7-8 nu mai mult ca momentan cam de atat face , la normal ii dau 10 , mie mi-a placut tare , GFE e de un 9 zic eu , face finalizare doar pe corp , am intrebat-o de 69 a zis ca nu face . Data viitoare o sa incerc un anal si sigur voi lua o ora

P.S. la corp am abservat vergeturi pe la fese si tate , dat carnea o are tare si finutapost-18227-0-81176400-1334683006.jpgpost-18227-0-98007000-1334683018_thumb.jpgpost-18227-0-47387400-1334682995_thumb.jpgpost-18227-0-31146100-1334683026_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator corcodelu
Reputație: 0

Salutare cautatorilor,

 

Am fost ieri la Cristina si am ramas placut impresionat; este fata care face cei 70 de ron. Parolista, draguta, poze reale, curata, implicata...

Am sunat dupa ce am citit cele scrise de durru si se comfirma ca lucreaza impreuna cu Roxy (azi am fost si la Roxy :)... dupa ce Cristina mi-a spus ca merita frecata si ea.

Prosop curat, prezervative bune, se misca bine, suge bine, comunica destul.... si te face ca la carte.... merita 70 ron.... la final a primit 150 pentru 2 ture, sanatoase..:)

Merita si face banii.

Acum au descoperit si forumul nostru, de care habar nu aveau...:)

 

va multumesc pentru ca existati, voi ... nimfomanelor.com, bravo

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare,

 

Am sunat-o si eu azi pe Cristina, si am vorbit cu ea ,mi-a dat ca punct de reper intersectia de la Trocadero ,si cand am ajuns acolo am sunat-o ca sa imi dea detalii cum sa ajung la locatie , insa nu a mai raspuns la telefon ,cu toate ca i-am vorbit frumos si nu ar fi avut nici un motiv pentru care sa faca asta, asa ca mi-a lasat impresia unei fete foarte neserioase . La fel a patit si un amic cu ea acum vre-o doua saptamani ,la lasat sa astepte si nu a mai raspuns la telefon, insa datorita mesajelor voastre am incercat sa o probez si eu si ma mir ca voi spuneti ca este serioasa ,despre celelate aspecte nu comentez pt ca nu neam vazut. Daca a mai patit-o cineva cu aceasta sa o spuna.

Link spre comentariu
Vizitator frumosu
Reputație: 0

Buna baieti ce sa zic am vizitato si eu pe Cristina si e o fata ok.Mai mult nu vorbesc va las si pe voi so vizitati.Eu unu am ajuns la concluzia ca e ok si nu miam pierdut timpul aiurea cu ea,am fost multumit de prestatia ei.Va urez bafta si sa mai gasim fete ca ea.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Buna! Am fost si eu la Kristina jucausa! O stiu de anul trecut cand presta cu Roxy la Hotel Minion si am avut o partida de nota 10 cu ea, dar acum nu mi s-a mai parut asa de tare! Si-a pus silicoane, cred, ca anul trecut nu prea avea tate, dar in rest a avut o prestatie mai slaba: desi a facut dus mirosea a transpiratie (la fel si in camera- aer inchis), ceea pe mine ma "demoralizeaza" total, la oral s-a straduit ceva, nota 7 sa zicem, iar la normal cam la fel, tot 7 (dar are o pasarica frumoasa)! Se poate sa nu fi fost eu prea "montat'', caci mi-am dat drumul cam repede! Fata se straduie ceva si vorbeste destul de frumos fata de altele, as reveni cu conditia imbunatatirii conditiilor de igiena!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator frumosu
Reputație: 0

Fratilor sa fim seriosi cind mergem la o fata sa ne satisfacem placerea si daca nu nea placut de ea gata repede cu comentariile proaste,si incepi sa arunci cu niste vorbe urite de ea,fiind faptul ca nu tea placut tie.Ii gasesti fel si fel de defecte.Pacat ar trebui sa fiti mai seriosi in asemenea discuti.Dar asta e fiecare e liber sa spuna ce vrea,fraeri sunt cei care pune botu la vrajeala lor,inainte de a se convinge de spusele lor daca sunt reale sau nu.Eu as spune sa fiti mai realisti nu cu minciuni.

  • Minus 1
Link spre comentariu

Salutare lume!

Am fost azi la fatuca. 20 de ani, cam 1,60 slabuta, sâni mari dar lasati, fund carnos. Ca sa dau o nota la aspect, ar fi de un 7. Simpatica la vorba. Oral slab, fără finalizare, normal tot de un 7. Locul este ok, linistit, curatel.

Eu nu mai revin. Bine ca e ieftină .

 

Link spre comentariu

Salutare am sunat la kristina blonda si am stabilit o intilnire cu ea,si mam pus la drum,ajung in 15 min sun , fata era libera , ma directioneaza rapid , sun la interfon , si intru in locatie , acolo surpriza , era chiar fata din poze , o pustoaica blonda , 20 ani , corp super , tate mari numarul 3-4 , frumusica foc . m-a intampinat intr-o costumatie fff sexy , cu niste tocuri de 10( cred , ca sa para si mai inalta la prima vedere , deoarece ca inaltime are cam 1,60).ma pofteste in sufrageria apartamentului unde destindem putin atmosfera cu o mica discutie , imi prezinta din nou ofert , foarte vorbareata si dezghetata . Ma hotarasc la o partida , ea imi ofera prosop curat , si ma conduce la baie , dupa dusul de rigoare , am revenit in camera , fata ma astepta intinsa pe pat , fustita neagra , fara chiloti si ciorapi negri cu banda adeziv , exact ca in pozele care le voi atasa . m-am intins langa ea , A inceput cu niste saruturi pe gat si corp foarte incitante dupa care cu un oral, a incercat si niste DEP , dar nereusite , ( fata e foarte sensibila la fire de par cand presteaza oralul). am lasat-o sa isi faca de cap vre-o 5 minute , am pus-o in diferite pozitii si s-a executat fara probleme , cu zambetul pe buze , si cu buzele pline . ce pot sa zic la oral nu exceleaza dar e insistenta , si incearca sa te faca sa te simti bine , ceea ce e un plus . Dupa mai multe pozitii , mingaieli si oral prestat in diferite pozitii ( fara prezervativ0 , am rugat-o sa imi aplice fasul si sa trecem la treaba . Fata s-a conformat imediat , a aplicat un gel lubrifiant pe prezervativ si a inceput dezmatul , diferite pozitii , gafaieli , ochi dati peste cap , intr-un cuvant futai ca la carte . Fata chiar stie meserie , cel mai mult mi-a placut cu ea deasupra , o imagine tare de tot , am lasat-o sa ma futa ea , se zbenguia in pula , cu tatele jucand in sus si in jos, chiar m-a futu , eu nu a trebuit sa fac nimic , doar sa imi dau drumu.......... Ca bonus , dupa ce a vazut ca mi-am dat drumu s-a mai frecat vre-o 2-3 minute in pula , si m-a luat la sarutat pe piept.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare am sunat la kristina blonda si am stabilit o intilnire cu ea,si mam pus la drum,ajung in 15 min sun , fata era libera , ma directioneaza rapid , sun la interfon , si intru in locatie , acolo surpriza , era chiar fata din poze , o pustoaica blonda , 20 ani , corp super , tate mari numarul 3-4 , frumusica foc . m-a intampinat intr-o costumatie fff sexy , cu niste tocuri de 10( cred , ca sa para si mai inalta la prima vedere , deoarece ca inaltime are cam 1,60).ma pofteste in sufrageria apartamentului unde destindem putin atmosfera cu o mica discutie , imi prezinta din nou ofert , foarte vorbareata si dezghetata . Ma hotarasc la o partida , ea imi ofera prosop curat , si ma conduce la baie , dupa dusul de rigoare , am revenit in camera , fata ma astepta intinsa pe pat , fustita neagra , fara chiloti si ciorapi negri cu banda adeziv , exact ca in pozele care le voi atasa . m-am intins langa ea , A inceput cu niste saruturi pe gat si corp foarte incitante dupa care cu un oral, a incercat si niste DEP , dar nereusite , ( fata e foarte sensibila la fire de par cand presteaza oralul). am lasat-o sa isi faca de cap vre-o 5 minute , am pus-o in diferite pozitii si s-a executat fara probleme , cu zambetul pe buze , si cu buzele pline . ce pot sa zic la oral nu exceleaza dar e insistenta , si incearca sa te faca sa te simti bine , ceea ce e un plus . Dupa mai multe pozitii , mingaieli si oral prestat in diferite pozitii ( fara prezervativ0 , am rugat-o sa imi aplice fasul si sa trecem la treaba . Fata s-a conformat imediat , a aplicat un gel lubrifiant pe prezervativ si a inceput dezmatul , diferite pozitii , gafaieli , ochi dati peste cap , intr-un cuvant futai ca la carte . Fata chiar stie meserie , cel mai mult mi-a placut cu ea deasupra , o imagine tare de tot , am lasat-o sa ma futa ea , se zbenguia in pula , cu tatele jucand in sus si in jos, chiar m-a futu , eu nu a trebuit sa fac nimic , doar sa imi dau drumu,si a venit si momentul mult dorit meam dat drumu pe pieptu ei mare si jucaus.

Link spre comentariu
  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI

salut

 

pentru domnul LEPTOP , cumva te cheama Victor Ponta si te-ai deghizat , am vazut in descrierea ta de mai sus ca 80% din ce ai scris ai dat cu COPY PASTE din topicul care l-am deschis eu. Rusinica , chiar nu inteleg ce e asa de greu sa explici cu cuvintele tale ce s-a intamplat in vizita pe care ai facut-o , sau poate nu ai ajuns pe acolo si ai vrut sa te dai si tu rotund . Nu c

Link spre comentariu
  • Telefon: deepinout
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: deepinout
  • Oras:Bucuresti

Acum ca am spart gheata cu prima mea postare, revin cu inca o experienta, ce-i drept anterioara celei relatate deja.

Prin Iulie am avut ceva treaba in Constanta. Cum nu voiam sa pierd timpul fara folos caut pe forum ceva posibilitati de actiune. Identific posibilitatile, citesc impresiile si ma decid: voi merge la donsoara din anunt.

Zis si facut: sun la numarul din anunt pe la inceputul saptamanii sa intreb ce si cum, dar mai ales cat. Imi raspunde o voce dezghetata care imi confirma tariful: 200 RON/h, 2 finalizari (oral, normal si anal). Programez pentru peste doua zile, o rog sa salveze numarul si mai ales sa nu ma incurce. Fata se conformeaza si imi spune ca nu are nimic programat pentru atunci si sa nu imi fac griji.

Ajung in Constanta, imi rezolv treburile si dupa pranz dau un telefon la fata sa stabilim ultimele detalii. Imi indica adresa, cateva puncte de reper, stabilim ora si ramane sa ne mai auzim cand ajung aproape.

Fac repede un dus, ma imbrac si o iau din loc. Pe drum, ma incurc putin in strazi si ii dau din nou telefon. Imi raspunde si surpriza: "Stii, am luat o programare pe ultima suta de metri, un vechi client si nu puteam sa-l refuz, dar nu dureaza mult. Termin rapid si te sun eu inapoi". Imi zic "asta e, mi-am luat-o de data asta, life sucks". Intorc, o iau spre Mall si ma abtin sa nu musc din volan. Nici nu ajung bine la Mall-ul din Constanta cand hop! telefon de la moazela: "Am terminat, mai vrei sa vii?". Stau putin pe ganduri, reflectez la situatie si ma hotarasc sa nu ratez totusi ocazia. Ii confirm si o iau rapid din loc. Pe drum fata ma ghideaza foarte politicos catre adresa (un bloc in intersectia Trocadero), ajung foarte usor si ma postez in fata usii.

Imi deschide o faptura de aprox. 1,60m, draguta la fata, vopsita blond, un pic plinuta (cam 50 kg) si cu forme apetisante: ce m-a frapat cel mai tare au fost sanii care sunt destul de mari si care erau pusi in evidenta de un sutien push-up si un decolteu generos. Locuieste la parter, intr-un apartament cu doua camere (mai sta cu cineva), amenajat destul de simplu si care nu cred ca va suferi modificari in curand avand in vedere ca sta cu chirie. Intram intr-o camera destul de intunecata - avea draperiile trase si are si ceva vegetatie in fata geamului dar senzatia e placuta, de intimitate si ferita de priviri indiscrete.

Facem prezentarile, incepem un schimb de amabilitati, sevim un suc pe care il adusesem eu si imi confirma inca odata tariful: 200 RON/h, 2 finalizari, sex total (cu mentiunea ca analul este in functie de marimea preopinentului si isi rezerva dreputul de a refuza). Ii confirm ca am venit pentru 1 ora, mai discutam putin, aflu ca sanii sunt naturali (ocazie cu care imi dezvaluie ca are o problema in a lamurii oamenii ca sunii ei chair sunt naturali - toti cred ca si-a facut implanturi) si dupa o scurta verificare imi confirma ca am putea sa facem si anal (pana la urma nu am facut, dar poate next time).

Ma intreaba daca vreau sa fac un dus, ii spun ca am facut cand am plecat de la hotel si trecem direct la subiect. Incepe un oral energic, destul de bine executat dar se vede ca nu e punctul ei forte. Cateva incercari timide de DT, atentie la zonele invecinate, se ajuta destul de mult de mana (nu foarte deranjant). Punctul culminant se apropie, o pun capra si dupa scurt timp imi dau drumul in prez. Fata are echipamentul destul de stramt, se umezeste natural si se misca destul de bine: contreaza cu atentie si se unduieste din solduri intr-un fel scolaresc, mai mult sa excite decat sa impresioneze. Fundul este bine proportionat in raport cu restul corpului, sanii - lasati in voia lor - sunt destul de lasati (dar asta e de inteles avand in vedere marimea), insa carnea pe gazela este tare si se simte bine cand pui mana pe ea.

Pasa este rasa proaspat, fara mirosuri si cum am mai spus, destul de stramta. Ma ejectez, merg la baie - baia destul de anosta, insa cu apa calda, gel de dus si prosop curat - fac repede un dus si revin pe teatrul de operatiuni.

Don'soara ma asteapta goala pe pat, mai schimbam ceva banalitati (se poate discuta decent cu ea) si incep sa ii analizez mai atent sanii. Confirm inca odata ca sunt naturali, nu am sesizat urme de operatii iar consistenta la atingere confirma acest lucru. Fata se pune din nou la lucru: il trezeste pe razboinic cu un oral in stilul consacrat, moment in care ii propun un 69. Accepta fara retineri si asa ajung in fata unei fofo pe care nu avusesem ocazia sa o studiez mai atent. Labii carnoase si tari, curatenie si ordine la locul de munca. Geme timid si se muleaza pe mine in timp ce ii dau limbi si ma stradui sa prestez si eu pe masura asteptarilor. Incepe sa se umezeasca si decide ca e momentul sa schimbam, moment in care o pun deasupra si o las sa se manifeste liber. Se infige in razboinic cu pofta si incepe sa il calareasca cum doreste, timp in care eu ma delectez atat optic dar mai ales tactil cu sanii domnisoarei. Imaginea e intr-un mare fel: fata se unduieste si schimba ritmuri de zici ca ia cursuri de rodeo. Sanii se leagana si se lovesc unul de altul, ii freaca de pieptul meu si ii maseaza cu miscari foarte excitante. Cu parere de rau ca nu mai ajung la anal, imi dau drumul si fata savureaza indelung momentul. Nu se grabeste sa se ridice, mai stam o vreme impreunati si mai discutam una-alta.

Dusul de rigoare, imbracat, plecat. Per ansamblu un 8+, cu punctaj mai bun pentru normal (9), sani (9) si atitudine (tot 9). Locatia 8, oralul 7,5. Imi place sa cred ca analul ar mai fi ridicat media, dar pana data viitoare ramane cum am stabilit...

Toate cele bune pentru fratii futaciosi

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI

salut again

 

 

Azi aveam ceva chef de zbantuiala asa ca , zic hai sa mai trecem pe la fetita noastra kristina ( care mai nou o cheama cica Anca), cand surpriza :hmmm , dupa ce imi raspunde la telefon , imi spune ca s-au modificat preturile , adica 100 nr. 200 ron ora O+N :atm , iar daca vrei si anal la 300 ron :sexanal , probabil au auzit ca sunt laudate pe aici pe site si ce au zis , sa marim tariful ca gugustucii platesc . I-am spus pas si i-am spus ca o sa ne vedem peste o luna cand o sa fie sfarsit sezonu la mare , si foamea de bani maaare .

Asa ca aviz amatorilor daca vreti sa mai apelati la fatuca :date , in perioada asta , sa fiti pregatiti cu bistari

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Abc
  • Oras:Abc

Am postat si pe alt site local recenzia, asa ca dau copy-paste :

 

Am fost si eu la ea, desi am stat ceva pana am gasit-0,la telefon, ba ocupat ba suna fara sa raspunda, probabil din cauza clientilor. N-am mai facut dus ca eram fresh, mie mi s-a parut destul de vorbareata, este un pic innapoiata sau poate asa mi s-a parut mie. La corp arata cat de cat bine, cred ca are vreo 24 de ani, sanii ies in evidenta. Prestatia a fost ok, oralul poate cam slabut, dar aici sunt si pretentios, ii dau un 7 (cu indulgenta) cu un plus pentru atentia acordata bilutelor, poate nota e mica si din cauza faptului ca am optat pentru protejat, dar chiar si asa am trait prestatii mult mai bune, la normal se misca bine mai ales deasupra, cu sarutari pe piept, gat, cam peste tot. Igiena e foarte ok, nu am sesizat niciun miros urat, si locatia la fel. Nu m-a tentat sa o incerc la anal, poate alta data. Am decartat 100 roni, am stat doar pentru un numar.

 

Oral - 7 (cu indulgenta)

Normal - 7 spre 8

Igiena - 10

Locatie - 9

GFE - 8

  • Like 4
  • Minus 5
Link spre comentariu

Saptamana trecuta n-am avut radarul pe cap si am fost la donsoara intr-o zi de joi.

Dupa multe incercari a raspuns la telefon, stabilim oara si plec spre cuib (pe care de altfel il stiam de la alta conlocuitoare pe nume Roxy).

In locatie ma intampina duduia imbracata corespunzator (de scena), mini, tocuri inalte, atat de inalte ca atunci cand si le-a dat jos era mai mica cu un cap ca mine (care nu sunt Muresan). Stabilim halatul la un nr. 100 RON si fug la dus. Ea dupa mine, incearca o conversatie din usa baii, nu foarte desteapta, face si ea dus dupa mine si trecem in sufragerie.

Are o canapea de vinilin cu un cearsaf deasupra foarte naspa, cam neschimbat dupa parerea mea. Incepe un oral mai ceva ca intercity de bucuresti, dau s-o linistesc (ho, ca nu dau turcii), ea nimic, ii tot dadea inainte.Explicatie: am platit un numar trebuie sa ma termine repede ca nu vea sa fiu nesatisfacut dupa 30 de minute, cand imi trage un sut si valea. Mi-a pierit tot cheful, cu chiu cu vai ne-am zbantuit la un normal, ea deasupra (parca era la calarie viteza), apoi pe la spate terminand in preze ca ma saturasem.

Cam asta a fost. Si acum note:

Oral 5 (repede pe inainte, fara schimbari de ritm, ceva lins oo)

Normal 7

Igiena 9 (pentru ea) 7 (pentru locatie)

GFE 6-7 (incearca, se straduie dar nu are cu ce).

Eu unul mai vizitez locatia dar pentru Roxy, e mai pe gustul meu.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI

cumatra kristina sau cum s-o mai chema in momentul de fata , a inceput sa isi de-a aere de vedeta , mai ales daca a aflat ce se vorbeste pe aici de ea . Eu zic sa o lasam o perioada pe bara si sa vezi atunci ce implicare din partea ei

Link spre comentariu
  • Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA

In primul rand vreau sa va multumesc ce-lor care ma aprecieaza si ce-lor care nu , nu freau sa fiu rautaceoasa dar cred ca am si eu dreptul la opinii , majoritatea barbatilor nu stiu nici macar sa se respecte pe ei insusi dar sa mai respecte o escorta , ce credeti ca daca mergeti la o escorta si platiti ,apoi va asezati in mijlocul patului si ramaneti stanca de piatra si asteptati sa vi se faca placerile dar voi nu vreti sa va inplicati in primul rand nu femeia face tot in pat cat si barbatul, asta nu treb sa va spun eu cred stiti voi cel mai bn .vreti respect incercati sa respectati , si am rugamintea sa nu mai inventati spuneti exact ce ati facut nu va mai dati cine nu sunteti pentru ca nu este frumos .Eu va urez distractie placuta in continoare si va rog sa fiti un pic mai generosi cu respect Cristina .

  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator Hendry
Reputație: 0

Cristina, majoritatea dintre noi care mergem la escorte, mergem pentru a ne satisface placerile dar si anumite fantezii, eu unu nu am fost la tine cu toata k am vrut de mai multe ori sa te incerc, dar au fost cativa prieteni si mi-au spus k acei 200 ron eventual 300 sunt cam exagerati ptr modul in care prestezi. nO offence

 

Pe aratura. Nu vorbim in numele altora.

Apropo, esti membru de 4 luni, ZERO contributie = BAN conform regulamentului.

Link spre comentariu
  • Oras:LAS FIERBINTI
  • Oras:LAS FIERBINTI

OOOOOOO a aparut a noastra la interval , deci donsoara stie "sa citeste " de pe forum , se informeaza , Bravo :clapp , Bravo :clapp . Draga mosului , ce vorbim noi aici nu sunt inventii , fiecare povesteste cum s-a simtit , ce i s-a oferit , cum a fost intampinat , iar ca sa vii tu acum sa ne certi nu e salon din partea ta . Si bineinteles ca parerea mea , si nu cred ca nu numai a mea , este ca daca dai un ban ar trebui sa primesti niste servicii , si tinand cont ca preturile au luat-o in sus , avem pretentii ca si serviciile sa fie pe masura , sau sa vedem o schimbare in bine , dar din cate se observa in ultimul timp au inceput nemultumiri din partea clientilor tai ca nu mai le acorzi aceiasi atentie sau ca ii iei la fuga cu toate ca ei sunt mai generosi cu tine de o vreme incoace . E problema ta ca vrei sa faci cat mai multi intr-o tura , dar ca sa ajungi acum sa ne certi ca noi stam "ca stancile in pat" nu cred ca e frumos din partea ta , deoarece acesti forumisti te-au facut cunoscuta cat de cat in Constanta , si tinand cont de faptul ca a fost sezonul estival si ai avut o cerere mai mare decat oferta din cauza acestor discutii pe forum , asta nu insemna ca suntem vedete si o ardem in generozitati .

Cam asta am vrut sa iti detaliez daca tot ai intrat pe forum , in loc de bun venit :hi3 ,( asta ca nu ma pot abtine :flasher1 ) , si "va" doresc sa ne simtem bine in continuare cu servicii pe masura :ylsuper

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA

OOOOOOOOOOOOOOOOO dom Duruuu sa inteleg ca dumneata iesti care imi porti sambetele , sincer nici nu ma asteptam din partea ta daca luam de la inceput forumul si citim prima recenzie este facuta de tine foarte multumit si incantat de mine .Dar in momentul in care am ridicat pretul nici nu mi-ai mai calcat pragul usii dar esti nemultumit in fine , iar cu stancile nu ma-m referit la toti doar la cei care nu stiu sa se simnta bn adica cei care nu stiu sa se inplice , si cu inventatul da asa este majoritatea dintre voi nu spuneti clar ce ati facut si un exenplu iesti tu nu ai mai fost de asta primavara la mine si esti nemultumit si ai inceput sa arunci cu noroi in mine , asa ca scumpul meu hai sa ne vedem de ale noastre. :kiss3

  • Minus 3
Link spre comentariu

  • Oras:CONSTANTA
  • Oras:CONSTANTA

Azi aveam ceva chef de zbantuiala asa ca , zic hai sa mai trecem pe la fetita noastra kristina ( care mai nou o cheama cica Anca), cand surpriza :hmmm , dupa ce imi raspunde la telefon , imi spune ca s-au modificat preturile , adica 100 nr. 200 ron ora O+N :atm , iar daca vrei si anal la 300 ron :sexanal , probabil au auzit ca sunt laudate pe aici pe site si ce au zis , sa marim tariful ca gugustucii platesc . I-am spus pas si i-am spus ca o sa ne vedem peste o luna cand o sa fie sfarsit sezonu la mare , si foamea de bani maaare .

Asa ca aviz amatorilor daca vreti sa mai apelati la fatuca :date , in perioada asta , sa fiti pregatiti cu bistari

iti dau si exemplu ce este postat de tine .ASTA ESTE RECENZIEA TA SCUMPULE

  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...