Sari la conținut

Postări Recomandate

APETISANTA blonda bronzata , calda si pasionala , sani provocatori fund bombat , ofer servicii de calitate domnilor generosi curata si discreta zona salajan .caut colega fara comision.

 

 

Am vizitat-o pe doamna acum doua saptamani, ma aflam prin zona Titan cu treaba si am intrat pe A.T. si am gasit anuntul. Am sunat, mi-a raspuns o voce placuta, care mi-a prezentat serviciile, sex oral neprotejat cu finalizare si normal protejat la 150 lei/ora.Nu face anal. Locatie, zona Titan, Str. Postavarului, dupa Billa. Doamna este cea din poze, cu toate ca in realitate este mai corpolenta, dar arata foarte bine la cei 42 ani care a spus ca ii are si cei doi copii maricuti. Pozele sunt din locatie, o garsoniera curata, cu proprietar dinamovist (tablouri cu cainii pe preti, gresie si faianta alb cu rosu, etc), baie doar cu dus, dar curata si cu gel de dus barbatesc. Doamna, intr-adevar este blonda, dar vopsita si bronzata, dar natural... Nu m-a deranjat acest lucru, deoarece este destul de zambitoare, vorbareata si destul de ok.

 

Mi-a oferit un prosop si papuci, am facut un dus, mi-a dat de inteles ca ar vrea banii inainte si i-am oferit. M-a intrebat daca vreau sa facem dusul impreuna, dar i-am spus ca nu neaparat. Dupa dus, ne-am asezat pe pat, am mai discutat, a inceput cu mangaieri, saruturi pe piept, dupa care a coborat spre micut. Eu eram cu degetele de la o mana prin pasarica, cu alta mana ii masam sanii mari, tari si fermi (are niste sani de nota 10). Ea a inceput sa-l zguduie pe micut din toate partile, limbi pe oua si imprejurimi, fara DT, fara saliva, apoi l-a luat l-a bagat intre sanii imensi, apoi a revenit la supt, dupa care am finalizat in gura ei.

 

Dupa dus am mai stat putin la vorba, a trecut iarasi la supt, lins, dar mi-a sunat insistent telefonul si a trebuit sa plec.

 

In bucatarie mai erau doua fete, cu care mi-a facut cunostinta, o fata Andreea care a zis ca e colega ei si care face un masaj de calitate si inca o fata care a spus ca vine de plictiseala, dar nu presteaza. Nu fac show.

 

Nu e tocmai ce imi place mie, dar pentru o descarcare in fuga, merge. Eu o recomand! Nu cred ca o sa mai trec curand pe la ea.

 

 

 

Numai bine tuturor si baroase tari!

post-18002-0-74289100-1334740986_thumb.jpg

post-18002-0-93080600-1334740994_thumb.jpg

post-18002-0-98557400-1334741008_thumb.jpg

post-18002-0-43841700-1334741018_thumb.jpg

post-18002-0-24712600-1334741030_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Locatia este acum in zona metroului Costin Georgian. O stiu de mai bine de 3 ani pe cand activa intr-o garsoniera din zona Postavarului - impartea locatia cu diverse colege. Nu am intrat cu ea pentru ca este prea plinuta pentru gusturile mele.

Mai are anunt si cu numarul 0732868679. Pozele care apar cu acest numar sunt facute intr-o locatie din spatele Lidl de pe b-dul Rebreanu. Toate pozele sunt vechi, cele din anuntul cu numarul din topic de cel putin 2-3 ani din locatia de la Postavarul iar cele din numarul pus de mine au mai bine de un an de cand am revazut-o - tot mergand la o colega a ei - in locatia de langa Lidl. Si varsta i-a ramas neschimbata :), 38 de ani, de cand am intalnit-o prima data.

Se pare ca are servicii ok din spusele colegelor ei asa ca pentru amatorii de voluptoase poate fi o optiune.

  • Like 3
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Pe unde apucam
  • Oras:Pe unde apucam

Salut,

 

Am fost si eu recent la tipa din anunt.

 

Am sunat m-am programat, am ajuns la locatie, Metrou C. Georgian ... am solicitat la inceput doar 1 h insa mi-a prezentat si colega ei ( care era in vizita ) si am acceptat cu amandoua, achitat la inceput 250le pentru 1h.

 

Tipa din anunt glumeste, stie meserie, saniii destui de mari iar prestarea este foarte buna. Nu stiu daca este de etnie dar nu conteaza pentru ca stie cum sa isi atraga clientul. Colega ei cred ca e la inceput nu prea stia meserie :) dar comunica, isi dadea interesul.

 

Actiunea cred ca stiti nu trebuie sa mai detaliez :) SHOW ...

 

Notele:

Locatioan: (8) Locatia e ok, usor de ajuns.

Oral: (9+) se vede ca le are si se implica... + CIM.

Sex intre sani: (8+) se implica destul de bine, o strange, etc...

Normal: N/A

Anal: N/A

FK: N/A

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Zilele astea mi-am propus sa vad si eu cum este sa fii cu o caprioara mai in varsta si sincer nu mi-a placut.


Am vazut pozele postate de colegul alegzander foarte vechi din 2012, am cautat  pe AT, am observat ca sunt cam acelasi poze nimic schimbat.


Am vazut in poze ca ar fi mai corpolenta dar curios din fire am zis sa incerc.


Ajuns in locatie m-a intampinat destul de politicos, am fost poftit la dus primind prosop curat, dupa a facut si ea un dusulet.


Am inceput cu mangaieri fara graba, un oral destul de bun, fara deep dar s-a compensat cu frecatul intre sani :) si am terminat in guritza ei.


Facut dus si plecat am fost. Normal nu am incercat pt ca nu am simtit nici un fel de atractie. 


 


 


Note:


Locatie: 8.5


GFE: 8


Igiena: 9


Oral: 9


Normal: nu a fost cazul


Pret: 150 ron 

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Dragi confutaciosi

Am fost si eu la aceasta dama, dar nu am apucat sa intru in casa si cand am vazut-o nu stiam cum sa fug mai repede. Mi-am cerut scuze pt un sfert de ora ca "trebuia sa ma intalnesc cu cineva" si am plecat intr-o fuga de nu m-am vazut. Nu mai calc in viata mea la ea.

Nerecomandabil......

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti

DOAMNA, poze reale, matura, 38 de ani, senzuala, cu forme sexy tandra si indrazneata, fund bombat si sani voluptosi, ofer servicii unice de calitate d-lor generosi curata si discreta Morarilor, Costin Georgian

 

Telefon: 0736479527

Pret: NEPRETUITA

 

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2013/6/19/14683309.jpghttp://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2013/6/19/14683311.jpghttp://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2013/6/19/14683310.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...