Sari la conținut

0751458132 uta ared


play hard

Postări Recomandate

  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

http://m.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/atenta-cu-tine-sunt-o-pustoaica-deschisa-si-discreta/7b0f647f7b6d6555.html

Aici aveti doar un link din cele 25-30 cate au, locatia zona uta ared 14 , is doua fete una blonda si o bruneta ce nu are leg cu pozele ,de etnie mica de inaltime pe antebrat scris parca cu pixul emilia rau din spate nu arata tinea un prosop pe ea , pe blonda n am apucat sa o vad era la dus , am avut o discutie contradictorie despre poze si am decis sa plec mai ales cand am vazut prezervativele "vultur" alea ce abia ti le tragi si pe deget, ambele practica sex total si cim parca ,80/fin op np , astept pareri despre blonda poate ea merita vizitata

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Am fost eu la renumitul R14. Ajuns acolo am gasit-o pe blonda... Surpriza a fost ca pe blonda am mai intalnit-o si la strada, langa statia peco mol ( langa un magazin de vopsele si ea te conduce in spatele unui tir. nu stiu sa descriu mai bine zona ca nu sunt din arad).

Buuuun... Cum am fost relativ multumit de intalnirea din spatele TIR ului de blonda, chiar am fost curios sa vad ce poate in alte conditii. Am intrebat-o daca mai are inca vreo colega, ocazie cu care au mai venit 2 , brunete din care am alesdoar una ( si pe cea blonda)

Le-am luat la pula pe amandoua, simultan.

Au cerut 100 RON/ finalizare de caciula si le-am dat.

Cea bruneta nu prea si-a facut datoria si in prima faza nici blonda. Se pare ca futaiul in 3 a fost o premiera pt ele.

Cand am luat-o pe blonda la normal, la un moment dat a tacut brusc si am simtit ca incepe sa-i cam placa si atunci...i-am dat iar bruneta a "ajutat-o" incepand sa ma linga pe piept...si brusc, prezervativul s-a umplut....

Un minus la ele ar fi ca incearca sa obtina tot mai multi bani. Daca ar schimba cumportamentul ar avea mult de castigat.

In apartament mai este una batrana, de etnie. Cea pe care am refuzat-o * cealalta bruneta), tot de etnie...dar cele 2 protagoniste sunt ok.

Cred ca si din partea noastra, a futaciosilor, daca vine putina bunavointa si bun simt, ajuta la un comportament decent din partea fetei.

Acum conform regulamentului, notele:

Locatia: 7  Apartament nou dar "suprapopulat cu persoane ce par cam aiurea * batrana"...care zicea ca si ea se fute... Apartamentul, chiar nou fiind este lasat cam la voia intamplarii. Nu ti se ofera posibilitatea de a face dus ! Nu am inteles de ce. Se pare ca din cauza suprapopularii, sa nu e intalnesti cu restul lumii.

Igiena: 8 Cand i-am spus la blonda ca vreau si cu ea, s-a dus si a facut intai dus si cand i-am spus ca vreau sa o ling in pizda, s-a mai frecat o tura si cu servetele, desi venise din dus....( nu am simtit nimic mirosuri! A fost curata fata ! Nu am inteles de ce a trebuit sa mearga la dus abia cand i-am spus ca o sa vreau....)

Actiune : 5/6  Slabuta bruneta si incearca sa se scape cu o laba in loc de muie. Nota de trecere, tinand cont ca o fi fost o premiera pt ele sa se futa impreuna) Blonda mi-a placut mai mult si sa fiu sincer, as mai merge o tura pe la ea (single).

GFE. 7/8 Nu stiu ce sa zic. Acuma faza a fost ca de batrana am dat cand s-a deschis accidental usa. Am ras si am glumit cu ea pe faza asta si am trecut peste ...iar la plecare am salutat pe toata lumea....:D In definitiv, nu am avut surprize neplacute cu nimeni. Un minus ar fi ca fetele, ambele, cam incearca prea exagerat sa te faca de bani.

In timpul actiunii, fetele au mai cerut 100 lei pt oral np si am promis ca le dau dar sa nu se mai opreasca din actiune !!!!!

Asadar, plata la final a fost 150 blonda-150 bruneta. Bruneta nu a meritat, clar, banii. Blonda a fost ok as spune !

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

Sun la unul dintre numerele fetelor si ajung la r14..Ma intampina fata blonda...Pe tocuri nu pot sa zic ca nu arata bine dar ceea ce m a deranjat e atitudinea...Discutam putin si stabilim ca vreau doar un op la 60 de ron...Ma invoiesc pana la baie pt o lipsa mica, nu stau nici 10 sec si intra peste mine si mi zice sa nu mi trag pantalonii ca mi face oralul in baie...eu nu accept si i cer sa mergem in camera cea spatioasa...Ma dezbrac complet desi ea tot imi cerea sa nu mi dau toate jos ca nu pot sta decat 5 min, toate astea dupa ce i am dat banii si s a vazut cu sacii in caruta....eu nu renunt si i cer sa se dezbrace si ea sa o imbratisez putin...vine peste mine , ne mangaiem si mi face vreo 7 min un oral bunicel...fata este ok d p meu de vedere dar ca si atitudine este 0 barat...ce vrei zice de 60 de ron...pai i spun acum ca  in tara asta multi castiga 40 de ron pe zi si ea vrea 60 de ron in 5 min...ma imbrac repede dupa ce ejaculai frumos in caciula si dus am fost si convins ca n o sa mai calc pe acolo in graba...

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...