Sari la conținut

Andreea and Company


Postări Recomandate

  • Oras:Deva
  • Oras:Deva

http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/andreea/7b0f647e7d616251.html

 

Sa trec direct la subiect. Am observat anuntul acesta aseara pe publi dar nici un topic despre aceasta Andreea pe forum, era in jur de 22:00, ma indreptam spre casa si am sunat mai mult de plictiseala. Raspunde foarte repede o voce putin raspicata dar moale in acelasi timp, o intreb daca ii libera acum si tarife, confirma ca ii disponibila, tarife 100 finalizarea, 200 ora, ma indreapta spre Unicarmul din Gojdu ( dupa cum a explicat nu ii din zona ).

Mi-i s-a parut cunoscuta zona pentru ca am mai vizitat o tipa ( Alina, i-am facut recenzie ) cu vreo 2 luni in urma, in fine, ajung si o sun si ma indreapta exact in blocul unde statea sus mentionata( scara exact paralela cu unicarmul la parter) si aceeasi usa, instant astept sa ii vad figura dar deschide usa o fata undeva la 20 de ani, mica de statura 1.50 m, draguta la fata oarecum, corp frumos, fund bombat, sani mare, alea alea...

Intru si observ o umbra in camera, imi observa preocuparea si imi spune ca mai are doua colege si daca vreau sa le vad, am refuzat politicos pentru ca intre timp o vazusem pe una din ele ( mica, grasuta si posibil **spam editat**, in orice caz nu imi starnea interesul ). O rog sa ma indrepte spre toaleta, baia era mica si jegoasa, prezrvative si servetele in chiuveta, groaznic pe scurt, o aud urland scuze pt mizerie si ca urmeaza sa se mute de acolo. Ies din toaleta si fac cunostinta si cu cea de a treia fata, ( 1.70 m, relativ draguta la fata, placuta la prima vedere, sani mici, fund mic, piele draguta, genul meu de fata) ma duc in camera la fata cu care vorbisem initial si ii spun ca as dori sa o schimb cu fata inalta, nu pare prea incantata dar imi face pe plac.

Merg in alta cu fata respectiva ( ii apartament cu 2 camere cred ) si imi spune cam sec sa ma dezbrac, ma conformez in timp ce se dezbraca si ea si urla la alta fata prin usa ca ii trebuia o bricheta...  Nu era foarte sociabila, pune muzica si ma intreaba daca imi place ( era Skrillex) si se pune in pat langa mine, ii spun sa isi de-a sutienul jos, incepe cu un ON, destul de ok, nu exceptional dar acceptabil, scurt oricum si scoate un prezervativ ( in timp ce il punea ii suna telefonul si raspunde, a fost scurt dar oricum cam muista ) si apoi ma intreaba daca ii ok sa o facem pe o parte(protejat) ca si-a facut tatuaj si o deranjeaza sa stea pe el, o fut pe o parte o vreme, nu ii prea implicata dar avea un fund foarte dragut si mai compensa, o pun capra, gemea putin dar cam atat, o intind pe burta ii mai dau vreo 5 minute si gata, in total gen vreo 20 de minute. Ne ridicam si incepem sa ne imbracam fara sa vb prea multe, mergem spre usa ne salutam si plec. Ma gandesc sa o incerc si pe fata cu care am vb prima data acum, ideea ii ca eu am vrut un futai rapid si sincer mi-a placut, depinde de fiecare ce cauta, pentru mine a fost ok.

Locatia 6 (am mai fost acolo dar acum era mai dezastru, camera si patul erau ok )

Personalitate 6 

Prestanta 6

ON 6 NP 6

Ideea ii ca se observa ca sunt venite de pe altundeva( de prin ceva sat dupa parerea mea) si nu sunt prea interesante sau destepte, in concluzie ramane la aprecierea voastra daca vreti sa incercati, eu voi mai merge odata probabil. 

 

 

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...