Sari la conținut

Diana zona dristor kaufland 0767 791 309


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sa va spun eu cum a decurs întâlnirea cu acest individ..a vrut să si facă programare la o anumită oră i am spus că nu se poate doar dacă vrea mai devreme de oră respectiva la care a și acceptat,odata ajuns în casă i am repetat serviciile la care el a spus că dacă depaseste cele 30 de minute la o finalizare îl dau afara,i am spus că dacă nu se încadrează poate sta o ora la care el mi a spus că da,da,da vedem noi la final pe un anumit ton,l am invitat la dus iar după ce a venit în dormitor l am rugat să mi lase bani la care el a început să ridice tonul spunandu mi ca plătește la final,vazand comportamentul lui l am rugat să se îmbrace si sa plece,iar el a început să mă jigneasca.

Un om fără caracter .

O seara plăcută tuturor,ne vedem mâine.

v-ati invatat toate cu banu inainte! sunteti lapte si miere pana primit banii, incepand de la telefon pana in momentul cand primiti banu,dupa care majoritatea va schimbati total si nu stiti cum sa faceti sa scapati de client mai rpd !

Link spre comentariu
Vizitator adidelavalcea
Reputație: 0
PREAMBUL:  

 

- In ciuda numelui meu neserios si intenionat ironic, ce scriu aici este cat se poate de veritabil :P

- Din start va spun ca experienta cu Diana a fost una foarte pozitiva, si sa va explic de ce:

Dupa vreo doua luni de cautari si razgandiri, am decis sa o aleg pe Diana, fiind suficient de recomadata pentru atitudinea ei corecta si pt bun simt.

Cautam de mult timp pe cineva cu un GFE ridicat, si nstinctul mi-a spus ca pare genul de persoana ce se raporteaza la calitatea clientului, inca de la telefon. 

Daca esti un tip manierat, cu ceva haz, curat si aranjat, o sa primesti o experienta placuta.

 

CONTEXTUL

Dupa o saptamana foarte stresanta, cu treburi neterminate la birou, dupa o zi lunga in care am mancat doar dimineata. Eram practic epuizat.

Am facut programarea pentru ora 17:00, respectata intocmai.  

 

PRIMIREA

M-a primit intr-un costum foarte kinky, zambind, moment in care i-am dat o cutie de bomboane Raphaelo. Am cerut o ora, a insistat ca banii sa ii dau la urma, 

spunandu-mi ca isi da seama de persoanele ok, si ca are incredere, ceea ce am apreciat.  Au urmat mici discutii despre cariera, vacante, glume, mi-a aratat 

privelistea de la etajul 10, un pahar cu apa.

Mi-a aranjat camasa si sacoul pe umerasele din sifonier, dupa care am primit prosop mare si curat + papuci.  Dupa cum s-a mai scris pe aici, garsoniera are nota 10+ la igiena, baia foarte curata, cu vreo 10 tipuri de geluri.

 

PRELUDIU

M-a asteptat dezbracata pe patul primitor, insa am rugat-o sa isi puna din nou costumul acela sexy. Deja simteam ca am un click pentru domnisoara, s-a 

conformat placut surprinsa, am inceput sa ii mangai pielea foarte fina, si avea niste reactii foarte naturale si prietenoase. M-a anuntat ca o sa imi faca un masaj erotic cu ulei, si a inceput sa imi sarute pieptul, abdomenul, si penisul care era masat de niste zorzoane metalice ce atarnau de la costumul ei, in timp ce se freca de mine - interesanta senzatie!

 

ACTIUNE

A inceput un sex oral neprotejat umed, foarte bine facut, cu atentie mare la zonele adiacente, tehnici de masare a scrotului, lins peste tot, cu multa implicare.

A urmat ceea ce nu concepeam sa fac vreodata cu o dama de companie - am cerut un 69, fiind foarte excitat de curul ei micut si fin, pasarica mica si roz, perfect epilata, ca la pustoaicele de 16 ani. Igiena impecabila, fara miros, pielea foarte catifelata. Dupa un 69 lung si intens in care s-a implicat ireprosabil, am cerut un prezervativ si am penetrat-o din pozitia lingura (dintr-o parte) cuprinzand-o in brate. Au urmat vreo 10 minute de sex in care am uitat unde sunt, cu contre, impins adanc, timp in care mainile mele nu se mai saturau sa ii pipaie formele voluptoase dar skinny in acelasi timp.

 

SCHIMBAREA DE SITUATIE

Cand am inceput sa revin cu minea pe meleagurile noastre, in timp ce pompam, mi-am adus aminte de un contract pagubos de la birou :)) si au inceput anxietatile sa isi faca loc in subconstientul meu. In momentul in care incepusem sa ma intreb daca gandurile o sa-mi strice sau nu partida, deja imi murise pe jumate. Am zis... well, asta e!  

 

Imediat Diana s-a oferit sa continue cu un oral, mi-a scos prezervativul m-a sters si l-a resuscitat pe John Snow cu tot felul de tehnici mai sus mentionate, insa fara sa reusesc o finalizare. Ingrijorata ca nu da rezultate, m-a intrebat daca sunt ok, sau daca face ceva gresit.

Am linistit-o si a continuat asa inca de doua ori, de fiecare data intrebandu-ma daca sunt ok, si rugandu-ma sa ii spun daca vreau intr-un fel anume, mai special. 

Am rugat-o sa luam o pauza,  imi parea rau ca o chinui in halul ala, la care ea si-a cerut scuze (culmea, ea!), si a urmat un fel de masaj pe care mi l-a facut, timp in care am vorbit verzi si uscate, o discutie placuta si hazlie, in care a stiut sa intretina atmosfera pe diverse subiecte - doar e zodia berbec!

 

La sugestia ei, a continuat sexul oral, si am rugat-o stea in pozitia 69 - pentru a putea vedea iar acea priveliste wow! Dupa vreo 10 minute de sex oral nebun, in care a dat tot ce a avut, am hotarat ca e prea mult, trebuie sa ne oprim, fiindca nu merita sa ii stric ziua din cauza ca eu am facut greseala sa vin obosit, nemancat si plin de ganduri. John Snow murise.

 

PUNCTUL CULMINANT

....se intoarce din pozitia 69, si imi spune cu un ton duios, mangaindu-ma: "imi pare rau ca esti stresat! acum o sa ma simt eu aiurea ca nu poti finaliza!...imi cer scuze... esti ok? sigur? imi pare rau... esti ok??"

Nu imi venea sa cred ca tot ea isi cere scuze, in conditiile in care probabil din alte parti as fi fost dat afara de doua ori! 

In acel moment s-a petrecut o conexiune si cu un click John Snow era mai viu ca la inceputul partidei, pulsa de nerabdare sa o penetreze cu drag si am cerut un prezervativ, pe care mi l-a pus aproape bucuroasa, ca la un joc :)) Am pus-o in pozitia capra, o priveliste superba din care fundul ii trepida atat de porno, la fiecare bataie. In scurt timp Vezuviu a erupt si m-am prabusit peste ea, gafaind ca un cal pe moarte! 

Am intrebat-o cat este ceasul, habar nu avea, lucru pe care iarasi il apreciez mult, mai aveam 5 minute din ora luata, asa ca m-am grabit la dus, i-am inmanat banii alaturi de scuzele ca am chinuit-o in halul asta si multumirile pentru rabdarea de care a dat dovada, cu promisiunea ca revin cand sunt intr-o forma mai ok.

 

NOTE  

Locatie    -  10

Atitudine  -  10+

Fizic        -  7.5 - 8

Actiune    -  voi da la urmatoarea recenzie - cat a fost, s-a apropiat de 9. 

Implicare -  10+

 

Fizic

micuta, skinny, dar cu ceva forme, (stiu, e un paradox). Are ceva celulita pe abdomen, pe mine nu m-a deranjat, pielea brozata, data cu creme, foarte catifelata si placuta la atingere, numai buna de imbratisat. Sanii draguti si moi, fundul cere palme. Per total, o prezenta foarte naturala, nimic arificial in afara de unghiile care nu sunt deranjant de lungi. Pana si machiajul era ok, iar parul ii statea foarte frumos prin in coc. Nu are trasaturi indecente, fortate, este o fata simpla, de casa, care stie sa arate kinky, iar din unele pozitii iti vine sa o lingi / mananci instantaneu.

 

Atitudine

aici Diana chiar m-a impresionat. Este foarte implicata si devotata, pare ca vrea sa iti returneze impresia buna pe care i-o lasi. In timp ce scriu inca am remuscari ca am supus-o la atata chin, timp in care nu a schitat nici cel mai mic semn de nemultumire si nu contenea cu scuzele. Cautam de mult o persoana la care sa primeze atitudinea, cu care sa am o conexiune, fara sa fie fast fuck, si care sa stie sa ofere o ora de calitate.

 

De revenit? ABSOLUT.

 

Tarif: 150/h 

Mergeti si cu o atentie, va spun ca merita! 

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

   Luni am fost la Diana, dupa ce citisem pe aici am avut ceva rezerve, dar a raspuns promt la sms si am zis sa incerc, bine am facut.

Programat prin sms, zona Dristor pe langa Kaufland, loc de parcare fara probleme, programare respectata din ambele parti. Ajuns la usa cu ceva emotii, deschide Diana pe tocuri si lenjerie neagra pe ea, super bronzata, arata bine, slim cu un fund superb. Stat doua minute de vorba m-am cerut la dus si am intrebat daca vrea bani inainte, mi-a raspuns daca vreau sa ii dau ininte pot sa ii pun pe masuta de langa pat. Revenit de la dus mi-a spus sa ma intaind pe pat si sa ma relaxez ma uns un pic cu ulei pe penis si a inceput cu un masaj cu sani foarte placut apoi a urmat un oral foarte bun, are o tehnica foarte tare, nu este deep dar foloseste mult limba, atenta la zone adiacente, mie mi sa parut tare rau oralul, asa am si terminat primul numar cim.

Am facut un mic dus si Diana mi-a propus sa imi faca un masaj iar cand sunt pregatit sa ma intorc, masajul de relaxare placut sa spunem. Dupa 10 min m-am intors si Diana a inceput oral  parca si mai bine ca la inceput, am lasat-o  10 min si era sa termin, dar voiam sa incerc si normal asa ca am cerut prezervativ si am trecut la doggy style, imaginea fundului ala mmmm dar din cauza prezervativului, de mai proasta calitate am simtit ca nu merge ceva asa ca am revenit la oral in 5 minute min am capitulat :bow .

Dus eu, ea nu am vazut sa faca in prezenta mea, dar nici mirosuri nu am simtit. Mi-a aratat si mie privelistea de la etajul 10, superba.

 

Notele:

 

Locatie 10 

 

Diana 8

 

GFE  9 cu mine a fost mai mult decat ok, mi-a dat si sms dupa ce am plecat sa ma intorc ca imi uitasem sticla de apa cu care venisem)))

 

Sex oral 9.5

 

Normal 8  a fost putin si doar o pozitie, nu m-am simtit confortabil cu prezervativul no name.

 

Cadoul 150 lei

 

Eu mai revin , are o tehnica la oral tare rau.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare, am fost si eu pe la această fată frumoasă. Programarea am stabilit-o în cursul dimineții prin sms. Am primit adresa și la ora stabilită m-am înființat la ușa ei. Locația este înb zona Dristor Kaufland, etaj superior, garsonieră foarte frumoasă, un loc discret, are și AC. Baia curată, 3-4 geluri de duș, prosop curat, papuci.

Fata inalțime 1,60 slim, ochi albastri frumoși, bronzată, sani nr. 2-3, plăcuți ochiului și atingerii. 

Acțiunea a debutat cu un oral neprotejat, după ce în prealabil mi-a cerut permisiunea de a-l da pe ala micu cu ulei. Diana a venit deasupra mea, a început să mă maseze cu sânii, după care a continuat cu pupicuri în zonă și pe junior, care deja dădea semne de revoltă. Oralul este soft, umed, cu limbuțe și săruturi bine aplicate, într-un cuvânt plăcut. După un timp am aplicat balonașul și am început normalul în poziția lady on top, unde am observat că fata se mișcă bine, geme ușor și este atentă la reacțiile și dorințele tale. Am schimbat apoi în doggie cu mine în picioare la marginea patului, foarte plăcut și având în fața ochilor imaginea fundulețului ei frumos. Am trecut mai apoi în poziția linguriță, unde a fost de asemenea placut, iar fata a arătat că este și foarte mobilă. Am schimbat și în poziția umeri craci și am finalizat după o altă repriză de oral în gurița fetei.

După igienizare și având în vedere că trecuse mai mult de jumătate din timpul alocat întâlnirii, am ales un masaj care a fost destul de bine executat și binevenit. După alte zece minute de relaxare și discuții, precum și un duș pentru a scăpa de ulei, m-am îmbrăcat ne-am luat la revedere cu promisiunea că voi reveni.

Notele:

Locație 10,00

Fata, aspect 8,5, figură 9,5

Igienă 10,00

Oral 8,5

Normal 9.00

GFE 9.00

Cadoul 150 lei/o oră pt. 1 finalizare+masaj. Consider că este un preț corect pentru serviciile primite.

Eu am să revin.

Te pup Diana 

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...