Sari la conținut

Diana zona dristor kaufland 0767 791 309


Postări Recomandate

  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento

RECENZIE:
Locatie: 9 (Dristor KFC)
Aspect: 8.25 (chip: 8.5/corp 8, doamna simpatica undeva la 1.60 cm, ochi albastri, par blond vopsit, sani medii frumosi, fund rotund, carne moale, burtica - cred ca dupa o nastere, bronzata solar, parfumata discret)
Oral: 6.5 (neprotejat, binicel, lins de jur imprejur, atentie la sateliti, o singura viteza, fara deep)
Normal: 7 (protejat, accepta pozitii, lipsa de implicare, mai mult statica)
Gfe: - (inexistent)
Atitudine: 10 (foarte placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (piele fina, curata)
Halat: 100 RON (pentru o finalizare)

Naratiunea:
Am luat legatura prin telefonic cu domnisoara si am stabilit intalnirea in aceasta perioada. Locatia este usor de gasit, Dristor KFC, detaliile fiind furnizate ulterior. In zona este parcarea de la KFC si Kaufland iar locatia este la 2,3 minute de mers pe jos de acolo. In locatie am fost intampinat de o doamna simpatica undeva la 1.60 cm, ochi albastri, par blond vopsit , sani medii frumosi, fund rotund, carne moale, burtica - cred ca dupa o nastere, bronzata solar, parfumata discret. Era imbracate intr-o tinuta sexy neagra, voce placuta, culoarea ochilor si buzele o fac mai simpatica, pacat ca nu saruta deloc. Am platit amenda la inceput si am primit un prosop curat pentru igienizare. Apartamentul este foarte ok, spatios, cu de toate. Diana este foarte dezghetata, relationeaza foarte ok, te intreaba cum ai vrea sa se desfasoare actiunea, ce iti place, ce nu, pentru a evita dinainte neplacerile.
Oralul a fost putin interesant, dar fara artificii, doar sa scoale soldatul, linge peleul de sus pana jos, inclusiv bilutele. Mi-a placut pielea ei, chiar daca este moale si fina in acelasi timp, miroase foarte placut, cat sa nu pleci cu parfumul de la ea. La normal am simtit o oarecare raceala, cred ca mai ales din faptul ca nu saruta deloc si nu se uita la tine, dar e distanta. La sfarsitul intalnirii te intreaba daca este totul ok si zambeste frumos :) . In rest Diana este foarte ok, chiar de gasca, foarte placuta si poti vorbi cu ea deschis in limitele bunului simt.
 
Notite
1)DTD undeva la 25 minute, fara a fi grabit intr-un fel
2)Am observat ca este atenta cu tine sa fie totul ok si este foarte politicoasa
 

  • Like 28
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...