Sari la conținut

Catalina 0741926313 Drumul Taberei


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

La Catalina

 

              I-am vazut acum ceva timp anuntul si in mintea mea s-a infiripat o fantezie ciudata.. „plm as fute o tocilara” ... asa ca m-am hotarat sa ma duc la Catalina pentru a discuta ceva „fizica cuantica”  intre o muie si un umer craci.. zis si facut.. sun la numarul din anunt o data, doua..  sapte..  intr-un final imi raspunde si stabilim o intalnire intr-o ora.. locatia Drumul Taberei  adiacent la str sibiu sau brasov..

              Ma asteapta ca in fotografia de la profil, dar nu cred ca avea prea mult de cand se trezise.. muzica pe fundal, chiar buna cu ritm.. Catalina o domnisoara in jur de 30 de ani, 165 piele alba, parul negru o palma sub umeri, chip comun sani nr 3 cu niste sfarcuri subtiri dar lungi si numai bune de suzetat.. niste kilograme in plus adunate pe abdomen si un cur ok.. Schimbam doua vorbe dar pare sa nu fie in film.. chiar ma gandeam ca nu e poate ce ma asteptam.. dar sa vedem a zis orbul..

               Ma duc la baie ma spal in timp ce ea fumeaza febril inca o tigara.. la intoarcere am inceput asa stangaci pana ne-am incalzit un pic.. si uite asa am scapat amandoi de trac.. la oral nu am insistat foarte mult desi trebuie sa-i recomand in spiritul fanteziei sa-si puna si o pereche de ochelari cu rame groase.. mi-aplacut ca stand in genunchi nu a abandonat contactul vizual la oral.. ba chia a cooperat si cu un soft dirty-talkinng, intretinut pana la final.. uuuhuuuu.. ce-avem noi aicea..?

               Dupa echipare am schimbat pe rand mai multe pozitii si am simtit-o foarte implicata..  am ramas cu impresia ca i-a placut, s-a umezit bine  natural si a fost vizibila trecerea peste bariera „keep it profesional” .. deci a fost si chimie, lucru confirmat la sfarsit..

                   Am finalizat , fara sa vreau COF si CIM.. spontaneitatea a facut momentul foarte reusit, chiar daca pentru ea s-a dovedit un pic messy.. dar a fost un Kodack, yeah!..

 

                  Rezumand..

 

Locatie:     7  (canapea, prosoape de hartie la dus, era si varianat textila dara am preferat asa..)

Atitudine  8 (nu-i prea vorbareata la inceput.. nu-i lasciva dar compenseaza prin cooperare)

Aspect       8 ( abdomenul destul de inestetic.. daca mergeau kilogramele alea pe cur era perfect..)

Oral           8 (fara zone adiacente.. e loc de mai bine)

Normal      10

GFE            8 (ezitanta la inceput, plus pentru FK si soft dirty talking)

Cadou       100 pentru o finalizare depasita ca timp (m-a luat valul..)

Moment personal  9

Concluzie:

Recomand pentru cei care apreciaza genul amateur.. Catalina nu-i chiar o vampa.. Nu recomand deloc celor  deranjati de  burtica sau kilogramele in plus..

Multumesc Catalina!

post-115702-0-88837200-1452372515_thumb.jpeg

post-115702-0-39831200-1452372516_thumb.jpg

post-115702-0-61757600-1452372516_thumb.jpg

post-115702-0-18685000-1452372517_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Bifat si eu aseara acesta domnisoara.

Contactat domnisoara pe WhatsApp in urma cu ceva vreme ne am conversat un pic si a ramas ca ne auzim la ora 19. stabilim pentru ora 22.00.  Cum a scris si colegul forumist zona Drumul Taberei, Sibiului este un Petrom de acolo va descurcati voi...Un pic cam greu cu locurile de parcare in acea zona dar am rezolvat pe principiul unde nu parcheaza altii parchet yo :).

 

Ajung la destinatie imi deschide donsoara usa pe dupa usa...   Un pic dezamigit dar am zis hai sa ne implinim si fantezia cu BBW....  Locatia cam lasa de dorit o canapea....cersaf si 2 perne....tipa genul rokerita sau cel putin asa mi a lasat mie impresia...deci inca o mica fantezie de a mea....pe masa o scrumiera si multe mucuri de tigara si 2 beri Ciuc Radler...muzica Golf Fm chiar m-am delectat cat timp am stat la donsoara. Si un bec albastru care lumina locatia.....daca era rosu chiar ca ma simteam la interventie :) glumesc

 

Am ales sa stau o finalizare venind direct de acasa am zis ca nu este cazul sa mai fac un dus. Dezechipat si asezat in pat cu becu in spate sa ma pot uita la donsoara :) Usor stangaci incepem cu un oral teen amateur... placut cam cum il faceau fetele in liceu cand nu stiau cum sa faca oral dar placut...am intrebat daca se poate deep.... destul de placut....

Dupa ceva timp am rugat sa punem prezervativul...zis si facut si am inceput direct cu un doggy style destul de stramta....am bagat micul gigant cate un pic pana sa detensionat situatia....am mai schimbat vreo 2 pozitii priviri sexy, gemete, palme peste fund din partea mea .... 

Am scos prezervativul si a continuat domnisoara cu un oral la fel ca cel de la inceput un pic stangaci...dar placut. Am terminat eu in picioare si ea in genunchi cu CIM si o mica surpriza din partea ei iti multumesc Catalina.

Am plecat la dus...baia destul de mica evident lipsa dusuri barbatesti.... apa calda la etajul superior dureaza pana vine :) si evident nu prea are presiune....dar am reusit sa ma spal placut sentiment. Lipsa papuci si evident cam murdar pe jos.... Lucruri care strica o experinta cu o domnisoara escorta etc....

Echipat fara sa fiu grabit era ocupata cu o unghie :) mama iei de unghie. ma condus domnisoara la usa si am pupat de la revedere.

 

 

 

Note:

 

 

Locatie: Drumul Taberei

Fizic: 5 mica de statura si plinuta

Oral: 6 nu are tehnica dar cu CIM

Normal: 7 stramta si se umezeste natural

 

Gfe: 6 ~7  timida nu prea vorbeste.


Tarif:  100 Ron /fin   150 ron ora

 

Concluzie: Nu este genul meu dar pentru o experienta cu plinute a fost placuta. De revenit nu stiu ce sa spun daca ar rezolva problema cu curatenia si gelurile de dus... 

 

Obs: am uitat sa spun ca am oferit banii din propie initiativa eu nu a cerut deci este un lucru de apreciat 

 

 

 

 

 

Sa aveti o zii buna si ciocane tari.

 

 

 

 

  • Like 7
Link spre comentariu

AM fost ieri pt oral + CIM/COF.

 

Locatia: e aranjata, peste medie, baia aranjata modern. Avea niste muzica soft - interesant - nota 9

Fata: simpatica la fata, medie ca inaltime, din pacate e pentru amatorii de BBW - 7

GFE: docila si foarte feminima, la inceput nu foarte vorbareata dar isi da drumul si e foarte cooperanta - 8

Oral: slow cu atentie la imprejurimi, adanc, cu atentie, CIM, COF - 9

Normal: nu am incercat

 

Experienta a fost placuta overall, are un plus fiindca e foarte docila.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Sexville
  • Oras:Sexville

Bifat si eu. Domnisoara lucreaza la un cabinet notarial . Timida, dar si eu la fel.

 

Am optat doar pt un oral scurt. Destul de placut , lent si cu CIM . Scriu de pe telefon asa ca trec la note direct :

 

Fata 7

Gfe 8 , poate daca stateam mai mult se inchega ceva mai multa vorba. Este docila si face ce vrei

Oral 8-9 a fost interesant, parea o actiune din liceu .

Pret 100 de lei vechi .

 

Nu stiu daca am retinut bine dar parca face si anal . Imi cer scuze daca incurc ...

  • Like 2
Link spre comentariu

Bifat si eu domnisoara .. doar ORAL

 

E prima recenzie fi-ti blanzi:)

 

Contact: Whatsapp nr din titlu ( are o poza cu sanii si acolo care ma tentat).

 

Locatie : 8 ; Dreapta la Petrom-ul de pe Sibiu . Grija mare la locuri de parcare pentru ca nu sunt decat pe Sibiu libere si e de mers pana la bloc. Domnisoara locuieste singura , ap. nimic spectaculos, ok pentru o prestatie decenta, Baia nu am vazut-o fiind imbaiat de acasa.

 

Aspect: 6 ; F Mica cam 1.60 , nu este chiar BBW  dar plinuta bine,  are o burtica  mare si f inestetica  , si nici sanii nu sunt asa mari ca in poze. Are o fata comuna.

 

Actiune: Nu prea e vorbareata dar este ascultatoare, i-am zis ca ma grabesc si ca vreau doar un oral , sa conformat pantalonii jos si a inceput un oral cam sec ,f timid sugea doar capul ( nici gand de DT)  , fara o tehnica anume, fara zone adiacente , am finalizat oral si a urmat swallow care a facut sa nu fie chiar atat de nereusita experienta. Sters cu servetele umede , imbracat si plecat.

 

GFE : 6-7 ( timida nu prea vorbareata dar ascultatoare); FK nu stiu.

 

Oral : 6 nimic spectaculos dar o fost ok cu swallow.

 

Normal: Nu stiu nu am incercat.( nici nu ma tentat , burta chiar e  un mood killer).

 

Cadou: 100 lei.

 

Eu unul nu mai revin.

  • Like 6
Link spre comentariu
Vizitator worldoftanks
Reputație: 0

         Acum 2 săptămâni și ceva eram prin Oradea. Am două domnițe din Oradea pe care doresc neapărat să le vizitez, dar situația a fost de așa natură încât nu am avut cum. O mare dezamăgire. Nu știu dacă voi mai ajunge prea curând în Oradea... :cry2   Trec peste inconveniente și răsfoiesc forumul. Dau peste “something special”… Puțin intrigat de modul în care și-a făcut intrarea pe forum mi-am zis că trebuie să o vizitez. Am văzut că are yahoo messenger…nici nu știam că mai există :laugh2   Am instalat YM și …încă funcționează   :laugh2

 

           Am vorbit cu ea un pic și am stabilit o programare pentru a doua zi la 8 dimineața.  Se pare că în ultimul timp fut mai des la ore matinale :blushing2  După o noapte de condus am ajuns și la Cătălina.  Locația undeva pe lângă Favorit – strada Sibiu. Somnoroasă fata...cu siguranță am trezit-o  :laugh2

            Am zis s-o las să se trezească așa că am cerut un prosop și am plecat la duș. Aranjat mini-tănculețul pentru atac și m-am prezentat în fața Cătălinei așa cum am venit și pe lumea asta, gol. Părea încântată că își începe ziua astfel. Un pic de FK, câteva sărutări și ajunge domnița la...a devenit tanc între timp : ))  A început un oral soft, dar plăcut, ceva tentative de deep, ceva limbi pe OO.  Nu pare a avea prea multă experiență, dar tocmai asta mi s-a părut oarecum excitant.

          Am zis că e cazul să-i penetrez și pizdulicea, asa ca pus celofanul și am perforat matricea în misionar. Geme frumos, s-a umezit, pompat bine în timp ce-i sărutam sânii...toate bune. Schimbat în umeri-craci și n-am mai schimbat până tancul era gata de eliberarea obuzelor.  Terminat în gurița Cătălinei, a înghițit tot, a cules și ce ajunsese pe buze, bărbie. O imagine frumoasă și o eliberare plăcută a tensiunii sexuale pe care o acumulasem în zilele anterioare.

 

          Tot despre Cătălina am găsit și acest topic: 

https://nimfomane.com/forum/topic/64550-ooooooo-mizerie-de-escorta/

 

          Nu pot să zic nici că futăciosul are dreptate, dar nici că n-are. Eu nu am simțit miros de știucă. Poate era prea devreme :)))  Față de mine s-a comportat ok. Poate ne lămurește ea cum stau lucrurile.

 

           Mai are niște recenzii si în secțiunea anunțuri:

https://nimfomane.com/forum/topic/61412-something-special/page-4?hl=something%20special

 

          Conform celor precizate de ea în secțiunea anunțuri, noua locație este pe la Unirii.

 

 

          Worldoftanks out! 

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...