Sari la conținut

BUNĂ! Sunt o brunetă sexi 0756411138.


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna ziua la toata lumea azi am vazut un anut in ziarul evenimentul am sunat si am vorbit cu o fata daraguta la voce si amabila are anutul in ziarul evenimetul de azi . Anutul este: BUNĂ! Sunt o brunetă sexi, care adoră senzaţiile tari. Ofer satisfacţii şi plăceri domnilor generoşi. Pup! tel 0756411138.

Am stabilit o intalnire cu ea la telefon pt pretul de 80 ron 1 nr si 150 ron 1 ora si m-am dus la ea pentru 1 nr adica 80 de ron eu am negociat un pic cu ea si mia lasat la pretul de 60 de ron pentru 1 nr. Are locatie in galata la un bloc cu 4 etaje. Am ajuns la ea cam greu pentru ca nu cunos zona in fine mia explicat ea la telefon cum sa ajung si pana la urma am ajuns. Am stat de vorba cu ea putin mia zis ca face doar oral si normal protejat nu se grabeste si este amabila a vrut sa ma serveasca cu un pahar de bere sau suc dar eu am refuzat ca nu imi era sete . Dupa care ne-am dezbracat si ea inceput sa-mi faca un oral protejat si dupa ce a terminat ea sa-mi faca un oral protejat am inceput sa fac cu ea sex am trecut la normal protejat cam strampta in pizda s-a urcat ea peste mine si am facut sex asa vreo 5 sau 10 minute pe urma am schimat pozita cu ea capra cam comenteaza putin la schimbari de pozitie dar pana la urma accepta schimbarile de pozite. Am terminat in ea in prezervativ cu ea capra

Aspectul fizic al fetei este de 1:65 vreo 50 kg bruneta draguta sanii ii are potriviti si fundul la fel.

Locatie: Nota 8 un apartament destul de ok si curat nota

Oral: 8,5 nu se grabeste.

Normal : nota 8 nici la normal nu se grabeste dar comenteaza putin la schimbari de pozitii.

Tarife: 1 Nr 80 ron si 150 ron 1 ora eu am negociat cu ea pana la 60 de ron pt 1 nr se poate negocia cu ea.

 

Merge sa incercati aceasta fata (parerea mea) pt 60 sau 80 de ron depinde cat reusiti sa negociati cu ea este amabila si politicoasa nu se grabeste.

  • Like 1
Link spre comentariu

In drum spre oras plina padurea de copii/tiganci/tigani cu floricele de vanzare! Mi-a atras atentia o fatuca mai curatica, machiata, aranjata si, cu toate ca era in afara vreunei parcari am facut un efort si am oprit. Imi zice din start: 2-3 lei buchetul. Zic: altceva nu vinzi!? ea - nu cred ca pot ca ma vede nustiu care, dar cat dati? Convenim la 50 lei (cred ca mai scadea) dar nu avea "protectie" la ea si nici eu asa ca am zis pas. Si daca tot mi-am deschis apetitul, si ca sa revin on topic, am sunat pe numarul brunetei delia! Mi-a explicat cam pe unde, m-a ghidat apoi prin telefon de la balcon si am ajuns. Venisem pregatit pentru un numar la 80 lei cum convenisem la telefon insa mi-am luat la mine 100 lei sa-mi cumpar de undeva prezervative ca sa nu mai ratez ceva!Cum nu prea erau chioscuri prin zona am ajuns la etajul 4 abia respirand si cu "milionul" in buzunar. Usa intredeschisa, fata dupa usa, imi zice sa merg inainte si pe dreapta. ajungem in camera, ma uit la ea, dragutica foc, miniona, cam 1,55 inaltime, bine proportionata, sani micuti si placuti la atingere, fund bombat,brunetica fara sa pot spune cu precizie daca e **spam editat**itara ori ba. Arata mai bine decat mi-am inchipuit-o cand am vorbit la telefon! Ii cer permisiunea sa merg la baie (facusem dush cu cateva ore inainte dar un pipi era necesar!) constat ca nu merge apa la buda si ca baia arata cam aiurea, ma intorc la fata, ii dau milionul si surpriza: nu are rest! Cobor sa schimb si ma striga pe geam ca a gasit. Cat am stat sa-mi revin din oboseala urcarii scarilor am mai schimbat cateva cuvinte si am dedus ca avea oarece pb de sanatate. Asa ca mi s-a cam facut mila de ea la cat de draguta era. S-a bagat fata la oral protejat fara nimic spectaculos apoi am trecut la normal ea deasupra.Desi a folosit ceva lubrifiant, dupa ce a intrat cam jumatate a inceput sa o doara. Am bagat ce am bagat noi asa apoi i-am zis sa treaca dedesubt, "...ah, ce bine... ca eu nu mai trebuie sa fac nimic" zice pustoaica cu privire de copila! La "umeri craci" am reusit sa o penetrez si eu cat de cat normal! Probabil se mai lubrifiase si ea intre timp. Am terminat in prezervativ in ea. Note: oralul 6; normal - nu pot sa-l notez data fiind problema de sanatate; GFE 9; locatia 7 (baia arata cam aiurea) si cred ca mai era cineva in apartament - posibil prietenul ei;

de precizat ca nu face anal(nici nu m-a interesat) si nici FK; accepta doar oral/normal protejate si eventual COB. Ar mai fi de retinut ceva cicatrici pe antebratul stang parca de la o tentativa de ... impresionare cred.

O recomand cu "caldura" numai sa -si rezolve problema cu durerile si ce-o mai fi pe acolo.

Bafta si ciocane tari!

  • Like 1
Link spre comentariu

0756411138

 

Locatia In Galata, iti cere sa ajungi la o brutarie, dupa care te ghideaza la telefon(destul de prost).M-a intampinat colega ei, o tipa supraponderala, invelita intr-un prosop, proaspat iesita din dus. Eram pregatit sa plec , dar apare colega ei , ma invita sa iau loc sa discutam. Imi comunica ca e pe stop si face doar oral, crezand ca o voi alege pe colega ei. Aleg oral 80 ron/nr la care colega ei intervine: ea nu accepta CIM ! da ,si? te asteptai sa te aleg pe tine?

Oral neprotejat, patetic, complimente aduse dimensiunii , 'ca prietenul ei il are cam atat,deci sigur tu ai 21cm '

Mica de statura 150-160cm, varsta 22, sanii normali, fund nu chiar asa bombat , fatza simpatica, cu influente arabesti, dar sigur e **spam editat**itara.

par mediu-lung, bruneta, vestimentatie - blugi tricou

dantura -fara probleme evidente, mod de a vorbi si de a se purta cu clientul- bune.

Accepta OWO,Oral. Nu accepta CIM. Nota 7 la oral , GFE nota 8 pentru ca este placuta , comunicativa.

Locatie 5-6, am ramas incaltat ! Baie jalnica.

Eu nu revin, nu recomand.

  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...