Sari la conținut

0751945236


Postări Recomandate


  • Oras:Ia Si Fugi
  • Oras:Ia Si Fugi

Buna seara . Am gasit intr-un ziar local urmatorul anunt :

 

"BUNĂ! Sunt o fată frumoasă, stilată şi rafinată, fac fericit orice bărbat. Scumpule, vreau să facem tot, orice, dar în primul rând dragoste, nu sex reciprox. Pup! tel 0751945236."

 

Am sunat ( fetele lucreaza pana la ore tarzii ) , am cerut tarifele ( 100 nr , 150 h - toate protejat ) . Am ajuns repede , m-au indrumat foarte bine (in zona Moara de Foc) , am nimerit din prima si intru ... o duhoare de mancare ... fetele gateau . Ma uit la ele ... erau 2 brunete micute de statura , sani micuti si tari , una mai grasuta ( nu balena ) si una mai subtirica. Grasuta imi spune ca prietena ei e operara de piatra la rinichi ( sau ceva de genu ca oricum am vazut-o cand isi schimba bandajul ; oricum nu m-a interesat tipul interventiei medicale ) si nu va rezista mai mult de un numar ( eu spunand ca vreau sa stau o ora). Platesc , se dezbraca , nu arata dizgratios dar nici fotomodel , pune balonul , o suge bine vreo 3 min , o pun capra si termin . In concluzie merita o descarcare in miez de noapte ( m-am supraestimat putin si obosit fiind nu am mai avut chef sa stau o ora ) si , apropo , e o ora cu cate finalizari poti .

 

Note : Locatie : 7 ( din cauza mirosului din toata casa de prajeala ) , GFE - 7 ( destul de comunicativa si primitoare ) , Oral - 7 ( strange bine din buze cand suge dar mai foloseste manuta ) , Normal - 8 ( stramta dar nu se umezeste repede ), Igiena - 9 ( are putina acnee sau ceva de genu ), Fizic - 7 ( putin mica de statura ~1,55 m , putina burta , fani micuti dar tari , cur bombat , putin lata in solduri ). Nu e de ignorat oferta si e buna de tinut in vremuri de criza .

 

PS. Pe colega ei o stiu de undeva .. o iert seara asta da as rupe putin patul cu ea cand isi revine in forma . Pe ea voiam sa o iau da na ...

 

O seara maxima si sper ca am completat bine recenzia si ca va fi utila unora.

  • Like 6
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...