Sari la conținut

senzatii tari


Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

 

Buna , ma numesc Nicole si sunt dornica sa traiesc cele mai tari senzatii alaturi de tine.. Sunt blonda , voluptoasa , potrivita pentru tine sau prietenii tai dornici. Daca doresti sa ma cunosti mai mult te astept . Ofer tot ce isi doreste clientul . Singura mea pretentie ; eu aleg barbatul cu care doresc o noapte de nebunie sau mai multe Ofer discretie , intimitate , curatenie Acelasi lucru il doresc si de la voi Te astept Dornica de sex si multe alte jocuri la locul potrivit :):* Daca ma doresti ma poti contacta in privat si ne stabilim locul si ora Te pup Daca doresti sa imi afli nr-ul...contacteaza-ma !;)

 

0777700077

Link spre comentariu

e o tipa pe care poti avia destul de usor. doar ca  in oradea 100% nu presteaza dupa anunturi. o pus altcineva din razbunare pe ea(pozele sunt luate de pe fb de aia se vad asa taiate...) stiu pt ca o cunosc!e din apropiere max 50km de oradea.afara sunt sigur ca a lucrat.daca umblati prin cluburi de manele aveti sanse da dati de ea. acolo daca incercati.spor la treaba :hihat

  • Like 1
Link spre comentariu

Mi foarte cunsocuta din vedere, dar poate o confund doar. O cheama cumva P... ?  Daca da, mai avea o prietena bruneta, mai silueta cu care umbla foarte des; "accesibila" si ea( bifata odata ),tot de la ea din sat, dar disparuta  de o vreme.  Aveti ceva info ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...