Sari la conținut

Adorabila blonda lux


Postări Recomandate

  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salutare

Dupa cum am promis iata detaliile privind vizita facuta la titulara topicului. Am sunat-o de mai multe ori pe acest numar 0752995845 si in sfarsit astazi am reusit sa ajung la ea. Locuieste cu o colega alta decat cea din pozele de mai sus, asta fiind de etnie 100%. Nici nu am intrebat detalii despre serviciile colegei sale nefiind pe placul meu. M.a intrebat la care raman si bineinteles cu ea. Domnisoara este blonda , inalta , parul lung natural ,avea inclusiv gene false, vopsita la buze cu un rosu foarte strident ca ma gandeam ca daca ma pupa undeva sa nu ramana urme sa duc acasa. Pozele ii apartin si sunt facute in locatie. Mi-a comunicat pretul de 100 de lei pentru o finalizare. 

Am mers la baie sa ma improspatez, am gasit doar un singur prosop aproape ud eu folosind batista pentru ca imi era jena sa ma sterg cu acel prosop.  Locatia nu este ceva super nici nu straluceste o mare curatenie. Mi-a aratat camera unde m-a poftit sa ma fac comod. Oricum eu abia asteptam sa o vad intinsa pe pat pe blonda. Dupa ce m-am dezbracat s-a intins pe pat si ea fiind dezbracata doar sutien si chilotei.  Am inceput cu pupaturi de la gat in jos pana spre chilotei si am rugat-o sa le dea jos. Apoi continuat la pupaturi ca ai ce pupa cat e de inalta :) ca imi aminteam fix de Amelia pupand-o. Sanii sunt mici ca sa folosesc un etalon ca si al lui Ingerasha dar sfarcurile sunt mai inchise putin la culoare. Mirosea a curat chiar daca nu a facut dus inaintea mea. I-am cerut voie daca pot sa continui cu limbute si la pasarica.. raspuns afirmativ, nu pare sa-i fi placut foarte mult desi am intrebat-o sa nu o intep cu barba. Nu geme nici nu ridica din fund.. se uita la tavan cred ca. Nu avea nici muzica sa inveseleasca atmosfera, ma concentram la pasarica si atat, eu deja fiind in erectia maxima si abia asteptam sa i-o bag. Pasarica era curata fara mirosuri, epilata de vreo cateva zile. Fiind grabit i-am dat si ei ocazia sa imi faca un oral.. montat prezervativ. Oralul nu e monoton are schimbari de ritm, destul de adanc, dar fara alte mangaieri sau limbute la oo. Nu era ajutat cu mana, doar tinea cu mana, fara deep. Am oprit-o sa continuam cu normal, ales de mine, sa stea ea deasupra unde se misca foarte bine. Pozitie in care dupa 3 minute am terminat, ea continuand miscarile si dupa ce am terminat.

Mi-a luat prezervativul, mi-a dat servetele umede si s-a sters si ea dar s-a imbracat din nou fara sa mearga la dus (posibil sa fi mers dupa aia dar sa imbracat ca sa ma conduca). Cadoul a fost 100 de lei dati la final dupa ce m-am imbracat. Apoi mi-am luat ramas bun de la ea si i-am spus ca am sa mai revin. Si iata notele:

 

Locatie: 7 - datorita lipsei de prosop curat din baie

Atitudine: 9 - este vorbareata, si pare prietenoasa 

Aspect: 9 - ca imi place ca e blonda si slim si are corp ingrijit, fara burtica. Intorci capul dupa ea pe strada.

Oral: 8 - pentru ca e protejat (sunt curios la urmatoarea vizita, daca aici am punctat bine)

Normal: 10 - pentru ca se misca bine (sunt curios la alte pozitii cum se misca)

GFE: 6 - ca nu te alinta, nu pupat pe gura.

Cadou 100 de lei

 

De recomandat? Sigur ca DA.

  • Like 16
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...