Sari la conținut

Recenziile lui Pisicuts


Postări Recomandate

  • Telefon: -
  • Oras:Oradea
  • Telefon: -
  • Oras:Oradea

pisicuts

 

   Este un bărbat alături de care am avut parte de 2 experiențe foarte plăcute :innocent  .

   Prima lui vizită a avut parte într-o seară în februarie.... aveam emoții destul de mari și astfel că eram puțin stângace :D.  Pentru a ne destinde putin am socializat la o țigară, mi-a oferit cadoul  apoi el a mers să facă un duș. L-am așteptat în cameră, nerăbdătoare să mă joc cu el :girly , am început să ne sărutăm ca doi amanți apoi l-am sărutat pe gât, pe piept până am ajuns la soldățel :blush:  .... i-am oferit un oral timp în care el se juca cu păsărica mea. Nu am mai rezistat mult doream să îl simt astfel că i-am pus prezervativul și ne-am lăsat duși de val pe culmile plăcerii.

   Următoarea vizită a fost în septembrie, la o oră destul de târzie, eu nu aveam somn iar el văzându-mă online mi-a trimis un PM.  Nu am stat pe gânduri, abia așteptam să mă joc cu el astfel că nu a durat mult și a venit, de data acesta emoțiile erau mai puține cu atât mai bine pentru că puteam să mă dezlănțui :D. De data acesta a stat o oră timp în care m-a răsfățat ca un amant :blushing2 și acum mă trec fiorii când îmi amintesc :girly .

 

Și acum notele :D

Aspect : 9

Atitudine: 10

BFE (boyfriend experience): 10 

Igienă: 10

Dimensiuni: confidențial  :refoz

Nota  de final: 9,5

 

Recomand  :girly

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Eram la a doua vizita la Oradea, gasca de acolo oferind un minunat prilej de a mai iesi , de a te mai distra, asa ca am profitat de doua ori de ospitalitatea lor ( :* pe toti)

 A doua oara a mers pt ziua de nastere a cuiva, dar  stiam ca e si Pisic musafirul orasului, si la fel de bine stiam si ca-i cam plac femeile cu forme mai generoase, deci am dedus eu ca ar fi posibil sa treaca pe la mine.

Cu toate astea nu mi-am dat seama ca e el cand s-a  prezentat x (se pomenea pe forum pe ici-colo), stiam si varsta, si cu toate ca mi-a trecut prin minte ca ar putea fi el, asa de bine a jucat rolul scapatului de la birou si care se grabeste inapoi la munca incat mi-am zis ca ma insel.

Si asa am ramas, pana la sfarsitul primului numar, cand mi-a zis sa o salutam pe Lara  daca tot eram pe la ea (pisic avea deja o recenzie la ea)

Ok, stam noi un pic la taclale in trei , vad ca-si cam zambesc asa strengareste, apoi ma intreaba daca vreau sa stiu care e nickul lui pe forum, zic daca doreste poate sa-mi spuna. Si ghiciti ce: s-a prezentat Bambucha :slap2 :laugh2  (ca si in recenzia Larei)

No, atunci am stiut cine e, si am ras zicand, pai tocmai nickul lui Bambucha l-ai ales? e probabil ultima persoana de pe forum care m-ar vizita :laugh2 :laugh2

Mi s-a parut tinerel :) (bine fata de mine chiar e), nu isi arata deloc varsta, a fost mai retinut la inceput cu mine, apoi s-a destins, la sfarsit eram ca doi amici, complici :) Aici nu pot da nota, a fost ceva inedit, eu fiind foarte curioasa de culisele forumului , si evident l-am intrebat daca chiar ii plac manelele, stiind ca mai demult punea si clipuri rock :laugh2

Dus a facut inainte, desi atunci nimerisem chiar in perioada cand in aceea zona nu era apa calda, asa ca amandoi am facut dus rece :laugh2  , deci 10 la acest capitol :)

Ce am remarcat este, ca e foarte atent, imi adusese tigarile fara sa cer asta, o bila alba mare aici :)

La recenziile baietilor intotdeauna partea cu actiunea e ceea mai dificila. Imi amintesc ca e mare fan oral, si nu face fite cum si ce sa-i faci, am avut senzatia ca-i placea orice truc bagam din repertoriu, si mie imi plac barbatii care-s sensibili si reactioneaza la stimuli cum trebuie :)

In ziua aceea mi s-a parut un pic lenes, Asa ca dupa o finalizare cu cim al doilea numar din ce-mi amintesc eu a fost lady on top, dar poate nu-mi mai amintesc bine :laugh2 Deci pt ca a apreciat ce-i faceam si simteam asta, minus un punct pt ca in ziua aceea era un pic lenes, 9 :)

Dimensiuni? no, nu se face de rusine :P Altadata imi iau cu mine centimetrul :)

De recomandat, normal ca recomand, cine nu e curioasa sa vada cine e pisicul? Oricum, ca si client e corect, nu profita de statutul de pe forum.

  • Like 23
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...