Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

si eu am trecut pe la ea o data si mi-a lasat o impresie foarte buna, avea un fizic impresionant, aveai pe ce pune mana cum se zice...pacat ca s-a retras...

ps: cand ne dai si noua facebook-ul ei s-o vedem maritata ? ;)

Salut curvar ucenic ,mi am facut cont aici sa ti raspund .numele ei nu este nici katy nici laura dar din motive intemeiate nu pot sa l dazvalui. Fata a facut o scoala de asistente medicale ultima oara àm vazuto la spitalul de urgenta in urma cu un an avea niste examene.ce mai stiu eu este ca s a despartit de prietenul ei cu care traia de cativa ani in sabareni .acum are pe altcineva cred ca s a si maritat ca am vazut poze p facebook.asa ca nu mai presteaza.
S a mai maritat o escorta.... nu te supara p mine dar nu pot sa ti dezvalui identitatea fetei . Cred ca ti am fost de ajutor .ps cred ca nu esti indragostit de ea .numai bine.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

pai fa-ne si noua un bine si convinge-o tu sa revina daca tot sunteti prieteni  :) , sau da-mi adresa ei de facebook pe adresa mea de mail [email protected] si vorbesc eu cu ea :)

Asta ar insemna sa va dezvalui numele ei real!!!!!!!!! Nu pot. Destul m a certat domsoara Cassy ca am dat atatea explicatii.poate se plictiseste de maritat si revine , cine stie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...