Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Salut confutarimea activa!

Zilele trecute fiind in zona pe Stefan cel Mare, mi-am spus sa punctez si eu la Karina daca e posibil.

Zis si facut, sunat fata, facut programare, ajuns la Spring Time de unde am fost ghidat de Karina catre locatia exacta. Confirm nr. de tel. din titlu.

Ajuns in apartament, am facut cunostinta cu fata si am primit pahar de apa rece pentru revigorare dupa canicula de afara.

Locatia e ok in mare, cu mici minusuri pentru baia cu cada mica de dus + perdea cu care eu personal nu prea ma inteleg si pentru aerul putin inchis din sufragerie unde fata fumeaza de obicei cred.

Fata (Karina), dragutica si pare destul de orientata catre client, insa mai are de invatat cateva chestii esentiale in opinia mea. Aspect ok, talie medie, estimez un 1.65 inaltime fara tocuri si aproximativ 52-53 kg, simpatica la fata insa un machiaj fin ar ajuta-o mai mult. Corpul este binisor proportionat, picioare destul de zvelte, fund bombat, talie frumusica, sani marimea 2 estimez eu, tari si neloviti de gravitatie lu' nenea Newton. Dantura pare ok de asemenea, cel putin din ce am reusit eu sa observ. Confirm si tatuajele din poze...acele stelute...ninja :P.

Am primit prosop curat, insa de marimea unei batiste mai mari asa, evident total insuficient pentru un animal ca mine. Fata s-a scuzat oarecum timid ca prosoapele mari erau toate la spalat. Tz tz tz....ce ghinion am eu.

Am tras un dus rapid si sumar, nitel amuzat si enervat de cadita mica si de perdeaua care nu vroia sub nici un chip sa se aseze etans in jurul ei. Am gasit gel de dus masculin, insa am preferat unul de dama si m-am servit cu putin din el, pentru ca mirosul era mai neutru.

Revenind de la dus, am fost poftit in dormitor, care este propice amenajat pentru a face cunostinta cucului cu pupaza :D Dormitorul mi-a placut, este mult mai ok decat restul apartamentului....parerea mea.

Si de aici incepe lucrarea: fata accepta FK, mangaieri chestii de GFE si studiu reciproc, un pic mai reticenta la inceput, insa pe masura ce isi da seama de ce fel de partener are in fata, evolueaza spre bine. Au urmat sarutari pe corp si usurel usurel, Karina s-a imprietenit cu Ciocanel si s-a mufat la el cu pofta. Oral bunicel dupa parerea mea, executat cu atentie si pe zonele adicente si cu destula maiestrie, insa e loc de mult mai bine. Am trecut la un normal foarte ok apoi, cu schimb de pozitii, cu implicare si feeling din partea Karinei, fapt care m-a bucurat atat de tare incat in 5-6 minute maxim am finalizat in balon.

Curatat organul, echipat, decartat fetei 100 de feline aclimatizate in Ro (lei) si am fugit inapoi la scarbiciu. Eu am apreciat faptul ca nu m-a taxat inca de cand am intrat pe usa, un mare plus pentru asta, probabil simte tipul de mascul pe care-l are in fata si eu i-am prezentat incredere.

Juriul meu personal delibereaza:

Locatie: 8 (dormitorul e foarte ok, insa sufrageria si mai ales baia lasa putin de dorit).

Aspectul fetei: 8 (dragutica, ok proportionata, insa nu e ceva wow, niste vizite la salonul de infrumusetare poate ar ajuta-o un pic)

GFE: 8 (incearca sa se faca placuta, socializeaza oarecum relaxat si placut, accepta FK si mangaieri, insa cel putin FK-ul n-a fost tocmai pe gustul meu, cred ca e chestie de potriveala)

Igiena: locatie 8, fata 9 ( am sesizat un lubrifiant pe care Karina si-l aplicase jos cat timp eu am fost la dus, chestie care m-a deranjat putin, insa nasul meu de vulpoi n-a detectat mirosuri neplacute )

Oral: 8 (tehnica ok, atentie pe zonele invecinate, DT aproape reusit, insa e loc de mai bine, CIM-ul costa extra 50 ron)

Normal: 9 (e posibil sa fie de 10 insa a fost prea putin ce am testat eu)

Anal: N/A (nu face)

Accepta si cunni si probabil si alte chestii de care n-am intrebat , eu nefiind fetisist din fire :).

Halatul e 100 o proba sau 200 doua probe timp de o ora + 50 bonus de CIM.

Overall eu zic ca merita vizitata, insa eu nu sunt convins daca mai revin sau nu, oricum fata are potential de mai bine.

E foarte tarziu si sunt extrem de obosit dupa o zi foarte grea, asa ca daca am omis ceva sau vreti mai multe detalii, va stau la dispozitie.

Bafta si ciocane tari!

 

@simplemax05 In ce garsoniera ai fost tu frate ca e apartament cu 2 camere toata ziua....si noaptea. Ne poti lumina cu 2-3 detalii din locatie ? De preferat din dormitor.

  • Like 4
Link spre comentariu

Salut :)

 

Da , am gresit eu la faza cu garsoniera. Cum intrii pe usa e un fel de open=space , livingul cu holul. Detalii despre dormitor..... imi aduc aminte ca predomina rosul , se intra din living (ap semi-decomandat). Alte detalii : in fata usii la intrare ap. are gresie pe o suprafata mica apoi se face trecerea la parchet, in dreapta livingului este o zona acoperita cu o panza, folie sau asa ceva..... . Altceva nu mai retin ca am stat doar 1 finalizare- destul de putin. Ideea este ca mie nu mi-a placut locatia in comparatie cu altele.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Domnilor,asa cum am promis am revenit pe Stefan cel Mare si nu pentru un meci ci pentru o noua intalnire cu o escorta de top in opinia mea. Locatia cunoscuta,la fel de curata si prietenoasa...fata ma astepta intr-o tinuta foarte sexy,m-a luat in brate si m-a sarutat dupa care mi-a oferit ceva de baut...am facut un dus si apoi m-a condus in dormitor unde mi-am amintit imediat momentele "tari" din prima intalnire...Karina se implica maxim zic eu (probabil si in functie de cum o tratam si noi)FK timid dar atat de placut si afrodisiac....raman la prima impresie si asupra oralului,unul foarte bun cu DT si multa atentie,fara manute si mai ales fara dintisori...cum era destul de tarziu am ramas doar pt o finalizare asa ca am trecut la normal mai intai cu ea deasupra iar apoi am trecut la spatele ei si nu doar ca am admirat privelistea si tatuajul proaspat dar am si terminat "ajutat" de niste contre mult prea perverse pentru puterea mea de concentrare... Asadar,o fata respectuoasa,zambitoare si foarte sexy...Nu mi-o luati in nume de rau dar o sa ii acord 10 pe linie de data asta,va spun sincer ca nu am mai cercetat anunturile,am gasit tot ce mi-am dorit la Karina ORAL10 NORMAL10 LOCATIE 10 Ca si prima data imi cer scuze daca nu e o recenzie prea completa,sant la inceput. 1fin 100roni fara pic de regret!si o sa revin cu siguranta!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare confratilor,

 

Karina -0728497663 Studiind recenziile referitoare la domnisoara si minat de curiozitate am sunat-o pentru a stabili o intilnire .

Inca de la telefon m-a fascinat , vorbeste frumos ,coerent si cu un ton prietenos, mi-a dat detaliile despre locatiei si serviciile oferite ( oral , normal ,CIM functie de pret si igiena personala,FK )foarte clar ,are acel '' vino-n coa '' atit de necesar pentru a te determina sa o vizitezi. In urma discutiei telefonice am plecat spre ea cu un sentiment ca totul va decurge minunat lucru ce s-a si intimplat. Intilnirea a fost programata ieri pentru ora 19.30 si respectata ,un plus pentru corectitudine.

Locatia este pe Stefan Cel Mare la parter este Springtime-ul, am ajuns la locul indicat si-am revenit cu telefonul, m-a indrumat la intrarea care este prin spatele blocului ,blocul este vechi ,cam de mult nerenovat dar mergem sa futem nu sa evaluam imobilele din Bucuresti.Apartamentul este la ultimul etaj dar liftul urca cu un etaj mai jos. Este un apartament semidecomandat de 2 cam. micut dar cochet aranjat .

Ajuns la usa apartamentului , domnisoara imi deschide semiascunsa dupa usa , imaginea de pustoaica frumoasa si tinara din fotografi o recunosc si sunt incintat de realitatea fotografiilor(m-a asteptat in tinuta sexi cu imprimeu de leopard ) , intru in apartament facem cunostinta ne pupam finut , ma invita pe fotoliu ,ma intreba daca doresc ceva de baut apa, cola etc. accept un pahar de apa plata rece si incepem o mica discutie in timp ce ne savuram din ochi .

Printre cele discutate recapitulam si serviciile discutate la telefon care raman neschimbate , ne mai pupacim un pic si optez pentru varianta de o finalizare cu posibilitate de prelungire in cazul in care constatam ca lucrurile vor decurge dupa asteptari . Un mare plus pentru domnisoara , ma intrebat ce imi doresc cum imi place sa decurga intilnirea , i-am spus ca vreau sa cred ca fac dragoste cu iubita mea si sincer asa a si fost. Fata este foarte naturala si dezinvolta zimbeste ,te saruta , te face sa te simti bine ,are o atitudine GFE de nota 10 + . Am primit apoi un prosp curat mirosind a proaspat spalat si am mers la dus .Baia si ea mica curata ,cu cada de dus si cu perdea ,unde se gasesc 2-3 geluri de dus barbatesti de buna calitate si neprelungite cu apa .

Dupa dusul scurt ,deoarece venisem pregatit , am fost asteptat de domnisoara care m-a luat de mina si m-a condus in dormitor .Dormitorul luminat discret,foarte curat, totul rosu, odorizant de camera cu un miros placut , pat MARE, lenjerie curata, si muzica erotic-ambientala M-a intins pe spate si ma lasat sa o privesc cum isi da jos foarte lasciv accesoriile , apoi s-a asezat peste mine si a inceput sa ma sarute, FK de nota 10+, usor cu buzele si foarte finut cu limba , a continuat cu un masaj usor cu sanii pe corpul meu de sus in jos pina la obiectul principal care a beneficiat de o atentie sporita sarutat ,lins,supt si inghitit intru-un deep lent, perfect si neprotejat . Incintat de asa tratament am testat si un 69 prelungit la care fata a reactionat printr-o lubrefiere naturala cu gemete si tremurici, apropo nu agreeaza degetele inauntrul ei, ci numai limba . Pussyca fetei (am botezato impreuna deoarece este foarte mica ,are labiile si clitorisul foarte mici si fine) perfect epilata si curata cu un miros fin de parfum ,precum si sanii frumosi deloc lasati cu sfarcuri frumoase si excitabile au fost desfatati ,sarutati ,supti si rontzaiti ,lucru ce pare ai face placere. Toate aceste delicii au culminat cu aplicarea prezervativului si continuat cu normalul cu fata intinsa pe pat cu fata in jos cu mijlocul cambrat si eu deasupra calare , intarit de oralul deep. de care beneficasem am prestat pina la capitularea in prezervativ ,ajutat si de miscarile din bazin si contrele Karinei care este prezenta si activa tot timpul . Ne-au fost necesare citeva minute bune pentru a ne revenii si a putea merge la dus . In aceasta pauza de relaxare am stat imbratisati si ne-am sarutat . Toata actiunea s-a derulat pe parcursul a 50 de minute dupa aceea a urmat dusurile de rigoare (din pacate separate ) ,alte imbratisari si sarutari si discutii la un pahar de apa . Sincer nu ne puteam dezlipii unul de altul .Karina este o fata foarte lipicioasa , tandra si comunicativa .

La plecare ne-am sarutat si mi-a spus ca in curand va mai avea o colega si o alta locatie . Am plecat foarte multumit si voi reveni sigur cit de curind.

Concluzia finala este ca mie mi-a placut Karina si o recomand cu incredere !

Note : In cuprinsul recenziei am punctat cite ceva, dar ca nota finala din punctul meu de vedere merita 10 fara retineri .

-Pretul este 100 lei fin fara Cim, 150 cu CIM si 200 h cu CIM oral , normal 2 finalizari.

-Programul de lucru : Scuze asta nu am mai intrebat .

 

'' Futi nu futi , vremea .... trece ! ''

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

-Pretul este 100 lei fin fara Cim, 150 cu CIM si 200 h cu CIM oral , normal 2 finalizari.

-Programul de lucru : Scuze asta nu am mai intrebat .

 

 

Atentie ca induci lumea in eroare, 200 ron/ora fara CIM, CIM-ul se plateste separat.

Cel mai bine ne poate confirma titulara thread-ului.

Karina, ai legatura! :)

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tariful este 100 lei finalizarea + 50 lei pentru finalizare orala. Ora este 200 lei si nu se plateste nimic extra. Intr-o ora sunt incluse 2 finalizari, finalizare orala...etc. Toate serviciile ce le prestez si sunt deja stiute. O seara buna!!! Va :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

Uhm, inseamna ca ori am auzit eu in alte gauri decat in urechi, ori te-ai exprimat tu gresit cand am discutat acest lucru. In fine, sa trecem peste asta, o sa incerc sa merg mai prost imbracat la fete de acum incolo :slap2

@nxxd imi fac mea culpa, eu am inteles total altceva de la Karina cand am vizitat-o.

Multumesc de confirmare!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Scuza-ma Ciocan dar chiar nu cred ca ti-am spus asta. Acestea sunt tarifele mele si modul de tarifare pentru toata lumea. Nu conteaza daca esti mai bine sau mai prost imbracat. Plus de asta, detaliile le dau la telefon si nu intreb ce marca au hainele de pe tine. Scuzele de rigoare daca m-am exprimat eu gresit (desii nu cred). :kiss3

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

 

 

@Ciocan ,pretul serviciilor prestate de Karina au fost mentionate si de alti confrati care au vizitat-o idem cu ce am postat si eu , oricum Karina a clarificat lucrurile si chiar nu are nici o importanta cu ce haine esti imbracat cind mergi la Karina , din cit am reusit eu sa o cunosc in urma vizitei Karina , are un alt sistem de valori , ne clasifica dupa comportament ,igiena si repectul pe care il acordam.

Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0

Buenos dias a todos!

 

 

Astazi va voi povesti despre noua mea escapada din incinta arenei Camp Nou. Este vorba de o intalnire fierbinte cu Karina, o pustoaica draguta in varsta de 25 de anisori (eu i-am zis ca nu-i dau mai mult de 19-20 cand am vazut-o), pe care am ales-o datorita recenziilor dvs si mai ales ca-mi doream o noua eleva cu care sa-mi petrec momente fierbinti, chiar in salonul special amenajat in incinta arenei Camp Nou :D

 

Cum stateam ieri la o bere cu cativa dintre colegii mei Xavi, Iniesta, Dani Alves, David Villa si evident Messi, micutul meu musculos :P ma bate gandul sa petrec ziua urmatoare intr-un mod placut (mai ales ca Pique a absentat de la bere, pe motiv ca-i canta Shakirei o melodie populara Waka Waka estas loca loca hey hey :))))))))))))))). Pun mana pe telefon in dimineata asta si o sun pe Karina. Cu o voce draguta, de adolescenta imi raspunde si-mi prezinta frumos ceea ce avea sa ne astepte si pe mine sip e Messi!! Stabilim intalnirea pentru ora 13 (cu sunat la 12:30 pentru confirmare). Imbracat elegant (evident in tricoul cu Barcelona), pornesc spre noua ei locatie despre care ne-a spus intr-o postare anterioara, mai exact, Pta Alba-Iulia, chiar in blocul cu CEC-ul. Nici nu ajung bine acolo ca deja vazui niste priviri atintite spre mine de la diverse persoane ce se plimbau sau stateau pe bancile din fata CEC-ului. Oi fi zis ca-s fani Barcelona si vor autografe de la antrenor :P. Chiar m-a abordat un domn pe acolo, intrebandu-ma daca astept pe cineva. “Da astept pe cineva” Face el: “Asteptati pe cineva cu masina ?” “Aaaa nu, nu-s cu masina”. Eiii si suna telefonul: era Karina care coborase (imbracata intr-un tricou si pantaloni ff scurti, totul de culoare roz) sa ma ia de jos spre cuibusorul de nebunii. Facem noi frumos cunostinta, ma prezint si imediat ce am urcat in lift, am inceput sa ne sarutam pasional, cu mangaieri si imbratisari ca intre doi adolescenti (Messi a uitat de fobia cu lifturile si a dat semne de trezire)!!! A inceput totul asa cum imi place mie si asta ptr ca se stie, ador fetele lipicioase si pupacioase!! Cred ca am reusit sa facem un click foarte bun, mai ales ca-si doreste s-o mai revizitez cu mare placere, oricand!

 

In tot timpul asta am schimbat si cateva vorbe si zambete drept pentru care, credeti-ma ca reusiti sa va aduceti aminte de vremurile din liceu!!

 

Karina e o fata miniona, asa cum o vedeti si in poze, cam pana in 1,70 inaltime, zambareata, are sanii medii si frumosi, buni de sarutat cu pasiune, funduletul apetisant si dornic de rasfatz, junioara cea mica foarte ingrijita si curate si pasionala cu stimabilul Messi!!

 

Locatia este un apartament cu 3 camere, daca nu ma insel, (livingul fiind foarte mare ca suprafata si avand un minibar), mobila de culoare argintie. Baia ingrijita si curata, prosoape la indemana, geluri de dus. Ii spun ca optez pentru varianta cu o finalizare (eventual cu CIM, depinde de moment) si ma bag la un dus cald, dupa care ma roaga s-o astept 1 minut sa faca si ea un dus si sa o astept in camera unde se vor petrece ostilitatile. Imediat ce intra in camera se aseaza direct la mine in brate si incepe sa ma sarute cu o pasiune rar intalnita (nici macar cu fostele prietene n-am prea avut parte de asa GFE cum am tot avut cu majoritatea fetelor de aici). In tot timpul asta, Messi vrea sa faca cunostinta cu Karina si cu junioara ei :D “Buna Messi, eu sunt Karina, incantata sa te cunosc si sunt sigura ca la fel de bucuroasa o sa fie si junioara mea sa te cunoasca!!”

 

Si incepe actiunea de pe Camp nou: sarutarile Karinei pe tot corpul se indreapta spre voinicul meu neastamparat si dornic de rasfat din partea Karinei. “Dle antrenor, ce tactica abordam astazi ? Il punem pe Messi in aparare sau in atac ?” “Pai cred ca intai vrea sa stea in aparare, sa fie incitat si starnit pentru fazele de atac :P” Dios mio, si incep saruturile in zonele adiacente (adica pe flancul stang si flancul drept), DT reusit, desi Karina mi-a atras atentia ca prea i se potriveste lui Messi sa-i zic “ala micu”. Cat e el de musculos si voinic, iar era sa ma trezesc cu el disparut in gurita Karinei. Junioara cea mica imi facea semn ca vrea si ea sa fie sarutata si ma conformez, rasfatand-o cu binecunoscutul brand Guardiola pussy-licker. Pur si simplu s-a umezit usor si abia astepta schimbarea tactica!! Si vine momentul atacului: voinicul primeste caciulita din partea Karinei si incepem normalul. Junioara il primeste cu caldura pe Messi si incep miscarile :D Schimbam pozitia si trecem la faultul pe la spate (completat cu sarutari si imbratisari) dupa care, antrenorul trece deasupra elevei si se aplica tactica atacului pe centru!.Cum voinicul da semne ca nu mai rezista, continuam cu un 69 impecabil (pe care nu-l mai incercasem de ceva vreme) si oralul oferit de eleva mea a continuat in aceeasi nota foarte mare. Pur si simplu, dupa ce ne-am mai sarutat de cateva ori, l-am ajutat si eu putin pe voinic sa termine si cand sa reusesc CIM-ul, dau ditamai rateul L((((((( evident din vina mea!! Termin exploziv chiar pe corpul meu, gurita Karinei, nemaireusind sa guste crema de vanilie eliberata de Messi (aici am fost eu nitel neglijent in miscari, dar ma revansez data viitoare!!). Mi-a oferit servetele umede ca sa ma sterg, mi-a oferit si un pahar de suc, timp in care am mai schimbat cateva vorbe iar dupa ce m-am imbracat de plecare, mi-a facut cunostinta si cu colega ei, careia i s-a deschis topicul “Aparitie noua” la forumul de orientare si consiliere, de catre confratele @pisicuts. Numele ei este Adela, cred ca este cam de-o seama cu Karina, inaltimea pe la 1,60 - 1,65 (este cea din pozele postate de @pisicuts) si se pare ca este noua in bransa. Surpriza frumoasa este ca o s-o vizitez chiar maine seara si o sa-i fac si recenzie, drept pentru care, banuiesc ca o sa-I deschidem si un topic separat. Toata distractia a durat cam 40-50 de min fara sa se uite pe ceas insa m-a intrebat de la inceput ce varianta prefer ca sa nu iasa incurcaturi la programari. Eu am platit 100 de ron ptr prima varianta. Data viitoare voi merge ptr varianta cu CIM!!

 

Preturile si meniul sunt cele pe care le stiti (valabile si ptr Adela): 100 ron/ 1 fin, 150 ron 1 fin + CIM

 

Ei si acum, sa dam notele. Dl antrenor ofera urmatoarele note:

 

 

Aspect fizic: 10 (funduletul apetisant, picioarele frumoase, zambetul de adolescenta)

Locatie: 10

Oral: 10 ++ (un oral de vis, zonele adiacente luate in primire, insa imi acord eu un mic mic minus pentru acea neglijenta cu care am ratat CIM-ul si pentru care ma voi revansa data viitoare)

Anal: Nu stiu daca face (nici nu e vreo mare pasiune ptr mine)

Normal: 10++ (cu implicare, se uda natural, a avut si orgasm, FK intens si intretinut)

GFE si FK: 10 ++ (prietenoasa, pupacioasa, lipicioasa, sociabila)

 

Karina, tine-o tot asa si crede-ma ca o sa ai mult succes si intalniri reusite!! M-am simtit foarte bine cu tine si-ti multumesc!!

 

Fratilor, o recomand cu multa caldura si voi reveni la ea pentru revansa promisa :D

 

Bafta tuturor si ciocane tari!!!

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata

Stimabile Guardiola zis si Josep, e momentul sa schimb ori numele ori tricoul. Eventual sa iti zici Vilanova. Acum inteleg ca din cauza ta am asteptat eu atata vineri. Tu erai ala cu tricoul Barcei! Si te-ai intins la vorba neicusoruleeeee. Si eu fierbeam la umbra copertinei de la CEC. Dar peste toate astea iti sunt recunoscator ca ai ratat CIM-ul ca altfel il pupam pe Messi al tau in bot. Bun. Trecand peste mica introducere se subintelege sper ca vineri am punctat si eu la Karina dar spre deosebire de antemergatoru' meu am bifat o ora (si ceva :blushing2 ) ca prea era bine.

Deci vineri pe la 14 si ceva (din cauze ce nu le mai repet) sunt intampinat in fata blocului de Karina (inca nu merge interfonul si bine ca nu era nici portar) in aceeasi tinuta roz cu spatele acoperit de niste sireturi, sanii liberi de sutien si cred eu ca nici chilotei nu erau pe sub acei colanti scurti dar tot roz. Deja simteam furnicaturi in lift si admiram formele fetei. Frageda asa cam la 22-23 anisori apreciez eu, cam la 1,65cm si limite normale ale greutatii, poate doar cu soldurile putintel mai rotunjoare. Intram in acel mega living unde dupa bar ascunsa era colega ei (colega si de show-uri cica incendiare dea binelea) Andra sau Andrada (daca gresesc scuzati si voi varsta). Socializam la un pahar de apa rece si o tigara ea si apoi trecem la fapte, nu intainte de a ne dusa pe rand. Baie curata si dotata cu toate cele, prosop curat si parfumat aici nota maxima, la apartament deasemenea, mare spatios si curat, camera de lucru cu aer conditonat deci tot de 10 fara discutii (asta pt ca si bine pozitionat si nu ai probleme cu parcarea). Dupa reimprospatare ne reintalnim in camera iar aici Karina puncteaza un pare plus. Ma astepta in tinuta neagra din poze, pe pantofi cu toc inalti si fara chilotei (asta am constatat ulterior). Incepem sa ne sarutam patimas ca doi adolescenti. Mainile mele incep sa caute forme, rotunjimi, sfarcuri, scobituri umede. Ea raspunde cu aceeasi masura si patraulea incepe sa vibreze de bucurie. Rochia ei neagra devine inutila si aterizeaza pe parchet. o itind usor cu fata in sus si ii desfac picioarele pentru a o putea penetra cu limba. Prompt Karina raspunde la stimuli si incepe sa tremure si sa se umezeasca. Era clar ca ii placea si incepe sa dicteze ritmul si sa ma dirijeze spre locurile tainice si excitante. Dupa minute de munca obtin rezultatul dorit si observ acel tremur al picioarelor de care vorbea nenea Gogu. Ma lungesc langa ea in pat si ii mangai cu varful degetelor formele frumos proportionate ale corpului. Ma saruta patimas si aproape ca ma sufoca. Gura ei coboara usor spre patraulea cel nerabdator. Are o tehnica incitanta de oral. Zone invecintate sunt dezmierdate zgomotos si cu multa saliva. Cred ca ii place ce face. O asez deasupra mea sa ii pot privii piersicuta perfect epilata si umeda. La capatul celalalt senzatiile devin extreme si invariabil sfarsesc intr-un mare CIM. Karina isi continua treaba fara graba sau jena, sunat igienizat cu servetele umede in timp ce mintea mea deja zbura prin paradis. Waw, nota aproape maxima 9,5, depunctat doar pt lipsa DT dar parca nici nu i-am simtit lipsa. Sfarsiti si fericiti tolaniti unul langa celalalt incepem sa socializam. Ce este de retinut pt cei itneresanti este faptul ca atunci cand vrea devine nebuna sexual, este vorba de show-urile erotice cu prietena ei de apartament. Si asta este urmatorul target si bineinteles normalul la care nu am mai ajuns din cauza oralelor si timpului prea scurt pe care il antamasem. Deci la capitplul karina vor continua cu siguranta povestirile. Concluzii generale, o recomandare fara doar si poate pentru mutarea la top. Isi merita locul acolo cu prisosinta. GFE maxim, curatenie exemplara si un tarif corect de 200 pe ora. Bravo Karina! :bow

  • Like 9
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stire de ultima ora!!! :rtfm Mai important decat faptul ca s-a intors Basescu la Cotroceni!!!! :laugh2 Spre dezamagirea catorva membrii de pe acest forum, va anunt ca a mea coleguta iarasi s-a retras. De aceasta data decizia este definitiva si irevocabila. :laugh2 Posibil ca in curand sa lucrez cu o alta colega. POSIBIL...nimic concret. Va :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Saliu...

Aseara pe la ora 0 am ajuns cu inca 2 prieteni la fata.. fiind prin zona si cu chef de putin distractie ma uit pe nimfomane vad alba iulia... si le zic la baieti sa incercam totusi cate o finalizare de fiecare, zis si facut.

Ajungem in rond sun fata ne ghideaza, ajungem sus, putin speriata ca eram 3 la ora aia dar totusi ne primeste... putina conversatie si trecem la dush pe rand... prosoape mari curate... de locatie ce sa mai zic ca era super : nota 10+.

Am intrat cu fata in camera unde sunt numai oglinzi pe tot sifonierul, excitant :D cand te vezi in actiune... ma asez, incepe cu sarutari pe corp dupa care se lasa jos... AICI am avut parte de cel mai bun oral cu cea mai mare grija la imprejurimi si facut de nota 10+ cu toate ca nu am facut CIM nu ma pasioneaza foarte mult... supt bine umed si fara pic de dinti... tragea bine dupa care DT iar revenea ... super senzatia.

Trecem la normal misionar , gemete misto , capra si finalizat :D fericit ... rapid dar super

Acum notele

 

locatia - 10+

fata - 8 (are forme dar nu e plinuta)

oral - 10+ (din punctul meu de vedere cel mai bun)

Normal - 9 (geme misto)

fk - face insa eu nu am facut fiind plecat de ceva vreme de acasa si nu aveam nici guma la ora aia :D (doar sarutari pe gat sani ..)

anal - nu am intrebat

gfe - 9 o atitudine super OK

halatul a fost de 100 ron finalizarea

 

RECOMAND PT UN ORAL SUPER JMEKER!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator telegrafistull
Reputație: 0

Motto: O doamna adevarata este cea care poate face ca un barbat sa se comporte ca un gentleman…

 

Fiind sub influenta unei karme facile si simtind nevoia unui moment de relaxare, am hotarat sa apelez la serviciile uneia din escortele active pe distinsa noastra comunitate. Dupa lungi cautari, am lasat intuitia sa aleaga si am hotarat sa apelez la Karina.

Prima impresie: Dupa marcarea locatiei si stabilirea orei de intalnire, ajungand in fata usii, imi deschide Karina, imbracata in rochita neagra mulata, f. scurta, care lasa la vedere tatuajele de pe spate si picoarele zvelte, cu pantofiori cu toc, o prezenta agreabila, bruneta cu ochi migdalati si foarte expresivi, cu o privire usor melancolica ( mai tarziu am si aflat motivul), machiata discret si foarte naturala, m-a invitat in living la un pahar de cola si la o mica discutie de acomodare de 5-10 minute, pana se usuca prosoapele din uscator. Dupa mica discutie avuta, eu fiind la un capat al canapelei si ea la celalalt, o invit sa vina mai aproape de mine, sa o vad mai bine, cand s-a ridicat sa se apropie, rochita era trasa si am constata ca n-avea chiloti, dintre picioarele ei facandu-mi cu ochiul pasarica fina si epilata, exact in momentula ala am avut un click(dublu click), Karina asezandu-se direct in poala mea si am inceput sa ne sarutam delicat, explorandu-ne pe rand cu saruturi pe corp, iar eu gustand din sfarcurile excitabile ale numitei…

Actiunea: nemaiputand continua asa (déjà se ridicase tensiunea), o intreb pe Karina daca s-a uscat vreun prosop, ca eu ajungand la temperatura de functionare riscam sa nu mai ajung in dormitor, intelegand mesajul, mi-a zambit insinuant si s-a dus repede sa aduca un prosop, oferindu-mi si vederea unui cur bombat si f. apetisant, in treacat fie spus, n-am beneficiat de baia mare, avand niste probleme pe coloana, apa era oprita, nu am lasat asta sa ma indispuna, am folosit baia de serviciu, care dispune doar de o chiuveta mica, m-am igienizat rapid si m-am prezentat in fata inculpatei gata de “lucru”. Karina m-a luat de mana si m-a introdus in dormitor unde am inceput sa ne sarutam frenetic, pana cand a inceput sa se lase incet pana la zona de impact si a inceput un oral neprotejat la marginea patului de zile mari, cu saliva din plin, priviri porno, deepthroat in care ramanea asa timp de cateva secunde, cu atentie in zonele adiacente, care ma “electriza” pur si simplu cu limba si care a tinut, fara exagerare cam 10 minute cel putin, dupa care, la propunerea mea i-am propus sa punem prezervativul, eram foarte curios sa vad ce va urma… a urmat “doar” un misionar de cel mult 10 minute, in care s-a potivit ca sabia in teaca, Karina inlantuindu-ma pur si simplu cu mainile si picioarele si aducandu-ma intr-o stare de excitatie maxima, cum rar mi-a fost dat sa ajung si cu neescorte, intr-un final, n-am avut ce face si am finalizat, acompaniat de gemetele Karinei care imi tineau isonul. Dupa actiunea propriu-zisa, am revenit in living, m-am reimprospatat atat cat se putea in conditiile date, Karina cerandu-si scuze din nou pentru disconfort si am mai ramas putin de vorba ca sa imi revin dupa effort… simtind ca nu mai pot face fata si la nr. 2 am hotarat sa inchei. Am lasat cadoul de 100 de lei, la plecare, din nou pupaturi, eu cu mana la pasarica si pe cur, vreo 5 minute, de era cat p-aci sa ma intorc din usa s-o mai comit o data… pana la urma am reusit sa plec cu promisiunea ferma de a revenii…

Concluzii: locatia e f. buna dispunand de aer conditionat peste tot, n-am simtit disconfort termic, decat pe cel intern, cand am intrat in “detalii” cu d-soara… tin sa mentionez ca nu am fost nici o clipa grabit, intalnirea a durat cel putin o ora, cadoul lasat la sfarsitul intalnirii, o prezenta si o companie mai mult decat agreabila, o piele fina si catifelata, face tot posibilul ca partenerul sa se simta bine si sa fie multumit, eu unul, sigur, da’ sigur mai revin, multumesc Karina ca ai avut grija de un biet batran ruginit si supraponderal si m-ai facut sa ma simt ca la 25 de ani…

A, si notele:

Locatie: 9

Aspect fizic: 8 (nu e supermodel, dar poate ca asta-I confera farmecul irezistibil, sanii potriviti, buni de “jucat”)

Aspectul fetei: 10 (mi s-a parut f. draguta, ochii superbi)

GFE: 10 (maxim)

Servicii: Oral 10 ( OWO, CIM, CIF)

Normal 10

Anal: nu presteaza (inca, poate in viitorul apropiat?)

Daca recenzia pare subiectiva, s-ar putea sa fie, insa intalnirea cu Karina a fost una deosebita care a indeplinit toate conditiile pentru care ne ducem la escorte, am incheiat, multumesc… stima.

  • Like 6
Link spre comentariu

In sfarsit am ajuns si eu cu un pic de treaba prin bucuresti si binenteles n-am putut sa plec si sa nu gust putin din placerile carnale ale orasului, si am vizitat-o pe domnisoara Karina.

 

Locatia: Dupa mici neintelegeri din partea mea asupra locatiei,avand in vedere ca nu sunt din oras, am ajuns intr-un final. Este situata pe str alba iulia la Cec bank. O locatie de lux curata, ingrijita , sa nu uit de cele doua A.C. , prosop curat, gel de dus. Am remarcat de altfel patul extrem de mare ceea ce m-a placut impresionat.

 

Intampinarea a fost surprinzator de calda din partea Karinei care m-a asteptat imbracata in tinuta leopard din imaginile de pe prima pagina, binenteles ca foarte civilizata s-a prezentat si m-a poftit in living servindu-ma cu ceva rece. Avand in vedere caldura de afara chiar a fost binje primit. Binenteles nu am zabovit pe canapea foarte mult doar mi-a explicat serviciile si servit sucul.

 

Descrierea fetei: arata exact ca in pozele de pe prima pagina o fetita scumpa la vreo 23 de anisori, inaltime in jur de 1,65, 60kg, sani cam numarul 3 putin lasati dar nu deranjant, si fundulet mediu rotund cu carne tare si intaresc prin dezvaluirea ca este cea mai tare "carnita" pe care am pus mana mana acum.

 

Actiunea: a inceput cu saruturi calde si dulci din partea ei pe corp, eu am avut initiativa cu F.K, si bine a facut ca nu mi-am exprimat optiunea de la inceput. Saruta bestial, intretine sarutul, chiar ii place ceea ce face si se vede ca pune si putina pasiune in ceea ce face. Continuat cu un oral umed, adanc, incercari nereusite de deepthroat dar nu o depunctez ca s-a chinuit(sunt adept al deepthroat-ului) si binenteles trecut la normal care binenteles a fost exact asa cum trebuia pussy stramta, umezita natural, gemete la greu nu stiu dak false sau nu nu ma intereseaza dar al dracului de excitante, saruturi, schimbari de pozitii intr-un cuvant nemaipomenit. Terminat primul numar in caciulita binenteles a avut foarte mare grija de junior i-a dat fesu jos un pic de curatenie cu un servetel dupa aia dus. Am revenit in living unde am mai stat de vorba am ras glumit, am creat o atmosfera placuta ca intre 2 prieteni care nu sau mai vazut de mult si recupereaza timpul pierdut. La numarul 2 am intampinat ceva probleme cu oboseala si am cam chinuito pe Karina dar a mers si terminat CIM.

Serviciile care le presteaza sunt: oral neprotejat cu CIM si normal protejat. Preturile sunt: 100ron numarul+50ron CIM si 200/h in care CIM este inclus.

Eu am stat o ora si vreo treizeci de minute(chiar mai mult) si am platit 300 ron(asa am vrut serviciile mi-au fost evaluate la 250ron).

Ca un rezumat precizez faptul ca am sa dau note influentate de fetele vizitate pana acum de prin cele cateva orase vizitate de mine asa ca rog cititorii bucuresteni sa nu ma judece asa m-am simtit eu si dau note pe masura.

Note:

Locatie 10++

Aspect fizic 10

Oral 10 datorita CIM

Normal 10

GFE 10++

Karina esti the best tine-o tot asa.

In concluzie recomand cu caldura si revin la ea de cate ori am sa am ocazia.

Bafta multa tuturor cititorilor si vorba unui confrate deal nostru "fir intins".

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Kabul
  • Oras:Kabul

Incantat de recenziile de pe aici (wow... cate note de 10), am purces si eu acum cateva zile sa vizitez caprioara. Zicala cu "pomul laudat" s-a potrivit in cazul meu. Cei care mi-au citit recenziile stiu ca sunt mai pretentios. Asta e... ce sa-i faci, fiecare ne formam anumite gusturi.

 

In speranta sa nu supar/jignesc pe nimeni, doresc sa avertizez pe cei ce n-au vizitat-o pe dsoara Karina sa priveasca foarte atent pozele. Acestea sunt reale... si descriu foarte bine cum sta treaba. Eu unul citind atatea recenzii pozitive, n-am mai tinut prea tare cont de poze si rau am facut.

 

Locatia din Blocul CEC Alba Iulia este impecabila... nimic de reprosat, nota 10.... ca sa dau si eu un 10. :) (bucatarie rosie, detaliu confirmare vizita)

 

Fata: 1,65 estimez, cu cca 60 de kg... plinuta bine... solduri mari, burtica... picioruse de "gazela", departe de a fi slim. La fata, normala... pe mine nu m-a atras deloc. La look ii dau nota 7!!! Consider in continuare ca greseala e a mea, ca n-am dat crezare pozelor... m-am gandit ca poate nu e fotogena.

 

Celor care prefera fetele plinute, pesemne ca nu vor avea de obiectat.

 

Atat timp cat nu m-a atras prea tare fizic... nici ce a urmat nu a fost la inaltime. Am ales sa stau o singura finalizare... pentru ca tot batusem drumul... si eram incarcat.

 

Ca servicii nu pot sa comentez negativ... e totul ok, oral foarte bun (nota 9), normal bun (nota 9). Dsoara se poarta frumos cu clientul, nimic de reprosat nici aici.

 

Concluzie, de recomandat celor nepretentiosi la look, celor care prefera fetele plinute... de nerecomandat celor ce vor "90 - 60 - 90"!!!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Numarul de telefon al escortei 0728497663
Tarifare - 100 finalizare sau 200 ora
Locatia si informatii despre locatie Rond Alba Iulia, bloc CEC , eventual si cu cine mai sta in apartament/vila, nu stiu
Serviciile pe care le presteaza, oral, normal, CIM
Aspectul fizic al escortei - detalii despre aspect, varsta, sani, fund, fatza, par, vestimentatie, atitudine, dantura, vedeti pozele, atât puse de mine (date jos azi de pe escorte-sex.ro; atâta vreme cât le-am găsit pe site sper să nu se considere că am atentat la intimitatea ei) cât si cele de mai inainte. Nu slabă, bine. Corp nota 8-9.

mod de a vorbi si de a se purta cu clientul foarte docila, politicoasa, tacuta, zambeste putin, afectuoasa.
Detalii despre serviciile prestate de escorta pe care ai vizitat-o si nota data la fiecare serviciu per ansamblu: Accepta FK, OWO, CIM, DT.
Afectuoasa, se implica, oral foarte patimas, intens, ritm variat, nu se grabeste sa te termine, DT atat cat poate.
Piele fina, tâțe mari nelăsate, nu perfecte dar foarte excitante.
Nota 9,5 la oral
La normal diferite pozitii, priviri lascive la misionar. Nota 9.

O finalizare la normal si una CIM. Am stat putin peste o ora. 200 RON.

GFE nota 9.

Programul de lucru nu cunosc
Concluzia finala si daca o recomandati Da, o recomand "cu caldura", m-am simtit foarte bine.

  • Like 6
Link spre comentariu

SALtare

 

Zilele trecute am testat-o si eu pe d-ra Karina

 

Intai de toate vreau sa clarific lucrurile in privinta pozelor:

Da,pozele sunt reale dar....sunt super-extra-mega REUSITE,in realitate nu arata deloc ca in poze.

 

Ceva mai multe kg in plus,la fata nu pot sa spun ca este urata,dar nici frumoasa nu este,sanii nu sunt asa de mari cum am citit pe aici intr-o recenzie sunt marimea 2zic eu, dar din cauza conformatiei si a kg in plus iti fura ochiul si ai impresia ca sunt mari.

 

In locatie mai sunt 2 dameze cu care lucreaza:

O tipa bine trecuta de varsta de 35 de ani estimez eu,ceva vizibile probleme cu dantura si inca o pustoaica blonda,simpaticuta si mult mai slaba decat colega ei Karina.

Din pacate pentru mine d-ra blonda era la masa si nu am vrut sa o deranjez ca o alegeam pe ea,dar neah....

 

Am platit pretul unei finalizari:100ron (nici nu aveam de gand sa raman mai mult) am avut o ezitare la inceput sa fac stanga imprejur sa plac,dar daca nu am gandit cu capul care trebuia asta eee,mi-o asum.

 

La capitolul servicii si GFE rezultatele se schimba radical.Aici este de laudat !!

 

Incearca sa se faca placuta si politicoasa inca de la intrarea mea pe usa, este sociabila,poti schimba cateva vorbe cu ea, igiena personala ok, a facut dus inainte de a ma dezbraca eu desi la telefon m-a rugat sa ii spun sigur daca vin sa se pregateasca sa faca un dus.

 

Voi nota doar ceea ce am facut si mai exact oralul care este bun,fara prez, supt owo , deep reusit,se straduieste sa fie cat mai adanc,ruperi de ritm,CIM ,igienizat cu servetele umede si plecat..!

 

Nota 8,5-9 pentru oral.

 

Eu nu voi mai reveni pe viitor, dar o recomand celor care prefera pustoaicele mai dolofane care nu punct accentul pe fizic ci doar pe comportament si GFE-ul bun...

 

Pe curand !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna!!! Am mai spus si repet CINE NU MA PLACE,POATE PLECA ORICAND FARA NICI UN FEL DE PROBLEMA. Pozele ma avantajeaza intr-adevar...dar ce pot face? Sa le schimb? Nu cred ca e cazul. Spercific...am 1,67 m si 56 kg. Rog pe cei ce prefera fetele slim, sa evite topicul meu. Sunt dolofana cum spune HECTOR. Asa ca cititi bine pe aici inainte de a ma vizita.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Salutare din nou dragi confutaciosi! Revin si eu cu o postare despre Karina. Fiind prin Bucuresti cu putina treaba, eu fiind din Pitesti, m-am decis sa incerc sa iau legatura cu Karina pentru a stabili o intalnire. Am sunat Miercuri, cam pe la ora 15:00 de vreo doua ori, insa fara niciun raspuns, dupa care am revenit cu un telefon cam peste aproximativ 40 minute, cand, spre norocul meu, imi raspunde o voce amabila si destul de calda la telefon, si resusim de comun acord sa stabilim o intalnire in cam aproximativ 2 ore.

Plecat de acasa, din zona Floreasca, am reusit oarecum sa ma incadrez in timp, ba chiar am reusit sa ajung mai devreme la locul stabilit, si anume Rondul de la piata Alba Iulia. Cand am ajuns, am revenit cu un telefon, dupa cum am stabilit in prealabil, mi-a raspuns si s-a scuzat putin, spunandu-mi ca ma suna in 2 minute. Am spus ok si am asteptat linistit telefonul. Dupa foarte putin timp m-a sunat inapoi si m-a ghidat la telefon spre locatie, care este destul de usor de ajuns. Am urcat, si m-a intampinat destul de bine, chiar s-a mirat putin si m-a intrebat daca am 18 ani, la care i-am spus ca am 24, si a zambit, fiind putin mirata( intr-adevar nu par de anii pe care ii am...dar asta e o alta poveste)!

Primul contact vizual a fost ok, varsta undeva pe la 25 de ani (aproximez eu), aspectul fizic placut, sani frumosi, si cu un mare plus pentru fundulet!

In fine, trecand peste aceste mici detalii, m-a poftit frumos inauntru, am obesrvat inca doua colege care stateau in living pe o canapea, le-am salutat pliticos si am mers impreuna cu Karina spre dormitor. Am intrat putin pana in baie, unde am gasit tot ce trebuie, gel de dus, proasope etc. si un plus pentru igiena. Am intrat apoi in dormitor cu fata, am stat foarte putin de vorba, si am inceput cu un preludiu foarte bun, cu un FK foarte bun, pentru care ii dau nota 10+, pe care il intretine si am observat ca ii place, iar acel sarut cu limba din partea ei mi-a placut la nebunie!! :kiss3 In acelasi timp, incercam sa o excit, incercand sa ii bag degetele pe la fofolanca, dar nu m-a lasat sa le bag in vagin, insa am reusit sa o fac sa se umezeasca destul de repede!

Apoi Karina a prelut usor initiativa, si a trecut la oral, pe care am dorit sa il fac protejat, fara nicio problema din partea ei, unde s-a descurcat foarte bine, cu un DT destul de reusit, ruperi de ritm, si acele priviri porno destul de excitante din partea ei pentru care primeste nota 10 din partea mea! Apoi am trecut la normal protejat, cu ea deasupra, unde se misca destul de bine, dupa care am incercat pe la spate, unde este efectiv o placere extraordinara sa ii dai fara oprire :wub . Se implica destul de bine, contre din plin, si din punctul meu de vedere cred ca ii si place. Aici, gemetele ei parca ma starneau din ce in ce mai tare, geme destul de frumos, iar gemetele ei mi se pareau reale in proportie de 80%. Am dat destul de tare in ea, insa mi-au scapat si cateva palme putin cam tari peste funduletul ei mirific :lol: , la care ea m-a rugat sa dau putin mai incet; probabil eram putin prea infierbantat si de privelistea extraordinara pe care o aveam in fata mea atunci!! Asadar, daca citesti mesajul meu, Karina, te rog sa ma ierti! :rolleyes:

Din pacate am incercat doar doua pozitii cu ea, fiind destul de obosit in accea zi, iar finalizarea a avut loc in pozitia 69, unde am beneficiat de o priveliste absolut superba, si de un hand-job pe masura! Dupa, m-a sters frumos cu servetele umede, si am mai vorbit cam 10 minute despre diverse lucruri.

 

Acum urmeaza si notele din punctul meu de vedere:

 

Atitudine: 10

Aspect fizic: 9

GFE: 10

Oral: 10

Normal: 9.5

 

Ca plusuri ii trec seriozitatea si faptul ca se straduieste sa te faca sa te simti cat mai bine, fiind foarte atenta la ceea ce face si la ceea ce ii ceri.

Per ansamblu a fost o experienta frumosa, pe care probabil o voi repeta. Din punctul meu de vedere Karina a avut un comportament aproape ireprosabil, demn de o escorta de top!

Concluzia finala: O RECOMAND cu cea mai mare incredere!

Toate cele bune si ciocane tari!!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut

Si iata-ma la prima din multele sper eu fete pe care le voi vizita in sezonul rece care urmeaza. Dupa o vara absolut nebuna, ieri m-am hotarit ca trebuie sa intru in normalitate. Asa ca m-am suit in masina si am plecat la "vinatoare". Dar cum ora era prea matinala ramasesera putine "caprioare" dupa noaptea in care voi toti ceilalti vajnici "vinatori" decimaseti tot. Asa ca am stat la pinda vreo doua ore pina sa pice Karina, prima care in sfirsit a raspuns la telefon din cele alese. Imi explica unde trebuie sa merg, foarte simplu, scara din mijlocul CEC-ului de la rond Alba Iulia. Urc, deschide fata,in livingul de la intrare mai era o colega draguta,si sint intrebat la care vreau sa intru. Evident, am ramas la cea la care venisem. Am intrat impreuna in camera, am cerut sa fac un dus ca statusem deja 2 ore la "pinda" dupa care trecem la actiune. Fata nu este scindurica, are forme, trebuie doar sa aiba grija sa nu puna in continuare, cum dealtfel i-am si sugerat. Si daca eu am suge...rat apoi si ea s-a simtit si a trecut tot la ce se suge. Si a facut-o bine. Si neprotejat. Si cu pofta. Si daca nu eram deja uzat la maxim de acasa probabil in doua minute terminam. Asa am apucat sa schimbam si vreo doua pozitii la normal protejat. Singura obiectie pe care am avut-o a fost la modul cum mi-a pus prezervativul desfacindu-l si intinzindu-l astfel ca ramine aer in virf. La o fata, pe la inceputul anului, mi s-a spart din aceasta cauza asa ca aveti grija la cum "instalati" protectia. Daca initial discutasem ca poate voi intra la tura doi si cu prietena ei, dupa finalizare mi-am dat seama ca ar fi efortul prea mare pt.mine astfel ca am stabilit ca mai bine trece pe lista de asteptare colega. Note nu stiu sa dau, dar fata merita vizitata, este frumoasa , curata , usor de ajuns la ea, are pret corect, mereu mi-a displacut pretul 150 fin.-200 ora, nu este corect si nici logic. Am platit 100 lei la sfirsit iar daca as fi vrut si la colega i-as fi platit si acesteia tot 100. Poate atunci ar fi fost cinstit ca aceasta sa ceara o idee mai mult ca ar fi fost ceva munca in plus. Va salut si le pup pe fete si va pregatesc un topic mai "de suflet"la discutii generale.

 

Magister... niste note se poate?

 

A.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Stimate A. iarta-ma dar note nu am dat niciodata si nici nu pot da.Pina acum am fost tolerat cu aceasta meteahna,sper sa ma intelegi.Tocmai de aceea termenul de "magister" ma onoreaza dar nu mi se potriveste sub nicio forma.

Cu repect 2x2

 

eee... incercam si io... ca poate-poate te pacalesc...

 

A.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...