Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator telegrafistull
Reputație: 0

Sigur e vorba de Karina, dar confratele @doixdoi a postat si la Selena un comentariu inainte de a posta la Karina si le-a incurcat, precizarea locatiei in recenzie, da un indiciu clar unde a fost, iertati-l ca de abia a revenit din vacanta si probabil e putin tulburat, sa-ti fie de bine confrate doixdoi si bine ai revenit...

Rugam moderatorii sa editeze postul...

  • Like 1
Link spre comentariu

salut.,

Ieri prin vizita pe la capitala am decis sa ma destind un pic asa ca dupa mai multe incercari nereusite am ajuns tot la Krina.

Inafara de recenzia de tura trecuta completez faptul ca data asta i-a reusit deapthroat-ul o singura data. Deci stie, face, dar tura trecuta nu mi-a facut, dupa aceea mi-a turnat id-ul de pe acest forum a observat recenzia pentru ca fusesem singurul strain de Bucuresti in ziua aia si data asta mi-a explicat care este cauza, binenteles e "vina" mea ca tura trecuta mi s-a intarit cam repede si lungimea nu a permis aceasta activitate. Asa ca cei care mai patiti la fel ca mine nu o acuzati e la inceput si marimea conteaza. Nu ii iau apararea, nu tin cu nimeni doar ca dupa scuzele primite de la ea pentru acest lucru m-am simtit responsabil sa criu despre acest aspect.

 

Pe partea de recenzie as scrie ce am scris si tura trecuta asa ca nu mai repet. Oricum nota generala este 10.

 

O zi buna la toata lumea.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salut

 

Nu voi scrie romane,voi fi cat mai subiectiv,pana la urma asta intereseaza pe toata lumea.

Locatia este Rond Alba Iulia la CEC,accesibila,gasit usor loc parcare,ap 2/3camere,living spatios la intrare,curatenie ireprosabila,gel de dus,prosop curat,baie moderna,camera de lucru cu pat mare de mijloc,cearsafuri curate,aerisit proaspat NOTA 10

 

Karina; nu m-au deranjat kg in plus pe care le are,ador fetele cu forme pline,singurul minus este fata(banala,ba chiar mult mai banala cu ceva agnee)

Nota 5 chip

Corp 7,5

 

Nu am simtit mirosuri dubioase,epilata corespunzator, un mare minus pentru lipsa make up-ului .

 

Sex oral fara prez, lins pe cap si supt owo,se chinuie ceva la deep dar ii reuseste Nota 8 ( fara batut cu ea peste fata,fara scuipat si alte artificii )

 

Normal in clasicul misionar,(lubrifiere din abundenta cu gel ) mutat in pozitia capra,futut 2-3minute asa cum spune un confrate pe aici(decat sa fut o c...a urata mai bine o scandura)eu m-am ales sa fut scandura,terminat in caciulita,sters cu servetele,facut dus,imbracat si plecat.

 

Sex normal 6

 

GFE. 7

 

Notele sunt acordate in functie de cele intamplate.

 

Pret 100 ron 1Finalizare, timp petrecut maxim 25 minute.

 

As dori sa-i fac o vizita colegei ei,arata bine la prima vedere,dar ma voi mai gandi....

 

Am fost,am testat,pe le ea nu am gand de a mai da :no2 :refoz eu unul nu am facut acel click .

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna seara domnilor!!!! :bow Tin sa va anunt ca incepand de acum tariful meu va fi 150 lei o finalizare si 200 lei o ora. Ambele variante includ toate serviciile ce le prestez (normal protejat, oral neprotejat cu finalizare orala...etc). Programul meu este zilnic intre orele 10:00 si 00:00. O seara buna!!! :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Karina, accepti si virgini? Am facut 18 ani de curand, virgin complet nici macar sarut :)) asa ca se poate sa fiu dificil...

 

Astept raspuns. Mersi

 

Inainte de toate trebuie sa citesti regulamentul! Si sa il aplici... vezi ce si unde se posteaza... Pentru intrebarea de mai sus exista telefon - nu te musca fetele (decat daca le ceri...) La urmatoarea postare off-topic esti suspendat!

 

A.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

buna seara tuturor!

bolnav incurabil din nascare si dependent de propagarea pacatului pe planeta azi am comis-o! :slap2

si ca sa fie trasa concluzia corecta din cele ce urmeaza a spune mai jos vreau mai intai sa va spun putin din ce sunt eu si din ce inteleg eu ca inseamna a ma fute

iubesc femeia asa cum ne-a dat-o dumnezeu cu bune si rele.asa cum si noi barbatii avem lacunele noastre.

am citit si recitit recenziile karinei pe forum cat si anuntul ei de pe net. ( BRUNETA perversa, 25 de ani, 1.67 m, 56 kg. Sex oral cu finalizare, normal in pozitii incitante, gfe, dt. Accept french kiss, cunnilingus, anilingus, 69 ). mi-a luat mai bine de o luna k sa ma hotarasc sa ajung la fata. evit sa ma duc la palmierul laudat pt ca de regula il gasesti taiat din radacina si nu mai gasesti umbra la care sa te culci. si nici azi nu ajungeam daca nu intervenea puterea destinului. dupa doua telefoane date fara raspuns ma decid si sun la karina. wow! raspunde repede o voce placuta. incep sa glumesc pe un tot serios cu fata care nu se lasa intimidata si marsheaza la glumele mele si la discutie. sunt la 5 min de tine.......mmmmmmm....k. ma astepti 15 min? glumesc cu sarcasm in continuare si ii promit ca astept. sa ma sune cand e gata. revine corecta cu tel in timpul promis si nu mai lungesc discutia.....ajung la usa fetei. alba ''julia'' etaj superior. ma pofteste in dormitor,salut fetele doua la nr in sufragerie si ma asez pe patul din dormitorul in care karina m-a sechestrat inchizand usa cu cheia :bow o intreb ce nu am voie?

inteleg ca nu am voie sa bag degetele in priza si nu am voie anal......in rest orice. hmmmmm......m-am gandit eu ca dragutza de ea habar nu are de ce sunt capabili unii oameni. ma anuntza ca ma costa 150 lei finalizarea indiferent daca e cu cim sau nu. platesc si plec la dush.adus fata prosop si revin in camera si acum incepe tranta. :boob sarutari,pipaiala,oral destul de bun dar fara dt,insa senzatia oferita e ok. face vid ok cand pune gura. atenta si cu faberge-urile. trecut fata la umeri-craci ( am mai scris intr-un post ca e pozitia mea favorita ) karina nu a comentat,kpra,pe la spate intinsa,pe la spate pe lateral si trasa de picioare,ba chiar si de par........fata nu obiecteaza si ma obraznicesc si ii dau nana la funduletz. mentionez ca nu am dat tare dar am dat si karina mi-a zis ca e mai bine sa nu mai repet( eu am intrebat inainte ce nu am voie ). pus fata sa se incaltze si kprita in picioare la marginea patului pe tocuri dupa care pusa in genunchi,scos preze si finalizare orala. eeeeeeeeee si acum concluzia mea.

gfe.10+ coronitza

 

modul in care ma privea in timpul actiunii.10( pt mine f incitant )

oral.7 si o sa ma explic si dc. ( dt,lipsa,niciun artificiu special. umila mea parere este ca daca dau 10 la un oral de genul asta atunci unei maestre emerite ar tre sa-i dau 20)

normal.7-8 si prefer sa nu spun dc numai atat. considerati ca asa am apreciat eu.

anal nici nu s-a pus problema si inteleg ca nici nu se pune.

concluzia mea totala. pentru mine personal nu e o fata de 150 finalizarea.am gasit multe si cu servicii mult mai bune la suma asta. eu 1 cred ca e mare pretul.

poate ca nu am plecat atat de entuziasmat de la fata pt ca ma asteptam la un serviciu cu ceva pervers asa cum spune si in anuntul ei,ori eu nu am gasit nimic pervers nici in atitudine si nici in tehnica ei....poate doar in privirile ei si atat. nu a reusit sa ma convinga de o revenire dar sunt sigur ca nu o sa sufere nicio depresie din cauza asta. despre aspectul fizic al fetei nu vreau sa comentez nimic. krina este asa cum au descris-o alti baieti inaintea mea.

ii doresc sa aibe parte de impliniri nebanuite si mult noroc!

p.s. o sa public cat de curand vizita mea si trairile mele la o escorta cu adevarat perversa.

doresc o seara buna tuturor!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna!!! :kiss3 Datorita faptului ca in repetate randuri mi s-a spus ca tariful de 150 lei pentru o finalizare nu este unul tocmai corect, am hotarat sa revin la tariful initial de 100 lei pentru o finalizare + 50 lei pentru CIM. Tariful pentru o ora ramane neschimbat. 200 lei :hug1

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

buna seara!

 

Eu sincer mi-am facut cont pe situl asta special sa las comentul asta !

Dupa vre-o 2 incercari de a ma duce la fete de genul asta care au esuat total am zis sa mai incerc pt ultima oara si am intrat pe foruml sitului sa vad ce imi recomandati apropo faceti o treaba super tineti-o tot asa, am gasit anuntul cu fata din cauza si m-am riscat sa o sun de partea cealalta o voce boarte calduroasa imi ras imi da detalila fara graba si fac o programare.La ora respactiva ma prezint in fata blocului imi deschide si dupa usa fata din poze si raman umpic socat ca nu a mintit ca restul ,ma invita un apartament foarte misto curat aerisit m-a servit cu racoritoare zambareata,prietenoasa nu era grabita dupa care soladatelul nu mai avea rabdare si am mers in camera la fel curta, aerisita, muzica si incepem actiunea ma intreabat cum vreau sa o face-m eu i-am ras si am inceput cu sarutari foarte placute dupa care continund cu un sex oral foare foarte bun umed exact cum imi place mie si am si finalizat oral,dupa care intre finalizari la fel m-a serfit cu racoritoare am fumat o tigare si ne-am bagat la treaba iar am inceput cu mangaieri, foare talentata gagica si am continuat cu pozitile mele preferata din picioare care putine fete o pot face, capra si clasice da sincer va zic foarte bine sa descurcat cu gemete unghi pe spate tot ce aveai nevoie, la sfarsit dus daca vrei eu nu am vrut ca stau aproape de ia!

 

CONCLUZIA; daca doresti o fata de genul asta perfecta la ea gasesti tot ce vrei nu are cel mai frumos corp din lume dar in schimb are foarte multe calitati bune care acopera acea calitate,costa umpic mai mult dar sincer merita fiecare banut dat.

 

note: oral 10 +

sex normal 10

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator Josep_Guardiola
Reputație: 0

20 octombrie 2012 - Aniversarea antrenorului sturlubatic

 

A fost odata ca niciodata; ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti; de cand facea plopsorul pere si rachita micsunele; de cand se bateau ursii in coade; de cand se luau de gat lupii cu mieii de se sarutau, infratindu-se; de cand au aparut nimfomania si recenziile;

 

A fost odata un antrenor pe care-l chema Josep Guardiola. El era mahnit ca de ziua lui de nastere, cateva dintre zanele sale favorite n-au fost de gasit la telefon (fiind weekend). Si cum isi dorea el cu frenezie si ardoare, sa-si ofere un cadou frumos, cu ocazia implinirii frumoasei varste de 30 de ani, a apelat la 3 soli de pace cu naframa in varf de bat, rugandu-ii sa trimita ravase cu vestea cea mare, in toata imparatia nimfomana – aceea ca isi va serba ziua de nastere langa o zana dornica de un cavaler! In acelasi timp, cei 3 pristavi au de stire ca, daca antrenorul va avea parte de o zana nebunatica, le va oferi tuturor confratilor un loc de titular asigurat la FC Barcelona si cate un pahar de visinata, iar daca antrenorul nu va primi o zana nebunatica, atunci fiecare confrate va trece la antrenamente zilnice si se va injumatati portia de visinata!
:P

 

Ei, si cat era ziua de frumoasa si de calda, antrenorul se decide sa mai dea cateva telefoane si ii raspunde prietena uneia dintre zanele lui. Cum micutul cavaler Messi devenea tot mai dornic, antrenorul nu mai sta pe ganduri si stabileste o intalnire cu viitoarea sa eleva!! Din pacate (conform recenziei facute catre simpatica prietena), n-a fost chiar ce si-a dorit cavalerul Guardiola, chiar daca Messi a fost destul de multumit!! Atunci, s-a gandit ca este mai bine sa cutreiere Bucurestiul intr-o plimbare si sa mai astepte cadoul, mai ales ca mai ramasesera ore din frumoasa sa zi de nastere. Eiii si cum ajunge el in castelul sau de acasa si serveste masa, deodata suna telefonul!!! Cine sa fie ? Una din zanele sale favorite, Karina!! “La multi ani antrenorule!! Sa fii acelasi cavaler pe care l-am cunoscut prima oara si sa ai parte de fete dragute si frumoase, asa cum iti plac tie!! Sa fie eleve silitoare si sa te doreasca!!” se auzeau de la capatul celalalt al retelei urarile pentru antrenorul nostru. Intalnirea s-a programat foarte usor, astfel ca antrenorul s-a suit in trasura (autobuzul) care avea sa prinda viteza si sa-l duca pe antrenor direct in cuibusorul de nebunii al elevei care-l astepta cu mare placere!!
:D

 

Si cum s-a reintalnit antrenorul cu eleva sa, dupa atatea luni de zile, nici n-au apucat sa urce in liftul pasiunii, caci saruturile pasionale (completate de urarile de la multi ani si toate cele bune) au predominat in atmosfera din lift. Si cum intra cei doi in locatia cu pricina, antrenorul o zareste, din nou, pe eleva mai putin silitoare careia i-a trantit un 7,5 in catalog!! Privirea lui suparata se inmoaie deodata, vazand ca eleva il invita langa ea si incearca sa-l impace, zicandu-i ca “ti-am pregatit o surpriza si mai frumoasa!! Am auzit ca asta vara ai stat intre doua fete dragute care te-au rasfatat asa cum iti place tie!! Acum vei sta intre mine si Karina si vei servi un suc rece, in timp ce noi te vom incalzi cu cateva saruturi si mangaieri, pentru a te face sa uiti de drumul aglomerat pe care ai trecut ca sa ajungi langa noi”.

 

Deodata, Karina incepe sa priveasca amenintator catre prietena ei: “antrenorul va fi al meu in acest moment, deja nu mai am rabdare si-l vreau doar ptr mine in seara asta, mai ales ca este primul cavaler al zilei care ma viziteaza si mai este si sarbatorit!!” Pornesc cei doi spre baie, pentru a se incalzi cu apa fierbinte si pentru a-l incita pe micut cu saruturi si mangaieri, invaluite de apa si gel de dus.

 

Si cum intrara cei doi in cuibusorul de nebunii, se dezlantuie eleva silitoare si-l dezbraca pe antrenor, lasandu-i straiele si vesmantul lui Messi ratacite, undeva langa patul care-i astepta. “La multi ani Messi!! Sa cresti mare si sa fii voinic, ptr ca printesele vor fi dornice sa te cunoasca, sa te rasfete, sa te incalzeasca si sa te simta!!” Micutul n-apuca sa spuna ceva ca se si trezi sarutat si lins cu o pofta de nedescris. Antrenorul se dezechilibra si se trezi invaluit de pasiunea elevei sale care, fara mila, il gusta cu fiecare particica din corp. Vazand acesta ca micutul cavaler risca sa se termine exploziv, se revanseaza si-si provoaca eleva la un oral de vis. Si incepe antrenorul nostru s-o sarute pe picioare, coborand cu blandete catre Pusyka! “Buna Pusyka ? ce mai faci ? ti-a fost dor de mine si de Guardiola pussy-licker ?” intreba antrenorul! “La multi ani si tie si lui Messi!! Normal ca mi-a fost dor de tine si de Messi” raspunse Pusyka clipind din vulva.

 

La auzul acestor cuvinte, incepe antrenorul s-o linga pe Pusyka, timp de vreo 8-10 minute, moment in care micuta nu mai rezista si raspunde cu un orgasm superb, iar eleva incepe sa tremure de extaz. “aoleu antrenorule, sa vezi ce-ti fac!!!” Eiii si se suie eleva noastra pe sarbatoritul zilei si-l ascunde deodata pe Messi, promitandu-i razbunare!!! Deodata, dupa 2-3 pozitii schimbate, micutul vrea sa-si dea caciulita jos pregatindu-i o noua surpriza zanei care l-a incalzit!! La un moment dat, micutul finalizeaza glorios pe sanii Karinei, dand impresia ca se filmeaza reclama Rama Cremme Bonjour, sau mai bine zis, Cremme Bon soir, caci deja se inserase!!!

 

Dupa un nou dus fierbinte, cei doi se despart dupa cateva saruturi pasionale, dand de inteles ca antrenorul va urma sa mai povesteasca si intr-un alt capitol, despre vizitele sale la eleva Karina.

 

S-am incalecat pe o sa si v-am spus povestea asaaaa!

 

Si acum, stimati cavaleri ai imparatiei nimfomane, antrenorul va acorda notele:

 

Locatie 10++

Aspect fizic: 10

Oral: 10 (eu n-am acceptat CIM-ul de data asta, am preferat sa-i ofer Rama Cremme Bonsoir pe sani)

Normal: 10+

GFE si FK: 10++ (FK intretinut si pasional asa cum imi place mie)

Atitudine: 10++

 

Cu mare placere voi reveni la Karina!! Tine-o tot asa!!

Cadourile le stiti deja: 100 ron /1 fin (+50 ptr. CIM), 200 ron / ora (2 fin. incluzandu-se si CIM, daca nu ma insel)
  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

I contacted Karina this morning on PM to see availability as i was in the city with free time early morning, we made arrangement to meet and i went. Location CEC Alba Iuilia as detailed before.

On arrival she greeted me in very sexy outfit which was a great start :clap2 i was offered a drink and chance to smoke before we discussed the price. As detailed before 100l completion 200l/hr. I chose to stay for completion. I went for shower before coming so we went straight to action. The girl is great, started with passionate kissing before an amazing blowjob (standing in front of the mirror to give us both a great view +++) this included deep throat, she took it all, i was very impressed!! i suggested moving to the bed and she complied willingly where i started with 69, the girl was immaculately clean, with only slight hint of soap smell, perfect. Went on to normal where we changed position a few times and completed doggy style. The experience was magnificent, she is a top escort in the true sense of the title, felt completely great beginning to end. the location was a nice apartment in a good building, physically the girl has been described before so i won't go into more detail, suffice to say look at the pictures and if you like visit, if you don't it's your choice. For ratings:

Location: 9

Appearance: 8

Oral: 10

Normal: 9

GFE: 10++++

I reccommend to anyone looking for a friendly warm girl with amazing oral skills.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Am fost si eu aseara la aceasta fatuca.

Cum eram prin zona si nu mai aveam ce face ieri am sunat-o si mi-a raspuns din prima , am intrebat-o daca are vreo programare in urmatoarea ora si mi-a zis ca da, dar sa o mai sun peste 15 min ca daca nu-i confirma ca vine ,ma poate primi.Am asteptat putin cam 20 min am sunat si am avut noroc mi-a siz ca pot sa vin ,clientul cu care avea programare nu i-a confirmat.

Locatia este foarte bine stiuta, CEC Bank, Piata Alba Iulia,usor de ajuns,loc de parcare se gaseste O fata la 25 ani declarati de ea,oricum nu are mai mult,corpul nu este de manechin -putin plinuta,am recunoscut-o dupa stelutele tatuate pe spate .Apartamentul este ok,primirea se face intr-un living,actiunea se petrece in dormitor,unde am folosit decat o jumatate de pat , cealalta jumatate mi-a zis ea ca nu e sigura, avea o problema cu patul -nu m-am oferit sa-l repar :D

Am primit prosop curat,papucei si am mers la baie unde am gasit un gel de dus cu care m-am igienizat pentru actiune

Am stat 1h /2 finalizari, ca serviicii nu am vrut decat sex oral cu fin cim,oralul nu m-a interesat de data asta ,pentru care am platit tariful binestiut 200 lei noi noutzi.

Sa dam si notele din partea juriului

GFE: 9 -se straduieste sa fie placuta

Locatie :9

Aspect fizic : 8

Sex oral : 10+++ neprotejat cu cim n-a ratat o picatura

Normal : nu am fost curios

FK : nu m-a interesat

 

In concluzie o recomand celor care vor un sex oral de exceptie cu cim lins si toate cele -lucru care altor escorte de pe aceasta sectiune lle lipseste

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

With some endurance, after calling a lot of different numbers, where mostly the phone was either turned off or not picked up, I reached Karina some days ago. She did speak english, and when asking for the address, I was not sure, if I would get them, so I directly did ask, it's on Alba Iulia, isn't it? Yes, it is, I should go to the Check-Bank. Ok, so I will, I promise, and the I call back, I'll be there in one hour.

But Check-Bank? That doesn't sound right. Cheques-Bank? Sounds better, but most probably there is already electronic banking in Romania. Czech Bank? Yes, that sounds right, why not a czech bank making business in Romania, nothing is impossible.

So I went with some bus from the 300-numbers from the center down to Bulevardul Unirii (what I gave a visit another day, I was impressed), but this bus short before Unirii went into a tunnel and did not come back to surface, at least not very soon. When it was back on daylight I saw we were gone too far, but we just crossed a track for trams, so I quickly re-routed my path and changed to this one. But it seems, cars don't care, if they block the track, so there was a traffic jam and the tram right in the middle of it. But finally I reached the piazza after a short walk. And now to the correct bank: ok, there we have Banca Transilvania, no, thats wrong, Piraeus Bank is probably wrong too, Emporiki-Bank wrong again, Bancpost wrong as well. But here, BCR, could that be pronounced like “Check”? Ok, everything is possible. So I called again, but my new girlfriend said, it's still wrong, and she didn't knew this bank (now she knows). Ok, I'll watch out for again for the Check-Bank, and yes, in the last quarter of this huge roundabout I did found the CEC-Bank (I was not aware, CEC was already mentioned in the forum, but I had only the topic of this thread available in my list; and I hope you don't mind making a little story out of this).

I called again, now I was right, but if I could wait for 10 minutes? Of course, I even can wait every time a woman understands of 10 minutes. Whilst that I had a look around the building to be informed about the entrances and so on. Finally she called back and guided me further to the exact entry, the terminal at the door and to her flat.

I did like a lot her cocky, snippy, little arrogant -or however you would call it- view in the images in post #3, especially the first image there, that turns me on, if you look to post #56, these images show her very exact, but does not have that cocky look. I did like the tattoos, the long black hair was unfortunately tied to a knot, there is maybe a kilo too much, but I don't care much about that. The girl was very nice, we had 90 % deep throat without protection, kisses and sex in the usual positions. In between we had some nice chat, attitude was very nice of her, she tried to help me learning some more romanian words. Then she did ask, where I had known her address from, I just said from the internet, as I was not aware, if she already was registered here and if you guys do like that (at home it's unlikely, that girls are invited to clients forums), but probably by now she will know, where I got it from ;-).

 

So I try to give some points, as objective as I can be:

Attitude 9.5/10 (just to leave some upper space)

Blowjob 8.5/10 (that is pretty much above average)

Sex 8.5/10

Look 6.5/10 (good average, to give 10/10 like in previous reports would be unfair to all the hot beauties outside in the streets in my humble opinion)

GFE 8/10 (kisses, blowjob without condom, nice and welcoming attitude, but I did not fell in love - which is not her fault)

Damage: 200 Lei for 2 pops/60 min (I guess I did stay a little longer)

 

The ratings are hopefully not too strict, because I was satisfied and really enjoyed my stay. See you maybe again next year!

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Vancouver
  • Oras:Vancouver

salutare!

avand ceva timp la dispozitie si stiind-o pe gazela de cand presta pe stefan cel mare,zic sa ma destind putin si o sun. LOCATIA cec-banc ,alba iulia,intru in apartament si dupa usa karina cu zambetul ei sarmant,ma invita in dormitor .Are cam 25,dar cred ca se doreste mai matura,brunete exact ca-n poze,tatuaje pe spate... convenim pt o ora ,normaal protejat si nomal

imi ofera un prosop pufos,dar putin umed si dupa improspatare,merge si karina

actiunea incepe cu oral protejat,pt k am observat k are o masea cariata.. bine executat k arcuire de gat,scuipat,loviri peste obraz.apoi normal MISIONAR si gata,mortua est.... la al doilea nr nu a mai mers jucaria,pakat

 

NOTELE; ooral 9 ,accepta cim pakat de carii

normal protejat 7

gfc 10 imbratiseaja mult

 

CONCLUZIA recomand calduros pt oral mai ales

 

Incearca sa scrii corect!

Adica, in traducere, sa fiu bine inteles: Inceark sa skrii corekt !!!

 

A.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
:lol: M-am amuzat teribil. Scuza-ma @beverlihils, jucaria ta e cumva sonda parodontala si ai vazut ca am o masea cariata? :lol: Sa fim seriosi. In plus, ai venit seara tarziu. Pe hol este semi-intuneric iar in dormitor doar o lumina rosie (nici cel mai priceput stomatolog nu vede cariile la lumina aia). Imi amintesc perfect vizita ta, ai cerut prezervativul inainte sa te ating macar. Hai sa nu fim carcotasi ca nu-i frumos. Inca ceva :D. Eu nu scuip pe jucarie si nici nu ma lovesc cu ea peste fata chiar daca unora dintre voi va place asta. O zi buna tuturor!
  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!
  • Oras:Ciuciunghezia (use google maps)!

@adi_best_freind, te atentionez ca aici nu este chat! La aceasta sectiune ori scrii o recenzie in urma unei vizite reale si o faci conform regulamentului, ori mai bine te abtii de la off topic. N-as vrea sa te sanctionez cu un suspend, asa ca te rog citeste regulamentul si sa ne citim cu bine! :snap

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna!!! Vreau sa va prezint cateva modificari la modul de tarifare. 1 finalizare 100 lei (+50 lei CIM), 2 finalizari (1h) 200 lei (+50 lei CIM). PS: @Ciocan tu m-ai inspirat :hug1 Incepand de astazi voi face si outcall dar doar la hotel la tariful de 300 lei pentru o ora.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Merry Christmas gentlemans!!! Va informez de pe acum ca voi fi disponibila  in zilele de Craciun si anul nou, atat in locatia mea, cat si pentru deplasari (la hotel). Informatia este pentru cei ce isi fac planuri din timp. . :kiss3

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Near
  • Oras:Near

Salu’ a Tous,

Am remarcat anuntul pe Anuntul Telefonic:

 

KARINA, educata, frumoasa, atenta la dorintele tale. Te astept intr-un cadru intim pentru a petrece o ora in cel mai placut mod posibil. Locatie de exceptie, poze absolut reale, Rond Alba Iulia

0735.675.797                                                                                 Pret:100L

 

 

Modalitatea de contact:

Placut impresionat de pozele din anunt si avand traseu prin zona am sunat pe nr. afisat in AT pentru a cere mai multe detalii si dupa o scurta discutie stabilim o intalnire la ceasurile 13.00.

Detalii despre intalnirea efectiva:

Ajuns in locatie, Karina m-a intampinat zambitoare in costumatia din poza atasata, oferindu-mi ocazia de a admira tatuajele si funduletzul in timp ce ma conducea in living, servit un pahar de cola, dupa conversatia de acomodare cam 10-15 minute si stabilirea duratei efective a intalnirii pentru o finalizare fara repetitie si dupa predarea “cadoului”, primesc un prosop si indicatii catre baie, dupa un refresh rapid revin la Karina care ma conduce in dormitor si dupa cateva saruturi preliminare, incepe cu oral neprotejat executat cu incercari reusite de deepthroat electrizant cu un efect deosebit, nu s-a oprit decat atunci cand i-am propus sa trecem la sex vaginal, aici fiind calibrata corect pe dimensiunea “vizitatorului”, am experimentat senzatii deosebite, initial in clasicul misionar completat cu saruturi si finalizat in cealalta clasica pozitie, “behind”… Dupa pauza de “revenire”, mi-am luat respectuos ramas bun de la Karina, multumind frumos pentru timpul de 45 de min acordat efectiv…

Aspectul fizic:

Ca-poze, pozele sunt reale, dragutza, sani medii, fund bombat continuat de picioare frumos definite, aspect ingrijit si o prezenta agreabila, sociabila, comunicativa comportament foarte corect.

Detalii despre serviciile prestate:

In timpul intalnirii s-a prestat urmatoarele:FK, OWO( pentru o contributie in plus la cadou accepta CIM, CIF, COB) Sex normal si cam atat.

Programul de lucru:

Din pacate, nu am intrebat, eu am vizitat-o la orele 13.00 ale amiezii…

Tarifare: 100 RON/Fin; 200/H

Note:

Locatie: 8; Oral: 8; Normal:8; GFE: 8; Aspect: 8.

Concluzia finala: Celor care doresc petrecerea a cateva momente placute in compania unei fete dragute, sociabile, care, fara a fi topmodel ofera servicii decente, corecte la un pret decent, luand in calcul aspectul pret/calitate, recomand... pentru cei mai pretentiosi, (aspect de topmodel, fantezii extra) poate ar trebui sa se reorienteze…

Parerea mea.

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:lul
  • Oras:lul

Am fost si eu astazi la D-soara.

Corina este prima mea escorta asa ca nu am sa ii punctez prestatia deoarece parerea mea  e foarte subiectiva si nu am cu ce compara :(

 

Modalitatea de contact si locatie:

Am sunat la telefonul din titlu, mi-a raspuns si am stabilit sa o sun cand ajung la langa zona ei :)

Cand am ajuns in zona m-a ghidat prin telefon la scara :) Acolo portarul m-a intrebat unde vreau si am raspuns la ce etaj :) Mi-a deschis(stia care e faza) si am urcat scarile sa ma incalzesc

 

Locatie : apartament mobilat fain , baie decenta cu 3 geluri de dus (2 goale) si un fir de par luing in cada, In apt mai era o fata si am inteles ca mai sunt inca 2 care presteaza la pulan :D.

 

 

Aspectul fizic:

Sanii si fata sunt punctele ei forte :D E un pic plinuta dar arata OK parerea mea.

 

Detalii despre serviciile prestate:

 

Am facut sex oral,manual :D (asa am ajuns si eu la orgasm cu imaginea sanailor in fata mea :D O_O )si  normal .

 

Programul de lucru:

De pe la amiaza pana in seara.

 

Tarifare: 100 RON/Fin; 200/H

Note:

Locatie: 8; Oral: -; Normal:-; GFE:7 -; Aspect:

 

Concluzia finala:

Nu recomand pentru incepatori ca mine ;)

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...