Sari la conținut

Bruneta frumoasa foc - Unirii 0731.920.518


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Salut!

 

Dorninc de ceva actiune inainte de somn si in lipsa de alternative consacrate si recenzate, la o ora destul de tarzie, in jur de 5-5.30 dimineata si cu o stare de semi-somnolenta instalata in oase, aleg sa imi incerc norocul pe AT. Si nu avea sa imi para rau! Dupa selectia anunturilor postate in ultimile 2 ore, aleg varianta cea mai credibila dupa poze si pret: http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/pustoaica-atenta-cu-tine-locuiesc-singura-ofer-masaj-complet-garantez-igiena_36151631.html

 

Sunat, voce nu neaparat foarte calda, dar amabila si stapana pe ea la prima vedere. Imi confirma ca pozele sunt reale...lucru pe care aveam sa il constat si eu la fata locului. Locatia este in zona Unirii, latura Splai, intrare prin spate. Ca punct de reper este Manastirea Radu Voda...ce blasfemie:))). Etaj 1,fara pandar. Mi se deschide usa si contrar a ceea ce banuiam, in spatele usii se afla chiar domnisoara din poze. Si va spun ca arata muuult mai bine decat in poze. O rochita scurta ascunde un trup armonios,placut, 1.65-1.70 fara tocuri. Par lung si brunet, prins in codita. skinny. Creola, putin de la mama ei si mai mult de la solar(care de altfel a lasat semne vizibile pe solduri,in sensul ca se cojeste in zona asta intr-un mare fel:)) ) Dupa o pirueta prin care imi doream sa o studiez mai aprofundat pana sa-si dezveleasca trupul asta frumos, intru la dus fara sa stau prea mult pe ganduri. Decartez 250 ptr o ora. Exista si varianta cu 150 pentru o finalizare din cate am am inteles...Prosop curat (se scuza chiar ca nu e perfect uscat din cauza ca vine de pe sirma). Pff, am uitat sa va spun! Are 20 de ani! Si piele fina! Si sani nr 2-3 dar perfect conturati si asezati la locul lor,fara plastic,tari, sfarcuri erectile. E naturala din corp pana in atitudine. Si sa nu uit ochii...una dintre cele mai frumoase perechi pe care le-am vazut! Mari,migdalati,calzi.Frumos tot la ea. Neasteptat de frumos. Curata, ingrijita. Din locatie nu lipseste nimic in afara de papuci de baie. Actiunea debuteaza cu un oral neprotejat placut,semi-umed, cu tentative de deep, fara atentie zonelor limitrofe. Normal P, cu ea on top. Finalizare in durex. Dus de ambele parti. Conversatie placuta...mai ales avand in vedere ora tarzie:) din cate inteleg si simt, nu face asta de mult timp si se vede. Dar are un potential imens. Dupa pauza,echipele revin de la cabina de dus si reiau jocul cu un oral la fel de bun ca primul dar cu Antonio FC mai vlaguit ca in prima repriza. 69 cu placere la cererea mea. Curata, fara mirosuri suspecte. Pasarica mica, epilata.CIM cu aplauze!

 

Analiza partidei arata astfel:

 

Atitudine: 9,5 - e corecta si amabila

 

Locatie: 9,5 - ap cu 2 camere foarte elegant,colega prezenta dar fara sa-si faca simtita prezenta. singurele minusuri fiind lipsa papuci (nederanjant ptr mine) si scurgere semi-infundata

 

Domnisoara: 9,5 - superba

 

Oral NP: 8 dar sigur poate mai mult, cun un + ptr CIM

 

Normal P :8  Din cauza lui Antonio care nu s-a ridicat la importanta partidei,dar cred ca ajunge la 10 fara probleme.

Nu exceleaza ca prestatie dar compenseaza prin frumusete si atitudine.

 

Anal: nu ma pasioneza, nu am intrebat

 

GFE: 8 Nu am cautat FK,habar nu am daca practica, e prima oara cand o vizitez, dar nici ea nu a cautat

 

Halat: 250/ora-2 finalizari - nu ca ar fii fost cazul, dar nu m-a grabit si a parut destinsa pe toata durata desfasurarii partidei

 

RECOMAND: DA, pentru amatorii de skinny si pasarile de noapte. E foarte placuta!

Eu revin cu siguranta pentru aprovundare, dar la o ora mai decenta, cu Antonio in forma. Lucreaza 19-20 pana spre dimineata!

post-97085-0-98771600-1454614419_thumb.jpg

post-97085-0-29247900-1454614426_thumb.jpg

post-97085-0-59712200-1454614426_thumb.jpg

post-97085-0-04173200-1454614438_thumb.jpg

post-97085-0-28047000-1454614438_thumb.jpg

post-97085-0-78984900-1454614438_thumb.jpg

post-97085-0-20999600-1454614439_thumb.jpg

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Atras de poze si descrierea de mai sus (sint amator de skinny exclusiv), ma incumet joi seara sa o sun pe domnisoara.

Imi raspunde prompt o voce ok, stabilim ora 12.00, imi da adresa Unirii nr. 12, cu indicatia sa sun cind ajung acolo, linga Unicredit, pe diagonala fata de Camera de comert.

Bag pe Gps locatia, dau un ocol in jurul blocurilor de pe malul Dimbovitei, ajung langa Unicredit, cum imi indica GPS-ul, parchez si sun. Imi raspunde domnisoara imediat si imi spune ca intrarea e prin spate, sa ocolesc blocul, pe langa care tocmai trecusem , (pentru ca veneam dinspre Timpuri noi, iar ca sa ajung la Unirii 12 GPS-ul ma plimbase prin fata scarii ei). In fine pornesc iar masina, ocolesc blocul, parchez langa scarile din spate, gasesc scara pe care mi-o indicase, sun la interfon. Trecuse 1 minut de la convorbirea cu fata.  Era ora 11.55, eram punctual. NIMIC !!!

Ma gindesc ca poate nu am retinut bine nr. de interfon si sun pe telefon. Suna, dar nu raspunde si intra casuta vocala. Ma gandesc ca poate se duseaza, astept 2 minute la scara (burnița, nu era chiar placut afara), iese un baiat ce livrase pizza din scara, ma intreaba daca vreau sa intru. Sun din nou pe telefon, din nou suna pana intra casuta vocala.

 

PLEC. Probabil ca facuse 2 programari in acelasi timp, sau a sunat vreun client generos, poate i-a venit ciclul ! Nu s-a obosit sa sune inapoi, sa dea vreo explicatie.

 

Nu am reusit sa aflu cum arata fata, daca presteaza bine sau nu, dar o concluzie si un sfat pot reiesi din experienta mea :

 

ESTE O TEPARA , LIPSITA DE PROFESIONALISM, PE CARE CRED CA E BINE SA O EVITATI.

 

O escorta care stabileste o intalnire si cand ai ajuns la scara nu mai raspunde la telefon, cred ca nu are ce cauta in aceasta categorie.

Vroiam sa scriu o recenzie completa, pt ca nu mai postasem de mult (am tot fost la masaj erotic, am intrat cu Kitty, s-a scris destul despre ea, am scris inclusiv eu, nu prea am avut noutati de povestit), dar nu a fost posibil.

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ori imparte acelasi numar de telefon cu inca cineva ori ceva e putred. Am trecut eu azi si tipa la care am ajuns nu se potriveste deloc descrierii tale. Era o tipa bruneta cu parul pana la umeri dar super slaba. Ceva pe la 1.72 si 47-48kg iar sani lipsa. Nu parea rea dar m-am ofticat si nu am ramas.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Ori imparte acelasi numar de telefon cu inca cineva ori ceva e putred. Am trecut eu azi si tipa la care am ajuns nu se potriveste deloc descrierii tale. Era o tipa bruneta cu parul pana la umeri dar super slaba. Ceva pe la 1.72 si 47-48kg iar sani lipsa. Nu parea rea dar m-am ofticat si nu am ramas.

Cel mai probabil e vorba de colega care activeaza in aceeasi locatie dar pe care eu nu am vazut-o. Cea la care am fost este cea din pozele postate de mine si are parul mult mai lung decat spui tu.

Bafta!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Daaa... hai sa vorbim despre domnisoara:

 

Modalitatea de contact numai spre seara si noaptea ceea ce poate fi interesant pentru "pasarile de noapte". Voce placuta la telefon.

 

Zona centrala linga minastirea Radu Voda. Usor de parcat noaptea,

 

Locatia este un 3 camere mari, din cite am vazut ar fi singura dar nu jur. Dusul este .. interesant.

 

Fata intradevar e bruneta, slim spre skinny cu doupa semne distinctive pe solduri (o sa vedeti :)). E amabila si surizatoare. Destul de machiata asa ca m am asteptat sa nu fie nici un fel de pupaturi pe fata (confirmat mai tirziu). Este placuta dar are o anumita distanta car ar putea fi deranjanta pentru unii. Actiunea are loc pe un pat simplu, just for that!

 

Dupa un dus rapid, am trecut in pat, cinteva mingiieri pentru a pipai domnitza, doua trei cuvinte si am pus preze fara sa fi trecut prin faza orala.

 

Asi putea zice ca a stat linistita, citeva gemete de role play, muncit la ea vreo 10 minute gen misio si terminat. Poate ar fi fost bine sa iau o ora sa fie mai relaxata dar noaptea am avut citeva expreiente proaste de fast fuck si n am vrut sa arunc  bani aiurea. IN final nu a dat niic un semn ca m ar grabi sau da afara. Timpul platit se respecta si mi a placut cum a vorbit.

 

Daca ar fi sa mai vad pe cineva noaptea asi merge la ea fara risc. Nu stiu cum se intipmpla cind se amesteca programarile, daca si le respecta sau nu raspunde asa cum a zis colegu de mai sus. Nu pun mina in foc de creola sau nu si nu m ar fi deranjat atita timp cit este o prezenta placuta si nu vulgara.

 

Locatie 8

 

Fata 9

 

Actiune 7

 

GFE 8

 

150L /30 min (dtd 25min pentru mine)

 

Eventual de revenit

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...