Sari la conținut

Vizitatoare din Alba/Sibiu-0757613641


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Pe publi24 apare anuntul ca fata e prezenta in cluj. Ea e de fapt originara de pe sibiu si alba. cum in alba e ...nasoleala probabil vrea sa incerce clujul. eu am fost la ea si nu as reveni ever. aveti recenzia pe care i-am facut-o in alba:

 

"Postat 05 February 2016 - 07:07 PM

Tipa a revenit in Albanezia. Plm recunosc ca am incercat sa merg la ea dar fara succes. Pana azi. Cica 'proaspat' venita! Nu am chef de o recenzie clasica dar a fost un fucking esec! Plm a vorbit de m-a terminat psihic. Mai sugea, mai vorbea, mai comenta. Ca iti sunt reci mainile ca plm, Faza nasoala e ca ....facatura in plm si asta nu era ok cu pasarica! celebra scurgere albicioasa insa aici grav de tot. La un moment dat m-a lovit un miros...plm horror! de supt o suge asa fara nici un artificiu! de futu evident ca am bagat-o 30% ca avea dureri! de ce avea dureri? va raspundeti voi singuri! De revenit? Fuck NO!"

sau linkul:http://nimfomane.com/forum/topic/59481-doar-la-tine-sau-la-pensiune-0757613641/

Pozele sunt ok. insa chestiunile legate de igiena sunt cela ce trebuie sa va dea de gandit. poate pe unii dintre voi nici atitudinea aiurea pe care o are nu va deranjeaza in mod deosebit. Eu am vanat-o mult ca sa zic asa si ...dezamagirea a fost mare. in special chestiunea legata de igiena! Poate ajut pe cineva sa evite o dezamagire:).

 

  • Like 1
Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...