Sari la conținut

Ade 0736682267


Postări Recomandate

Reputație: -7337
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

Cum este doamna? o companie placuta? ce paleta de servicii are ca nu prea s-a discutat in afara de masaj? merita deplasarea?

este un pic plinuta dar eu am fost de doua ori si s-a purtat excelent a doua oara am chemat-o la 7 dimineata si a venit special de acasa cand a vazut ca sunt serios,mie mi-a placut :hihat :hihat

  • Like 7
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:UndevaCandva
  • Oras:UndevaCandva

este un pic plinuta dar eu am fost de doua ori si s-a purtat excelent a doua oara am chemat-o la 7 dimineata si a venit special de acasa cand a vazut ca sunt serios,mie mi-a placut :hihat :hihat

deci ar merita cel putin o tura daca se implica...ms!  :hihat

Link spre comentariu
  • Oras:Silicon Valley
  • Oras:Silicon Valley

Astazi am sunat o p aceasta zdreanta fosilica si am stabilit o programare, cu rugaminte din partea ei sa ma programez cu 45 d min inainte sa ajung la ea; am intrebat o dc este ok dc ii trimit un sms d confirmare inainte cu jumatate d ora si am cazut d comun acord pt intalnire; zis si facut , odata ajuns in zona unde presteaza, nu a vrut sa mai raspunda nici la apeluri si nici la sms; rog un moderator sau cineva care mai are capul p umeri p acest forum s o mute la sectiunea de evitat p aceasta zdreanta ordinara

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

astazi am fost la Ade, nu am sa-i fac recenzie intrucat i-am mai facut si nu s-a schimbat nimic .Multumesc Ade :hihat :hihat :hihat

sincer Liviu ar merita premiul anului pentru cele mai multe recenzii, respectiv fete vizitate.
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

sincer Liviu ar merita premiul anului pentru cele mai multe recenzii, respectiv fete vizitate.

nu i-am facut recenzie dar mi-a zis ca intra mereu si se uita aici pe nimfo :hihat :hihat :hihat

  • Like 5
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Cum este doamna? o companie placuta? ce paleta de servicii are ca nu prea s-a discutat in afara de masaj? merita deplasarea?

Despre ce deplasare vorbești sifiliticule??Sărăcie tu faci doar laba in fața monitorului

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna ziua,

 

 

Astazi am avut chef de un masaj + ceva mai mult, asa ca citind ce se intampla pe aici m-am hotarat sa i fac o vizita Adei.

 

Sunat in jurul orei 14 si programat pentru ora 15, la telefon o voce calda, dezghetata, mi a explicat frumos si corect unde trebuie sa ajung asa ca nu am avut probleme. Imi spune la telefon interfonul, etajul apartamentul si urc linistit si interesat :))

 

In usa, ma intampina fara sa se ascunda, o doamna la 40-42 de ani, blonda, miniona, zambareata si foarte activa:)). Ma invita in camera cu pricina unde era prezenta masa de masaj, 2 paturi, un fotoliu, etc..  Apartamentul este vechiut, mobila este de aceeasi varsta cu apartamentul, insa este foarte curat. 

 

Ne asezam la o tigara si ne luam la discutii, doamna este o companie foarte placuta, ai impresia ca poti sa discuti cu ea absolut orice, zambareata mereu, foarte foarte pro activa. Discutam aprox 5-10 minute dupa care ma intreaba daca vreau sa merg la dus desi ea crede ca vin de acasa. Chiar veneam de acasa, abia facusem dus asa ca am zis pas. Imediat dupa raspunsul meu, sunt rugat sa o scuz 3 minute sa si faca si ea un dus scurt si sa ma fac comod.

 

Dupa 3-4 minute, se intoarce in camera, topless, cu o pereche de sani frumoasa, nici mari nici mici dar frumusei, burtica prezenta dar dupa parerea mea nimic deranjant. 

 

Ma intreaba cum facem?  2 finalizari sau masaj si finalizare? Dupa cum am specifiat, aveam chef si de un masaj dar si de mai mult asa ca am mers pe varianta cu masaj inainte.

 

Masa executat corect, pe masa de masaj, intr adevar te relaxeaza, iar atmosfera este in continuare sustinuta de discutii despre vrute si nevrute. 

 

Dupa aproximativ 25 minute de masaj sunt intrebat daca vreau sa continuam pe masa de masaj sau ne retragem in pat, aleg sa mergem in pat unde sincer va spun, ce a urmat m a lasat perplex :)).

 

Actiunea incepe cu un oral, protejat, la alegerea doamnei care face totul protejat obligatoriu, dar sincer, unul dintre cele mai bune oraluri protejate/neprotejate pe care l am primit. Maini inexistente, priviri.... ce priviri, limbi pe OO din BELSUG, sarutari pe corp, unghii pe picioare foarte fin, ce sa mai, piele de gaina. 

 

Dupa cca 10 minute, mi se spune sa raman in pozitia in care sunt :)) si trecem la normal cu doamna deasupra. Implicarea este punctul FORTE. Gemete, miscari din fundulet, degete in gura, maini pe sani, tot tacamul. Schimbam in doggy, din nou intampin miscari foarte lascive din fundulet pentru ca peste 5 minute sa termin sleit de puteri in prezervativ.

 

Fumez o tigara, mai discutam putin despre tineret telefonie chestii :)) si plec.

 

NOTE:

 

LOCATIE : 8 -  Foarte curat, dar un aspect de vechi

 

Aspect fizic: 8 - Doamna arata bine, dar pentru a fi obiectiv acord nota 8 intrucat poate unii sunt deranjati de burtica.

 

GFE: 10 -  Aici nu stiu daca e vorba de GFE sau nu dar cert e ca doamna te face sa te simti foarte bine si relaxat.

 

Masaj : 9 - Executat corect, totul foarte bine.

 

ORAL : 9 - Dau 9 doar si doar pentru prez :D

 

Normal : 9 - Eu am fost super impresionat cum din doamna draguta si zambareata s a transformat intr o mica nimfomana odata cu asezarea in pat :))

 

Tarif : 100 lei / ora

 

 

 

Nu am facut foarte multe recenzii, daca e ceva ce am uitat imi cer scuze,

 

O zi frumoasa :D

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut am incercat de mai multe ori sa ajung la Adela dar nu am reusit. Prima oara cand am sunat-o am avut o probl cu tel si se auzea cu ecou si a crezut ca o inregistrez si a spus ca face doar masaj. Am mai incercat dar poate am gresit la telefon spunand clar sex si nu masaj. Cred ca are numarul meu memorat cu NU  :laugh2

 

@ liviu58 un pont cum sa reusesc sa ajung la ea? :blushing2

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Acum 2 zile am vizitato si eu pe doamna Ade.Am facut programare cu 30 min inainte,apoi cand am ajuns la Baba novac am revenit cu un telefon,doamna directionanduma spre locatie.Ajuns in locatie doamna ma primeste in sutien si chilotei,ma intreaba daca intru la dus dar eu venisem deja pregatit asa ca a plecat numai Ade la dus.Dupa revenirea ei am inceput sa ne mangaiem si sarutam pe corp,gemete usoare si dupa un scurt masaj cu sani al soldatelului incepe un oral protejat cu pofta si gemete.Dupa oralul bine executat de Ade am invitato sa se intinda sa gust si eu sani ei si sa ma joc cu piersicuta ei mica.Dupa cateva minute de supt si masat pasarica si inauntru si afara o urc pe Ade peste mine si incepe sa se miste usor apoi mai tare si dupa cateva gemete usoare a sosit si unul mai puternic insemnand ca doamna a avut un orgasm frumos,m-am ridicat si am inceput sa-i sug sanii si am apucato de fundul bombat si mare tragando in pula,gemete usoare,placere apoi ne-am schimat pozitia in mama iedului unde am dat vreo 2-3 min capituland in prez.Ne mutam pe canapea pentru o tigara un pahar de apa si ceva vorba dupa care incepem numarul 2.Acesta incepe cu un oral la marginea patului iar dupa ce sa trezit soldatul am intrebat daca putem folosi si masa de masaj si raspunsul a fost afirmativ,am urcato pe masa si am inceput sa dau usor in ea la umeri-craci,apoi pe la spate intinsa pe masa,dupa vreo 4 min ne mutam pe canapea in pozitia capra si apoi inaoi in pat tot caprita,dupa minute in sir de dat si de sudoare inceps sa cedeze soldatelu iar Ade il ia in gura si il aduce din nou la viata urmand iar minute de dat in fesele ei mari si frumoase,obosi fiind si eu si ea de la atata frecusi imi pune o perna la cap si incepe un oral ajutat si de manuta dupa multe razbaie scoate prez si incepe un handjob in forta finalizand glorios pe sani ei.Ma sterge usor cu servetele dupa care imi aduce un prosop mare si curat din dulap.Intru la dus si dupa ce m-am racorit am mai schimbat cateva vorbe timpul ajunsese la final.Notrea se face in urmatoarea ordine:Locatia 7.5 Curata,ordonata,mobila veche,baia cu tot ce trebuie si usor de gasit.Fata 7 Simpatica dar isi arata un pic varsta.Corpul 7 Cu un pic de burtica si niste vergeturi pe fundulet dar nederanjant si fara sa observ celulita.Fundul 10 Mare,lat,bombat si pufos.Sani 7.5 Un puc cam lasati dar nu foarte tare,placut la atingere,gustosi si grei.Oral 8 Bunicel cu gemete si incercari deep.Normalul 9 O doamna care se simte bine calare,geme,are orgasm si mi-a facut placere cand dadeam sa o vad ca isi maseaza pasarica.100 ron lasati pe birou cand a plecat la dus pentru o partida foarte reusita.De revenit si urmand o incervare si cu colega Denisa.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

Acum 2 zile am vizitato si eu pe doamna Ade.Am facut programare cu 30 min inainte,apoi cand am ajuns la Baba novac am revenit cu un telefon,doamna directionanduma spre locatie.Ajuns in locatie doamna ma primeste in sutien si chilotei,ma intreaba daca intru la dus dar eu venisem deja pregatit asa ca a plecat numai Ade la dus.Dupa revenirea ei am inceput sa ne mangaiem si sarutam pe corp,gemete usoare si dupa un scurt masaj cu sani al soldatelului incepe un oral protejat cu pofta si gemete.Dupa oralul bine executat de Ade am invitato sa se intinda sa gust si eu sani ei si sa ma joc cu piersicuta ei mica.Dupa cateva minute de supt si masat pasarica si inauntru si afara o urc pe Ade peste mine si incepe sa se miste usor apoi mai tare si dupa cateva gemete usoare a sosit si unul mai puternic insemnand ca doamna a avut un orgasm frumos,m-am ridicat si am inceput sa-i sug sanii si am apucato de fundul bombat si mare tragando in pula,gemete usoare,placere apoi ne-am schimat pozitia in mama iedului unde am dat vreo 2-3 min capituland in prez.Ne mutam pe canapea pentru o tigara un pahar de apa si ceva vorba dupa care incepem numarul 2.Acesta incepe cu un oral la marginea patului iar dupa ce sa trezit soldatul am intrebat daca putem folosi si masa de masaj si raspunsul a fost afirmativ,am urcato pe masa si am inceput sa dau usor in ea la umeri-craci,apoi pe la spate intinsa pe masa,dupa vreo 4 min ne mutam pe canapea in pozitia capra si apoi inaoi in pat tot caprita,dupa minute in sir de dat si de sudoare inceps sa cedeze soldatelu iar Ade il ia in gura si il aduce din nou la viata urmand iar minute de dat in fesele ei mari si frumoase,obosi fiind si eu si ea de la atata frecusi imi pune o perna la cap si incepe un oral ajutat si de manuta dupa multe razbaie scoate prez si incepe un handjob in forta finalizand glorios pe sani ei.Ma sterge usor cu servetele dupa care imi aduce un prosop mare si curat din dulap.Intru la dus si dupa ce m-am racorit am mai schimbat cateva vorbe timpul ajunsese la final.Notrea se face in urmatoarea ordine:Locatia 7.5 Curata,ordonata,mobila veche,baia cu tot ce trebuie si usor de gasit.Fata 7 Simpatica dar isi arata un pic varsta.Corpul 7 Cu un pic de burtica si niste vergeturi pe fundulet dar nederanjant si fara sa observ celulita.Fundul 10 Mare,lat,bombat si pufos.Sani 7.5 Un puc cam lasati dar nu foarte tare,placut la atingere,gustosi si grei.Oral 8 Bunicel cu gemete si incercari deep.Normalul 9 O doamna care se simte bine calare,geme,are orgasm si mi-a facut placere cand dadeam sa o vad ca isi maseaza pasarica.100 ron lasati pe birou cand a plecat la dus pentru o partida foarte reusita.De revenit si urmand o incervare si cu colega Denisa.

Deci nu sunt singurul care ofrer orgasme

  • Like 6
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

Astazi am vizitat-o din nou pe Ade, am sa-i dau note fara sa-i fac recenzie intruca i-am mai facut

locatie 8 locuri de parcare cate vrei

gfe 9

oral nu stiu pentru ca nu o las sa-mi faca

normal 9 se implica

cadou 50/100

Multumesc Ade si am sa revin cu cea mai mare placere

  • Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:IN RAI
  • Oras:IN RAI

Astazi am vizitat-o din nou pe Ade, am sa-i dau note fara sa-i fac recenzie intruca i-am mai facut

locatie 8 locuri de parcare cate vrei

gfe 9

oral nu stiu pentru ca nu o las sa-mi faca

normal 9 se implica

cadou 50/100

Multumesc Ade si am sa revin cu cea mai mare placere

bre Liviule,de ce multumesti escortelor pentru fiecare vizitta?Te platesc ele?

Link spre comentariu
  • Oras:In inima femeilor
  • Oras:In inima femeilor

Ce rau stai cu orgasmele in ultima perioada.

citeste recenzia de mai sus a lui futbine,citeste la Sangre si mai sunt destui care reusesc asa ceva te oftici este?

  • Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti

Am ajuns din nou la Ade, zilele trecute. Aceeasi atitudine Ok, de amica mai degraba decat de escorta. Stat la povesti, se implica, geme frumos ii place sa termine, ii place sa se futa. Ce sa zic, 9 pe linie. Clar de revenit, mai ales la pretul asta, e BEST IN TOWN !

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...