Sari la conținut

0747751145


Postări Recomandate

  • Oras:Dunno
  • Oras:Dunno

Anuntul in evenimentul suna cam asa "Superbă, sofisticată, foc şi pasiune, studentă experimentată! Ofer sex de vis, sunt gata să te aduc pe culmile extazului, igienă. tel 0747751145"

 

Am sunat duminica in jur de ora 12:00 cand am ajuns in iasi si mi-a raspuns o domnisoara spunandu-mi ca ofera normal si oral 100 nr 150 ora , bruneta ,1.70 , 55kg( cred dar nu sunt sigur ca asa mi-a spus) sani nr 5 , fund bombat . Ca locatie la gara mai multe detalii puteti afla daca o sunati.

Fiind aproape de zona respectiva nu mi-a luat mult timp sa ajung. Blocul e destul de usor de gasit cu indicatiile tipei. Am preferat sa urc pe jos cele 5 etaje deoarece mi-a spus ca liftul se blocheaza la etajul ei si n-am dorit sa risc. Mi-a deschis usa si pot spune ca n-a mintit cand a zis ca e bruneta , tipa chiar destul de draguta si are ca semn distinct o alunita mica deasupra gurii , 1,70 , ceva burtica acolo dar nu dizgratioasa. Sanii sunt ok nu lasati , fundul bombat cum a zis la telefon , pasarica epilata acuma cateva zile cred , fara mirosuri . Am platit inainte 100 de lei un nr bani pe care i-a dus in alta camera unde are inca o colega pe care nu am vazut-o si nici nu am simtit-o pe parcursul vizitei. Am cerut voie sa ma duc pana la baie intai unde mi-a fost frica sa ma si spal pe maini...jalnic de tot , si veceul sub orice critica , daca nu imi venea sa ma pis pe mine nu intram in baia aia. Camera unde s-au desfasurat ostilitatile simpla , canapea desfacuta si nu sunt sigur dar lenjeria mai mult ca sigur nu se schimba dupa fiecare client.

Fara prea multe discutii s-a apucat de un oral neprotejat destul de slabut , lins pe 00 destul de putin , nu stiu daca a durat 3 minute si s-a intins dupa prezervativ sa mi-l puna. La normal intai ea deasupra ~3-4 minute si mi-a zis ca a obosit , misionar dupa ~3-4 a si zis ca incepe sa o doara , ce exact n-am stat sa intreb , capra cateva ~2-3 min si deja vroia sa comenteze sa termin si i-am sugerat sa ma termine oral , a scos prezervativul si intr-un final i-am umplut gurita , a mai lins-o putin si apoi a plecat la baie unde a scuipat banuiesc , nu stiu sigur. M-am imbracat si dus am fost evitand sa mai trec pe la baie. Pentru o descarcare rapida a fost ok pt mine dar nu as mai reveni .

 

Oral 9 (CIM mi-a placut)

Normal 7 (nu prea ii place daca o lungesti din ce am observat eu)

Locatie 3 ( baia aia mi-a dat fiori si nu in sensul ala bun)

Aspect tipa : eu ii dau 9 ( curata fara mirosuri)

 

 

Bafta si spor la futut !

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator cachero
Reputație: 0

Nu stiu la care din ele ai fost tu, stiu ca sunt 2. Eu am fost la ele, sunt 2 brunete, amandoua plinute. Pot sa spun ca am mai fost la bruneta cu ochii albastri pe cand avea locatie super faina cu AC si f frumos mobilat si imi placea ca facea CIM . Acum cand am fost la ele am zis ca nu stau. Caut ceva nou.

Link spre comentariu
Vizitator cachero
Reputație: 0

Scuze ca intervin din nou, dar notele pe care le-ai dat tu sunt prea mari !

Eu pt aspect nu le dau mai mult de 3 respectiv 5 pt d'soara cu ochi albastri care este un pic mai slaba dar tot grasa este si aia ...sunt grase una mai grasa decat cealalta . Ultima data cand am fost la d'soara bruneta cu ochii albastri ...mi-a parut rau, dupa ce am terminat am zis ca mai bine faceam o laba .

Link spre comentariu

Vizitator Cautatorul
Reputație: 0

Cachero, notele sunt subiective. Am urmarit postarile tale si am impresia ca vrei sa aduni cat mai multe. Am rugamintea sa postezi cand este intr-adevar ceva relevant de spus. Daca ai chef de taifas, intreg sectorul Discutii Generale te asteapta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...