Sari la conținut

Fetele de la podul de la intersectia Craiovei cu Prundu


Postări Recomandate

Va salut,

Urmaresc de ceva timp forumul si acum m-am gandit sa va intreb despre cele care stau la intersectia strazii Craiovei cu Prundu (podul) din sensul giratoriu spre Targul saptamanal.

Veneam zilele trecute de la Craiova si in treacat le-am vazut. Erau 3 fete (femei)

Una roscata, matura la vreo 45 de ani, alta cam plinuta la vreo 30 si una tinerica, pana in 25 cred.

Am vb cu aia roscata, vrea 40 normalul si 30 oralul, te poti duce si la ea aks dupa ora 3,nu am insistat pt locatie deoarece nu mi-a starnit interesul.

Apoi am mai vb cu cea tinerica, arata de nota 9 la fata, ciudat de bine chiar si la corp, ce sa spun, inaltime 170, slabuta de vreo 50-55 kg, parul saten. Face normal 50 si oral 40 dar mai lasa la pret.

Din pacate eram obosit si nu am ramas la nici una.

Va rog, daca stie cineva despre ele o recenzie mai completa, va rog sa o postati aici.

Aaa, au spus ca nu pot fi gasite la pod decat pana la ora 3 apoi... nu mai stiu, nu am insistat.

Am facut o greseala, am uitat sa-i cer numarul celei tinere. Daca il afla cineva, poate il pune aici. Daca nu, cand ma intorc de la Craiova vineri, trec prin zona.

Stima!

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Cred ca mai toti din zona le stiu. Le-am vazut si eu (mai putin pe cea mica si tinerica, pe ea inca nu am vazut-o) ... dar maine (sau poimaine) dau o tura si daca este vorbesc cu ea, poate reusesc sa-i cer si telefonul. Celelalte doua nu-mi inspira incredere ... vezi ca cea bruneta este gravida dupa cum se pare, iar cea matura este des saltata de politistii din zona (ma deplasez frecvent pe acolo spre cele 2 hypermarketuri si le vad mereu) de aia multi ii spun ... politista.

Link spre comentariu
  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti
  • Telefon: the_manyac
  • Oras:Pitesti

Salut,eu trec zilnic pe langa ele,lucrez in apropiere,nu le-am vazut decat pe cele doua,cea tinerica nu am vazuto deloc,mar interesa si pe mine cea tinerica daca face cineva rost de numaru ei de telefon.Stima

Link spre comentariu

tin sa mentionez ca si eu trec aproape zilnic pe acolo si pot sa zic ca am vazut si eu una tinerica subtirica care arata destul de bine , era mai blonduta dar de fiecare data cand trec pe acolo imi doresc sa o mai prind odata sa o intreb niste detalii si poate un nr de telefon dar am vazuto foarte foarte rar, ( de 2 ori daca nu ma insala memoria ) dar de fiecare data eram intr'o conjunctura nefavorabila sa o abordez si chiar ma oftic !

Link spre comentariu

am uitat sa zic mai sus in afara de cele 2 ( cea roscata batrana si cea foarte grasa ) mai e una mai inchisa la ten ( probabil de etnie ) dar arata okay la ea am oprit odata si am intrebato cateva detalii mia spus de 50 ron un nr.nu puteam sa raman atunci la ea si iam cerut un nr de telefon dar din pacate a zis ca nu poate sa imi dea si ca ea doar cand e acolo la pod poate.tin sa mai mentionez ca in ultima perioada nici pe ea nu am mai vazuto acolo, as fi mers odata la ea.

Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Si eu trec aproape zilnic (chiar si de doua ori pe zi) pe acolo. De regula am observat in ultimul timp ca cea roscata (mai matura) o gasesti mai ales dimineata pana pe la pranz, iar cea mai plinuta (si ... marocana) in genere dupa-amiaza cam isi face veacul pe acolo. Din pacate de vreo 4-5 zile nici urma de cea tinerica de care zicea colegul mai sus ... o fi disparut din peisaj. Oricum, mai trec si ma mai uit.

Adevarul este ca nu am agreat niciodata fetele de pe marginea strazii (A NU SE INTELEGE GRESIT - nu am nimic cu ele, fiecare este libera sa practice orice meserie si oriunde doreste). Daca totusi este necesara o .... (cum spunea un confrate de pe aici ... descarcare rapida), prefer un masaj erotic. Cat de cat mai safe si intr-o locatie la fel ... cat de cat decenta.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Intr-adevar,exista o tipa tinerica,inalta si cu forme frumoase pe acolo (confirm ca am vazut-o in vreo 2 randuri) insa apare foarte foarte rar...exista probabilitatea sa nu fie de meserie,sa practice doar cand nu are bani.Cu siguranta este de urmarit caci merita incercata o data....

Link spre comentariu

Trecand pe centura in jur de ora 20 prin dreptul presate dacia ( vizavi langa o statie gpl si parcare e un barulet de lemn) am vazut in fata lui o centurista destul de ok ca trup, varsta cica 30 si, inaltime 1.60, parca creata. Serviciiprestate oral si normal protejat cu 50 roni. Vrand sa ma descarc am zis ok pt un oral dar dupa multe insistente ( se pare ca nu ii picase nici un client) a acceptat si fara protectie dar cu conditia ca nu inghite ( imi amintesc ca in urma cu 2 ani in aceasi zona prestau 2 tipe de prin moldova una blonduta mai plinuta, nu grasa si una bruneta micuta, fetele aveau atitudine oarte ok si nu te grabeau, dar din pacate nu faceau decat protejat si nu faceau decat in locul ales de ele). In fine revenind la respectiva, am mers in bosheti in spatele statiei gpl si incepe prestatia. 50 roni tarif, prestatie de 5 roni, s-a limitat doar la capul lui gicuta nu care cumva sa inghita mai mult...se simteau dintii pe el de... Am finalizat cu chiu cu vai si tuleo. Tot in zona respectiva am gasit o tipa cam de 25 sa zic sau mai tanara, bruneta destul de draguta c un tatuaj pe umar parca. Nu stiu daca e de etnie sau e doar bronzata. Ca servicii aceleasi oral/normal protejat si tot 50 roni. Ca zona nu stiu ca de aici a plecat totul, a zis aicea aproape dar nu a precizat...Initial a urcat in masina apoi cand am zis mergem la un loc mai ferit a sarit ca arsa ca aicea aproape (unde nu a precizat) si pana sa pornes eu masina ea deja coborase pe jumate...fara ca sa o observ. A tipat ca ce fac o iau taras si dusa a fost. Nu stiu cum e la prestatie dar ca atitudine... Alte noutati am gasit la podul viilor (vizavi de petrom, unde sunt expuse balansarele pt vanzare, langa service) am gasit pe la ora 22 2 tipe care nici nu s-au deranjat sa se ridice. Au precizat aceleasi tarife aceleasi servicii. Ca aspect una inalta destul de urata si una putin mai frumusica la fata dar nu am vazut-o bine. Nefiind interesat nu am ramas. Poate posteaza cineva care a trecut prin zona ca sa se descarce. Bafta la footut!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Pe Centura,dar mai jos de locatia din relatarea lui Shadow,adica nu mergi inainte spre Send'92 ci faci dreapta,mai stau vreo 3-4.Una sigur o cunoasteti,e moldoveanca aia nebuna care vorbeste singura iar celelate sunt toate 3 de etnie.Dintre ele doar una e mai rasarita...e slaba aschie, absolut deloc fara forme.Cere 50 RON O+N sau 150 RON O+N+A (O neprotejat).Ca loc de actiune te indruma spre Bascov, la "sere", cum iesi de pe centura se face un drum neasfaltat la dreapta.Ce pot sa spun, de cea slaba am fost multumit cat de cat.Nu exceleaza nici la O, nici la N dar cum o pui asa sta si nu te intreaba daca mai ai pana iti dai drumul.Eu am luat-o in mai multe randuri la motel seara (sunt cat de cat fidel :D) si a fost toul ok, caci la motel m-am putut desfasura in voie.La anal desi o doare, fiind stramta, nu comenteaza si nu auzi nimic din gura ei (eu intreband-o daca o doare ca sa stiu sa dau mai incet).Ultima oara am fost cu ea acum vreo luna si jumatate si nu am avut nici un fel de problema medicala de pe urma ei (facut cu ea O neprotejat de fiecare data).

Tip: E mai ok la motel fiindca dupa atatea ore de stat in strada, in soare si in praf e posibil sa nu miroasa prea bine (lucru perfect omenesc dealtfel) si s-ar putea sa nu puteti face mare lucru (stim cu totii ce efect are un miros de peste venind de acolo de jos asupra pulii,ca iti moare instant).Asa ca un dus facut la motel va rezolva problema

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Cea de etnie sa stii ca face si anal....pe mine m-a incantat faptul ca nu scoate un "miau" cand dau ca melteanu in ea desi se vede ca are lacrimi de durere in ochi.Moldoveanca total exclus...ce sa faci cu aia cand ultima data cand am trecut pe langa ea se certa cu un prieten imaginar?

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Trecand pe centura in jur de ora 20 prin dreptul presate dacia ( vizavi langa o statie gpl si parcare e un barulet de lemn) am vazut in fata lui o centurista destul de ok ca trup, varsta cica 30 si, inaltime 1.60, parca creata. Serviciiprestate oral si normal protejat cu 50 roni. Vrand sa ma descarc am zis ok pt un oral dar dupa multe insistente ( se pare ca nu ii picase nici un client) a acceptat si fara protectie dar cu conditia ca nu inghite ( imi amintesc ca in urma cu 2 ani in aceasi zona prestau 2 tipe de prin moldova una blonduta mai plinuta, nu grasa si una bruneta micuta, fetele aveau atitudine oarte ok si nu te grabeau, dar din pacate nu faceau decat protejat si nu faceau decat in locul ales de ele). In fine revenind la respectiva, am mers in bosheti in spatele statiei gpl si incepe prestatia. 50 roni tarif, prestatie de 5 roni, s-a limitat doar la capul lui gicuta nu care cumva sa inghita mai mult...se simteau dintii pe el de... Am finalizat cu chiu cu vai si tuleo. Tot in zona respectiva am gasit o tipa cam de 25 sa zic sau mai tanara, bruneta destul de draguta c un tatuaj pe umar parca. Nu stiu daca e de etnie sau e doar bronzata. Ca servicii aceleasi oral/normal protejat si tot 50 roni. Ca zona nu stiu ca de aici a plecat totul, a zis aicea aproape dar nu a precizat...Initial a urcat in masina apoi cand am zis mergem la un loc mai ferit a sarit ca arsa ca aicea aproape (unde nu a precizat) si pana sa pornes eu masina ea deja coborase pe jumate...fara ca sa o observ. A tipat ca ce fac o iau taras si dusa a fost. Nu stiu cum e la prestatie dar ca atitudine... Alte noutati am gasit la podul viilor (vizavi de petrom, unde sunt expuse balansarele pt vanzare, langa service) am gasit pe la ora 22 2 tipe care nici nu s-au deranjat sa se ridice. Au precizat aceleasi tarife aceleasi servicii. Ca aspect una inalta destul de urata si una putin mai frumusica la fata dar nu am vazut-o bine. Nefiind interesat nu am ramas. Poate posteaza cineva care a trecut prin zona ca sa se descarce. Bafta la footut!

...ai numaru de telefon a unei centuriste??
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Trecand acum doua zile pe langa subansamble pe centura am oprita la o centurista ce-si facea veacul pe marginea drumului,una creata,roscata si arsa rau de soare pe picioare si pe umeri.Am negociat tariful de 40 RON normalul si am intrebat-o unde sa mergem la care mi-a spus "In spate aici,in boscheti,ca io in masina nu ma urc".Am zis sa imi aduc aminte de tineretile mele cand boschetele era la mare pret si am purces la treaba.Am mers pe o cararuie pana la locul faptei si acolo pune-te pe treaba.Chestia e ca fiind in aer liber ea s-a pus capra iar eu pe la spate dar aici mare problema! Ea fiind mica iar eu mai inalt nu prea iesea cum trebuia.Dupa ce abia am gasit o pozitie cat de cat alta belea! Ne-am trezit inconjurati de vaci (era un nene cu vreo 30 de vaci la pascut pe aproape si se gasise taman atunci sa le mane spre casa) iar vacarul,deci asta a fost maxima, : "Pardon,da' sa stai linistiti ca cu mine nu-i bai,am vazut multe la viata mea!".Comicul si indeitul situatiei m-au facut sa raman perplex si in ciuda intamplarii sa reusesc sa imi dau drumul vreo 10 minute mai tarziu dupa ce am dat sa surdu-n tobe in ea.Despre respectiva,ce pot sa zic...Mica,urata iar de igiena nu mai vorbim.Eu unul am oprit de dragul experientei "boschet".O gasiti in fiecare zi dar nu mai mult de orele 18.00 dupa cum a precizat...

In rest,sa ne auzim cu bine si la cat mai multe "trageri" !!!

P.S Pentru Claudiuu....nu cere nr de tel ale centuristelor si nici sa nu le dai nr tau de tel!Au prostul obicei sa te sune ele cand au lipsa de clienti si daca ai nevasta/prietena s-ar putea sa nu fie de bine.Iti spun din propie experienta ca suna si la 11 noaptea....

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Trecand acum doua zile pe langa subansamble pe centura am oprita la o centurista ce-si facea veacul pe marginea drumului,una creata,roscata si arsa rau de soare pe picioare si pe umeri.Am negociat tariful de 40 RON normalul si am intrebat-o unde sa mergem la care mi-a spus "In spate aici,in boscheti,ca io in masina nu ma urc".Am zis sa imi aduc aminte de tineretile mele cand boschetele era la mare pret si am purces la treaba.Am mers pe o cararuie pana la locul faptei si acolo pune-te pe treaba.Chestia e ca fiind in aer liber ea s-a pus capra iar eu pe la spate dar aici mare problema! Ea fiind mica iar eu mai inalt nu prea iesea cum trebuia.Dupa ce abia am gasit o pozitie cat de cat alta belea! Ne-am trezit inconjurati de vaci (era un nene cu vreo 30 de vaci la pascut pe aproape si se gasise taman atunci sa le mane spre casa) iar vacarul,deci asta a fost maxima, : "Pardon,da' sa stai linistiti ca cu mine nu-i bai,am vazut multe la viata mea!".Comicul si indeitul situatiei m-au facut sa raman perplex si in ciuda intamplarii sa reusesc sa imi dau drumul vreo 10 minute mai tarziu dupa ce am dat sa surdu-n tobe in ea.Despre respectiva,ce pot sa zic...Mica,urata iar de igiena nu mai vorbim.Eu unul am oprit de dragul experientei "boschet".O gasiti in fiecare zi dar nu mai mult de orele 18.00 dupa cum a precizat...

In rest,sa ne auzim cu bine si la cat mai multe "trageri" !!!

P.S Pentru Claudiuu....nu cere nr de tel ale centuristelor si nici sa nu le dai nr tau de tel!Au prostul obicei sa te sune ele cand au lipsa de clienti si daca ai nevasta/prietena s-ar putea sa nu fie de bine.Iti spun din propie experienta ca suna si la 11 noaptea....

nu conteaza asta sharkyboss ca sunt singur si mai bine sa le chem la mine decat in boscheti fara suparae si daca mai dai pe la ele te rog eu pentru mine un numar :))...
Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

nu conteaza asta sharkyboss ca sunt singur si mai bine sa le chem la mine decat in boscheti fara suparae si daca mai dai pe la ele te rog eu pentru mine un numar :))...

Nu ar fi mai usor sa treci tu pe la ele? Daca gasesti una care iti place intrebi daca se deplaseaza la clienti si ceri numar de telefon de la ea.

Asa umpli numai thread-ul cu off topic-uri. (te rog sa nu mai faci)

Link spre comentariu

shadow si ea era tot la lucru :) .cele doua stau impreuna mereu . mi se pare ca e gravida.. oricum arata bine cu fundul inapoi :) . eu cand am oprit mi-a spus ca oralul doar cu prezervativ si costa 50 ron. si te duc doar la locul lor nu accepta pe camera.

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

A disparut cea de etnie la care ma duceam eu mereu...Dupa ce devii client fidel merge si pe camera.Despre restul nu pot spune nimic referitor la aceasta problema deoarece in afara de cea de care v-am povestit cu boschetii nu am oprit la nici una din zona respectiva (dupa curba de la Send)...

Link spre comentariu

astazi am trecut pe centura si desi erau 6 centuriste nu am oprit inital...as fi vrut sa opresc la cea bruneta (cea care a avut o atitudine urata cand nu a inteles ca nu raman cu masina la vedere, dar care e cea mai prezentabila)de presteaza impreuna cu una brumeta creata despre care am mai postat. In fine...Trecand spre podul de langa presatedacia o gasesc si eu pe tipa aceea roscata bine bronzata (descrisa de un coleg mai sus). Opresc masina, intreb de oral, zice 50 de lei si cu protectia zice la unii cu la unii fara. Pai zic nu cred ca ai dc sa zici cu... eu zic totsi 40 lei si ea zice in masina nu urc ca e prima data. Eu intreb atunci cum? ea zice pai in boscheti ca eu am o zona a mea da lucreaza astia, eu zic oksi ma plimba pe malul argesului prin ploaia aia marunta. Gaseste o zona ascunsa si dupa ce numara banii (de 2 ori :)) ) zice sa nu o grabesc (se referea la numarat) eu credeam ca la supt :)) apoi zice ca sta decat 10 min...zik ok.

Incepe cu un supt binisor apoi si putin pupat pe oo, ce e drept nici vremea nu tinea cu sexul, asa ca ma suge cam 5 minute...ala micu abia ii venise cheful. Se ridica ea si zice pai tu nu termini, eu zic ca daca isi vede de treaba termin, ea nimik si zice da hai ca termini la normal (adica ca atitudine sincer nu ma asteptam...alta pleca) si uite asa pune un fes si treci la un normal...nu am simtit mirosuri iar pasarica era epilata...ce e drept scunda fata si cam greu cu pozitia...plus ca sa dau in ea in mijlocul campului...parca imi statea mintea la altceva. ALa micu da semne ca nu vrea (mi se facuse un frig) si insist sa termin oral.Ea zice lasa prezervativul, il las, il sterge cu servetel si apoi la supt...si finalizez si plec ca ingetasem. Imi intinde cred ca 4-5 servetele si apoi plec. Ca idee ce sa zic, ca atitudine a fost ok, ca si calitate se intelege :), e buna de descarcat ca la mine nu a comentat. Vremea insa nefavorabila pt fotut. Banuiesc ca ramane de servici s in zilele urmatoare pt ca m-a intrebat cum o sa fie vremea.

  • Like 2
Link spre comentariu

chiar acum am revenit dintr-o mica plimbarica pe strazile ocolitoare ale Pitestiului. Mai precis de pe depozitelor. Dupa cum spuneam vizavi de presate dacia (langa peco gpl) erau cele doua centuriste dintre care am avut de a face doar cu una, a carei prestatie este mai sus. Astazi am decis sa o incerc si pe ce-a de-a doua, care in trecut a coborat repede din masina, am oprit , am intrebat de oral a zis 40...dar cred ca e ori putin surda ori se prefacea ca totintreba. Am negociat 30 si ca loc hmmm in masina in parcarea aia, cobori putin in vale pe o panta. Ei fata putin creola dar placuta ca fizic, totusi deja a inceput cu atitudinea ca sti de 30 maxim 5 minute (numai cu prezervativ) ca ea se fute la minut si suge la fel ca i s-a parut ca ranjesc la ea (plm imi facea si morala). O intreb ironic cat e ora :)) da nu se prinde. Apoi pune prezervativul se scuza ca nu are servetele pentrudupa...si incepe 2-3 miscari care hmmm dureaza 30 secunde, apoi o ia la laba, zic hai mai baga o tura, mai baga una scurta de 15-20 secunde si iar pauza... Pai zic daca vrei sa scapi repede nu te mai opri. In fine ma ia cu hai nu-ti dai drumul... eu ma enervez si o invit sa coboare daca tot e asa grabita. DEschide sa si coboara si ca ultima discutie ii zic daca vrei sa vina clientul sia doua oara altfel e eatitudinea. Ea zice ca nu sta in clienti si ca nu o intereseaza astfel de lucruri si pleaca.

Eh concluzia e ca mai bine nu!

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Bun,in primul rand salut...

E o vorba care spune :"fuge ca dracu' de tamaie"...,ei bine,eu fug de aglomeratia din trafic mai rau ca el :laugh2 .Asadar,nedorind sa "fierb" motorul datorita traficului infernal de pe podul de peste Arges(cei care treceti pe acolo stiti la ce ma refer),am decis ca si metoda de ocolire(gaura in buget...) ruta Depozitelor(centura)-Budeasa.Chiar ma gandeam zilele trecute la un nou topic gen "nimic nou sub soare"-marca inregistrata :rax2 ,in care sa relatez lipsa fetitelor(centuriste) care masoara asfaltul in zilele senine...multumesc lui shadowshadow pentru contributie...(involuntar).So,trec pe centura,si ma las in dreapta(spre remat,pod)...imediat,zaresc 2 "majorete" iesite in intampinarea zeului RA...una pe sensul meu de mers,cealalta paralel(urcare spre send).Dupa un scurt flash(cea de pe sensul celalalt-urcare-statea pe vine,era prea "bronzata"...nu ma interesat),opresc langa "capreoara"...intreb pret,comunica,si hai pe treaba...ca,ard gazu' aiurea.Sincer,nu stiu de ce am apelat la ea(figurat :slap2 ),dar,da-i inainte ca,nu e cale de intors.

Partea tehnica+practica(2:1 :rax2 ) :

Modalitate de contact : :laugh2 normal ca din strada...

Locatie : "propretate" personala(masina,am trecut de pod(erau multi pescari,si sunt pudic...,am facut stanga pe un drum plin de noroi,si am intrat sub alt pod).

Aspect : 1,65 :blushing2 ,blonda(vopsita),putina burtica,"bronzata" dar nu excesiv...pe scurt "de duzina".

Servicii : oral n/p :normal pro,anal(nu am intrebat).

Tarifare : 40 lei/nr...atat m-a interesat...a spus ca,accepta si la hotel asa ca,banuiesc ca are si tarif la ora

Actiunea propriu-zisa : jos textila(eu),m-a intrebat ce vreau(oral sau normal) :blushing2 ...am ales normal,atentionand-o ca ,trebuie sa recite la instrument :atm ,ca sa pot obtine o erectie(ca doar nu mi se scula doar uitandu-ma la ea :laugh2 ).Foarte deschisa,dornica,zice o.k,m-a intreaba cum vreau oralul...nepro.,ma complimenteaza pentru aspectul "rabbit-ului",miros...etc,povestindu-mi ce fel de oameni "pletosi" a intalnit :slap2 ...zic,nu-mi distrage atentia ca,intra asta in "gaura" si e balamuc mare.

Dupa ridicarea membrului,si acoperirea cu pelerina de ploaie,isi da o cizma jos(soseta alba-zau...nu mi-a venit sa cred),lasa scaunul pe spate,deschide picioarele foarte atenta sa nu-mi murdareasca bordul cu cealalta cizma(am apreciat asta),si ma invita la "lupta"...pompez vreo 7-8 min.,ma intampina cu ceva contre(tind sa cred ca,in ciuda aspectului nu prea...,la o intalnire organizata in alt "cadru",mi-ar arata ceva meserie...),intr-un final imi dau drumul in prezervativ...il scoate frumos cu mana(in care avea un servetel...),ma sterge si pe mine cu alt servetel,apoi ea(ma tot uimit...).

Note...

Oral neprotejat(my choice)-7-8...a folosit si mana,dar,a facut deep all the way,limbi prin zonele adiacente(daca eram chel :laugh2 ),exista o urma de tehnica.

Normal protejat-7,nu mi s-a parut prea "larga",nu a gemut,daca nu dadea acele contre...,iarasi m-a surprins cand,dupa vreo 5 min,m-a intrebat daca nu vreau si in alta pozitie(doggy...e si un tertip sa finalizezi mai repede...)

Atitudine-8...nota mare stiu,dar...e comunicativa,glumeata,nu m-a grabit,nu a facut fite gen:-"nu-ti mai dai drumu' odata?/nu vreau decat asa..."

Igiena-8...rasa,piele o.k.,nici un miros neplacut.

Aspect-6-7,depinde de pretentii.

Precizez ca,banii i-am dat eu cand am ajuns la locu' faptei,fara sa astept sa-mi zica ea...(am decartat 40 lei)

Per total raport pret/calitate- satisfacator.

Recomand pentru o descarcare, daca sunteti in trecere si nu se iveste altceva la orizont.

Spor,si please stand up.

P.s.-scuze daca am omis ceva...ma puteti intreba daca sunt nelamuriri :bow ...da' fara numar de telefon :slap2

  • Like 4
Link spre comentariu

  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

intens nu era nici una la intrarea catre remat...cand am trecut eu nu erau decat cele 2 (una blonda-vopsita,si una bruneta all over)...

eu am mers cu cea blonda care e intradevar putin plinuta , care s-a recomandat Andrea (acum mi-am amintit :slap2 ).

Alta blonda in afara de asa zisa Andrea,eu nu am vazut... :no2 .

Spor...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...