Sari la conținut

Ramonik - 0757791668 [email protected]


Postări Recomandate

Ofer masaj erotic 0720903428 / 0748089389

ID Messenger : tudor_lily@yahoo.com

Masaj erotic 70 ron h, 30 min. masaj relaxare, 30 min. masaj erotic cu fin prin body masaj.

Masaj erotic cu fin. orala 100 ron.

Masaj erotic si companie intima 1h/2 fin, oral, normal, 150 ron.

Locatie : Domiciliul domnisoarei, garsoniera, Razboieni langa Liceul Astra.

Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Frate @geo_mate bravo de descoperire (apropo de unde ai luat pozele ca mie la o cautare nu mi-a rezultat nimic). Totusi vreau sa te intreb daca nu cumva este tipa aia care a fost discutata prin Curierul ca o punea prietenul sau la produs (tipul chiar a fost arestat pentru 29 de zile), cea din scandalul de acum 2 saptamani unde era discutat si salonul ala de masaj unde erau si **spam editat**e, cel la care se para ca veneau fotbalistii de la CS Mioveni ?

Daca se dovedeste ca nu este, atunci avem ceva care trebuie vizitat aici la noi.

Link spre comentariu

Salut, nu cunosc nici eu prea multe, dar ce pot sa va spun este ca am abordat-o pe facebookXXXSTERS) iar apoi am continuat sa conversam pe messenger ( [email protected]) .Si numerele de telefon sunt de actualitate, insa nu este intotdeauna disponibila.
Din cate am reusit de deduc, fata este din Republica Moldova, are 19 ani si este relativ noua prin Pitesti.
Avea si un anunt la ziar, ceva gen masaj erotic, undeva langa Mall (Valea Mare) daca retin corect. Nu stiu daca mai are anuntul la ziar. Nu mi-a dat de inteles ca ar avea legaturi cu orasul Mioveni si nici nu cred ca este implicata in scandalul respectiv. Are si o garsoniera inchiriata in Razboieni, unde presteaza ceva mai mult decat masaj erotic ( am vorbit cu ea ultima data saptamana asta ).
Este una din fetele mai frumoase din Pitesti. Imi pare o fata isteatza, serioasa si cu bun simt, deci merita tratata ca atare.

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator scrat
Reputație: 0

Am sunat si eu caprioara in acesta dupa-amiaza, atras fiind de pozele ei si mai ales de preturile rezonabile afisate. Mi-a dat detaliile necesare si anume despre masajul erotic. La intrebarea referitoare daca se poate ceva mai mult decat un masaj erotic mi-a raspuns politicoasa ca se discuta in momentul in care sunt la ea in locatie, la telefon nu vrea sa dea mai multe detalii. Totusi am plusat si am insistat spunandu-i ca trebuie sa stiu cat scot de la bancomat (fiind neplacut sa ajung la ea in locatie si sa ma trezesc ca-mi spune un pret pe care sa nu-l am in ... poket). Caprioara a ras frumos si mi-a repetat ca daca doresc, discutam acesta problema in locatie.

Daca ajunge cineva inainte este rugat sa recenzeze aici si pentru fratii lui.

Link spre comentariu
Reputație: 1681
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Nu stiu cum ati luat voi legatura cu ea ca eu nu reusesc deloc.Pe mess n-am vazut-o deloc,telefonul de Vodafone il are inchis si pe Orange nu raspunde.Eram chiar hotarat sa vad ce-i de ea.Mai insist.

Link spre comentariu
Reputație: 1681
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Am reusit sa ajung la Ramona.Acum m-am intors de la ea si impresiile sunt calde.

Sa incep cu notele:

Locatie-8-blocul de garsoniere de langa Liceul Astra,garsoniera frumos mobilata,curatenie,dar fara gel de dus

Fata-7-putin mai uratica ca-n poze,miniona,pistruiata,o fata comuna,sani mici si frumusei,pasarica epilata

Servicii-masaj relaxare,masaj erotic,oral+normal,o finalizare(asta am cerut eu)-100 lei

Oral-9-neasteptat de bun,neprotejat,tendinte de deep unele chiar reusite,lins zone adiacente,finalizare orala,fugit repede la baie ca se umpluse gurita

Normal-nu am facut,s-a chinuit cu niste prezervative sa le puna,abia pe al doilea a reusit sa-l puna dar dupa ce s-a chinuit 5 min.si a murit ala micul.Am pus-o sa treaca din nou la oral si am finalizat asa dupa cum v-am spus.

FK-nu

GFE-5,ii dau nota de trecere pentru ca a fost prima data,a doua oara sper la mai mult

N-a fost lipicioasa deloc,cam distanta si preludiul nu a existat.Daca ajungeam si la normal poate se incalzea putin.Oricum eu o sa revin sa ma conving mai bine de ce e in stare.

  • Like 9
Link spre comentariu

astazi am reusit sa ajung si eu la Ramona, locatia langa liceul astra

am gasit o fata destul de draguta, cu sani frumosi , pasarica epilata.

un + pt curatenie

servicii : oral +normal - 100ron/finalizare

a inceput cu un preludiu usor..fara FK(nu face deloc) doar sarutari pe corp (GFE 8), urmat de un oral f bun cu deepthroat ( nota 9),

din pacate cand sa incepem si la normal am gasit acelasi set de prezervative care a folosit si fratele intens care nu a reusit sa-l puna pt ca era mic si a trebuit sa renuntam.

apoi a inceput inca un tur de forta la oral care ma facut sa finalizez.

in general este o experienta ok si merita revenit, eu cu siguranta o sa mai merg.

a spus ca va schimba si prezervativele. :bow

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Pe ici, pe colo
  • Oras:Pe ici, pe colo

Avand ceva timp m-am hotarat sa fac ceva curat prin fisierele din laptop, documente, poze bla, bla (stiti voi, ca fecare aveti asa ceva prin ele). Am hotarat sa fac curat cu ocazia asta si prin contactele din messenger deoarece se adunasera destul de multe cu care nu vorbisem deloc sau vorbisem doar o data. Cand stergeam io asa de zor, BANG, donsoara din titlu era online asa ca am zis sa incerc sa iau legatura cu ea, stiind de la alti useri care spuneau ca ar fi plecat de pe meleagurile noastre. Si norocul mi-a suras, am intrat in vorba cu ea si dupa cateva minute am facut o programare, mi-a dat inclusiv indicatii privind locatia si cum sa ajung acolo.

 

- Numarul de telefon : are alt numar pe care am uitat sa il cer, eu facand programarea pe mess.

- Tarifare - 100 de ron, face masaj de relaxare si erotic cu finalizare corporala.

- Locatia : o garsoniera in zona Razboieni (nu dau mai multe detalii ca strica si nu face bine), curata bec, aranjata, baie curata, prosop curat, 2 geluri de dus.

- Serviciile : masaj de relaxare cu finalizare prin sex normal numai protejat

- Aspectul fizic : donsoara are cam 21 de anisori, inaltime 1,60 m, bruneta, par mediu prins la spate in coada, dantura ok, este foarte zambareata, pistruiata dar acest lucru ii da un farmec aparte, este foarte placuta, sani micuti marimea 2 ascutiti si cu niste sfarcuri impertinente, foarte placuti la atingere, un fund micut si rotund de il tii in palma, m-a asteptat intr-o rochita scurta mini.

- Poze : mai sus, confirm autenticitatea lor.

- Detalii despre prestatie : Am stat putin de vorba, sa fac acel click cu ea, am povestit una alta, timp in care am intrebat-o daca mai face si altceva in afara de masaj, la care ea uitandu-se in ochii mei mi-a spus ca face oral neprotejat cu CIM (dar nu inghite), COB si normal numai protejat. Dupa care m-am dezbracat (dus facusem de acasa asa ca eram fresh – ca si ea dealtfel si mirosea bine) am trecut in pat pentru un masaj de relaxare, facut cu ceva crema frumos mirositoare si care intra in piele facand-o catifelata, apoi m-am intors pe fata unde a continuat cu masajul (placut si i-am cerut sa il faca mai tare, pentru ca pe spate doar ma mangaiase). Dupa asta a trecut la masajul erotic unde s-a frecat de mine cu sanii aia frumosi eu in timpul asta ii exploram toate cel, fara mirosuri nasoale, freshuita tot. A trecut la lins zonele adiacente incet, finut, dar pentru oral si ca eram prima data la ea am cerut sa facem protejat. A scos un prezervativ Durex (deci colegilor, a schimbat fata prezervativele alea mici), mi-a pus pe gicutu si a trecut la treaba incet, cu DT reusit pe deplin si fara maini, ce mai frumos de tot. Deja eram foarte excitat asa ca i-am cerut fetei sa treaca on top unde dupa cateva minute am si finalizat, cu parerea de rau ca nu am apucat sa vad si privelistea din spate (poate data viitoare ca acum statusem deja cam mult, dar nu mi-a spus nimic de timp).

Sa dau si ceva note : Oral = 9, Anal = nu stiu nu am intrebat/nu sunt curios, Masaj = 8, Normal = 9, FK = nu am intrebat, GFE = 8.

- Concluzia finala : RECOMAND, este ceva bun pentru orasul nostru.

 

P.S. Rog un coleg care o va vizita sa ceara moderatorilor schimbarea numerelor din tiitlul topicului, fata avand numarul nou in ziarul Curierul, eu din pacate am uitat sa il cer la plecare. Si inca ceva, colegilor, nu incercati sa intrebati la telefon daca face si altceva in afara de masaj pentru ca nu va va spune, asta o discutati cu fata acolo in locatie.

 

Sa auzim de bine !

  • Like 4
Link spre comentariu
Vizitator Scrat
Reputație: 0

Am sunat si eu dar din pacate intra casuta vocala. Sau probabil ca s-a hotarat sa stea mai mult unde a plecat. Mai revenim cu un telefon saptamana viitoare, caci fata merita vizitata din punctul meu de vedere.

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Am fost acu 2 zile la ea si e superba fata, sunt casatorit da ma mai duc, 150 lei 2 numere, oral de nota 9, nu a vrut sa inghita si apoi sa mai continue oralu, normalu de 9, protejat, se mishca bine fata de altele care doar stau intinse in pat :D. chear daca gusturile nu se discuta incercatzi si voi,,,

Link spre comentariu
  • Telefon: tudor_lily
  • Oras:pitesti,
  • Telefon: tudor_lily
  • Oras:pitesti,

Dragii mei vizitatori, admiratori, clienti, am o rugaminte pt voi, nu mai postati pozele mele si aici si cine doreste informatii despre serviciile mele va rog intrebatzi-ma personal nu mai ascultatzi ce vb chear toti. Ms va pop

Link spre comentariu

Asa este kandrakar. Am vizitat-o si eu pe domnisoara si pot spune ca am fost multumit. Oricum are deschis un alt topic aici http://nimfomane.com/forum/topic/6546-ramonik-0720903428-0748089389-tudor-lilyyahoocom/#entry67375.

Cu proxima ocazio o sa o vizitez iarasi. Mi-a placut cum arata, cum se misca si mai ales ca este foarte curat la ea. Ca sa nu zica lumea ca nu dau si eu o nota iata:

Oral - 9;

Normal - 9;

 

Locatie 9 (se cam streseaza de vecine)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:MELCUSOR
  • Oras:MELCUSOR

Sal,

 

Am vizitat-o zilele trecute si pot spune urmatoarele:

 

 

Am incercat in repetate randuri sa vb cu ea la telefon si nu am reusit, astfel am trimis mesaje si a functionat (deci prin SMS recomand) la numerele de mai sus.

Locatia : bine cunoscuta blocul de langa liceul Astra garsoniera curata etaj superior, baie cu prosop si gel de dus, camera de ostilitati Ok Nota 8

Descrierea este facuta in postarile anterioare in mare (acum fiecare vede dupa gusturile sale) slabuta, sani sub medi, par saten, in rest totul uzual Nota 7 (nimic deosebit, fara puncte forte), Atitudinea poate fi notat separta, este genul de escorta care se muleaza dupa client adica te porti frumos ai parte de o atitudine corespunzatoare poate fi notat cu Nota 9

Ostilitati: am optat pentru 2 finalizari oral si normal pot spune ca oralul deep bine executat normalul binisor (se misca bine deasupra si nu ai nici o problema vis a vis de poziti) 150 logo inainte de ostilitati.

DECI: consider ca se incadreaza in peisajul saracacios al urbei noastre servici medi la un pret mediu cu o atitudine ok =recomand= pentru cei care stiu ce vor si nu au pretenti deosebite.

 

Bafta NOUA !

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...