Sari la conținut

TOP:Sexii Carla 0747641869 - 0747692228 si 0728361960


ezemund

Postări Recomandate

  • Oras:fara
  • Oras:fara

Draga Holy Boy ti-am dat impresia de un fast fuck sau problema ta cred ca este mult mai grava:ti-am tras-o prea bine si ti-ai dat drumul prea repede!!

in loc sa scrii si tu un  ”buna si bine v.am gasit ” , ai inceput cu un repros NU TE VAD BINE....

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator pustiu84
Reputație: 0

Mers la dus , venit in camera unde mi-a facut un oral neprotejat destul de ok , dupa care a venit peste mine unde am si inchis conturile !

Mi-a dat impresia de un fast fuck , si pusa serios pe treaba ! 

 

Te-o pus pe chituci, ha? Nu-i bai ca data viitoare merem impreuna sa facem cat unu'. =))

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare


Contact: Sunat la numarul 0728361960, facut programare  peste 30 de minute.


 


Locatie: 10 – Cum s-a mai spus, e in cartierul Prima, un apartament primitor, baie dotata cu tot ce ai nevoie, prosop curat, etc.


 


Aspect: 8,5 – Nu insist mult aici, este fata din poze, este voluptoasa, sani mari, fund mare si rotund numa bun de joaca, solarizata si cu multe tatuaje exact cum imi place.


 


Oral: 9 – Am avut parte de un ON bine executat, umed cu schimbari de ritm, lins pe lungime, tendinte de deep si cel mai mult imi placea senzatia buzelor carnoase. Fiind un iubitor de "degustat pasarici", m-am ocupat si eu putin de savarina acesteia care nu pot spune decat ca este zemoasa si apetisanta.


Normal : 9  – Nu am avut mult timp la dispozitie dar dupa montarea capisonului am inceput cu un lady on top timp in care ii lingeam/ sarutam sanii, si ii cuprindeam fundul in palme ,..., o senzatie bestiala avand in vedere ca ai de ce prinde. Am continuat cu misionar si pe final am trecut la ... doggy desigur, unde  nu ai cum sa nu te delectezi privind acel fund si felul in care o penetrezi. in timp ce o luam pe la spate mi-a placut ca mi-a cerut sa o prind de par motiv pentru care am indraznit sa fiu mai salbatic putin dar in acelasi timp fara sa provoc dureri sau disconfort domnisoarei. desigur am finalizat in aceasta pozitie care mi-a ramas bine tiparita pe retina.


Igiena: 10 -  Nu am simtit nici un miros suspect la pasarica sau pe la spate, este o domnisoara ingrijita si aranjata.


 


GFE: 9  – Vorbareata, de treaba, arunca uneori niste priviri perverse, FK DA, s-a creat acel click mai ales din unele priviri, stie ea, si apoi faza cu prinsul de par... .


 


Halat: 150 RON    ON+NP, aprox 30 de min, onorariu lasat la final fara a-l fi cerut ea inainte.


 


Raport pret/calitate: Foarte ok, de recomandat DA o recomand mai ales pentru cei carora le plac femeile carnoase cu forme frumoase si tatuaje. Eu cu siguranta voi mai reveni.


 


Cu respect Bombo    :hihat 


  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:All over the place
  • Oras:All over the place

Nu știu cum ați reușit să vă programați. Eu am tot încercat și când am reușit sa iau legătura cu ea într-un final, nu era disponibila din diverse motive. :)

 

Ulterior, am mai încercat sa sun de mai multe ori în diverse zile, dar nu răspunde nimeni. Nu știu ce sa zic, o fi cererea mare și nu mai are locuri. :)

Link spre comentariu

Nu știu cum ați reușit să vă programați. Eu am tot încercat și când am reușit sa iau legătura cu ea într-un final, nu era disponibila din diverse motive. :)

 

Ulterior, am mai încercat sa sun de mai multe ori în diverse zile, dar nu răspunde nimeni. Nu știu ce sa zic, o fi cererea mare și nu mai are locuri. :)

real fara egal

Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Sunt prietena ei Carla si este plecata din Romania pt ceva vreme..

Sa inteleg ca prietena ta Carla ii plecata, ti-a dat parola de la forum, ...ti-a dat si telefonul de lucru? Ii tii locul pana revine in tara?

Link spre comentariu
  • Oras:All over the place
  • Oras:All over the place

Intro:

- aveam de gând sa o vizitez de mai mult timp, in sfârșit ne-am putut sincroniza

 

Localizare:

- Simion Bărnuțiu, Decebal, locuri de parcare suficiente

- apartament cu tot ce trebuie

 

Profil:

- bruneta, ten mai închis, sâni mari, femeie cu profil dominant, amazonian, buze cărnoase

- nu e slim cum îmi plac mie de obicei, dar in cazul ei am făcut o excepție binemeritata

- nu e grasa, e o femeie cu forme apetisante

- mi-a plăcut ca poți vorbi cu ea, chiar e o escorta in adevăratul sens al cuvântului, a văzut și experimentat lumea, e clar ca e o femeie inteligenta

 

Detalii:

- 150 RON – 1 finalizare, banii dați la sfârșit, nu te grăbește, te simți confortabil

- primit prosop curat

 

Plusuri:

+ are un corp care striga sex prin toți porii

+ FK

+ păsărica cărnoasa, as molfăi pe ea toata ziua

+ geme si te atinge in diverse moduri in timpul actului sexual

 

 Minusuri

- patul cam scârțâie dacă lucrezi la intensitate mare :)

 

Acțiune

- oral NP

- normal cu prezervativ

- LOT si finalizat misionar, te curată frumos după

 

 Note: (de gustibus non disputandum est)

 - nu vreau sa dau note de data asta, chiar mi-a depășit așteptările 

 - as vrea sa mai revin pe la ea, am câteva fantezii in cap mai kinky :) și ea cred ca ar fi perfectă, plus ca vreau sa o vad si cu parul despletit, ca il avea prins de data asta

  • Like 16
Link spre comentariu
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

Salut.

Vizitat în urmă cu vreo3 săptămâni pe domamna, locația fiind undeva prin rogerius la o pensiune,nu îmi mai amintesc cum se numește deoarece nefiind din oraș nu cunosc zona fiind nevoit să iau un taxi până la dânsa.

Ajuns la locație ma aștepta într-o lenjerie intima de culoare neagra si cu un zâmbet provocator.doamna e o femei cu ten închis,înaltă undeva la 1.80,cu sâni mari si fund bombat,niște buze cărnoase pe care Gigi era deja nerăbdător să facă cunoștință cu ele.nu e genul de femeie slim dar nici grasa gen amazoana sau mai bine zis milf având si ochelari lucru care o face si mai sexi.Intru în locație ma invita la un pahar de suc si o tigara,povestim anumite lucruri,se vede ca este o femeie plimbata prin lume după felul în care se stie sa se facă plăcută.

Am optat pt ora,ea intrând prima la dus si p urma eu,când am ieșit ma aștepta goala în pat.ma invita lângă ea si începe să mă sărute ca si când am fi doi îndrăgostiți lucru care mi plăcut din partea ei ca are inițiativă.coboară cu sărutările pe gat pe piept si ajunge si la Gigi care era deja pregătit pe a face cunoștință cu buzele ei bestiale.începe cu un oral de zile mari cum rar am avut parte cu atenție si la zonele învecinate.fiind întins în pat si simțind că explodez m-am ridicat în picioare lângă pat ca sa mai atenuez din presiune si ea în genunchi în pat făcându-și treaba de zile mari nu am mai rezistat si am terminat la ea în gură ne lăsând să se piardă nici o picătură.

Trecem amândoi p la baie pe împrospătat fumam o tigara mai stam putin la povesti si în cele din urmă ne hotărâm să trecem din nou la acțiune.din nou aceleași sărutări pasionale ca la început doar ca de data asta cobor eu la sa fac curat la locul de muncă,trebuia sa îi întorc favoarea pe care mi-a facuto.se vede ca îi place cea ce face pe ca pe toată durata acțiuni se implica si gemea da gemea frate mai ales când am fost eu de tura la făcut curățenie.după ce i-am întors favoarea cu un oral unde ma privea ca nebuna de cap sa intru în păsărica eu sa îi fac treaba bine ma ridica de acolo si ma ia din nou la sărutări ca si doi îndrăgostiți.în cele din urmă ia prezervativul si îl pune cu gura si se urca peste mine si începe să se miște de parca era la rodeo,având si eu ocazia sa ma joc cu sâni ei mari.schimbam pozitiv cu spatele spre ma unde aveai treaba ca si nebuna,în cele din urama ajung eu la aparat unde o iau cu picioarele după gât la mine si îi dau cat pot de tare doar sa nu ma las mai prejos ca ea,apoi o schimb la capra unde am ajuns parte de o priveliște bestiala.mai schimbam vreo doua poziții după care îi propun sa ma termin din nou oral lucru pe care îl accepta fără nici o probleam si din nou aceasi treaba un lucru foarte bine făcut fără să se piardă nici o picătură.

Plecat din nou la baie si reinprospatati amândoi revenit înapoi la o tigara si dus am fost.

Vreau sa menționez că pe toată durata acțiuni telefonul a fost pe silențios si nu tip dat nici o data senzația că te grăbește.

Si acum notele:

Aspect:10 gusturile nu se discută

Oral np:10

Normal:10

Locația:10

Ce mai 10 pe line.

Timp petrecut undeva la o ora si 15 minute.

Cadou:250 RON. Bani lăsati la sfârșit din proprie inițiativă fără să zică ea lucru care l-am apreciat f mult.

De revenit:cu siguranță DA

în poveștile noastre intre pauze a venit vorba despre o partida în 3 trei ea venind cu propunerea ca are o prietena care e dispusă la asa ceva.abia aștept să văd ce va ieși de acolo.te pup dulce la păsărica Carla.

Si vouă fraților salutari si spor la futut.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...